Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (17)
Перевірки (40)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТЕПЛОЕНЕРГО" ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#32688148

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
17.01.2022 3005170 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін
Учасники:
Юрченко Галина Валеріївна — Начальник відділу контролю за регульованими цінами
Порушення:
Плановані витрати на оплату послуги з розподілу природного газу визначались підприємством виходячи з обсягу газу, запланованого для виробництва теплової енергії , в той час як законодавством передбачено планування цих витрат виходячи з величини річної замовленої потужності об’єкта (об’єктів) ліцензіата. В результаті завищення планованих витрат по складовій «розподіл природного газу» статті «прямі матеріальні витрати, паливо» в калькуляції на виробництво теплової енергії, відбулося завищення тарифу на виробництво теплової енергії, і як наслідок, тарифу на послугу з постачання теплової енергії
Покарання: відсутні
17.01.2022 3072450 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Проведено
157 порушень
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Об'єкти:
Котельна №5
вул. Калінова, буд. 87Ж
Котельна №2
просп. Слобожанський, буд. 99
Котельна №12
вул. Космічна, буд. 10 "Сокіл"
Котельна №19
вул. Коробова, буд. 3П
Котельна №9
вул. Панікахи, буд. 33
Котельна №20
вул. Фосфорна, буд. 11Т
Котельна №1
вул. Батумська, буд. 21Д
Котельна №15
вул. Академіка Янгеля, буд. 31
Котельна №11
вул. Космічна., буд. 10 "Перемога"
Котельна №14
вул. Робоча, буд. 24А
Котельна №18
вул. Миколи Руденка, буд. 67
Котельна №6
вул. Ламана, буд. 17Т
Котельна №7
вул. Воскресенська, буд. 36К
Центральний тепловий пункт №2
вул. Данила Галицького, буд. 45
Котельна №16
вул. Уральська, буд. 19К
Центральний тепловий пункт №1
вул. Уральська, буд. 17
Котельна № 4
смт. Слобожанське, вул. Будівельників, буд. 22А
Адміністрація
просп. Слобожанський, буд. 29, Офіс 504
Котельна № 10
вул. Полігонна, буд. 7
Котельна №13
вул. Надії Алексєєнко, буд. 21
Котельна №8
вул. Князя Володимира Великого, буд. 16
Учасники:
Сохач Ірина Олександрівна — державний інспектор з енергетичного нагляду відділу енергетичного нагляду Управління Держенергонагляду у Дніпропетровській області
Сорока Дмитро Володимирович — державний інспектор з енергетичного нагляду відділу енергетичного нагляду Управління Держенергонагляду у Дніпропетровській області
Порушення:
На трубопроводах і арматурі теплових мереж в котельні просп.СЛОБОЖАНСЬКИЙ буд.99 не нанесені номери магістралей та умовні позначення. Відсутні таблички з даними: реєстраційний номер; дозволений тиск; температура середовища; дата (місяць і рік) наступного зовнішнього огляду.
На обстежених теплових дільницях відсутній наказ щодо призначення робочої комісії з приймання устаткування теплоенергетичного господарства з капітального ремонту.
На вхідних дверях в центральному тепловому пункті по вул.Уральська, буд.17 не зазначені написи «Тепловий пункт №...; Стороннім вхід заборонено; Відповідальний за експлуатацію....; Телефон №....».
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул. РОБОЧА, буд.24А з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул. КОРОБОВА, буд.3П з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
В центральному тепловому пункті по вул.Данила Галицького, буд.45 використовуються манометри, у яких прострочено термін повірки.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні по вул.КАЛІНОВА,буд.87Ж.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні по вул. КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16.
На вхідних дверях в центральному тепловому пункті по вул. Данила Галицького, буд.45 не зазначені написи «Тепловий пункт №...; Стороннім вхід заборонено; Відповідальний за експлуатацію....; Телефон №....».
В центральному тепловому пункті по вул.Данила Галицького, буд.45 на шкалі манометрів для позначення максимального допустимого тиску відсутня червона риска або додаткова червона стрілка.
В центральному тепловому пункті по вул.Уральська, буд.17 на водопідігрівниках (бойлерах) не розміщені таблички з технічними характеристиками, згідно вимог ПТЕТУіМ.
В котельні по вул.. ПОЛІГОННА, буд.7 на шкалі манометрів для позначення максимального допустимого тиску відсутня червона риска або додаткова червона стрілка.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні по вул. ЛАМАНА, буд.17.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні смт. Слобожанське, вул. БУДІВЕЛЬНИКІВ, буд.22А.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по вул. КОСМІЧНА., буд. 10 "СОКІЛ" (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по вул. КАЛІНОВА, буд.87Ж (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
Сальникові компенсатори в котельні по вул. КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16 не оснащені реперами, які позначають граничні позиції стакана компенсатора в холодному і гарячому стані.
У теплових мережах на котельні по вул. УРАЛЬСЬКА, буд.19К не здійснюється контроль за температурним видовженням трубопроводів.
У місцях проїзду транспорту під теплопроводами котельні по вул. ПОЛІГОННА, буд.7 не розміщені знаки із зазначенням висоти проїжджої частини.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по вул. ЛАМАНА, буд.17 (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
В котельні по вул. КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16 використовуються манометри, у яких прострочен термін повірки.
На котельні по вул.КОРОБОВА, буд.3П нумерація тепломагістралей, камер (вузлів відгалужень), підкачувальних, підживлювальних і дренажних насосних, вузлів автоматичного регулювання, нерухомих опор, компенсаторів та інших споруд теплової мережі не відповідає експлуатаційним номерам, якими вони позначені на планах, схемах і п’єзометричних графіках.
На обстежених теплових дільницях Акти прийняття установок та устаткування із ремонту з усіма документами не зберігаються при паспортах. Усі зміни, виявлені та здійснені під час ремонту, не зазначаються в паспортах, схемах та кресленнях.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по вул. УРАЛЬСЬКА, буд.19К (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по смт.Слобожанське, вул. БУДІВЕЛЬНИКІВ, буд.22А (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
Не надано затверджений керівництвом суб’єкта господарювання графік проведення планових шурфувань
У місцях проїзду транспорту під теплопроводами котельні просп.СЛОБОЖАНСЬКИЙбуд.99 не розміщені знаки із зазначенням висоти проїжджої частини.
В котельні по вул. КОРОБОВА, буд.3П використовуються манометри, у яких прострочено термін повірки.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул. КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16 з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул. МИКОЛИ РУДЕНКА, буд.67 з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні смт. Слобожанське, вул. БУДІВЕЛЬНИКІВ, буд, 22А з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
В котельні по вул. ПОЛІГОННА, буд.7 використовуються манометри, у яких відсутні пломба чи тавро повірника.
Оперативна схема на котельні по вул. КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16 не підписана керівником об’єкта (структурного підрозділу) та не затверджена технічним керівником або керівником суб’єкта господарювання.
В охоронній зоні теплових мереж від центрального теплового пункту по вул.Уральська, буд.17 не в повному обсязі виконано роботи вирубки насадження порослі та дерев (приблизно 50 м).
В котельні по вул. УРАЛЬСЬКА, буд.19К використовуються манометри, у яких відсутня на шкалі червона позначка максимально допустимого тиску або додаткова (контрольна) червона стрілка.
В центральному тепловому пункті по вул.Данила Галицького, буд.45 на водопідігрівниках (бойлерах) не розміщені таблички з технічними характеристиками, згідно вимог ПТЕТУіМ.
Оперативні схеми на котельні по вул.ФОСФОРНА, буд.11Т не підписані керівником об’єкта (структурного підрозділу) та не затверджені технічним керівником або керівником суб’єкта господарювання.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні по вул. ПОЛІГОННА, буд.7
Сальникові компенсатори не оснащені реперами, які позначають граничні позиції стакана компенсатора в холодному і гарячому стані від котельні смт. Слобожанське, вул.БУДІВЕЛЬНИКІВ, буд.22А.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул.ЛАМАНА, буд.17 з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
Не надані акти проведених планових та/або аварійних розкриття (шурфувань), в яких зазначається стан ґрунту, будівельної конструкції, ізоляції труб, а також метод відновлення підземної конструкції теплової мережі.
На котельні по вул.КАЛІНОВА,буд.87Ж теплопроводи не мають розпізнавального забарвлення і маркувальних табличок, на обшивці з корозійностійкого металу відсутні розпізнавальні, маркувальні позначення та написи через певні проміжки.
Центральний тепловий пункт по вул.Данила Галицького, буд.45 не оснащений контрольно-вимірювальними приладами та пристроями відповідно до вимог ПТЕТУіМ.
Котельня просп.СЛОБОЖАНСЬКИЙ буд.99 не забезпечена наявністю відповідними інструкціями і документами, а саме: затверджених режимних карт на обладнання.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні по вул. РОБОЧА, буд.24А.
У теплових мережах на котельні по вул. КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16 не здійснюється контроль за температурним видовженням трубопроводів.
У теплових мережах на котельні просп.СЛОБОЖАНСЬКИЙбуд.99 не здійснюється контроль за температурним видовженням трубопроводів.
Оперативні схеми на котельні по вул. РОБОЧА, буд.24А не підписані керівником об’єкта (структурного підрозділу) та не затверджені технічним керівником або керівником суб’єкта господарювання.
В центральному тепловому пункті по вул.Уральська, буд.17 використовуються манометри, у яких відсутня на шкалі червона позначка максимально допустимого тиску або додаткова (контрольна) червона стрілка.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по вул.ФОСФОРНА, буд.11Т. (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
Не в повному обсязі обладнані приладами обліку теплової енергії магістральні теплові мережі від джерел теплопостачання (котелень).
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул. АКАДЕМІКА ЯНГЕЛЯ, буд.31 з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
Сальникові компенсатори не оснащені реперами, які позначають граничні позиції стакана компенсатора в холодному і гарячому стані від котельні по вул.КАЛІНОВА,буд.87Ж.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні просп.СЛОБОЖАНСЬКИЙ буд.99 (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельнях по вул. КОСМІЧНА., буд. 10 "СОКІЛ".
Не надано розроблені та затверджені технічні рішення та технічні схеми по теплових дільницях консервації конкретного устаткування теплових енергоустановок, які визначають спосіб консервації за різних видів зупину та тривалості простоювання.
В центральному тепловому пункті по вул.Данила Галицького, буд.45 використовуються манометри, у яких відсутні пломба чи тавро повірника.
В котельні по вул. КОРОБОВА, буд.3П використовуються манометри, у яких відсутня на шкалі червона позначка максимально допустимого тиску або додаткова (контрольна) червона стрілка.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по вул. КОРОБОВА, буд.3П (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
У теплових мережах на котельні по вул. КОРОБОВА, буд.3П не здійснюється контроль за температурним видовженням трубопроводів.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні по вул. КОРОБОВА, буд.3П.
На трубопроводах і арматурі теплових мереж в котельні по вул. ПОЛІГОННА, буд.7 не нанесені номери магістралей та умовні позначення. Відсутні таблички з даними: реєстраційний номер; дозволений тиск; температура середовища; дата (місяць і рік) наступного зовнішнього огляду.
На котельні по вул. ПОЛІГОННА, буд.7 нумерація тепломагістралей, камер (вузлів відгалужень), підкачувальних, підживлювальних і дренажних насосних, вузлів автоматичного регулювання, нерухомих опор, компенсаторів та інших споруд теплової мережі не відповідає експлуатаційним номерам, якими вони позначені на планах, схемах і п’єзометричних графіках.
В центральному тепловому пункті по вул.Уральська, буд.17 на шкалі манометрів для позначення максимального допустимого тиску відсутня червона риска або додаткова червона стрілка.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул.ВОСКРЕСЕНСЬКА,буд.36 з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
В котельні по вул. УРАЛЬСЬКА, буд.19К використовуються манометри, у яких відсутні пломба чи тавро повірника.
В котельні по вул. КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16 на шкалі манометрів для позначення максимального допустимого тиску відсутня червона риска або додаткова червона стрілка.
У місцях проїзду транспорту під теплопроводами котельні по вул.КОРОБОВА, буд.3П не розміщені знаки із зазначенням висоти проїжджої частини.
Котельню по вул.ФОСФОРНА, буд.11Т не забезпечено відповідними інструкціями і документами, а саме: затверджених режимних карт на обладнання.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні по вул. УРАЛЬСЬКА, буд.19К..
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні по вул. ПАНІКАХИ, будинок.33.
Суб’єктом господарювання - споживачем не проводяться енергетичні випробування та налагодження тепловикористальних і теплофікаційних установок, теплових мереж згідно з методиками та інструкціями з експлуатації.
На котельні по вул. ПОЛІГОННА, буд. 7 теплопроводи не мають розпізнавального забарвлення і маркувальних табличок, на обшивці з корозійностійкого металу відсутні розпізнавальні, маркувальні позначення та написи через певні проміжки.
В центральному тепловому пункті по вул.Данила Галицького, буд.45 відсутні однолінійні схеми електроустаткування і автоматики.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні по вул. АКАДЕМІКА ЯНГЕЛЯ, буд.31.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по вул. РОБОЧА, буд.24А (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні вул. ПАНІКАХИ, будинок.33 з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
На трубопроводах і арматурі теплових мереж в котельні по вул.КОРОБОВА, буд.3П не нанесені номери магістралей та умовні позначення. Відсутні таблички з даними: реєстраційний номер; дозволений тиск; температура середовища; дата (місяць і рік) наступного зовнішнього огляду.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельнях по вул. КОСМІЧНА, буд.10 «ПЕРЕМОГА «.
У теплових мережах на котельні по вул. БАТУМСЬКА, буд.21Д не здійснюється контроль за температурним видовженням трубопроводів.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні по вул. НАДІЇ АЛЕКСЄЄНКО, буд.21.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул. КОСМІЧНА., буд. 10 "СОКІЛ". з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
Відсутній систематичний контроль за внутрішньою корозією трубопроводів водяних теплових мереж і конденсатопроводів шляхом аналізу мережної води і конденсату, а також за індикаторами внутрішньої корозії, встановлюваними у найбільш характерних точках.
Оперативна схема на котельні по вул. ПОЛІГОННА, буд.7 не підписана керівником об’єкта (структурного підрозділу) та не затверджена технічним керівником або керівником суб’єкта господарювання.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул. УРАЛЬСЬКА, буд.19К з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
У теплових мережах на котельні по вул.КАЛІНОВА,буд.87Ж не здійснюється контроль за температурним видовженням трубопроводів.
В котельні по вул. КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16 використовуються манометри, у яких відсутні пломба чи тавро повірника.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул. НАДІЇ АЛЕКСЄЄНКО, буд.21 з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
Оперативні схеми на котельній просп.СЛОБОЖАНСЬКИЙ буд.99 не підписані керівником об’єкта (структурного підрозділу) та не затверджені технічним керівником або керівником суб’єкта господарювання.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул. КАЛІНОВА. буд.87Ж з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по вул. КОСМІЧНА, буд.10 «ПЕРЕМОГА (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
В котельні по вул. УРАЛЬСЬКА, буд.19К на шкалі манометрів для позначення максимального допустимого тиску відсутня червона риска або додаткова червона стрілка.
У теплових мережах на котельні по вул. ФОСФОРНА, буд.11Т не здійснюється контроль за температурним видовженням трубопроводів.
На трубопроводах і арматурі теплових мереж в котельні по вул.КАЛІНОВА,буд 87Ж не нанесені номери магістралей та умовні позначення. Відсутні таблички з даними: реєстраційний номер; дозволений тиск; температура середовища; дата (місяць і рік) наступного зовнішнього огляду.
На трубопроводах і арматурі теплових мереж в котельні по смт.Слобожанське, вул.БУДІВЕЛЬНИКІВ, буд.22А не нанесені номери магістралей та умовні позначення. Відсутні таблички з даними: реєстраційний номер; дозволений тиск; температура середовища; дата (місяць і рік) наступного зовнішнього огляду.
На котельні просп.СЛОБОЖАНСЬКИЙ буд.99 нумерація тепломагістралей, камер (вузлів відгалужень), підкачувальних, підживлювальних і дренажних насосних, вузлів автоматичного регулювання, нерухомих опор, компенсаторів та інших споруд теплової мережі не відповідає експлуатаційним номерам, якими вони позначені на планах, схемах і п’єзометричних графіках.
Котельня по вул. КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16 не забезпечено наявністю відповідними інструкціями і документами, а саме: затверджених режимних карт на обладнання.
Не наданий затверджений перелік теплових установок, на яких мають проводитись енергетичні випробування..
Не надані річні та місячні графіки планово-попереджувальних ремонтів, не складені та не затверджені керівником або технічним керівником суб’єкта господарювання.
На котельні по смт.Слобожанське, вул.БУДІВЕЛЬНИКІВ, буд.22А нумерація тепломагістралей, камер (вузлів відгалужень), підкачувальних, підживлювальних і дренажних насосних, вузлів автоматичного регулювання, нерухомих опор, компенсаторів та інших споруд теплової мережі не відповідає експлуатаційним номерам, якими вони позначені на планах, схемах і п’єзометричних графіках.
На котельні по вул. КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16 оперативна схема не переглядається один раз на 2 роки.
В котельні по вул. КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16 використовуються манометри, у яких відсутня на шкалі червона позначка максимально допустимого тиску або додаткова (контрольна) червона стрілка
На котельні по вул.РОБОЧА, буд.24А оперативні схеми не переглядаються один раз на 2 роки.
На котельні по вул.ФОСФОРНА, буд.11Т оперативні схеми не переглядаються один раз на 2 роки.
На котельні по вул. ПОЛІГОННА, буд.7 оперативна схема не переглядається один раз на 2 роки.
В центральному тепловому пункті по вул.Уральська, буд.17 використовуються манометри, у яких прострочено термін повірки.
Не надано перелік газонебезпечних теплових камер і прохідних каналів та їх позначення на оперативній схемі теплової мережі.
В центральному тепловому пункті по вул.Уральська, буд.17 використовуються манометри, у яких відсутні пломба чи тавро повірника.
Центральний тепловий пункт по вул.Уральська, буд.17 не оснащений контрольно-вимірювальними приладами та пристроями відповідно до вимог ПТЕТУіМ.
На котельні по вул.КОРОБОВА, буд.3П теплопроводи не мають розпізнавального забарвлення і маркувальних табличок, на обшивці з корозійностійкого металу відсутні розпізнавальні, маркувальні позначення та написи через певні проміжки.
Водопідігрівальна установка в центральному тепловому пункті по вул.Уральська, буд.17 не обладнана засобами вимірювальної техніки (манометрами, термометрами, запобіжними клапанами, витратомірами чи водомірами тощо).
В котельні по вул.КОРОБОВА, буд.3П на шкалі манометрів для позначення максимального допустимого тиску відсутня червона риска або додаткова червона стрілка.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по вул. АКАДЕМІКА ЯНГЕЛЯ, буд.31. (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
Теплові установки та мережі, інше устаткування теплового господарства не забезпечено комплектом документації, а саме сертифікатами, свідоцтвом про якість виготовлення і монтажу
Водопідігрівальна установка в центральному тепловому пункті по вул.Данила Галицького, буд.45 не обладнана засобами вимірювальної техніки (манометрами, термометрами, запобіжними клапанами, витратомірами чи водомірами тощо).
В центральному тепловому пункті по вул.Данила Галицького, буд.45 використовуються манометри, у яких відсутня на шкалі червона позначка максимально допустимого тиску або додаткова (контрольна) червона стрілка.
У теплових мережах на котельні по вул. РОБОЧА, буд.24А не здійснюється контроль за температурним видовженням трубопроводів.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні просп.СЛОБОЖАНСЬКИЙбуд.99 з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні просп.СЛОБОЖАНСЬКИЙ буд.99
В котельні по вул. РОБОЧА, буд.24А на водопідігрівниках (бойлерах) не розміщені таблички з технічними характеристиками, згідно вимог ПТЕТУіМ.
У теплових мережах на котельні по вул. ПАНІКАХИ, будинок.33 не здійснюється контроль за температурним видовженням трубопроводів.
На трубопроводах і арматурі теплових мереж в котельні по вул. КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16 не нанесені номери магістралей та умовні позначення. Відсутні таблички з даними: реєстраційний номер; дозволений тиск; температура середовища; дата (місяць і рік) наступного зовнішнього огляду.
Відсутній журнал фіксації постійного та періодичного контролю (діагностування) технічного стану устаткування теплових установок і мереж, будівель і споруд; результати контролю не фіксуються в журналі.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул. ПОЛІГОННА, буд.7 з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
Сальникові компенсатори не оснащені реперами, які позначають граничні позиції стакана компенсатора в холодному і гарячому стані від котельні просп.СЛОБОЖАНСЬКИЙ буд.99 .
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні по вул. БАТУМСЬКА,буд.21Д.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по вул. ВОСКРЕСЕНСЬКА,буд.36 (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
На котельні по вул. КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16 нумерація тепломагістралей, камер (вузлів відгалужень), підкачувальних, підживлювальних і дренажних насосних, вузлів автоматичного регулювання, нерухомих опор, компенсаторів та інших споруд теплової мережі не відповідає експлуатаційним номерам, якими вони позначені на планах, схемах і п’єзометричних графіках.
Схеми та креслення не відповідають фактичним умовам роботи теплових установок і мереж. Зміни в установці, устаткуванні, приладах тощо не внесені у відповідне креслення чи схему з обов’язковим зазначенням ким, коли, із якої причини зроблено ту чи іншу зміну.
В котельні по вул. УРАЛЬСЬКА, буд.19К використовуються манометри, у яких прострочено термін повірки.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул.БАТУМСЬКА, буд.21Д з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
В центральному тепловому пункті по вул.Уральська, буд.17 відсутні однолінійні схеми електроустаткування і автоматики.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул. ФОСФОРНА, буд.11Т з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
На котельні по вул. КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16 теплопроводи не мають розпізнавального забарвлення і маркувальних табличок, на обшивці з корозійностійкого металу відсутні розпізнавальні, маркувальні позначення та написи через певні проміжки.
В котельні по вул. ПОЛІГОННА, буд.7 використовуються манометри, у яких прострочен термін повірки.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні по вул.ВОСКРЕСЕНСЬКА,буд.36.
Водопідігрівальна установка в котельні по вул. РОБОЧА, буд.24А не обладнана засобами вимірювальної техніки (манометрами, термометрами, запобіжними клапанами, витратомірами чи водомірами тощо).
В котельні по вул. КОРОБОВА, буд.3П та використовуються манометри, у яких відсутні пломба чи тавро повірника.
Сальникові компенсатори в котельні по вул. ПОЛІГОННА, буд.7 не оснащені реперами, які позначають граничні позиції стакана компенсатора в холодному і гарячому стані.
На котельні по смт.Слобожанське, вул.БУДІВЕЛЬНИКІВ, буд.22А нумерація тепломагістралей, камер (вузлів відгалужень), підкачувальних, підживлювальних і дренажних насосних, вузлів автоматичного регулювання, нерухомих опор, компенсаторів та інших споруд теплової мережі не відповідає експлуатаційним номерам, якими вони позначені на планах, схемах і п’єзометричних графіках.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні вул. ПОЛІГОННА, буд.7 (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
Не проводяться випробування теплових мереж на котельні по вул. КОСМІЧНА, буд.10 "ПЕРЕМОГА з визначення теплових і гідравлічних втрат, дотримується періодичність проведення робіт один раз на 5 років.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по вул. . КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО, буд.16 (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
У теплових мережах на котельні по вул. АКАДЕМІКА ЯНГЕЛЯ, буд.31 не здійснюється контроль за температурним видовженням трубопроводів.
На котельній просп.СЛОБОЖАНСЬКИЙбуд.99 оперативні схеми не переглядаються один раз на 2 роки.
На котельні по вул.КАЛІНОВА, буд.87Ж нумерація тепломагістралей, камер (вузлів відгалужень), підкачувальних, підживлювальних і дренажних насосних, вузлів автоматичного регулювання, нерухомих опор, компенсаторів та інших споруд теплової мережі не відповідає експлуатаційним номерам, якими вони позначені на планах, схемах і п’єзометричних графіках.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні по вул. ФОСФОРНА, буд.11Т.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по вул. . ПАНІКАХИ, будинок.33 (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
Сальникові компенсатори в котельні по вул.КОРОБОВА, буд.3П не оснащені реперами, які позначають граничні позиції стакана компенсатора в холодному і гарячому стані.
В центральному тепловому пункті по вул.Уральська, буд.17 відсутній температурний графік роботи тепломережі.
Котельня по вул. ПОЛІГОННА, буд.7 не забезпечено наявністю відповідними інструкціями і документами, а саме: затверджених режимних карт на обладнання.
В центральному тепловому пункті по вул.Данила Галицького, буд.45 відсутній температурний графік роботи тепломережі.
У теплових мережах на котельні по вул. МИКОЛИ РУДЕНКА, буд.67 не здійснюється контроль за температурним видовженням трубопроводів.
Проведення випробувань теплових мереж на потенціал блукаючих струмів не здійснюються в обсягах і з періодичністю у відповідності з інструкцією з захисту теплових мереж від електрохімічної корозії на котельні по вул. МИКОЛИ РУДЕНКА, буд.67.
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по вул. НАДІЇ АЛЕКСЄЄНКО, буд.21 (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
В котельні по вул. ПОЛІГОННА, буд.7 використовуються манометри, у яких відсутня на шкалі червона позначка максимально допустимого тиску або додаткова (контрольна) червона стрілка
Відсутній графік обходу теплових мереж на котельні по вул. МИКОЛИ РУДЕНКА, буд.67 (не рідше одного разу на тиждень), затверджений особою, відповідальною за теплове господарство.
Покарання: відсутні
17.01.2022 3006221 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства про захист прав споживачів
Учасники:
Білан Володимир Петрович — Уповноважена особа за довіренністю
Юрченко Андрій Дмитрович — головний спеціаліст відділу контролю у сфері послуг управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Аносов Віталій Миколайович — начальник відділу контролю у сфері послуг управління захисту споживачів
Порушення:
Виконавець забезпечує безпечне постачання теплоносія відповідно до цих Правил та умов договору про надання послуги з постачання теплової енергії (далі - договір). Теплоносій подається в обсязі відповідно до теплового навантаження будівлі. Значення температури теплоносія повинно відповідати температурному графіку теплової мережі (в частині температури подавального трубопроводу), значення тиску - гідравлічному режиму теплової мережі відповідно до умов договору.
Виконавець послуги зобов'язаний забезпечувати своєчасність надання, безперервність і відповідну якість комунальних послуг згідно із законодавством та умовами договорів про їх надання
Покарання: відсутні
17.01.2022 3085123 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
1129 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Котельня ( м. Дніпро,вул. Сумська, 30)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Сумська, 30
Котельня ( м. Дніпро, вул. Авіаційна, 5)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Авіаційна, 5
Котельня ( м. Дніпро, пр. Металургів, 41 - а)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, Пр. Металургів, 41-А
Котельня ( м. Дніпро, вул. Новоорловська, 39)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Новоорловська, 39
Котельня ( м. Дніпро, пр. Івана Мазепи, 25)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, Пр. Івана Мазепи, 25
Котельна (м. Дніпро, ВУЛИЦЯ МОЛОДОГВАРДІЙСЬКА, будинок 7/9)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Самарський р-н, вул. Молодогвардійська, буд. 7/9
Котельна (м. Дніпро, ВУЛИЦЯ РОКСОЛАНИ, будинок 3)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Самарський р-н, вул. Роксолани, буд. 3
Котельня ( м. Дніпро, вул. Кості Гордієнка, 1 - а)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Кості Гордієнка, 1-А
Котельня ( м. Дніпро, вул. Новоорловська, 17)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Новоорловська, 17
Котельня ( м. Дніпро, вул. Талаліхіна, 12)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Талаліхіна, 12
Котельня ( м. Дніпро, пр. Івана Мазепи, 47 - а)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, Пр. Івана Мазепи, 47-А
Котельня (м. Дніпро, вул. Орловська, 24 - д)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Орловська, 24-Д
Котельня
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Пров. Брянський, 7
Котельня (м. Дніпро, ВУЛИЦЯ БУЛАТА, будинок 6)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Самарський р-н, вул. Булата, буд. 6
Котельня (м. Дніпро, вул. Ближня, 31)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Ближня, 31
Котельня ( м. Дніпро, вул. Виборгська, 28 - д)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Виборгська, 28-Д
Котельня ( м. Дніпро,вул. Алтайська, 51)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Алтайська, 51
Котельня, (м. Дніпро, вул. Криворізька, 70)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Чечелівський р-н., вул. Криворізька, 70
Котельня ( м. Дніпро, вул. Привокзальна, 8)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Привокзальна, 8
Котельня ( м. Дніпро, Бульвар Рубіновий, 14)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, б-р. Рубіновий, 14
Котельна (м. Дніпро, ВУЛИЦЯ БЕХТЕРЕВА, будинок 1)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Самарський р-н, вул. Бехтерева, буд. 1
Котельня (м. Дніпро, вул. Віктора Мерзленка, 4)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Віктора Мерзленка, 4
Котельня ( м. Дніпро, вул. Орловська, 24)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Орловська, 24
Котельня ( м. Дніпро, вул. Качалова, 2)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Качалова, 2
Котельня ( м. Дніпро, вул. Волзька, 14)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Волзька, 14
Котельня ( м. Дніпро, пл. Новокодацька, 7)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, пл. Новокодацька, 7
Котельня (м. Дніпро, вул. Трудова, 1 - а)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Трудова, 1-А
Котельня (м. Дніпро, вул. Мічуріна, 4)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Мічуріна, 4
Котельня ( м. Дніпро, вул. Новоорловська, 5)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Новоорловська, 5
Котельня, (м. Дніпро, вул. Василя Сидоренко, 7)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Чечелівський р-н., вул. Василя Сидоренко, 7
Котельня ( м. Дніпро, вул. Коксова, 10)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Коксова, 10
Котельня ( м. Дніпро, пр. Івана Мазепи, 2)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, Пр. Івана Мазепи, 2
Котельня (м. Дніпро, вул. Західна, 2)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Західна, 2
Котельня ( м. Дніпро, вул. Дунаєвського, 30)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Дунаєвського, 30
Котельна (м. Дніпро, ВУЛИЦЯ 20-РІЧЧЯ ПЕРЕМОГИ, будинок 36)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Самарський р-н, вул. 20-Річчя Перемоги, буд. 36
Котельня ( м. Дніпро, пр. Івана Мазепи, 34)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, Пр. Івана Мазепи, 34
Котельня ( м. Дніпро, пр. Свободи, 99)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, Пр. Свободи, 99
Котельня ( м. Дніпро, вул. Авіаційна, 2)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Авіаційна, 2
Котельня ( м. Дніпро, пр. Івана Мазепи, 50)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, Пр. Івана Мазепи, 50
Котельня ( м. Дніпро, вул. Ганний Барвінок, 1)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Ганний Барвінок, 1
Котельня ( м. Дніпро, вул. Київська, 93)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Київська, 93
Котельня ( м. Дніпро, вул. Віктора Мерзленка, 3)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Віктора Мерзленка, 3
Котельня ( м. Дніпро, пр. Івана Мазепи, 31)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, Пр. Івана Мазепи, 31
Котельня ( м. Дніпро, вул. Віктора Мерзленка, 11)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Віктора Мерзленка, 11
офіс (м. Дніпро, вул. Короленко, 22)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Шевченківський р-н, вул. Короленко, буд. 22
Котельня ( м. Дніпро, вул. Орловська, 42)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Орловська, 42
Котельня ( м. Дніпро, вул. Алмазна, 4)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Алмазна, 4
Котельня ( м. Дніпро, вул. Волзька, 3)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Волзька, 3
Котельня ( м. Дніпро, вул. Караваєва, 56)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Караваєва, 56
Котельня ( м. Дніпро, вул. Бельгійська, 5)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Бельгійська, 5
Котельня ( м. Дніпро, вул. Каменська, 38)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Каменська, 38
Котельня ( м. Дніпро, вул. Караваєва, 13)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Караваєва, 13
Котельня ( м. Дніпро, вул. Коробова, 3 - а)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Коробова, 3-А
Котельна (м. Дніпро, ВУЛИЦЯ МОЛОДОГВАРДІЙСЬКА, будинок 20)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Самарський р-н, вул. Молодогвардійська, буд. 20
Котельня ( м. Дніпро, вул. Новоорловська, 26)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Новоорловська, 26
Котельня ( м. Дніпро, вул. Віктора Мерзленка, 38)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Віктора Мерзленка, 38
Котельня, (м. Дніпро, вул. Орловська, 35)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Чечелівський р-н., вул. Орловська, 35
Котельня ( м. Дніпро, вул. Караваєва, 34)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Караваєва, 34
Котельня (м. Дніпро, вул. Караваєва, 68)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Караваєва, 68
Котельна (м. Дніпро, ВУЛИЦЯ МОЛОДОГВАРДІЙСЬКА, будинок 45)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Самарський р-н, вул. Молодогвардійська, буд. 45
Котельна (м. Дніпро, ВУЛИЦЯ ЛИПОВА, будинок 1)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Самарський р-н, вул. Липова, буд. 1
Котельня ( м. Дніпро, вул. Чеботарьова, 30 - б)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Чеботарьова, 30-Б
Котельня (м. Дніпро, вул. Орловська, 34)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, вул. Орловська, 34
Котельна (м. Дніпро, ВУЛИЦЯ СЕМАФОРНА, будинок 16)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Самарський р-н, вул. Семафорна, буд. 16
Котельня ( м. Дніпро, пр. Івана Мазепи, 38)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Новокодацький р-н, Пр. Івана Мазепи, 38
Учасники:
Геймур Олександр Григорович — Провідний інспектор ВЗНС Дніпровського районного управління головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Плахній Генадій Миколайович — начальник теплової дільниці № 3
Коваленко Олександр Григорович — Фахівець ВЗЗ з ПНС Дніпровського району ЦЗД ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Малий Віталій Анатолійович — головний інспектор ВЗНС Дніпровського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області майор служби цивільного захисту
Лавренюк Анатолій Василійович — начальник теплової дільниці № 1
Сядро Сергій Леонідович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Дніпровського районного управління Головного Управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Кряж Руслан Русланович — провідний фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій Дніпровського району центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області старший лейтенант служби цивільного захисту
Агруч Сергій Миколайович — начальник теплової дільниці № 2
Миколайчук Вікторія Вікторіна — фахівець ВЗЗ з ПНС Дніпровського району ЦЗД Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області старший лейтенант служби ЦЗ
Мельник Сергій Сергійович — Провідний інспектор ВЗНС Дніпровського РУ Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Тонкоголос Ольга Іванівна — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Дніпровського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області
Сазонов Андрій Олександрович — фахівець ВЗЗ з ПНС Дніпровського району ЦЗД Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області
Порушення:
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляють ся стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Заповнити прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості (приміщенні електрощитової на першому поверсі)
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Переносний порошковий вогнегасник не укомплектовано розтрубом.
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляють ся стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляють ся стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Об’єкт не доукомплектований первинними засобами пожежогасіння згідно встановлених норм (вогнегасниками).
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Для котельні не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ-Б В.1.1.-36:2016, а також клас зони згідно з НПАОЛ 40.1-1.32-01.
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
На об’єкт не розроблено паспорт потенційно небезпечного об'єкта.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
На об’єкт не розроблено паспорт потенційно небезпечного об'єкта.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Не встановлено біля місць розташування пожежних гідрантів покажчики з нанесеними на них літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Приміщення котельних на газовому паливі, компоненти СПС не виконано у вибухонебезпечному виконані.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Об’єкт не доукомплектований первинними засобами пожежогасіння згідно встановлених норм (вогнегасниками).
Не надано підтверджуючі матеріали щодо підтримання експлуатаційної придатності систем протипожежного захисту відповідно до вимог технічної документації підприємств-виготовлювачів та затверджених регламентів робіт з технічного обслуговування.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Пожежні кран-комплекти не розміщено у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування т а візуального огляду їх без розкривання.
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Не приведено у працездатний стан систему пожежної сигналізації (СПС) в приміщеннях будівлі, з подальшим технічним обслуговуванням системи протипожежного захисту з організацією (суб’єктами господарювання), що мають ліцензію на провадження господарської діяльності протипожежного призначення та з виведенням тривожного сповіщення від приладу приймально - контрольних пожежних систем протипожежного захисту на пульт пожежного спостерігання.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не заповнено прорізи протипожежної перегородки протипожежними дверима з нормованою межею вогнестійкості, що відділяє приміщення котельні від адміністративної частини будівлі.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Не доукоплектовано пожежні щити протипожежним інвентарем входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення електрощитової не відділено від інших приміщень протипожежними перешкодами.
У будівлі не виконано вихід на покрівлю через протипожежні двері розмірами не менше ніж 0,75 х 1,5 м.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Кожен пожежний кран-комплект не рідше одного разу на шість місяців не піддають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Допускається експлуатація тимчасових електромереж в приміщенні слюсарів
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
З’єднання жил проводів здійснено скрутками а не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Котельню не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння, а саме вогнегасниками.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Кожен пожежний кран-комплект не рідше одного разу на шість місяців не піддають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення котельних на газовому паливі, компоненти системи пожежної сигналізації не виконано у вибухонебезпечному виконані.
Для котельні не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ-Б В.1.1.-36:2016, а також клас зони згідно з НПАОЛ 40.1-1.32-01.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Вимикач встановлено на горючу основу (конструкцію) без підкладання під нього суцільного негорючого матеріалу, що повинен виступати за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не доукомплектовано пожежний щит відповідно до норм.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Котельню не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння, вогнегасниками.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення котельних на газовому паливі, компоненти СПС не виконано у вибухонебезпечному виконані
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Будівлю котельної не забезпечено первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм (вогнегасниками).
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення укомплектовати первинними засобами пожежогасіння згідно норм.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не надано підтверджуючі матеріали про проведення технічного обслуговування вогнегасників.
Для котельні не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ-Б В.1.1.-36:2016, а також клас зони згідно з НПАОЛ 40.1-1.32-01.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Пожежний щит (стенд) не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм належності.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Допущено використання електрощитової не за призначенням. (Розміщено господарчу кімнату)
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Об’єкт не доукомплектований первинними засобами пожежогасіння згідно встановлених норм (вогнегасниками).
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Розетку встановлено на горючу основу (конструкцію) без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що повинен виступати за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Не забезпечено працюючий персонал відповідно до визначених обсягів засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Будівлю котельної не забезпечено первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм (вогнегасниками).
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
В побутовому приміщенні з’єднання жил проводів здійснено скрутками а не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не встановлено біля місць розташування пожежних гідрантів покажчики з нанесеними на них літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Приміщення котельних на газовому паливі, компоненти СПС не виконано у вибухонебезпечному виконані.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не надано підтверджуючі матеріали про проведення технічного обслуговування вогнегасників.
Котельню не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння, вогнегасниками.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Будівлю котельної не забезпечено первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм (вогнегасниками).
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Не доукомплектовано пожежний щит відповідно до норм.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не забезпечено двері, що відділяють приміщення будівлі котельні від сходових маршів пристроями для самозачинення дверей від сходових кліток.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляють ся стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Не надано підтверджуючі матеріали щодо підтримання експлуатаційної придатності систем протипожежного захисту відповідно до вимог технічної документації підприємств-виготовлювачів та затверджених регламентів робіт з технічного обслуговування.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
На об’єкт не розроблено паспорт потенційно небезпечного об'єкта.
Не надано підтверджуючі матеріали про проведення технічного обслуговування вогнегасників.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не доукоплектовано пожежні щити протипожежним інвентарем входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення укомплектовати первинними засобами пожежогасіння згідно норм.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Об’єкт не доукомплектований первинними засобами пожежогасіння згідно встановлених норм (вогнегасниками).
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не забезпечено працюючий персонал відповідно до визначених обсягів засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів.
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення котельні на газовому паливі, не відокремлена від адміністративно-побутових приміщень сертифікованими протипожежними дверима з нормованою межею вогнестійкості.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Приміщення адміністративно - офісного призначення не обладнано системою пожежної сигналізації.
Не надано підтверджуючі матеріали про проведення технічного обслуговування вогнегасників.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
З’єднання жил проводів здійснено скрутками а не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
В підсобному приміщенні розетку встановлено на горючу основу (конструкцію) без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що повинен виступати за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляють ся стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Пожежні кран-комплекти не піддягались технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Не забезпечено працюючий персонал відповідно до визначених обсягів засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Сходова клітка, коридори, проходи та інші шляхи евакуації з адміністративно-побутових приміщень не забезпечено евакуаційним освітленням.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Сходова клітка, коридори, проходи та інші шляхи евакуації з адміністративно-побутових приміщень не забезпечено евакуаційним освітленням.
Допущено зменшення ширини основних евакуаційних проходів.
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено випробування на тиск та витрату води системи зовнішнього протипожежного водопроводу з оформленням акта.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Котельню не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Вимикач встановлено на горючу основу (конструкцію) без підкладання під нього суцільного негорючого матеріалу, що повинен виступати за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з Г оловним управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не розміщені світлові покажчики «Вихід» на шляхах евакуації.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення адміністративно - офісного призначення не обладнано системою пожежної сигналізації.
Кожен пожежний кран-комплект не рідше одного разу на шість місяців не піддають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Не забезпечено працюючий персонал відповідно до визначених обсягів засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Незаповнені отвори в протипожежній перешкоді, які відокремлюють електрощитові від інших приміщень (2 -й поверх ).
Приміщення електрощитової не відділено від інших приміщень протипожежними перешкодами.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Кожен пожежний кран-комплект не рідше одного разу на шість місяців не піддають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не встановлено біля місць розташування пожежних гідрантів покажчики з нанесеними на них літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Допускається захаращення приміщення котельні сторонніми речами
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Допускається захаращення приміщення котельні сторонніми речами
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не забезпечено нормовану ширину та висоту шляху евакуації з приміщення прибудованої котельні (ширина 0,66 м., висота 1,67 м.)
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Пожежний щит (стенд) не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм належності.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Котельню не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння, вогнегасниками.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не відокремлені приміщення коридору на першому поверсі будівлі від сходової клітки дверима.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Незаповнені отвори в протипожежній перешкоді, які відокремлюють електрощитові від інших приміщень (2-й поверх ).
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Об’єкт не доукомплектований первинними засобами пожежогасіння згідно встановлених норм (вогнегасниками).
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Не надано підтверджуючі матеріали про проведення технічного обслуговування вогнегасників.
У внутрішньому пожежному кран-комплекті пожежний плоскоскладальний рукав не приєднаний до крана та ствола.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях. (Пропонується до виконання з 2016 року)
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Не встановлено біля місць розташування пожежних гідрантів покажчики з нанесеними на них літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи утримуються не пофарбованими.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Допущено експлуатацію тимчасової електромережі.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Будівлю котельної не забезпечено первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм (вогнегасниками).
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Кожен пожежний кран-комплект не рідше одного разу на шість місяців не піддають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Котельню не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння, вогнегасниками.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
З’єднання жил проводів і кабелів у приміщенні котельні здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Об’єкт не доукомплектований первинними засобами пожежогасіння згідно встановлених норм (вогнегасниками).
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Не встановлено біля місць розташування пожежних гідрантів покажчики з нанесеними на них літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Допускається улаштовування на шляху евакуації порогів.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Пожежний щит (стенд) не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм належності.
Не забезпечено працюючий персонал відповідно до визначених обсягів засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Переносний порошковий вогнегасник не укомплектовано розтрубом.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляють ся стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не відокремлені приміщення коридору на першому поверсі будівлі від сходової клітки дверима.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не забезпечено працюючий персонал відповідно до визначених обсягів засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не розміщено інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ЕН ISO 7010 : 2019 р. «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення котельних на газовому паливі, компоненти СПС не виконано у вибухонебезпечному виконані.
Допущено влаштування убудованої котельні у підвальному приміщенні дошкільного навчального закладу, що суперечить вимогам пункту 4.9, ДБН В.2.5-77:2014 «Котельні».
Приміщення електрощитової не відділено від інших приміщень протипожежними перешкодами.
Не встановлено біля місць розташування пожежних гідрантів покажчики з нанесеними на них літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляють ся стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Не доукомплектовано пожежний щит відповідно до норм.
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
Двері на шляху евакуації відчиняються не в напрямку виходу з будівлі.
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Вимикач в підсобному приміщенні встановлено на горючу основу (конструкцію) без підкладання під нього суцільного негорючого матеріалу, що повинен виступати за габарити апарату не менше ніж на 0,01 метра.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Допущено захаращення евакуаційних дверей. (влаштування глухих грат)
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
В побутовому приміщенні допущено експлуатацію тимчасової електромережі.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Плани евакуації не виконано на фотолюмінісцентній основі.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Допущено використання електрощитової не за призначенням. (Розміщено господарчу кімнату)
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Приміщення електрощитової не відділено від інших приміщень протипожежними перешкодами.
Не забезпечено працюючий персонал відповідно до визначених обсягів засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Не забезпечено працюючий персонал відповідно до визначених обсягів засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Пожежний щит (стенд) не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм належності.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Кожен пожежний кран-комплект не рідше одного разу на шість місяців не піддають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Не доукомплектовано пожежний щит відповідно до норм.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Сигнал від системи пожежної сигналізації не виведено на центральний пункт спостереження
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Кожен пожежний кран-комплект не рідше одного разу на шість місяців не піддають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Пожежний щит (стенд) не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм належності.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
На об’єкт не розроблено паспорт потенційно небезпечного об'єкта.
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Плани евакуації не виконано на фотолюмінісцентній основі.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не доукомплектовано пожежний щит відповідно до норм.
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Будівлю котельної не забезпечено первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм (вогнегасниками).
Не доукоплектовано пожежні щити протипожежним інвентарем входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Пожежні кран-комплекти не підлягались технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення котельні на газовому паливі, не відокремлена від адміністративно-побутових приміщень сертифікованими протипожежними дверима з нормованою межею вогнестійкості.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Для котельні не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ-Б В.1.1.-36:2016, а також клас зони згідно з НПАОЛ 40.1-1.32-01.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Пожежний щит (стенд) не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм належності.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
З метою забезпечення безпечного евакуювання та надання інформації щодо правил поведінки в умовах обмеженої видимості або повної темряви (аварійного відключення освітлення) при загрозі виникнення надзвичайної ситуації (пожежі, аварії, стихійного лиха, катастрофи, загрози здійснення терористичного акту тощо) системи евакуаційні фотолюмінісцентні не розроблені відповідно до ДСТУ 7313:2013.Плани евакуації та позначення шляхів евакуації не виконано на основі фотолюмінісцентних матеріалів. Плани евакуації повинні бути поверховими (загальними) та секційними. Розроблені плани евакуації узгоджуються із органами державного пожежного нагляду і затверджуються керівником організації.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не виконано другий евакуаційні вихід з адміністративно - побутових приміщень безпосередньо на зовні, а не через приміщення 3-й зал котельні. До евакуаційних виходів відносяться виходи, якщо вони ведуть назовні безпосередньо або через коридор та не влучають ділянки, що ведуть через приміщення з пожежонебезпечними процесами.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Пожежний щит (стенд) не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм належності.
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Вимикач встановлено на горючу основу (конструкцію) без підкладання під нього суцільного негорючого матеріалу, що повинен виступати за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
На об’єкт не розроблено паспорт потенційно небезпечного об'єкта.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не надано підтверджуючі матеріали про проведення технічного обслуговування вогнегасників.
Приміщення електрощитової не відділено від інших приміщень протипожежними перешкодами.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не доукоплектовано пожежні щити протипожежним інвентарем входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не надано підтверджуючі матеріали про проведення технічного обслуговування вогнегасників.
Не надано підтверджуючі матеріали щодо підтримання експлуатаційної придатності систем протипожежного захисту відповідно до вимог технічної документації підприємств-виготовлювачів та затверджених регламентів робіт з технічного обслуговування.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Пожежний щит (стенд) не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм належності.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляють ся стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не надано підтверджуючі матеріали про проведення технічного обслуговування вогнегасників.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Переносні вогнегасники не укомплектовано розтрубами.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Допущено улаштування прибудованої котельні до навчального закладу, що суперечить вимогам пункту 4.9, ДБН В.2.5-77:2014 «Котельні».
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Не доукомплектовано пожежний щит відповідно до норм.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Не розміщені світлові покажчики «Вихід» на шляхах евакуації.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Пожежні кран-комплекти не піддягались технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
З’єднання жил проводів здійснено скрутками а не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не надано підтверджуючі матеріали про проведення технічного обслуговування внутрішнього пожежного кран-комплекту і перевірки на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Пожежний щит (стенд) не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм належності.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
На території котельні не встановлено пожежний щит (стенд) для розміщення первинних засобів пожежогасіння.
Розетку та вимикач в підсобному приміщенні встановлено на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що повинен виступати за габарити апаратів не менше ніж на 0,01 метра.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Будівлю котельної не забезпечено первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм (вогнегасниками).
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Внутрішні пожежні кран-комплекти не укомплектовано пожежним рукавами однакового з ними діаметра та стволами.
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не встановлено біля місць розташування пожежних гідрантів покажчики з нанесеними на них літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Плани евакуації не виконано на фотолюмінісцентній основі.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Вимикач встановлено на горючу основу (конструкцію) без підкладання під нього суцільного негорючого матеріалу, що повинен виступати за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Кожен пожежний кран-комплект не рідше одного разу на шість місяців не піддають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Відсутній другий евакуаційний вихід з приміщень розташованих на другому поверсі адміністративно-побутового призначення.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Будівлю котельної не забезпечено первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм (вогнегасниками).
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не надано підтверджуючі матеріали про проведення технічного обслуговування вогнегасників.
Кожен пожежний кран-комплект не рідше одного разу на шість місяців не піддають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не доукомплектовано пожежний щит відповідно до норм.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляють ся стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Пожежний щит (стенд) не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм належності.
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Пожежний щит (стенд) не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм належності.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не надано підтверджуючі матеріали про проведення технічного обслуговування вогнегасників.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення котельних на газовому паливі, компоненти СПС не виконано у вибухонебезпечному виконані.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення електрощитової не відділено від інших приміщень протипожежними перешкодами.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не надано підтверджуючі матеріали про проведення технічного обслуговування вогнегасників.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Будівлю котельної не забезпечено первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм (вогнегасниками).
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Будівлю не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленим на фасаді будівлі або іншому видному місці і освітлюваним у темний час доби.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Кожен пожежний кран-комплект не рідше одного разу на шість місяців не піддають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Плани евакуації не виконано на фотолюмінісцентній основі.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Керівник або посадові особи діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, техногенної безпеки, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляють ся стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях. (Пропонується до виконання з 2016 року)
Не надано підтверджуючі матеріали щодо встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, а саме не надано ідентифікацію об’єкта господарської діяльності узгоджену з територіальним органом ДСНС.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Приміщення слюсарів не укомплектовано первинними засобами пожежогасіння згідно норм.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ЕН ISO 7010 : 2019 р. «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляють ся стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях. (Пропонується до виконання з 2016 року)
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення електрощитової не відділено від інших приміщень протипожежними перешкодами.
З’єднання жил проводів здійснено скрутками а не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
На об’єкт не розроблено паспорт потенційно небезпечного об'єкта.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
З метою забезпечення безпечного евакуювання та надання інформації щодо правил поведінки в умовах обмеженої видимості або повної темряви (аварійного відключення освітлення! при загрозі виникнення надзвичайної ситуації (пожежі аварі, стихійного лиха катастрофи загрози здійснення терористичного акту тощо) системи евакуаційні фотолюмінісцентиі не розроблені відповідно до ДСТУ 7313:2013.Плани евакуації та позначення шляхів евакуації не виконано на основі фотолюмінісцентних матеріалів. Плани евакуації повинні бути поверховими (загальними) та секційними. Розроблені плани евакуації узгоджуються із органами державного пожежного нагляду і затверджуються керівником організації.
Не встановлено біля місць розташування пожежних гідрантів покажчики з нанесеними на них літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Переносний порошковий вогнегасник не укомплектовано розтрубом.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Не надано підтверджуючі матеріали про виконання заміру опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не забезпечено працюючий персонал відповідно до визначених обсягів засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Приміщення котельні не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не забезпечено працюючий персонал відповідно до визначених обсягів засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів.
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Плани евакуації не виконано на фотолюмінісцентній основі.
Не надано підтверджуючі матеріали про проведення технічного обслуговування вогнегасників.
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації (СПС) .
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (проводяться 1 раз на 2 роки)
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Для направлення руху до дверей евакуації не вивішено знаки вказівників руху які відповідають нормам.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не заповнено прорізи у протипожежних перешкодах протипожежними дверима (електрощитова)
Винести газову котельню з підвального приміщення житлового будинку
Для котельні не визначено клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не надано підтверджуючі матеріали про проведення технічного обслуговування вогнегасників.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Розмістити інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляють ся стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Допускаються до роботи працівники без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Приміщення котельні на газовому паливі, не відокремлена від адміністративно-побутових приміщень сертифікованими протипожежними дверима з нормованою межею вогнестійкості.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
Пожежні щити (стенди) в приміщенні котельні не доукомплектовані
Не виконано плани евакуації людей на випадок пожежі відповідно до ДСТУ 7313:2013 «Знаки безпеки та системи евакуаційні фотолюмісентні. Загальні вимоги та методи контролювання.
Не визначено обсяг забезпечення працівників, які працюють у зоні можливого хімічного забруднення засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типу а також місце зберігання.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення будівель не обладнано системою пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Для котельні не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ-Б В.1.1.-36:2016, а також клас зони згідно з НПАОЛ 40.1-1.32-01.
Працівників об’єкту засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено.
Покарання: відсутні
10.01.2022 3207952 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка питань, що викладені в зверненні споживача про порушення суб'єктом господарювання вимог законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Білан Володимир Петрович — Уповноважена особа за довіренністю
Юрченко Андрій Дмитрович — головний спеціаліст відділу контролю у сфері послуг управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Аносов Віталій Миколайович — начальник відділу контролю у сфері послуг управління захисту споживачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.01.2022 3208051 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання держдисципліни цін при формуванні, встановленні та застосуванні тарифів на комунальні послуги
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Юрченко Галина Валеріївна — Начальник відділу контролю за регульованими цінами
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.12.2021 3199647 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка питань, що викладені в зверненні споживача про порушення суб'єктом господарювання вимог законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Юрченко Андрій Дмитрович — головний спеціаліст відділу контролю у сфері послуг управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Білан Володимир Петрович — Уповноважена особа за довіренністю
Аносов Віталій Миколайович — начальник відділу контролю у сфері послуг управління захисту споживачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.11.2021 2929377 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка обставин, викладених у зверненні споживача
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Родіонов Руслан Ігорович — заступник начальника відділу контролю у сфері торгівлі та робіт управління захисту споживачів
Градовська Людмила Володимирівна — Головний спеціаліст відділу метроглогічного нагляду управління захисту споживачів
Коваленко Олена Володимирівна — інженер відділу нормування та обліку енергоресурсів по довіреністі від 04.11.2021 № 2459
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.09.2021 2917436 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка питань, що викладені в зверненні споживача про порушення суб'єктом господарювання вимог законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Аносов Віталій Миколайович — начальник відділу контролю у сфері послуг управління захисту споживачів
Білан Володимир Петрович — Уповноважена особа за довіренністю
Юрченко Андрій Дмитрович — головний спеціаліст відділу контролю у сфері послуг управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення:
Ненадання послуги з теплопостачання
Покарання: відсутні
07.06.2021 2859566 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТЕПЛОЕНЕРГО" ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Запольський Сергій Геннадійович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дн
Кірпічніков Ігор Олександрович — головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об'єктами котлонагляду, транспорту та зв'язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки
Конюхов Юрій Олександрович — головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дні
Порушення:
На місці виконання робіт відсутній перелік вантажів, що переміщуються вантажопідій-мальними кранами та машинами, із зазначенням їх маси, що є порушенням глави VII розділу 2 п. 17 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
У суб'єкта господарювання відсутня Декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на експлуатацію устатковання підвищеної небезпеки, а саме експлуатацію устатковання напругою понад 1000 В, що є порушенням п.21 додаток 7 (п.7) постанови КМУ 1107 «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки»
В ремонтному боксі № 1, № 3 тупикові оглядові канави не обладнані сходами для виходу з них, що є порушенням: п. 5.8, гл. 5; розділу III НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
У суб′єкта господарювання відсутня декларація відповідності вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт в діючих електроустановках напругою понад 1000 в, згідно з вимогами п. 21, додатку 6 (п.12) постанови КМУ 1107 «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки», що є порушенням ст. 21 ЗУ № 2694 «Про охорону праці».
Відсутній графік ремонту вантажопідіймальних механізмів, затверджений суб’єктом господарювання, що є порушенням глави V розділу 1 п. 9 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
31.05.2021 2582574 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка питань, що викладені в зверненні споживача про порушення суб'єктом господарювання вимог законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Аносов Віталій Миколайович — начальник відділу контролю у сфері послуг управління захисту споживачів
Родіонов Руслан Ігорович — заступник начальника відділу контролю у сфері торгівлі та робіт управління захисту споживачів
Порушення:
Не забезпечено своєчасна безперервність , відповідна якість послуг теплопостачання
Покарання: відсутні
26.04.2021 2569373 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка питань, що викладені в зверненні споживача про порушення суб'єктом господарювання вимог законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Аносов Віталій Миколайович — начальник відділу контролю у сфері послуг управління захисту споживачів
Білан Володимир Петрович — уповноважена особа
Родіонов Руслан Ігорович — заступник начальника відділу контролю у сфері торгівлі та робіт управління захисту споживачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.04.2021 2570728 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка фактів, що стали причиною звернення фізичної особи
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Білан Володимир Петрович — заступник директора
Кусаєв Костянтин Едуардович — начальник відділу метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного упраління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Ломов Ілля Миколайович — Фахівець відділу метрологічного нагляду управління захисту споживачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.02.2021 2527892 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка питань, що викладені в зверненні споживача про порушення суб'єктом господарювання вимог законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Аносов Віталій Миколайович — начальник відділу контролю у сфері послуг управління захисту споживачів
Білан Володимир Петрович — заступник директора
Градовська Людмила Володимирівна — Головний спеціаліст відділу метроглогічного нагляду управління захисту споживачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.02.2021 2531060 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка фактів, що стали причиною звернення фізичної особи
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Ломов Ілля Миколайович — Фахівець відділу метрологічного нагляду управління захисту споживачів
Білан Володимир Петрович — заступник директора
Кусаєв Костянтин Едуардович — начальник відділу метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного упраління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.01.2021 2271955 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
172 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Олійник Віталій Олексійович — головний державний інспектор відділу нагляду у гірничодобувній промисловості Криворізького гірничопромислового управління Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Ерміс Євген Брунович — Головний державний інспектор відділу нагляду у металургії та машинобудуванні, енергетиці та газової промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпроп
Степанов Ігор Олександрович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами за об'єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку Управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дні
Трубін Олексій Юрійович — Головний державний інспектор відділу нагляду у металургії та машинобудуванні, енергетиці та газової промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Тавлуй Станіслав Григорович — Заступник начальника відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв'язку Управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Мунтян Віталій Анатолійович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об'єктами котлонагляду, транспорту та зв'язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Дніпропетровській об
Крутенко Микола Михайлович — головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дн
Степачов Володимир Миколайович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Біла Олена Іванівна — начальник відділу з питань гігієни праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Порушення:
Не надані результати щорічного зовнішнього та внутрішнього огляду відповідальним працівником підприємства котлів Порушення п.23, гл.1, розділ VIII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП 0.00-1.81-18
В ремонтному журналі відсутні дані про виконані ремонтні роботи, використані матеріали, зварювання і зварників, про зупинку обладнання під тиском на чистку або промивку. що є порушенням пункт 2 глави 5 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18
Оператори котельні в вечірню-нічний час виконують роботу безперевно у дві зміни: І) з 20-00 години до 24-00 годин; ІІ) - з 00.00 годин до 08-00 години, чим порушено ст.59 КЗ пр. П
На час перевірки на котельні був відсутній «ЖУРНАЛ обліку робіт, що виконуються за нарядами і розпорядженнями», чим порушено п.1.7.6 НПАОП 0.00-1.15-07. «Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті»
При проведенні інструктажів на робочому місці в журналі не вказано назви інструкцій (п. 6.10, дод.6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»)
В приміщені котельні застосовуються знімні вантажозахоплюючі стропи без бирки з відповідними чинними написами, що є порушенням глави VІ розділу 3 п. 50 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
Роботи з з хімічними речовинами не проводяться у витяжних шафах, які не. обладнані відсмоктувачами, чим порушено п.1.14 розділ ІV НПАОП 73-1.11 -12 «Правила охорони праці під час роботи в хімічних лабораторіях».
На зовнішній поверхні корпусу елетрозварювального апарату (інв. № 8693) відсутні написи: належність до цеху, дата наступного вимірювання опору ізоляції, чим порушено п.6.7.77 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
У розподільчому щиті 0,4 кВ ТП-1843 зберігаються сторонні предмети, що не належать до даних електроустановок, чим порушено п. 2.2.20., НПАОП 40.1-1.21-98, «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
У котельні відсутній годинник, що є порушення пункт 3 розділу V НПАОП 0.00-1.81-18
Тягарі важільних запобіжних клапанів котлів не застопорені і не запломбовані так, щоб не допустити самочинного їх переміщування, що є порушенням пункт 3.3 розділу VІЇ НПАОП 0.00-1.69-13 «Правила охорони праці під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок»
На корпусі зварювального апарату інв. № відсутні відповідні написи (п.6.7.77 НПАОП 40-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»).
На підприємстві обладнання що працює під тиском негайно не відключено персоналом, у випадку несправності манометра (відсутнє захисне скло на манометрі ацетиленового балону), що є порушенням п. 15 п. 1. глави 4 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18 «Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском» та п. 2.61. глави 2 розділу V НПАОП 0.00-1.71-13 «Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».
Не надано на перевірку список осіб, які можуть призначатися відповідальними особами, чим порушено п.3.2.9. НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
На тятивах дерев'яних драбин відсутні відповідні написи, чим порушено вимоги п. 7.1.14 розд.ІV НПАОП 0.00-1.71-13
Не оформлюються наряди-допуски на первинне виконання робіт які (згідно переліку підприємства) проводяться без оформленням наряду-допуску, що є порушенням п. 7.5. розділу VІІ НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Зовнішні поверхні газопроводів, обладнання, арматуру (зовнішні газопроводи підприємства) не пофарбовано відповідно до вимог ГОСТ 14202-69 "Трубопроводы промышленных предприятий. Опознавательная окраска, предупреждающие знаки и маркировочные щитки" та ДСТУ Б В.2.5-29:2006, що є порушенням п. 3.12. глави 3 розділу V НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
На підставках (козелках) не вказано гранично допустиме навантаження. Порушено: п.4.8, гл.4, р.VІІІ, НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
Лампи освітлення в ремонтному боксі не обладнанні захисною решіткою, що є порушенням: п. 2.8, гл. 2, розділу V, НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
Не в повному обсязі,згідно графіків ППР ведуться ремонтні журнали котлів. Порушення п.2,гл.5,розділу VII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
П.2.8 інструкції з охорони праці «Для операторів котельні» №4 забороняє операторам без перерви виконання робіт у дві зміни, а п. 4.6 вищезазначеної інструкції забороняє їм залишати робоче місце у наступних випадках: відсутність оператора наступної зміни, настання аварій, чим порушено п.2.6, п.2.6, п.2.9. НПАОП 0.00-4.15-98 «Про затвердження Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
В нарядах-допусках на виконання газонебезпечних робіт не завжди зазначається час закінчення роботи (служба газового устаткування та КВПіА), що є порушенням п. 7.10. розділу VІІ НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Подача газу на установку не зупиняється негайно автоматикою, пристроями захисту або обслуговуючим персоналом - при нещільностях в обмуровці (вул. Шолом Алейхема, 4-А), що є порушенням п. 3.26. частини 3 розділу V НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Не в повному обсязі виконуються роботи з технічного огляду надземних газопроводів в частині: кріплення та фарбування, провисання труб та не фіксуються у журналі технічних оглядів і обходів газопроводів (під час перевірки котельні за адресою: вул. Європейська, 13-А було виявлено відсутність фарбування, відсутність кріплень на газопроводі, провисання скидного трубопроводу), що є порушенням п. 1.5. частини 1 розділу V НПАОП0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
На ПС на діелектричних рукавичках, інв. № 17.961, які пройшли випробування і знаходяться в експлуатації не читається штамп, чим порушено Додаток 10 до пункту 19.1.3 НПАОП 40.1.-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
На тятивах дерев'яних драбин відсутні відповідні написи, чим порушено вимоги п. 7.1.14 розд.ІV НПАОП 0.00-1.71-13
Оформлення наданих на перевірку інструкцій з охорони праці не відповідає чинним вимогам, чим порушено п.4.3.9 НПАОП 0.00-4.15-98 «Про затвердження Положення про розробку інструкцій з охорони праці» Наказ Комітету по нагляду за охороною праці Міністерства праці та соціальної політики України від 29 січня 1998 року N 9 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 7 квітня 1998 р. За № 226/2666
На місці виконання робіт знаходиться інструмент з ізолювальними рукоятками у якого закінчився строк випробування, що є порушенням п.4.1.1 НПАОП 40.1-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів»
На кабелі-подовжувачі відсутній інвентарний номер та дата наступної перевірки, чим порушено п.6.7.37, НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
При проведенні інструктажів на робочому місці в журналі не вказано назви інструкцій (п. 6.10, дод.6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»)
На місці виконання робіт знаходиться інструмент з ізолювальними рукоятками у якого закінчився строк випробування, що є порушенням п.4.1.1 НПАОП 40.1-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів»
На котлах не оновлена табличка із зазначенням числа, місяця і року наступних внутрішнього (зовнішнього) огляду і гідростатичного випробування. що є порушенням розділу VIII. П. 2. 3 НПАОП 0.00-1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
У елементів котлів та трубопроводів розташованих у місцях, доступних для обслуговуючого персоналу, частково відсутня теплова ізоляція. що є порушенням пункт 3 розділу IV нпаоп 0.00-1.81-18
На ПС в наявності непрацюючий покажчик напруги вище 1000В, чим порушено Додаток 10 до пункту 19.1.3 НПАОП 40.1.-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
Не в повному обсязі,згідно графіків ППР ведуться ремонтні журнали котлів. Порушення п.2,гл.5,розділу VII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
На драбині, яка знаходиться в експлуатації , не вказана дата проведення наступних випробувань, що є порушенням розділ IV п.7.14 НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці при роботі з інструментом та пристосуваннями».
У котельні відсутній годинник, що є порушення пункт 3 розділу V НПАОП 0.00-1.81-18
«Журнал обліку та зберігання засобів захисту» заповнюється з порушеннями вимог Правил експлуатації електрозахисних засобів, не заповнюється графа 4 «Дата періодичного огляду», що є порушенням п. 4.2.6, додаток1 НПАОП 40.0-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
Оформлення наданих на перевірку інструкцій з охорони праці не відповідає чинним вимогам, чим порушено п.4.3.9 НПАОП 0.00-4.15-98 «Про затвердження Положення про розробку інструкцій з охорони праці» Наказ Комітету по нагляду за охороною праці Міністерства праці та соціальної політики України від 29 січня 1998 року N 9 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 7 квітня 1998 р. За № 226/2666
Електротехнічний персонал ТП-6069 не в повному обсязі забезпечено електрозахисними засобами для роботи в електроустановках до 1000 В та понад 1000 В (відсутні: покажчик напруги 6 кВ 2 штуки, переносне заземлення 6 кВ 2 штуки, переносне заземлення 0,4 кВ 2 штуки, покажчик напруги 0,4 кВ 2 штуки, окуляри захисні 2 штуки, захисні огородження (щити) 2 штуки). чим порушено п. 4.2.9, додаток 2, НПАОП 40.1-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів»
В службі газового устаткування та КВПіА підприємства допускається зберігання в одному приміщенні балонів з кіснем та з горючими газами разом, порожніх балонів разом з балонами, наповнених газом що є порушенням п. 2.26. глави 2 розділу V НПАОП 0.00-1.71-13 «Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».
Допускається робота опалювальних котлів у вбудованих котельнях з несправною системою вентиляції (розукомплектована система припливної вентиляції в котельні за адресою: пр. Мазепи, 50), що є порушенням п. 3.28. глави 3 розділу V НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Відсутній перелік робіт, що виконуються за нарядами, розпорядженнями і в порядку поточної експлуатації, який повинен бути затверджений керівником підприємства, що є порушенням п. 3.2.9, НПАОП 40.1-1.21-98, «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Відсутній графік планово-попереджувального ремонту котлів. що є порушенням пункт 1 глави 5 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18
На час перевірки не надано наказ (розпорядження) роботодавця про стажування дублювання), чим порушено п. 7.3 НПАОП-0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
В посвідчені електротехнічного персоналу відсутня відмітка про проходження чергового медичного огляду, що є порушенням п.2.1.3 , додаток 2 НПАОП 40.1-01-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
У елементів котлів та трубопроводів розташованих у місцях, доступних для обслуговуючого персоналу, частково відсутня теплова ізоляція. що є порушенням пункт 3 розділу IV НПАОП 0.00-1.81-18
Не замкнено на замикаючий пристрій РП-1, чим порушено п. 2.2.18, НПАОП 40.1-1.21-98., «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Не замкнено на замикаючий пристрій щит живлення тельфера, чим порушено п. 2.2.18, НПАОП 40.1-1.21-98., «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
В ремонтному журналі відсутні дані про виконані ремонтні роботи, використані матеріали, зварювання і зварників, про зупинку обладнання під тиском на чистку або промивку. що є порушенням пункт 2 глави 5 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18
Відсутній перелік робіт, які можуть виконуватись за нарядом, розпорядженням та в порядку поточної експлуатації, що є порушенням п.8.7.3 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Допущена робота установок, що використовують газ (газифіковані котли НДІСТУ-5), при несправності або при відключенні приладів контролю і захисту – тягонапороміри рідинні (не містять рідини або не герметично приєднані), унеможливлюють визначення величини розрідження в топках котлів, що є порушенням п. 3.23. частини 3 розділу V НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
При виконанні зварювальних робіт використовується саморобний електродотримач, що є порушенням р.V п.2.17 НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час робіт з інструментом та пристроями»
В ремонтному журналі відсутні дані про виконані ремонтні роботи, використані матеріали, зварювання і зварників, про зупинку обладнання під тиском на чистку або промивку. що є порушенням пункт 2 глави 5 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18
В інструкції з охорони праці № 30 (при виконанні робіт на висоті) недостатньо викладені порядок дій, особисті обов’язки та правила поведінки працівників в аварійних ситуаціях; вимоги щодо використання засобів індивідуального та колективного захисту при виконанні робіт (п. 2.9 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкції з охорони праці»).
Не надані дані про зовнішній і внутрішній огляд котла після кожного очищення внутрішніх поверхонь або ремонту елементів, але не рідше ніж через 12 місяців, що є порушенням розділу VIIІ. розділу 1. п 23 НПАОП 0.00-1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
Відсутній перелік робіт, які можуть виконуватись за нарядом, розпорядженням та в порядку поточної експлуатації, що є порушенням п.8.7.3 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Не надано на перевірку «Журнал обліку робіт за нарядами і розпорядженнями», чим порушено п. 3.3.12., НПАОП 40.1-1.21-98 , «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Стропи вантажопідіймального крана реєстр. № 69151 мають видавлювання осердя та обривів дротів, що є порушенням глави VI розділу 3 п. 40 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
Не замкнено на замикаючий пристрій ввідний щит, чим порушено п. 2.2.18, НПАОП 40.1-1.21-98., «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
В журналі обліку і зберігання засобів захисту відсутній запис про вилучення на випробовування. Порушено НПАОП 40.1-1.07-01 п.4.2.6 розділ 4 Правил експлуатації електрозахисних засобів
Оператори котельні у вечірню-нічний час виконують роботу безперевно у дві зміни: І) з 20-00 години до 24-00 годин; ІІ) - з 00.00 годин до 08-00 години, чим порушено ст.59 КЗ пр. П
Копії документів по виконаним ремонтам котлів не зберігаються належним чином разом з їх паспортами. Порушення п.3,гл.2,розділу III «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП 0.00-1.81-18.
На корпусі шліфмашини (інв. номер відсутній) відсутній напис дати наступної перевірки, чим порушено 6.7.37, НПАОП 40.1-1.21.98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
На КТП відсутня захисна каска для огляду автомобіля, що є порушенням: п. 6.6, розділу ІІІ НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
Відсутній графік планово-попереджувального ремонту котлів. що є порушенням пункт 1 глави 5 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18
Оформлення наданих на перевірку інструкцій з охорони праці не відповідає чинним вимогам, чим порушено п.4.3.9 НПАОП 0.00-4.15-98 «Про затвердження Положення про розробку інструкцій з охорони праці» з питань охорони праці»
Оформлення наданих на перевірку інструкцій з охорони праці не відповідає чинним вимогам, чим порушено п.4.3.9 НПАОП 0.00-4.15-98 «Про затвердження Положення про розробку інструкцій з охорони праці» Наказ Комітету по нагляду за охороною праці Міністерства праці та соціальної політики України від 29 січня 1998 року N 9 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 7 квітня 1998 р. За № 226/2666
На час перевірки не надано наказ (розпорядження) роботодавця про стажування дублювання), чим порушено п. 7.3 НПАОП-0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Службою газового устаткування та КВПіА допускається виконувати роботи з технічного обслуговування та ремонту ГРП, ШРП без керівництва спеціаліста, що є порушенням п. 7.2. розділу VІІ НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
У суб'єкта господарювання відсутня Декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на експлуатацію устатковання підвищеної небезпеки, а саме експлуатацію устатковання напругою понад 1000 В, що є порушенням п.21 додаток 7 (п.7) постанови КМУ 1107 «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки»
На місці виконання робіт відсутній перелік вантажів, що переміщуються вантажопідій-мальними кранами та машинами, із зазначенням їх маси, що є порушенням глави VII розділу 2 п. 17 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
Не проведено регламентні роботи по проведенню опосвідчення стану безпеки електроустановок відповідно до критеріїв стану безпеки. Не надані акти опосвідчення стану безпеки електроустановки, чим порушено п.п. 8.1.,8.2.,8.7.1. НПАОП 40.1-1.21-98, «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
На зовнішній поверхні корпусу елетрозварювального апарату (інв. №950035) відсутні написи: належність до цеху, дата наступного вимірювання опору ізоляції, чим порушено п.6.7.77 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Не замкнено на замикаючий пристрій щит живлення ЩСУ-3, чим порушено п. 2.2.18, НПАОП 40.1-1.21-98., «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
На підприємстві знаходиться автомобільний кран реєстр. № 68601, що не пройшов технічного огляду, що є порушенням глави VІІ розділу 2 п. 7 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
Приміщення хімічної лабораторії не обладнано загальнообмінною примусовою вентиляцією, а місця можливого накопичення шкідливих хімічних речовин - місцевими відсмоктувачами, чим порушено п.1.4 розділ ІV НПАОП 73-1.11 -12 «Правила охорони праці під час роботи в хімічних лабораторіях»
У котельні відсутній годинник, що є порушення пункт 3 розділу V НПАОП 0.00-1.81-18
«Журнал обліку та зберігання засобів захисту» заповнюється з порушеннями вимог Правил експлуатації електрозахисних засобів, має місце виправлення і забілювання тексту, не заповнюється графа 4 «Дата періодичного огляду», що є порушенням п. 4.2.6, додаток1 НПАОП 40.0-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
На корпусах електроінструмента не вказані інвентарні номери та дати наступних перевірок, що є порушенням п.6.7.37 НПАОП40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Не замкнено на замикаючий пристрій щит живлення РП-1, чим порушено п. 2.2.18, НПАОП 40.1-1.21-98., «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
В журналі інструктажів на робочому місці не завжди вказані дати проведення інструктажів (п. 6.10 (дод. 6) НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці»)
Оформлення наданих на перевірку інструкцій з охорони праці не відповідає чинним вимогам, чим порушено п.4.3.9 НПАОП 0.00-4.15-98 «Про затвердження Положення про розробку інструкцій з охорони праці» Наказ Комітету по нагляду за охороною праці Міністерства праці та соціальної політики України від 29 січня 1998 року N 9 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 7 квітня 1998 р. За № 226/2666
На драбині, яка знаходиться в експлуатації, не вказана дата проведення наступних випробувань, що є порушенням розділ IV п.7.14 НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці при роботі з інструментом та пристосуваннями».
Працівник, відповідальний за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском, не регулярно оглядає обладнання під тиском в робочому стані; і не проставляє в ньому свої підписи, що є порушенням пункт 4 глави 1 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
Подача газу на установку не зупиняється негайно автоматикою, пристроями захисту або обслуговуючим персоналом - при появі загазованості (вул. Харківська, 2), що є порушенням п. 3.26. частини 3 розділу V НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Під час виконання службових обов’язків працівники не мають з собою посвідчення про перевірку знань, що є порушенням п.2.1.3 , додаток 2 НПАОП 40.1-01-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Не надані результати технічного огляду (зовнішній та внутрішній огляд) та гідравлічних випробувань котлів облік. №.№ 1301; 2591;928 Порушення п.22, гл.1, розділ VIII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
На котлах не оновлена табличка із зазначенням числа, місяця і року наступних внутрішнього (зовнішнього) огляду і гідростатичного випробування. що є порушенням розділу VIII. П. 2. 3 НПАОП 0.00-1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
В службі газового устаткування та КВПіА підприємства допускаеться застосування гумовотканевих рукавів для різання металу, які мають більше трьох окремих кусків, з'єднаних між собою, що є порушенням п. 2.44. глави 2 розділу V НПАОП 0.00-1.71-13 «Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».
В службі газового устаткування та КВПіА підприємства допускається транспортування автомобільним транспортом балонів з кіснем та з горючими газами разом, що є порушенням п. 2.28. глави 2 розділу V НПАОП 0.00-1.71-13 «Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».
Котельня не забезпечена аварійним освітленням в обсязі вимог Правил. Порушення п.6,розділу V «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
На тепловій дільниці № 1 журнал інструктажів на робочому місці не відповідає вимогам НПАОП (п. 6.10, дод.6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»)
В ремонтній зоні відсутня захисна каска для користування при ремонті транспортного засобу, що є порушенням: п.6.6; гл.6; розділу III НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
У посвідченні про перевірку знань з електробезпеки електротехничного персоналу відсутній запис про проходження періодичного медичного огляду в 2020 році, чим порушено п.2.1.2., додаток 2 до пункту 2.1.3. НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
На котлах не оновлена табличка із зазначенням числа, місяця і року наступних внутрішнього (зовнішнього) огляду і гідростатичного випробування. що є порушенням розділу VIII. П. 2. 3 НПАОП 0.00-1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
На кран-балках інв. №№ 014494, 011495, 170005 не оновлені таблички з датами наступного часткового та повного технічного огляду, що є порушенням глави VІІ розділу 1 п. 11 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
В журналі обліку і зберігання засобів захисту відсутній запис про вилучення на випробовування. Порушено НПАОП 40.1-1.07-01 п.4.2.6 розділ 4 Правил експлуатації електрозахисних засобів
На підприємстві не ведеться «Журнал обліку, перевірки та випробувань електроінструменту, трансформаторів, перетворювачів», чим порушено п. 6.7.36., НПАОП 40.1-1.21.98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
На час перевірки на котельні був відсутній «ЖУРНАЛ обліку робіт, що виконуються за нарядами і розпорядженнями», чим порушено п.1.7.6 НПАОП 0.00-1.15-07. «Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті»
Не здійснюється перевірка герметичності приєднання імпульсних труб і гумотканних рукавів до штуцерів приладів або газопроводів (газові пальники опалювальних котлів котельні за адресою: м. Дніпро, вул. Шолом Алейхема, 4-А;) за допомогою приладів або мильної емульсії не рідше ніж один раз на тиждень (з зазначенням результатів перевірки в журналі, гумотканні рукави з наявними тріщинами, надрізами, здуттями і потертостями), що є порушенням п. 3.10. частини 3 розділу V НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Територія для проїзду транспортних засобів не посипана протиковзною сумішшю, що є порушенням п. 2.5; гл. 3; розділу ІІІ НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
Не проведено зовнішній і внутрішній огляд котлів після кожного очищення внутрішніх поверхонь або ремонту елементів, але не рідше ніж через 12 місяців, що є порушенням розділу VIIІ. розділу 1. п 23 НПАОП 0.00-1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
«Журнал обліку та зберігання засобів захисту» заповнюється з порушеннями вимог Правил експлуатації електрозахисних засобів, має місце виправлення і забілювання тексту, не заповнюється графа 4 «Дата періодичного огляду», що є порушенням п. 4.2.6, додаток1 НПАОП 40.0-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
На відкритому майданчику для зберігання автотранспортних засобів, які потребують ремонту під вивішеною частиною автомобіля держ. № АЕ9662СА встановлені випадкові предмети. Порушено п. 6.11. р.6 гл.Х НПАОП 0.00-1.61-12 "Правила охорони праці на автомобільному транспорті".
В журналі обліку і зберігання засобів захисту відсутній запис про вилучення на випробовування. Порушено НПАОП 40.1-1.07-01 п.4.2.6 розділ 4 Правил експлуатації електрозахисних засобів
У посвідченні про перевірку знань з електробезпеки електротехничного персоналу відсутній запис про проходження періодичного медичного огляду в 2020 році, чим порушено п.2.1.2., додаток 2 до пункту 2.1.3. НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Огородження металевих сходів, що встановлені біля котлів опалення не відповідають чинним вимогам, чим порушено п. 3.1.НПАОП 0.00-1.15-07. «Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті»
У елементів котлів та трубопроводів розташованих у місцях, доступних для обслуговуючого персоналу, частково відсутня теплова ізоляція. що є порушенням пункт 3 розділу IV нпаоп 0.00-1.81-18
Працівник, відповідальний за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском, не регулярно оглядає обладнання під тиском в робочому стані; в робочі дні перевіряти записи в змінному журналі і не проставлє в ньому свої підписи. що є порушенням пункт 4 глави 1 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18
Не замкнено на замикаючий пристрій щит живлення кран-балкі, чим порушено п. 2.2.18, НПАОП 40.1-1.21-98., «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Не в повному обсязі,згідно графіків ППР ведуться ремонтні журнали котлів. Порушення п.2,гл.5,розділу VII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
У суб′єкта господарювання відсутня декларація відповідності вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт в діючих електроустановках напругою понад 1000 в, згідно з вимогами п. 21, додатку 6 (п.12) постанови КМУ 1107 «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки», що є порушенням ст. 21 ЗУ № 2694 «Про охорону праці».
Не надані результати технічного огляду (зовнішній та внутрішній огляд) та гідравлічних випробувань котлів облік. №.№ 02854; 139 Порушення п.22, гл.1, розділ VIII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
Список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією, не погоджено представником Держпраці, що є порушенням п.2.2.11 НПАОП40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
На КТП журнал «Реєстрації операцій перевірки технічного стану КТЗ контрольно-пропускним пунктом» ведеться з порушенням, а саме: не вказується час заїзду та частково відсутні підписи водіїв ,що є порушенням: п.8.2, додаток 3 «Порядку перевірки технічного стану транспортних засобів автомобільними перевізниками» затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв’язку України 5 серпня 2008 року № 974, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 1 вересня 2008 року за № 794/15485, п.4.2, гл.4, розділу Х НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
У елементів котлів та трубопроводів розташованих у місцях, доступних для обслуговуючого персоналу, частково відсутня теплова ізоляція. що є порушенням пункт 3 розділу IV НПАОП 0.00-1.81-18
Копії документів по виконаним ремонтам котлів не зберігаються належним чином разом з їх паспортами. Порушення п.3,гл.2,розділу III «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
На зовнішній поверхні корпусу елетрозварювального апарату (інв. номер відсутній) відсутні написи: належність до цеху, дата наступного вимірювання опору ізоляції, чим порушено п.6.7.77 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Не забезпечене керування кран-балками лише працівником, який одержав у встановленому суб’єктом господарювання порядку спеціальний ключ (ключ-марку) від захисної панелі, що дає змогу вмикати (вимикати) електричне коло керування вантажопідіймальним краном, з метою унеможливлення несанкціонованого їх пуску. що є порушенням глави VІІ розділу 1 п. 12 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
В журналі реєстрації нарядів та розпоряджень на ПС за № 35 від 30.11.2020 року відсутня відмітка, після повного закінчення робіт про закриття розпорядження, чим порушено додаток 2. НПАОП 40.1-01-97 «Правила безпечної експлуатації електроустановок».
На корпусі шліфмашини (інв. номер відсутній) відсутній напис дати наступної перевірки, чим порушено 6.7.37, НПАОП 40.1-1.21.98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Не здійснюється перевірка герметичності приєднання імпульсних труб і гумотканних рукавів до штуцерів приладів або газопроводів (газові пальники опалювальних котлів котельні за адресою: м. Дніпро, вул. Харківська, 2) за допомогою приладів або мильної емульсії не рідше ніж один раз на тиждень (з зазначенням результатів перевірки в журналі, гумотканні рукави з наявними тріщинами, надрізами, здуттями і потертостями), що є порушенням п. 3.10. частини 3 розділу V НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Не в повному обсязі,згідно графіків ППР ведуться ремонтні журнали котлів ПТВМ-30М з реєстр. №№ 44156, ,41986, 41935, 41878 Порушення п.2,гл.5,розділу VII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП 0.00-1.81-18
В службі газового устаткування та КВПіА підприємства допускаеться застосування гумовотканевих рукавів для різання металу, що мають дефекти, що є порушенням п. 2.50. глави 2 розділу V НПАОП 0.00-1.71-13 «Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».
Не складено та не погоджено з Головним управлінням Держпраці у Дніпропетровській області поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам
П.2.8 інструкції з охорони праці «Для операторів котелень» №4 забороняє операторам без перерви виконання робіт у дві зміни, а п. 4.6 вищезазначеної інструкції забороняє їм залишати своє робоче місце у наступних випадках: відсутність оператора наступної зміни, настання аварій, чим порушено п.2.6, п.2.6, п.2.9. НПАОП 0.00-4.15-98 «Про затвердження Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Працівники, відповідальні за безпечну експлуатацію котлів після проведення капітальних ремонтів не проводять випробування живильних насосів. що є порушенням пункт 2 глави 5 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18
На КТП відсутній журнал «Перевірки укомплектованості і контролю за самовільним унесенням змін у конструкцію і комплектність КТЗ», що є порушенням: п.8.3, додаток 4 «Порядку перевірки технічного стану транспортних засобів автомобільними перевізниками», п.4.2; гл.4; розділу Х НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
Захисні каски якими користується електротехнічний персонал не мають тримальної стрічки, що є порушенням пункту 17.3.4 НПАОП 40.1.-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів»
Тягарі важільних запобіжних клапанів котлів не застопорені і не запломбовані так, щоб не допустити самочинного їх переміщування, що є порушенням пункт 3.3 розділу VІЇ НПАОП 0.00-1.69-13 «Правила охорони праці під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок»
В ремонтному журналі відсутні дані про виконані ремонтні роботи, використані матеріали, зварювання і зварників, про зупинку обладнання під тиском на чистку або промивку. що є порушенням пункт 2 глави 5 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18
Не проведено зовнішній і внутрішній огляд котла після кожного очищення внутрішніх поверхонь або ремонту елементів, але не рідше ніж через 12 місяців, що є порушенням розділу VIIІ. розділу 1. п 23 НПАОП 0.00-1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
В ремонтному боксі № 1, № 3 тупикові оглядові канави не обладнані сходами для виходу з них, що є порушенням: п. 5.8, гл. 5; розділу III НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
Котельня не забезпечена аварійним освітленням в обсязі вимог Правил. Порушення п.6,розділу V «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
Службою газового устаткування та КВПіА не здійснюється контрольний огляд газового господарства не рідше ніж два рази на рік, що є порушенням п. 3.11. глави 3 розділу V НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Копії документів по виконаним ремонтам котлів не зберігаються належним чином разом з їх паспортами. Порушення п.3,гл.2,розділу III «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
Власником не в повному обсязі забезпечується утримання систем газопостачання відповідно до вимог чинного законодавства України, в частині безпечного користування газопроводами, газовими приладами, чим порушено вимоги п.п. 3.2.; 3.3 розділу ІІІ НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Відсутній графік ремонту вантажопідіймальних механізмів, затверджений суб’єктом господарювання, що є порушенням глави V розділу 1 п. 9 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
На кабелі-подовжувачі відсутній інвентарний номер та дата наступної перевірки, чим порушено п.6.7.37, НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Службою газового устаткування та КВПіА допускається виконувати газонебезпечні роботи слюсарем одноосібно, що є порушенням п. 7.4. розділу VІІ НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
В журналі обліку та зберігання засобів захисту на ПС відсутній запис про проведення чергового огляду (1 раз на 6 місяців) ізольованої штанги, чим порушено п.21 додаток 2. НПАОП 40.1-07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
На переносному заземленні відсутня бирка з позначенням перерізу заземлювальних проводів, що є порушенням п.14.1.8 НПАОП 40.1-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
На котлах не оновлена табличка із зазначенням числа, місяця і року наступних внутрішнього (зовнішнього) огляду і гідростатичного випробування. що є порушенням розділу VIII. П. 2. 3 НПАОП 0.00-1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
У елементів котлів та трубопроводів розташованих у місцях, доступних для обслуговуючого персоналу, частково відсутня теплова ізоляція. що є порушенням пункт 3 розділу IV НПАОП 0.00-1.81-18
На переносному заземленні відсутня бирка з позначенням перерізу заземлювальних проводів, що є порушенням п.14.1.8 НПАОП 40.1-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
Копії документів по виконаним ремонтам котлів не зберігаються належним чином разом з їх паспортами. Порушення п.3,гл.2,розділу III «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
У елементів котлів та трубопроводів розташованих у місцях, доступних для обслуговуючого персоналу, частково відсутня теплова ізоляція. що є порушенням пункт 3 розділу IV НПАОП 0.00-1.81-18
Термін експлуатації наданого на перевірку запобіжного поясу (інв. № ПП - 2 №1), який виготовлений 15.01.2007 не відповідає вимогам стандартів та технічним умовам виробника, чим порушено п.4.2.1. НПАОП 0.00-1.15-07. «Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті»
В наряді допуску № 0/221 від 25.12.20року відсутній підпис керівника робіт про закінчення робіт, чим порушено пункт 6.8.5. НПАОП 40.1-1.01-97 «Правила безпечної експлуатації електроустановок»
У елементів котлів та трубопроводів розташованих у місцях, доступних для обслуговуючого персоналу, частково відсутня теплова ізоляція. що є порушенням пункт 3 розділу IV НПАОП 0.00-1.81-18
Не замкнено на замикаючий пристрій РП-9, чим порушено п. 2.2.18, НПАОП 40.1-1.21-98., «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
На КТП відсутній затверджений роботодавцем Типовий перелік робіт з підвищеною небезпекою, що є порушенням: п. 4.4, гл. 4, розділу Х НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
На підприємстві відсутня інструкція для працівників, що обслуговують електроустановки на групу з електробезпеки (групу І), що є порушенням п.1.2 «ПОЛОЖЕННЯ ПРО РОЗРОБКУ ІНСТРУКЦІЙ З ОХОРОНИ ПРАЦІ» НПАОП 0.00-4.15-98
Огородження металевих оглядових майданчиків , що встановлені біля котлів опалення не відповідають вимогам ГОСТ 12.4.059-89, чим порушено п. 3.1. НПАОП 0.00-1.15-07. «Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті»
Не дотримуються норми комплектування засобами захисту в розподільчих пристроях напругою до 1000 В (захисні огородження, захисні окуляри), що є порушенням п.4.1.1 НПАОП 40.1-1.07-01 «Правил експлуатації електрозахисти.х засобів»
Сторінки журналу реєстрації інструктажу на робочому місці не пронумеровані, не прошнуровані і не скріплені печаткою, чим порушено п. 6.10, додаток 6, НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
В наряді допуску № 0/221 від 25.12.20року у рядку «підрозділ» не вказаній структурний підрозділ в електроустановках якого виконували роботи, чим порушено Додаток 2, пункт 7 «вказівки щодо заповнення наряду-допуску для виконання робіт в електроустановках». НПАОП 40.1-1.01-97 «Правила безпечної експлуатації електроустановок».
В службі газового устаткування та КВПіА підприємства не проводяться 1 раз на 3 місяці гідравлічні випробування рукавів для різання металу на міцність, тиском, що становить 1,25 робочого тиску, що є порушенням п. 2.47. глави 2 розділу V НПАОП 0.00-1.71-13 «Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».
Не надані результати технічного огляду (зовнішній та внутрішній огляд) та гідравлічних випробувань котлів облік. №.№ 43380; 1244 Порушення п.22, гл.1, розділ VIII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
У записі в журналі нарядів та розпоряджень на ПС у розпорядженні № 34 від 12.12.2020, присутній скорочений запис диспетчерського найменування електроустановки, який не відповідає встановленій на підприємстві формі скорочень, чим порушено п.5 додатку 2. НПАОП 40.1-1.01-97
Не розмічена площадка для перевірки гальм, що є порушенням: п.4.11, гл. 4,розділу Х НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
Службою газового устаткування та КВПіА допускається виконувати роботи з технічного обслуговування та ремонту ГРП, ШРП без оформлення наряду-допуску, що є порушенням п. 7.5. розділу VІІ НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання» та п. 1.11. НПАОП 0.00-5.11-85 «Типова інструкція по організації безпечного проведення газонебезпечних робіт».
Відсутній графік планово-попереджувального ремонту котлів. що є порушенням пункт 1 глави 5 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18
На корпусах електроінструмента не вказані інвентарні номери та дати наступних перевірок, що є порушенням п.6.7.37 НПАОП40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
В ремонтному журналі відсутні дані про виконані ремонтні роботи, використані матеріали, зварювання і зварників, про зупинку обладнання під тиском на чистку або промивку. що є порушенням пункт 2 глави 5 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18
Тягарі важільних запобіжних клапанів котлів не запломбовані так, щоб не допустити самочинного їх переміщування, що є порушенням пункт 3.3 розділу VІЇ НПАОП 0.00-1.69-13 «Правила охорони праці під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок»
На котлах не оновлена табличка із зазначенням числа, місяця і року наступних внутрішнього (зовнішнього) огляду і гідростатичного випробування. що є порушенням розділу VIII. П. 2. 3 НПАОП 0.00-1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
На час перевірки не надано наказ (розпорядження) роботодавця про стажування дублювання), чим порушено п. 7.3 НПАОП-0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
На місці виконання робіт котельня ж/м «Перемога» знаходяться стропи які мають видавлювання осердя та обривів дротів, що є порушенням глави VI розділу 3 п. 40 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
Свердлувальні верстати інв. №№ 014465, 017992 не обладнані пристроями, які повертають шпиндель у початкове положення після його подавання (п. 6.2, розд. ІІ НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями»).
Не надано на перевірку журнал реєстрації протоколів випробування засобів захисту, чим порушено п. 4.4.2, додаток 1НПАОП 40.1-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів»
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.01.2021 2204676 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно абзацу першого пункту 3 розділу II "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Об'єкти:
Котельна №5
вул. Калінова., буд. 87Ж
Котельна №11
вул. Космічна., буд. 10 "Перемога"
Котельна №19
вул. Коробова, буд. 3П
Котельна №12
вул. Космічна., буд. 10 "Сокіл"
Котельна №20
вул. Фосфорна, буд. 11Т
Котельна №13
вул. Надії Алексєєнко, буд. 21
Котельна №3
вул. Семафорна, буд. 16
Котельна №16
вул. Уральська, буд. 19К
Котельна №6
вул. Ламана, буд. 17Т
Котельна №8
вул. Князя Володимира Великого, Буд 16
Котельна №7
вул. Воскресенська буд. 36К
Котельна №15
вул. Академіка Янгеля, буд. 31 Рк-3
Котельна №1
вул. Батумська. 21Д
Котельна №2
просп. Слобожанський, буд. 99
Котельна №9
вул. Панікахи, буд. 33
Котельна № 4
смт. Слобожанське, вул. Будівельників, Буд, 22А
Котельна №18
вул. Миколи Руденка, буд. 67
Котельна №14
вул. Робоча, буд. 24А
Котельна №17
вул. Олександра Поля, буд. 107
Котельна № 10
вул. Полігонна, Буд 7
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.01.2021 2228631 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері метрології та метрологічної діяльності
Учасники:
Білан Володимир Петрович — заступник директора
Кусаєв Костянтин Едуардович — начальник відділу метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного упраління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення:
Використання не повірених ЗВТ
Покарання: відсутні
07.04.2020 2104263 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка фактів, що стали причиною звернення фізичної особи
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Кусаєв Костянтин Едуардович — начальник відділу метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного упраління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Сердюков Віталій Миколайович — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.04.2020 2102058 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: перевірка фактів, що стали причиною звернення фізичної особи
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Кусаєв Костянтин Едуардович — начальник відділу метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного упраління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Сердюков Віталій Миколайович — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення:
нарахування здійснено за нормою споживання за відсутності несправності приладу обліку, що не підлягає усуненню
виконавцем не здійснювались зняття показань комерційного приладу обліку
за час виходу з ладу приладу обліку нарахування здійснені за нормою споживання
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
24.03.2020 1892342 Сфера комунальних послуг Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства та ліцензійних умов у сфері комунальних послуг
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.01.2020 2054927 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: захист прав споживачів позапланова перевірка
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Федоренко Антон Анатолійович — Головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг управління захисту споживачів
Білан Володимир Петрович — заст директора з виробництва
Адоніна Олена Володимирівна — головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг
Кусаєв Костянтин Едуардович — начальник відділу метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного упраління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.12.2019 2051065 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка обставин, викладених у зверненні споживача
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Родіонов Руслан Ігорович — заступник начальника відділу контролю у сфері торгівлі та робіт управління захисту споживачів
Градовська Людмила Володимирівна — Головний спеціаліст відділу метроглогічного нагляду управління захисту споживачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.12.2019 2045742 Сфера комунальних послуг Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Постачання теплової енергії
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Босова Наталія Юріївна — Провідний спеціаліст відділу контрольних перевірок у сфері комунальних послуг Відділу НКРЕКП у Дніпропетровській області
Зарембо Ірина Гавриілівна — головний спеціаліст відділу контрольних перевірок в сфері енергетики Управління НКРЕКП у Дніпропетровській області
Любінецька Юлія Володимирівна — заступник начальника управління – начальник відділу контрольних перевірок в сфері комунальних послуг Управління НКРЕКП у Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.12.2019 2045707 Сфера комунальних послуг Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Транспортування теплової енергії
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Зарембо Ірина Гавриілівна — головний спеціаліст відділу контрольних перевірок в сфері енергетики Управління НКРЕКП у Дніпропетровській області
Босова Наталія Юріївна — Провідний спеціаліст відділу контрольних перевірок у сфері комунальних послуг Відділу НКРЕКП у Дніпропетровській області
Любінецька Юлія Володимирівна — заступник начальника управління – начальник відділу контрольних перевірок в сфері комунальних послуг Управління НКРЕКП у Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.12.2019 2045674 Сфера комунальних послуг Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Виробництво теплової енергії
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Босова Наталія Юріївна — Провідний спеціаліст відділу контрольних перевірок у сфері комунальних послуг Відділу НКРЕКП у Дніпропетровській області
Любінецька Юлія Володимирівна — заступник начальника управління – начальник відділу контрольних перевірок в сфері комунальних послуг Управління НКРЕКП у Дніпропетровській області
Зарембо Ірина Гавриілівна — головний спеціаліст відділу контрольних перевірок в сфері енергетики Управління НКРЕКП у Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.09.2019 1681900 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.08.2019 1679169 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка фактів, що стали причиною звернення споживача Попова М.І.
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.08.2019 1679168 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка фактів, що стали причиною звернення споживача Попова М.І.
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2019 1450748 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Клименко Андрій Володимирович — Директор КП "ТЕПЛОЕНЕРГО"
Порушення:
Порушення правил технічної експлуатації установок очистки газу
Порушення порядку здійснення викиду забруднюючих речовин в атмосферу
Порушення правил ведення первинного обліку та здійснення контролю за операціями поводження з відходами, неподання в повному обсязі звітності
Порушення правил водокористування
Порушення правил охорони водних ресурсів
Порушення вимог щодо поводження з відходами
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Інше
17.07.2019 1597066 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері метрології та метрологічної діяльності
Об'єкти:
Об'єкт 1
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Соборний р-н, просп. Дмитра Яворницького, 37
Учасники:
Порушення:
Не подано на періодичну повірку ЗВТ, які застосовуються у сфері законодавчо регульованої метрології та перебувають в експлуатації
Покарання: відсутні
17.07.2019 1390363 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.03.2019 1634729 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: перевірка фактів, що стали причиною звернення фізичної особи
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Білан Володимир Петрович — заступник директора
Порушення:
нарахування за нормами споживання здійснювалось за відсутності несправності лічильника, що не підлягає усуненню
Покарання: відсутні
07.02.2019 1623480 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: перевірка фактів, що стали причиною звернення фізичної особи
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Порушення:
нарахування за нормативами здійснено за відсутності несправності лічильника, що не підлягає усуненню
порушення умов договору про надання послуг
Покарання: відсутні
21.12.2018 1624414 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: перевірка фактів, що стали причиною звернення фізичної особи
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Порушення:
неправомірне нарахування за нормами споживання
Покарання: відсутні
21.12.2018 1600271 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання припису, виданого за результатами попереднього заходу
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.12.2018 1149807 Державна служба України з питань праці Проведено
109 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки,безпечного поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
Не представлені інструкції з експлуатації котлів підприємства-виробника. Порушення п.3.4),гл.1,розділу VII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
Котельня не забезпечена аварійним освітленням в обсязі вимог Правил. Порушення п.6,розділу V «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
Котельня не забезпечена установкою для докотлової обробки води. Порушення п.1,розділу VI «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
Не в повному обсязі,згідно графіків ППР ведуться ремонтні журнали котлів ТВГ-8М з реєстр.№№41421,41422,41423,41569;ПТВМ-30М з реєстр.№№42196,42197,42219.Порушення п.2,гл.5,розділу VII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
Допущена робота установок, що використовують газ (газифіковані котли НІІСТУ – 5), при несправності або при відключенні приладів контролю і захисту – тягонапороміри рідинні в котельнях за адресою: м. Дніпро, вул. Паторжинського, 6-Б та вул. Юрія Савченка, 46 не містять рідини, унеможливлюють визначення величини розрідження в топках котлів, що є порушенням п. 3.23. частини 3 розділу V НПАОП 0.00-1.76-15.
В Службі газового устаткування та КВП і А підприємства не розроблено єдину форму наряду – допуску на виконання газонебезпечних робіт (згідно додатку 2 до «Типової інструкції…»), що є порушенням п. 1.11. НПАОП 0.00-5.11-85.
Працівник, відповідальний за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском, не регулярно оглядає обладнання під тиском в робочому стані; і не проставляє в ньому свої підписи, що є порушенням пункт 4 глави 1 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
На тятивах дерев'яних драбин відсутні відповідні надписи, чим порушено вимоги п.7.1.14
Не надані результати щорічного технічного огляду (зовнішній та внутрішній огляд) відповідальним працівником підприємства –пароводяних водопідігрівачів МВН-2052-35,МВН-2052-36 з реєстр.№№4808/10,4809/17. Порушення п.23,гл.1,розділ VIII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
Суб´єктом господарювання не отримано дозвіл виконання робіт в діючих електроустановках напругою понад 1000 В та в зонах дії струму високої частоти та на земляні роботи згідно вимог НД. Додаток 2 п.15,16. Постанови КМУ № 1107 від 26.10.2011р. „Про Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки”.
В приміщенні відділу не на всіх місцях для підключення електрообладнання (електричні розетки) нанесені написи які вказують напругу та вид струму що є порушенням п.1.3 НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці при роботі з інструментом та пристосуваннями».
Не в повному обсязі,згідно графіків ППР ведуться ремонтні журнали котлів НИИСТУ-5 водогрійних з реєстр.№№169,170,171,172,173,174,175;парових з реєстр.№№176,177.Порушення п.2,гл.5,розділу VII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
Свердлувальний верстат інв. № 017166 не обладнаний пристроєм, який повертає шпиндель у початкове положення після його подавання (п. 6.2, розд. ІІ НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями»).
Електричній лебідкі інв. № 170714 не проведено технічні огляди що є порушенням глави VІ розділу 3 п. 1 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
Не проведені паспортизація та технічний огляд трубопроводів IV категорії котельні. Порушення п.2,розділу I;п.2.7),розділу XI;п.1,3,розділу IV;п.13,гл.1,розділу VIII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
Сторінки журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місті пронумеровані, прошнуровані але не скріплені печаткою, що є порушенням п.6.10 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
В посвідченнях окремого електротехнічного персоналу не має відміток про проходження чергового медичного огляду, що є порушенням п.2.1.3 , додаток 2 НПАОП 40.1-01-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Відсутній графік планово-попереджувального ремонту котлів. що є порушенням пункт 1 глави 5 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
В журналі обліку та зберігання засобів захисту відсутній запис про проведення чергового огляду (1 раз на 6 місяців) ізольованої штанги що є порушенням п.4.4.2 НПАОП 40.1-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
У елементів котлів та трубопроводів, розташованих у місцях, доступних для обслуговуючого персоналу, частково відсутня теплова ізоляція, що є порушенням пункту 3 розділу IV.
На підприємстві не розроблена інструкція з організації безпечного проведення газонебезпечних робіт у газовому господарстві підприємства, уточнююча порядок підготовки і безпечного проведення газонебезпечних робіт стосовно конкретних виробничих умов, що є порушенням п. 1.4. НПАОП 0.00-5.11-85 «Типова інструкція по організації безпечного проведення газонебезпечних робіт» (далі НПАОП 0.00-5.11-85 та/або «Типова інструкція…»)
Допускається пуск газу у внутрішній газопровід котельні (дільниця заступника начальника служби Манухіна О.М.) без контрольного опресовування, що є порушенням п. 7.17. розділу VII НПАОП 0.00-1.76-15.
Площадки і підлога в приміщеннях для зберігання транспортних засобів не мають розмітку, яка виконана незмивною фарбою або іншим способом і визначає місця установлення автомобілів і проїздів, що є порушенням р.III п. 3.5
Копії документів по виконаним ремонтам котлів не зберігаються належним чином разом з їх паспортами. Порушення п.3,гл.2,розділу III «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
В приміщенні складу на однобалковому крані з інв.№6296 з керуванням з підлоги відсутня табличка з відповідними чинними написами, що є порушенням глави VII. розділу 1. п. 11 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
В Службі газового устаткування та КВП і А підприємства перелік газонебезпечних робіт розроблений без урахування вимог «Типової інструкції…», а саме – не зазначені газонебезпечні роботи які: I - проводяться з оформленням наряду-допуску; 11 - проведені без оформлення наряду-допуску, але з обов'язковою реєстрацією таких робіт перед їх початком в журналі; III - викликані необхідністю ліквідації або локалізації можливих аварійних ситуацій, що є порушенням п. 1.7. НПАОП 0.00-5.11-85 та п.7.5. розділу VII НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання» (далі НПАОП0.00-1.76-15).
Не здійснюється перевірка герметичності приєднання імпульсних труб і гумотканних рукавів до штуцерів приладів або газопроводів (газові пальники опалювальних котлів котельні за адресою: м. Дніпро, вул. Юрія Савченка, 46; с. Слобожанське, вул. Фрунзе, 9) за допомогою приладів або мильної емульсії не рідше ніж один раз на тиждень (з зазначенням результатів перевірки в журналі) (гумотканні рукави з наявними тріщинами, надрізами, здуттями і потертостями), що є порушенням п. 3.10. частини 3 розділу V НПАОП 0.00-1.76-15.
Копії документів по виконаним ремонтам котлів не зберігаються належним чином разом з їх паспортами. Порушення п.3,гл.2,розділу III «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
Не представлені інструкції з експлуатації котлів підприємства-виробника. Порушення п.3.4),,гл.1,розділу VII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
Не проведені паспортизація та технічний огляд трубопроводів IV категорії котельні. Порушення п.2,розділу I;п.2.7),розділу XI;п.1,3,розділу IV;п.13,гл.1,розділу VIII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
В «Журналі обліку та зберігання засобів захисту» при вилучені з експлуатації непридатних до застосуванні засобів захисту не вказується причина вилучення та не має підпису особи, яка вилучила засоби захисту, що є порушенням п. 4.2.6, додаток1 НПАОП 40.0-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
Не в повному обсязі,згідно графіків ППР ведуться ремонтні журнали котлів ТВГ-8М з реєстр.№№41508,41773,42006,42005;КВГ-7,56 з реєстр.№№43381,43379,(№43380 в стані капремонту з 2004 року).Порушення п.2,гл.5,розділу VII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
Тягарі важільних запобіжних клапанів котлів не застопорені і не запломбовані так, щоб не допустити самочинного їх переміщування, що є порушенням пункт 3.3 розділу VІЇ НПАОП 0.00-1.69-13 «Правила охорони праці під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок»
Відсутні відомості про перевірку справності роботи манометрів, запобіжних клапанів, покажчиків рівня води і живильних пристроїв - не рідше одного разу на зміну, що є порушенням пункт 1 глави 3 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
Диспетчерські найменування електрообладнання в нарядах частково записуються в скороченій формі, яка не відповідає встановленій на підприємстві формі скорочень, що є порушенням п. 5 додатку 2 НПАОП 40.1-1.01-97 «Правила безпечної експлуатації електроустановок»
Періодичні випробування запобіжних поясів не відповідають чинним вимогам, чим порушено п. 4.1.11, п.4.2.5 НПАОП 0.00-1.15-07
Відповідальними особами за підготовку та проведення газонебезпечних робіт не забезпечується проведення аналізу повітряної суміші на місці виконання робіт та не вносяться відповідні записи до наряду-допуску, що є порушенням п.п. 2.8.; 2.10. розділу 2, п. 4.5. розділу 4 НПАОП 0.00-5.11-85.
На корпусі знижувального трансформатору не нанесені інвентарні номери та дати наступних вимірювань опору ізоляції, що є порушенням п.6.7.37 НПАОП 40.1-01-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
В журналі реєстрації нарядів-допусків на виконання газонебезпечних робіт (дільниця заступника начальника служби Манухіна О.М.), особою яка їх видала не зазначається місце і характер виконуваних робіт, що є порушенням п. 3.5. НПАОП 0.00-5.11-85.
Оператором котельні за адресою: м. Дніпро, вул. Паторжинського, 6-Б допущено роботу котел № 1 НІІСТУ – 5) за наявності витоків газу на газовому обладнанні і внутрішніх газопроводах, що є порушенням п. 3.26. частини 3 розділу V НПАОП 0.00-1.76-15.
Не огороджено ремінний та ланцюговий приводи верстата для гнуття листового металу інв. № 958968 (п.1.8 розділ ІІ НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями»).
В нарядах-допусках на виконання газонебезпечних робіт не зазначаються час початку і закінчення роботи (служба газового устаткування та КВПіА), що є порушенням п. 7.10. розділу VІІ НПАОП 0.00-1.76-15.
Не розроблені функціональні обов'язки посадової особи (директора) з питань охорони праці, що є порушенням п.1.2. НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці», абзац другий частини другої статті 13 ЗУ №2694 «Про охорону праці».
Копії документів по виконаним ремонтам котлів не зберігаються належним чином разом з їх паспортами. Порушення п.3,гл.2,розділу III «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
В службі газового устаткування та КВПіА підприємства не проводяться 1 раз на 3 місяці гідравлічні випробування рукавів для різання металу на міцність, тиском, що становить 1,25 робочого тиску, що є порушенням п. 2.47. глави 2 розділу V НПАОП 0.00-1.71-13.
В рядку нарядах «З членами бригади» не завжди вказуються ініціали членів бригади, що є порушенням п. 4 додатку 2 НПАОП 40.1-1.01-97«Правила безпечної експлуатації електроустановок».
Дерев'яні драбини в нижніх кінцях не мають башмаків.
На діелектричних рукавичках які пройшли випробування і знаходяться в експлуатації не читається штамп, що є порушенням п.4.4.4 НПАОП 40.1-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
Токарний верстат ДИП-300 не обладнано захисним екраном (п.2.1, розд. ІІ НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями»).
В журналі інструктажів з питань охорони праці на робочому місці при проведенні позапланового інструктажуне вказується конкретна причина його проведення, чим порушено п. 6.6 НПАОП 0.00-4.12-05
На переносному заземленні відсутня бирка з в казанням інвентарного номеру та перерізу заземлювальних проводів, що є порушенням п.14.1.8 НПАОП 40.1-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
Не розроблено «Положення про діяльність уповноважених найманими працівниками осіб з питань охорони праці» (п.1.4 НПАОП 0.00-4.11-07 «Типове положення про діяльність уповноважених найманими працівниками осіб з питань охорони праці»).
В нарядах – допусках на виконання газонебезпечних робіт (дільниця заступника начальника служби Манухіна О.М.) не зазначаються результати контрольного опресовування внутрішніх газопроводів, а також обладнання і газопроводів після виконання робіт з ремонту та налагодження, що є порушенням п.7.22. розділу VII НПАОП 0.00-1.76-15.
«Журнал обліку та зберігання засобів захисту» заповнюється з порушеннями вимог Правил експлуатації електрозахисних засобів, має місце виправлення і забілювання тексту, не заповнюється графа 4 «Дата періодичного огляду», що є порушенням п. 4.2.6, додаток1 НПАОП 40.0-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
Наряди-допуски на виконання газонебезпечних робіт видаються на декілька місць проведення цих робіт в одному наряді (дільниця заступника начальника служби газового устаткування та КВПіА – Манухін О.М.), що є порушенням п. 3.5. НПАОП 0.00-5.11-85.
В приміщені котельні (вул.Полігонна,7) на зовнішній поверхні електричного заточувального верстату відсутні відповідні написи, що порушує вимоги п.1.1 НПАОП 0.00-1.71-13.
У паспортах кран-балок цеху не вказані номер і дата наказу про призначення працівника, відповідального за утримання у справному стані машин, а також посада, прізвище, ім’я та по батькові та його підпис (що є порушенням глави VІ розділу 5 п. 2 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
Не проведені паспортизація та технічний огляд трубопроводів IV категорії котельні. Порушення п.2,розділу I;п.2.7),розділу XI;п.1,3,розділу IV;п.13,гл.1,розділу VIII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
В наряді-допуску №125 від 1.11.2018 на виконання газонебезпечних робіт з технічного обслуговуання котлів за адресою: вул. Березанівська, 67, майстром Волчковим А.В. відсутня відмітка про проведення інструктажу з безпечного ведення газонебезпечних робіт слюсарю Комарову С.П. (дільниця заступника начальника служби газового устаткування та КВПіА – Прихода О.Е.), що є порушенням п. 7.11. розділу VІІ НПАОП 0.00-1.76-15 та п. 2.12. НПАОП 0.00-5.11-85.
В приміщенні цеху застосовуються знімні вантажозахоплюючі стропи без бирки з відповідними чинними написами, що є порушенням глави VІ розділу 3 п. 50 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
Дерев'яні приставні драбини в нижніх кінцях не мають башмаків, чим порушено вимоги п.7.1.12 розд. ІV НПАОП 0.00-1.71-13
На заточному верстаті інв. № 171083 встановлені круги різного діаметру(їхні діаметри відрізняються більше ніж на 10 %.) (п. 1.8, розд. ІІІ НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями»).
Не в повному обсязі,згідно графіків ППР ведуться ремонтні журнали котлів ТВГ-8М з реєстр.№№41421,41422,41423,41569;ПТВМ-30М з реєстр.№№42196,42197,42219.Порушення п.2,гл.5,розділу VII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
Не представлені технічне обґрунтування та розпорядчий документ на зміни конструкції котлів ТВГ-8М,а саме демонтаж запобіжних клапанів КП II-125 ГОСТ 9132-59,які передбачені у паспортах котлів .Порушення п.1,3,4,гл.3,розділу III;п.32),розділу II «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
На тятивах дерев'янних приставних драбин відсутні відповідні написи, чим порушено вимоги п. 7.1.14 розд. ІV НПАОП 0.00-1.71-13
Заглушки встановлені на газопроводах перед котлами (котельні за адресами: с. Слобожанське, вул. Фрунзе, 9; м. Дніпро, вул. Ю. Савченко), не відповідають робочому тиску газу та не має хвостовиків з маркуванням тиску газу і діаметра газопроводу (встановлені заглушки з оцинкованої жерсті), що є порушенням п. 7.42. розділу VІІ НПАОП 0.00-1.76-15.
Не проведені паспортизація та технічний огляд трубопроводів IV категорії котельні. Порушення п.2,розділу I;п.2.7),розділу XI;п.1,3,розділу IV;п.13,гл.1,розділу VIII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
Відсутній графік планово-попереджувального ремонту котлів. що є порушенням пункт 1 глави 5 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
Котельня не забезпечена аварійним освітленням в обсязі вимог Правил. Порушення п.6,розділу V «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
Копії документів по виконаним ремонтам котлів не зберігаються належним чином разом з їх паспортами. Порушення п.3,гл.2,розділу III «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
Журнал вступних інструктажів заповнюється не за затвердженою формою, що є порушенням п.6.10. додаток 6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці».
На знімних вантажозахоплювальних пристрояїх (4 одиниці) відсутнє клеймо або міцно прикріплена бирка із зазначенням найменування виробника чи його товарного знака, вантажопідіймальності, порядкового номера за нумерацією виробника, дати випробування та інших відомостей відповідно до вимог технічних умов на конкретний виріб, що є порушенням глави VI розділу 3 п.50.
В службі газового устаткування та КВПіА підприємства (дільниця заступника начальника служби газового устаткування та КВПіА – Манухін О.М.) допускаеться застосування гумовотканевих рукавів для різання металу, які мають більше трьох окремих кусків, з'єднаних між собою, що є порушенням п. 2.44. глави 2 розділу V НПАОП 0.00-1.71-13.
Електрична лебідка інв. № 170714 не має таблички з позначеними реєстраційними номерами, вантажопідій-мальністю і датою наступного часткового та повного технічного огляду. що є порушенням глави VII. розділу 1. п. 11 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
Не надані акти періодичних ревізії та налагодження на тиск спрацювання запобіжних клапанів посудин-пароводяних водопідігрівачів МВН-2052 з реєстр.№4808,4809.Порушення п.5.5.11,5.5.20.7.1.1 «Правил будови та безпечної експлуатації посудин,що працюють під тиском»НПАОП0.00-1.59-87
Не в повному обсязі,згідно графіків ППР ведуться ремонтні журнали котлів FERROLI S.p.A. з реєстр.№№2862,2863.Порушення п.2,гл.5,розділу VII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
В котельні підприємства котельні за адресою: с. Слобожанське, вул. Фрунзе, 9 допускається застосовування дерев’яної драбини, що збита цвяхами, без скріплювання тятив болтами та врізування щаблів у тятиви, що є порушенням п. 7.7. глави 7 розділу ІV НПАОП 0.00-1.71-13 «Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями» (далі НПАОП 0.00-1.71-13).
На заточному верстаті інв. № 171083 прозір між краєм підручника та робочою поверхнею шліфувального круга більше 3 мм (п. 1.3, розд. ІІІ НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями»).
Ворота приміщень не обладнані пристроями, що виключають їх самовільне закриття або відкриття, що є порушенням п.7.3
Не наданий журнал контрольних перевірок манометрів водопідігрівачів.Порушення п.5.3.11,7.1.1 «Правил будови та безпечної експлуатації посудин,що працюють під тиском»НПАОП0.00-1.59-87
В службі газового устаткування та КВПіА підприємства допускається транспортування автомобільним транспортом балонів з кіснем та з горючими газами разом, що є порушенням п. 2.28. глави 2 розділу V НПАОП 0.00-1.71-13.
Пуск газу після тривалої зупинки (понад 3 доби) або ремонту установки допускається без контрольного випробування газопроводів на герметичність, що є порушенням п. 3.19. частини 3 розділу V НПАОП 0.00-1.76-15.
Не в повному обсязі,згідно графіків ППР ведуться ремонтні журнали котлів ПТВМ-30М з реєстр.№№41761,41934,42002,41985,(№41605 у капремонті з 2004 року)..Порушення п.2,гл.5,розділу VII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
В «Журналі обліку робіт за нарядами і розпорядженнями» в рядку 3 «Місце і найменування роботи. Заходи безпеки» при виконанні робіт за розпорядженнями найменування електрообладнання записуються в не прийнятій на підприємстві скороченій формі, що є порушенням додатку 3 НПАОП40.1-1.01-97«Правила безпечної експлуатації електроустановок».
Котельня не забезпечена аварійним освітленням в обсязі вимог Правил. Порушення п.6,розділу V «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
Тягарі важільних запобіжних клапанів котлів реєстр.№ 1763, 41415, 41838 (пр..Гагаріна,131 К), 41550, 43388, 41551, 42268, 41824 (вул.Полігонна,7) не застопорені і не запломбовані так, щоб не допустити самочинного їх переміщування що є порушенням пункт 3.3 розділу VІЇ НПАОП 0.00-1.69-13 «Правила охорони праці під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок»
Котельня не забезпечена аварійним освітленням в обсязі вимог Правил. Порушення п.6,розділу V «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18
В ході перевірки не на всі котли надані результати обстеження котлів силами служб. Чим порушено пункт 23 глави 1 розділу VIII.
Дерев'яні драбини з в нижніх кінцях не мають башмаків, чим порушено вимоги п.7.1.12 розд. ІV НПАОП 0.00-1.71-13
На підлозі біля електропускових шаф відсутні діелектричні килими, чим порушено п. 4.1.4 НПАОП 40.1- 1.07-01
Не в повному обсязі виконані роботи по усуненню недоліків представлених згідно висновків експертизи кранів реєстр. №№ 69151, 70062, 68601, що є порушенням глави VІ розділу 3 п. 1 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
Не поновлені після техогляду таблички котлів з датою наступного ТО.Порушення п.3,гл.2,розділу VIII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
Не представлені інструкції з експлуатації котлів підприємства-виробника. Порушення п.3.4),гл.1,розділу VII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
Вантажні автомобілі з дозволеною масою понад 3,5 т не укрмплектовані додатково упорними колодками не менше 2 шт., що є порушенням п.1.12.
Не проведений технічний огляд однобалковому крану котельні вул. Уральська 19К, що є порушенням глави VІ розділу 3 п. 1 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
Не представлені інструкції з експлуатації котлів підприємства-виробника. Порушення п.3.4),гл.1,розділу VII «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
На котлі реєстр. № 41889 знаходиться табличка з простроченими строками наступного внутрішнього огляду, що є порушенням пункту 3 глави 2 розділу VIII
Надані на перевірку інструкції з питань охорони праці не відповідають чинним вимогам, чим порушено п. 4.3.8, п.4.3.9, п.6.1 НПАОП 0.00-4.15-98.
Оглядові канави не обладнані направляючими ребордами на всю довжину для попередження падіння автомобіля у канаву або з естакади підчас його руху, що є порушенням п.5.16
Працівники, відповідальні за безпечну експлуатацію котлів після проведення капітальних ремонтів не проводять випробування живильних насосів, що є порушенням пункту 2 глави 5 розділу VII
В ремонтному журналі відсутні дані про виконані ремонтні роботи, використані матеріали, зварювання і зварників, про зупинку обладнання під тиском на чистку або промивку. що є порушенням пункт 2 глави 5 розділу VІІ НПАОП 0.00-1.81-18 «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»
Копії документів по виконаним ремонтам котлів не зберігаються належним чином разом з їх паспортами. Порушення п.3,гл.2,розділу III «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання,що працює під тиском» НПАОП0.00-1.81-18.
У цеху знаходиться тара у якої відсутні клеймо або бирка (табличка) що є порушенням глави VІ розділу 3 п. 50 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
В службі газового устаткування та КВПіА підприємства (дільниця заступника начальника служби газового устаткування та КВПіА – Манухін О.М.) допускаеться застосування гумовотканевих рукавів для різання металу, що мають дефекти, що є порушенням п. 2.50. глави 2 розділу V НПАОП 0.00-1.71-13.
В рядках нарядів «З членами бригади» при виконанні робіт із застосуванням автомобілів, механізмів і самохідних кранів, не завжди вказується тип механізму або самохідного крану, що є порушенням п. 9 додатку 2 НПАОП 40.1-1.01-97 «Правила безпечної експлуатації електроустановок».
Службою газового устаткування та КВПіА підприємства 4 грудня 2018р. виконувались газонебезпечні роботи з усунення витоків газу на газовому обладнанні котельні за адресою: вул. Калинова, 87, слюсарями Абросимовим С.В. та Федорченко В.Н. під керівництвом майстра Виговська О.П. без оформлення наряду-допуску (дільниця заступника начальника служби газового устаткування та КВПіА – Прихода О.Е.), що є порушенням п. 7.5. розділу VІІ НПАОП 0.00-1.76-15 та п. 1.11. НПАОП 0.00-5.11-85.
Не проведений технічний огляд однобалковому крану з інв.№6296, що є порушенням глави VІ розділу 3 п. 1 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
В приміщені котельні на зовнішній поверхні корпусу елетрозварювального апарату з інв.№6774 відсутні чинні відповідні написи, чим порушено п.6.7.77 НПАОП 40.1-1.21-98
Не проведені повторні інструктажі з інструкцій: «З охорони праці при виконанні газонебезпечних робіт»; « З охорони праці при виконанні робіт на висоті», робітникам служби газового устаткування та КВПіА (слюсарі ГУ: Абросімов С.В.; Гергель М.В.; Данілевський Є.В.; Дворниченко В.Б.; Жук Д.О.; Комаров С.П.; Мошна Г.Г.; Андрейчик В.В.; Черненко Н.В.; Костромєєв С.П.; Степаненко О.К.; Тимченко Ю.І.; Федорченко В.М.; Шерстюк В.М.; Печериця О.О.; Компанцев О.В.; Алексєєнко М.В.; Журавльов І.В.; Карач І.М.; Кунік В.Г.; Луценко В.А.; Мартиненко В.В.; Рубан С.М.; Скоробогатов М.Б.; слюсарі КВП та А: Кольба О.В.; Олейник О.І.; Ситниченко В.Є.; Костенко В.П.; Моргунов Ю.І.; Басько К.В.; Паплінський А.В.; Шмальов О.П.; Торяник Г.І.; Любівом А.О.; Рубан В.О.; Котляр П.І.; Саричев А.І.; Середа О.А.; Цибинов Є.О.; Шабаш В.М.; Шакало В.І.; електрогазозварники: Літус О.М.; Ковальов О.В.), що є порушенням п. 3.16 НПАОП 0.00–4.12.05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
04.12.2018 396200 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: господарська діяльність , пов'язана з виробництвом , транспортуванням, постачанням теплової енергії
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.12.2018 526141 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Гавриш Н.І. — Начальник відділу охорони праці КП « Теплоенерго» ДМР
Гавриш Н І — Начальник відділу охорони праці КП « Теплоенерго» ДМР
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.09.2018 1600264 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: перевірка фактів, що стали причиною звернення гр. Тимашової Л.С.
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Порушення:
відсутні документи про проведення періодичної повірки вузла обліку теплової енергії
Покарання: відсутні