Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СЕРВІС ЦЕНТР"

#32613163

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.01.2021 2467563 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Рибачий стан
54000, Миколаївська обл., Миколаївська обл., м. Миколаїв, Пр. Героїв України, 4/15
Учасники:
Дем҆Янов Олег Анатолійович — директор ТОВ «Сервіс Центр»
Полєжаєв Віктор Вікторович — головний інспектор Центрального РВ у м. Миколаїв ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
Не проведено ідентифікацію об’єкту підвищеної небезпеки.
Керівний склад не пройшов навчання на курсах цивільного захисту.
Під час експлуатації адміністративної будівлі підприємства допускається зниження рівня пожежної безпеки, зокрема металева сходова клітина, розміщена біля адміністративної будівлі другої ступені вогнестійкості не приведено до мінімальних значень класів вогнестійкості R 30.
Не проведено заміри опору ізоляції контурів системи блискавкозахисту
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема: приміщення елінгу не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття)
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого
Вимикачі та розетки в приміщенні для персоналу встановлені на горючій основі без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра, в таких приміщеннях
Працівників не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту органів дихання.
Територія не забезпечена пожежним щитом до комплекту засобів пожежогасіння, якого, входять: вогнегасники -3 шт.; ящик з піском – 1 шт.; протипожежне покривало – 1 шт.; багор або лом та гак – 2 шт.; лопати – 2 шт.; сокири – 2 шт.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема: приміщення кухні не обладнано модульною системою локального пожежогасіння відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття)
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, зокрема не влаштовані протипожежні двері ІІ типу між приміщеннями, що відділяють підсобні від суміжних приміщень
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
02.09.2019 1521103 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
офіс
65000, Одеська обл., Одеська обл., м. Одеса, Приморський р-н, вул. Лунный Пер, 4
Рибачий стан
54000, Миколаївська обл., Миколаївська обл., м. Миколаїв, Пр. Героїв України, 4/15
Учасники:
Демянов Олег — директор ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СЕРВІС ЦЕНТР»
Порушення:
Керівний склад не пройшов навчання на курсах цивільного захисту.
Не проведено ідентифікацію об’єкту підвищеної небезпеки суб’єкта господарювання з урахуванням змін до законодавства у сфері діяльності, пов’язаної з об’єктами підвищеної небезпеки та будівництва в прилеглих районах нових об’єктів, що впливає на зміст відомостей наведених у повідомленні про результати ідентифікації.
У приміщеннях готелю та ресторані допускається застосування матеріалу з невизначеними показниками по займистості, токсичності, димоутворюючій здатності.
Не надано підтверджуючих документів стосовно захисту будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»
Приміщення елінгу не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією
Відсутній резервний запас пожежних сповіщувачів (10% від загальної кількості сповіщувачів або наявність запису в договорі на обслуговування СПЗ, укладеному з організацією, яка обслуговує СПЗ)
Допускається зниження класу вогнестійкості несучих конструкцій, зокрема: - зовнішня металева сходова клітина в адміністративній будівлі.
Територія бази відпочинку не забезпечена пожежними щитами до комплекту засобів пожежогасіння, яких, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, зокрема не влаштовано протипожежні двері між приміщеннями, що відділяють складські приміщення від суміжних приміщень.
Відсутні акт прийняття монтажних робіт і акт введення в експлуатацію та перевірки змонтованої автоматичної пожежної сигналізації.
Не надано цивільно-правову угоду щодо здійснення централізованого пожежного спостерігання.
Для гасіння пожеж при загорянні жиру в зонах з кухонним обладнанням (плити; сковороди; системи витяжної вентиляції) на об’єктах харчування при кількості посадочних місць 50 та більше не використовуються модульні системи локального пожежогасіння, спеціалізовані для такого виду загорянь.
Не надано підтверджуючі документи стосовно проведення замірів опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленомупостановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здiйснення навчання населення дiям у надзвичайних ситуацiях».
Не надано цивільно-правову угода щодо експлуатаційної придатності (договір на технічне обслуговування) СПЗ.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Працівників не забезпечено придатними до застосування засобами індивідуального захисту органів дихання, з розрахунку 1 фільтруючий протигаз для захисту населення і 1 респіратор на обличчя та додатково 2 проценти загальної кількості працівників.
Вимикачі (вмикачі) та розетки в бунгало не встановлені підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра, а саме: в будівлі для персоналу.
Об’єкт не в достатній мірі забезпечено вогнегасниками
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів в розподільчих коробках виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Покарання: відсутні