Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Будівництво (3) Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "SANTAN"

#32677028

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.12.2022 3060628 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.10.2021 2452966 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
26 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
"SANTAN"
62400, Харківська обл., Харківський р-н, С. Котляри, вул. Миру, 1-Б
Учасники:
Маєвська Вікторія Вікторівна — Довірена особа ТОВАРИВСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «SANTAN»
Ліхачов Олександр Віталійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Харківського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області
Порушення:
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту.
Технічне обслуговування наявних вогнегасників проведено не в повному обсязі (підтверджується - фото).
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Внутрішній протипожежний водопровід у будівлі літ. «А-1» перебуває у несправному стані (не надані підтверджуючі матеріали щодо технічного обслуговування і перевірки на працездатність шляхом пуску води).
Допущено зменшення нормованої ширини евакуаційного виходу (коридору 1-47) на першому поверсі будівлі літ. «А-1» (ширина евакуаційного виходу менша 1 метрів).
Об’єкт не забезпечено необхідною кількістю вогнегасників (не визначено необхідну кількість вогнегасників).
Особи керівного складу та фахівці, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання.
Допущено зменшення нормованої висоти евакуаційного виходу з першого поверху коридору 1-47 будівлі літ. «А-1» (висота евакуаційного виходу менша 2 метрів).
Приміщення 1-7, 1-16, 1-10, 1-12, 1-145, 1-9, 1-11, 1-13, 1-14 на першому поверсі будівлі літ. «А-1» не обладнані системами протипожежного захисту, відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не надано інструкцію щодо дій персоналу суб’єкта господарювання у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій
Приміщення 1-60 на другому поверсі будівлі літ. «А-1» не обладнано автоматичною системою пожежогасіння, відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Для складських та виробничих приміщень не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки, відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також не визначені класи зони згідно з «Правилами будови електроустановок.
Не проведено перевірку пристроїв захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
До пожежного гідранту на території об’єкту відсутній під’їзд з твердим покриттям (підтверджується - фото).
Відсутні накази, положення, інструкції розпорядження щодо виконання вимог цивільного захисту та техногенної безпеки.
Коридори 1-21 та 1-47 на першому поверсі будівлі літ. «А-1» не мають природного освітлення і не забезпечені системами протидимного захисту, відповідно до 10 глави ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не проведені спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту.
Металеві сходи у будівлі літ. «А-1» не доведені до відповідної межі вогнестійкості (не проведено вогнезахист металевих сход).
Об’єкт не забезпечено розрахунковою кількість порошку для цілей пожежогасіння (3800 кг), відповідно до Довідки про передбачаємий будівництвом Виробничо-складської бази в с. Комунар по вул. Миру, 1-Б (підтверджується - фото).
Евакуаційний вихід з приміщень на першому поверсі та з приміщення 1-60 на другому будівлі літ. «А-1» замкнені на замки (підтверджується - фото).
Не проведені заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Пожежні плоскоскладальні рукави не рідше ніж один раз на шість місяців не розгортувались та не згортувались наново.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) будівлі літ. «А-1» не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Ширину проходів та місця штабельного зберігання у складських приміщеннях першого та другого поверху будівлі літ. «А-1» не позначено обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно (підтверджується - фото).
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим.
Джерела зовнішнього протипожежного водопостачання на території об’єкту перебувають у несправному стані (не надані акти перевірки шляхом пуску води).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
05.03.2019 1581634 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Маєвська Вікторія Вікторівна — Уповноважена особа ТОВ "SANTAN"
Порушення:
Відсутні дані щодо концентрацій та рівнів шкідливих речовин в атмосферному повітрі на зовнішній межі санітарно-захисної зони підприємства, зверненої до житлової забудови
Покарання: відсутні
05.03.2019 1458766 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Паламарчук О.М. — директор
Паламарчук О М — директор
Порушення:
Первинний облік поводження з відходами в журналі встановленої форми № 1-ВТ «Облік відходів та пакувальних матеріалів і тари» не ведеться
Статистична звітність № 1-відходи за 2018 рік не складалася та до органів статистики не подавалася
Підприємством до Департаменту екології та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації подано на розгляд та реєстрацію декларацію про відходи. Однак згідно представленого від Департаменту екології та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації листа від 05.03.19 № 04.02-17/1300, декларацію не було зареєстровано з причини необхідності внесення до неї уточнень та виправлень
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
31.10.2018 1364107 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Додержання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту, пожежної і техногенної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення:
На другому поверсі складського приміщення ширина проходів та місця штабельного зберігання продукції не позначені обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно.
Приміщення виробничо-складської бази не обладнано автоматичною системою пожежогасіння відповідно до вимог п. 13 табл. А.1 ДБН В.2.5-56-2014 "Системи протипожежного захисту"
Відповідальним за пожежну безпеку на об'єкті не визначена необхідна кількість первинних засобів пожежогасіння для кожного приміщення
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту
Наявні пожежні щити не укомплектовані засобами пожежогасіння згідно норм належності (вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.)
Для складських та виробничих приміщень, не визначена категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Сходові драбини з другого поверху виробничих приміщень не відповідають вимогам мінімальної межі вогнестійкості та межі поширення полум`я
В коридорі офісних приміщень Прибудови А1-1 Виробничо-складської бази не передбачена витяжна вентиляція для видалення диму
Не проведено об'єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту
Відсутнє посвідчення встановленого зразка про проходження функціонального навчання відповідними категоріями осіб
Не проведено монтаж пристроїв захисту будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд"
В коридорі адміністративно-офісної будівлі ширина евакуаційного виходу менше ніж 1,0 м
Отвір у протипожежній стіні між приміщенням кабінету та приміщенням цеху не обладнаний захисним пристроєм (протипожежним вікном) проти поширення вогню та продуктів горіння
Працівників не в повній мірі забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання відповідно до законодавства
Відсутні накази, положення, інструкції розпорядження щодо виконання вимог цивільного захисту та техногенної безпеки
Покарання: відсутні
10.09.2018 526103 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не підпадає під вимоги ПКМУ № 1104 від 18.12.2017
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні