Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Банкрутство (87) Будівництво (1) Перевірки (2)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КИЇВСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ"

#32828319

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.01.2020 2062589 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
28 порушень
Предмет перевірки: ТПБ
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Люленко Ігор Олександрович — заступник начальника відділу ЗНС Деснянського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Мазур Наталія Вікторівна — Виконувач обов'язків директора
Порушення:
Не всі наявні вогнегасники пройшли технічний огляд.
Електричні розетки, вимикачі встановлені на горючі основи в приміщенні лабораторії та будівлі гаражів (які використовується під розміщення тварин та підсобні приміщення).
Пристрої ручного пуску СПЗ не опломбовані, не захищені від несанкціонованого приведення у дію та не захищені від механічних пошкоджень
Для заповнення прорізів у протипожежних перешкодах не застосовані протипожежні: двері складських (підсобних) приміщень, вентиляційної, які мають бути протипожежними, з класом вогнестійкості згідно з ДСТУ ЕN 13501-2, в порушенні п.п. 6.2, 6.3, 6.4, табл. 3 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
Приміщення не в повній мірі забезпечені необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння.
Допускається прокладення електричних проводів (кабелів) по горючим основам в підвальних приміщеннях та будівлі гаражів (які використовується під розміщення тварин та підсобні приміщення)
Допускається здача в оренду приміщень суб’єкту господарювання який здійснює господарську діяльність без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
У приміщенні розміщення приладів систем пожежної сигналізації та вузлів керування СПЗ не вивішено інструкцію про порядок дій чергового (оперативного) персоналу на випадок появи сигналів про пожежу або про несправність в СПЗ.
За наявності людей в приміщенні, двері евакуаційних виходів замикаються на замки, а не на внутрішні запори, які відкриваються з середини без ключа.
Сходові клітки, внутрішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення не вмикаються з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж складських та інших подібних приміщень апарати відключення (вимикачів) не встановлені поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах
Не надано акти проведення схованих робіт на прокладання електропроводки за підвісними стелями.
Працівники об’єкта не забезпечені засобами індивідуального захисту, органів дихання від зброї масового знищення з розрахунку 1 фільтрувальний протигаз та 1 респіратор на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим, який включає: - порядок утримання шляхів евакуації; - визначення спеціальних місць для куріння; - порядок застосування відкритого вогню; - порядок використання побутових нагрівальних приладів; - порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт; - місця для зберігання і допустиму кількість сировини, напівфабрикатів та готової продукції, що можуть одночасно знаходитися у приміщеннях і на території; - порядок прибирання горючого пилу й відходів, зберігання промасленого спецодягу та ганчір’я, очищення елементів вентиляційних систем від горючих відкладень; - порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі; - порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; - порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками протипожежних інструктажів та занять з пожежно-технічного мінімуму з призначенням відповідальних за їх проведення; - порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту; - порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного, технологічного та іншого інженерного обладнання; - порядок збирання членів пожежно-рятувального підрозділу добровільної пожежної охорони та посадових осіб, відповідальних за пожежну безпеку, у разі виникнення пожежі, виклику вночі, у вихідні й святкові дні; - порядок дій у разі виникнення пожежі: порядок і способи оповіщення людей, виклику пожежно-рятувальних підрозділів, зупинки технологічного устаткування, вимкнення вентиляційних установок, електроспоживачів, застосування засобів пожежогасіння; послідовність евакуації людей та матеріальних цінностей з урахуванням дотримання техніки безпеки.
Системи протипожежного захисту (далі СПЗ),а саме АПС перебуває в неробочому стані і не утримується у постійній готовності до виконання роботи.
Зєднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в складських приміщеннях, вентиляційній, підвальних приміщеннях та будівлі гаражів (які використовується під розміщення тварин та підсобні приміщення) не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
В будівлі гаражів, приміщення які використовуються під розміщення тварин не відокремлено від підсобних приміщень протипожежними перешкодами (стінами, перегородками, перекриттями, вікнами, дверима), в порушення п. 6.2., 6.4., 6.17. ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»
Транзитні повітропроводи вентиляційних систем не виконані з мінімальним класом вогнестійкості відповідно вимог п.7.11.9 - п.7.11.19 ДБН В.2.5-67:2013 «Опалення, вентиляція та кондиціонування» (підтверджується до виконання з 2014р.)
Допускається захаращення шляхів евакуації з приміщень першого поверху.
Наявні вогнегасники не мають облікових (інвентарних) номерів за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Підвальні приміщення та будівля гаражів (які використовуються під розміщення тварин та підсобні приміщення) не обладнані сертифікованою автоматичною пожежною сигналізацією.
Керівний склад, що відповідає за стан цивільного захисту та техногенної безпеки не пройшов навчання з питань цивільного захисту.
Не надані підтверджуючі матеріали, щодо проведення регламентних робіт з підтримання експлуатаційної придатності СПЗ (планів-графіки технічного обслуговування СПЗ та планово-попереджувальних ремонтів).
Пожежні сповіщувачі не утримуються у чистоті.
Місця розміщення пристроїв ручного пуску СПЗ не обладнані робочим і аварійним освітленням безпеки, а також не позначаються вказівними знаками, що розміщають як усередині, так і поза приміщенням згідно з вимогами ДСТУ ISO 6309 та ГОСТ 12.4.026.
Для заповнення прорізів у протипожежних перешкодах не застосовані протипожежні: двері складських (підсобних) приміщень, вентиляційної, які мають бути протипожежними, з класом вогнестійкості згідно з ДСТУ ЕN 13501-2, в порушенні п.п. 6.2, 6.3, 6.4, табл. 3 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
Посадові особи не пройшли навчання з питань пожежної безпеки
Не надано підтверджуючі матеріали, щодо виводу сигналу приладу приймально - контрольного на пульт централізованого нагляду пожежної охорони чим порушено п.1.2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Покарання: відсутні
16.10.2018 1062034 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Відомості не внесено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відомості не про перевірку не вносяться у Пілотний модуль ІАС у зв'язку з набуттям чинності змін до ЗУ "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діляьності"
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері ветеринарної медицини
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні