Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (16)
Будівництво (24) Перевірки (5)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СТРОЙКОНСАЛТИНГ"

#32859458

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
23.06.2022 3094103 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "Стройконсал тинг"
65025, Одеська обл., Одеська обл., м. Одеса, вул. Генерала Бочарова, 35, 53, 45А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.12.2021 3198788 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Головахін Максим Геннадійович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу
Гаврилишин Юрій Іванович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.07.2021 2444319 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Провести захід державного нагляду (контролю) не є можливим, у зв’язку з тим що відносно ТОВ «СТРОЙКОНСАЛТИНГ, був проведений захід державного нагляду (контролю) Головним управлінням ДСНС України в Одеській області ( Акт №153, від 19.07.2021 року)
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.08.2020 1737365 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "Стройконсал тинг"
65025, Одеська обл., Одеська обл., м. Одеса, вул. Генерала Бочарова, 35, 53, 45А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.08.2018 526597 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
24 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Соседенко С.І — головний інженер тов «бау»
Соседенко С І — головний інженер тов «бау»
Порушення:
Керівником підприємства своїм розпорядчим документом не визначенні спеціальні місця для куріння, які необхідно позначити відповідним знаком або написом, і місця, де встановлюють урну або попільницю з негорючих матеріалів.
Об’єкт будівництва не забезпечений первинними засобами пожежогасіння з розрахунку на 200 м2 площі підлоги - один вогнегасник (якщо площа поверху менша за 200 м2 - два вогнегасники на поверх), бочка з водою, ящик з піском.
В приміщеннях хорони посту №1, №2, будівельних вагончиках та відділу продажу розетки та вимикачі встановлені на горючій основі.
На території новобудови пожежні щити не укомплектовані засобами пожежогасіння, а саме: вогнегасники — 3 шт., ящик з піском — 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 x 2 м — 1 шт., гаки — 2 шт., лопати — 2 шт., ломи — 2 шт., сокири — 2 шт.
Не надано сертифікати (протоколи випробування) на будівельні конструкції та матеріали, речовини, які використовуються у будівництві щодо визначення показників їх горючості.
Допускається влаштування та експлуатація тимчасових дільниць електромережі в приміщені складу інвентарю №5 та посту охорони №2.
Не забезпечено захист від дій сонячних променів балонів із газом при їх зберіганні.
З’єднання жил електропроводів в будівельному вагончику №4 виконано в скрутку.
Не виконано з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів у відгалуджувальних та з’єднувальних коробках освітлювальної електромережі в будівельних вагончиках за допомогою опресування, паяння або затискачів тощо. Місця з’єднання жил проводів і кабелів, а також з’єднувальні та відгалужувальні затискачі повинні мати мінімальний перехідний опір, щоб уникнути їх перегрівання і пошкодження ізоляції стиків.
Не забезпечено лінію електроживлення до побутового кондиціонеру в будівельному вагончику виконавця робіт (генерального підрядника) та відділі продажу автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
На підприємстві з урахуванням його пожежної небезпеки наказом (інструкцією) не встановлений (та не виконується) відповідний протипожежний режим, у тому числі не визначені: можливість застосування побутових нагрівальних приладів; порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт (у тому числі зварювальних); правила проїзду та стоянки транспортних засобів; порядок прибирання горючих відходів; порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; порядок організації експлуатації і обслуговування наявних технічних засобів протипожежного захисту; порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного, технологічного та іншого інженерного обладнання; порядок збирання відповідальних посадових осіб у разі виникнення пожежі, виклику вночі, у вихідні й святкові дні.
Вогнегасники на пожежних щитах не забезпечені захистом від потрапляння прямих сонячних променів.
Не вивішені на видних місцях на підприємстві інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії).
Не визначено у проектній документації розрахунковий час евакуації людей у разі пожежі відповідно до ГОСТ 12.1.004-91 «Пожарная безопасность. Общие требования» згідно з ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013.
Не проведено встановленим порядком ідентифікації з урахуванням всіх джерел небезпеки на визначення потенційної небезпеки об’єкта (ПНО) та об’єкта підвищеної небезпеки (ОПН).
Не обладнаний сучасний куточок цивільного захисту населення.
Об’єкт будівництва не забезпечений протипожежним водопостачанням від пожежних гідрантів на водогінній мережі або з резервуарів (водойм).
Не проводиться періодичне обслуговування немеханізованого пожежного ручного інструменту, розміщеного на об'єкті комплектації пожежних щитів.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности". Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2 - 2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
Біля в'їздів на будівельний майданчик не встановлено плани, з нанесеними на них будинками та спорудами, що будуються, а також допоміжними будинками і спорудами, в'їздами, під'їздами, вододжерелами, засобами пожежогасіння та зв'язку.
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об'єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Територія об'єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Не пройдено посадовими особами спеціальне навчання з питань пожежної безпеки з отриманням відповідного посвідчення.
Переносні вогнегасники не розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом