Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (12)
Будівництво (10) Перевірки (12)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КАТРУБ"

#32808246

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
03.05.2022 3071345 Галузь електроенергетики Державна інспекція енергетичного нагляду України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: 1. Розподіл електричної енергії, технічна експлуатація електричних мереж; 2. Технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів; 3. Дотримання особливого режиму відключення/обмеження електропостачання; 4. Розподіл та постачання електричної енергії, технічна експлуатація електричних мереж; 5. Виробництво електричної енергії, технічна експлуатація енергетичного обладнання; 6. Технічний стан елементів обладнання системної протиаварійної автоматики
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.05.2022 3049135 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.08.2021 2282530 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства про працю
Учасники:
Сивий Володимир Якович — головний державний інспектор
Порушення:
Абзацом першим пункту 2.5 глави 2 Інструкції № 58 визначено, що із кожним записом, що заноситься до трудової книжки на підставі наказу (розпорядження) про призначення на роботу, переведення і звільнення, працівники мають бути ознайомлені під розписку. У ПП «Катруб» із кожним записом, що заноситься до трудової книжки на підставі наказу (розпорядження) про призначення на роботу, переведення і звільнення, працівники не ознайомлені про що свідчить відсутність відповідних підписів в особових картках форми П-2 директора та головного бухгалтера підприємства.
Частиною першою статті 115 КЗпП України та частиною першою статті 24 ЗУ «Про оплату праці» встановлено, що заробітна плата виплачується працівникам регулярно в робочі дні, але не рідше двох разів на місяць через проміжок часу, що не перевищує шістнадцяти календарних днів, та не пізніше семи днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата. У ПП «Катруб» виплата заробітної плати проводиться пізніше семи днів після завершення періоду, за який здійснюється виплата (виплата заробітної плати за першу половину місяця у червні проведена 30 червня, а основна виплата за червень – 16 липня поточного року).
Покарання: відсутні
06.08.2021 2276083 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
25 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Зубик Андрій Михайлович — перший заступник начальника
Кузів Роман Михайлович — головний державний інспектор
Сивий Володимир Якович — головний державний інспектор
Магмет Іван Богданович — головний державний інспектор
Порушення:
Не проведено профілактичні випробування і вимірювання електроустановок згідно з правилами і нормами (ПТЕ)
В автогаражі не обладнане окреме приміщення для акумуляторної
Не проводиться гідравлічне випробовування газозварювальних рукавів
Не огороджені входи в оглядову канаву.
На корпусах електроінструменту не зазначені дати наступних перевірок і інвентарні номери
В інструкціях з охорони праці не вказано безпосереднього керівника виконання робіт.
На в’їздній частині оглядової канави не має розсікача
Оглядова яма не обладнана сходами
Не переглянуто список електротехнічних працівників
Оглядові канави не обладнані направляючими ребордами
Не призначений відповідальний за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства
На робочих місцях водій автотранспортних засобів, вантажник, машиніст, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, оператор на автоматичних та напівавтоматичних лініях у деревообробленні, де технологічний процес, обладнання, використовувана сировина, матеріали можуть бути потенційним джерелом шкідливих та небезпечних факторів, атестація робочих місць за умовами праці не проведена.
В оглядових канавах не встановлені деревяні решітки.
На оглядових канавах не встановлено колесовідбійників.
Підприємством не отримано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: - роботи в замкнутому просторі (Додаток 2, група А, п.7) - вантажувально – розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів (Додаток 2, Група А, п.20)
Не визначено перелік робіт, які виконуються в електроустановках за нарядом, розпорядженням і в порядку поточної експлуатації
Підприємством не подано декларацію відповідності матеріально – технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: - роботи, що виконуються на висоті понад 1,3м (додаток 2, Група Б, пункт 3)
Нульові провідники різних відходящих ліній в ГРЩ-0,4 кВ в майстерні підключені під одне болтове зєднання
Не замкнений ГРЩ-0,4 кВ в майстерні
Не проведено періодичну перевірку інструменту (перфоратор б/н, зварювальний апарат б/н, гайкокрут б/н)
Для електрозвальних робіт застосовуються саморобні електродотримачі
Відсутнє складське приміщення для зберігання газових балонів.
Список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з РЕМ не погоджено з Управлінням Держпраці
Підприємством не отримано дозвіл на експлуатацію машин, механізмів і устаткування підвищеної небезпеки, а саме: - котел з високотемпературним органічним теплоносієм теплопродуктивністю понад 0,1 МВт (Група А п. 6)
На газорізальному обладнанні використовуються редуктора з несправними манометрами.
Покарання: відсутні
06.08.2021 2317217 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Недопущення уповноваженої посадової особи органу контролю (його територіального органу) до проведення заходу державного нагляду (контролю)
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.09.2019 1684154 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Тернопільській області Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: перевірка виконання субєктом господарювання припису виданого за результатами попередного заходу
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Буртак Олег Богданович — Виконавчий директор
Порушення:
Елементи дерев’яних конструкцій горищних покриттів адмін. будівлі підприємства не оброблено сертифікованим вогнезахисним розчином, який забезпечує І групу вогнезахисної ефективності.
Сигнал від приймально-контрольного приладу установки автоматичної пожежної сигналізації виробничого приміщення підприємства не виведено на пульт цілодобового спостереження пожежної охорони.
Електропровода та кабелі прокладені по горючих основах в приміщенні адмін. будівлі підприємства не відокремлені від горючої поверхні суцільним шаром негорючого матеріалу.
Не розроблено та не вивішано на видних місцях інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу у разі виникнення аварійних ситуацій.
Електророзетки встановлені на горючих основах в приміщеннях адмін. будівлі та майстерні підприємства.
Приміщення адмін. будівлі та майстерні підприємства не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з заключенням договору з ліцензійною організацією на її технічне обслуговування.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.02.2019 1457992 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
Вимоги щодо заборони провадження у межах зон санітарної охорони діяльності, яка може призвести до завдання шкоди артезіанській свердловині, навколо якої вони створені, не дотримуються а саме санітарно-охоронна зона свердловини не огороджена, в санітарно – охоронній зоні свердловини складуються автомобільні двигуни промаслені, проходить система поверхневого водовідведення(водовідводу) призначена для збору талої і дощової води з поверхні і виводиться за межі підприємства
Засіб вимірювальної техніки(водомір), що перебуває в експлуатації та здійснює облік об’ємів забору води, не повірений.
Не подано до Державної екологічної інспекції у Тернопільській області інформацію про стан поводження з відпрацьованими мастилами(оливами) за 4 квартал 2018р.
Система поверхневого водовідведення(водовідводу) скерована за межі території підприємства не облаштована бензомасловловлювачем і вловлювачем мулу, не скерована до вигрібу передбаченого дозволом на сецводокористування.
Не забезпечено професійну підготовку, підвищення кваліфікації та проведення атестації фахівців у сфері поводження з відходами.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.02.2019 1589664 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: ст. 2 Закону України "Про особливості здійснення державного нагляду (контролю)у сфері господарської щодо фізичних осіб- підприємців та юридичних осіб, які застосовують спрощену систему оподатекування, обліку та звітності"
Предмет перевірки: Дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.02.2019 1492754 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство «КАТРУБ»
48120, Тернопільська обл., Теребовлянський р-н, смт. Микулинці, вул. Санаторна, 2
Учасники:
Буртак Б.М. — директор
Буртак Б М — директор
Порушення:
Приміщення адмін. будівлі та майстерні підприємства не обладнано системою протипожежного захисту
Елементи дерев’яних конструкцій горищних покриттів адмін. будівлі підприємства не оброблено сертифікованим вогнезахисним розчином, який забезпечує І групу вогнезахисної ефективності.
Сигнал від приймально-контрольного приладу установки автоматичної пожежної сигналізації виробничого приміщення підприємства не виведено на пульт цілодобового спостереження пожежної охорони
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
03.12.2018 1159272 Державна служба України з питань праці Проведено
22 порушення
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства з охорони праці
Учасники:
Порушення:
Зварювальні проводи експлуатуються з пошкодженою ізоляцією
Не розроблені комплексні заходи, щодо покращення умов з охорони праці
Не проведені електролабораторні випробування по виміру опору заземлюючих пристроїв
Не проведено опосвідчення електроустановок підприємства
Не проводяться гідравлічні випробування зварювальних рукавів
На переносному електроінструменті не нанесено інвентарний номер
В оглядових ямах не встановлена дерев'яні решітки
рухливі частини лещат переміщуються із заїданням
Рукави перед початком роботи не перевіряються на наявність тріщини
При ремонті користуються переносними світильниками напругою вище 42В
Не проведено вимірювання опору ізоляції зварювального трансформатора
Не заведено журнал випробування електроінструменту
Не проведено вимірювання опору ізоляції переносного електроінструменту
Не проведена перевірка знань з електробезпеки на першу групу
При проведенні елктрозварювальних робіт використовуються саморобні електродотримачі
Інструкції з охорони праці не розроблені безпосереднім керівником
Заточний верстат не обладнаний захисним екраном
На рукоятці лещат є забоїни та задири
Несправні манометри на редукторі газового обладнання
На корпусі зварювального трансформатора не нанесено інвентарний номер
Не закриті на замок електророзподільчі щити
Не заведено журнал реєстрації інструкцій з охорони праці
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
03.12.2018 526469 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Обєкт віднесено до середнього ступеня ризику
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.10.2018 1368171 Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: плата за вивіз твердих побутових відходів
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Олійник Олег Богданович — головний бухгалтер
Порушення:
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом