Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (9)
Будівництво (2) Перевірки (10)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "НАУКОВО-ВИРОБНИЧА КОМПАНІЯ "ТЕХІМПЕКС"

#32499006

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.03.2021 2272731 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
30 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Кучеренко Анатолій Олексійович — головний державний інспектор відділу нагляду за об’єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Калина Володимир Едуардович — генеральний директор
Порушення:
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: працівники,які допущені до обслуговування вантажопідіймальних кранів(підвішування вантажів) на своїх робочих місцях не пройшли перепідготовку за професією стропальника.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: схеми включення посудин під тиском не вивішені на робочих місцях.
Роботодавцем не отримано дозвіл на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (вантажопідіймальні крани №307826,№307481,№308220, № 308219,№307491) та на експлуатацію посудин, що працюють під тиском понад 0,05МПа (ресиверів зав.№380,381,які встановлені на компресорах). Порушення «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки», затвердженого Постановою КМУ  від 26 жовтня 2011 р. N 1107р. (в редакції постанови КМУ від 03.02.2021р. №77).
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: не установлений порядок видачі нарядів-допусків для проведення ремонту обладнання під тиском.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме:працівники,які допущені користуватися вантажопідіймальними кранами на своїх робочих місцях не пройшли перепідготовкуза професією машиніста крана.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: не установлений порядок видачі нарядів-допусків для проведення ремонту обладнання під тиском.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування:не призначено в необхідній кількості обслуговувальний персонал,який пройшов навчання з охорони праці і має відповіднукваліфікацію щодо обслуговування обладнання під тиском.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: механізми та устаткування (компресорні установки, навантажувачі) придбані за кордоном, допущені в експлуатацію(до застосування) без проведення експертизи на відповідність їх нормативно-правовим актам з охорони праці,що чинні на території України
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: не затверджено графіка планово-попереджувального ремонту обладнання під тиском.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: працівники,які допущені до обслуговування вантажопідіймальних кранів(підвішування вантажів) на своїх робочих місцях не пройшли перепідготовку за професією стропальника.
Роботодавцем не надано зареєстрованої в Держпраці декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: ремонт, технічне обслуговування устаткування напругою понад 1000 В. Порушено п. 17 Додатку 6 Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 року № 1107(зі змінами).
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: не визначений механізм для персоналу, на який покладено обов'язки з обслуговування обладнання під тиском, згідно з яким йому доручається ведення ретельного спостереження за дорученим устаткуванням шляхом його огляду, перевірки справності арматури, КВП, запобіжних клапанів, засобів сигналізації і захисту.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: не розроблена та затверджена в установленому порядку виробнича інструкція для персоналу,який обслуговує обладнання під тиском,на підставі інструкції з монтажу і експлуатації виробника або постачальника обладнання під тиском з урахуванням компонування устаткування
Роботодавцем не надано зареєстрованої в Держпраці декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: роботи в діючих електроустановках напругою понад 1000 В та в зонах дії струму високої частоти. Порушено п. 12 Додатку 6 «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки», Затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107(зі змінами).
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: не визначений механізм для персоналу, на який покладено обовязки з обслуговування обладнання під тиском, згідно з яким йому доручається ведення ретельного спостереження за дорученим устаткуванням шляхом його огляду ,перевірки справності арматури, КВП, запобіжних клапанів,засобів сигналізації і захисту.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: відсутні відомості про результати обов’язкового технічного контролю (технічного огляду) гідравлічний штабелер CTY-E1, штабелер RUYI SDJ1000, автонавантажувачі Hyster H та Doosan із зазначенням дати, результатів і терміну проведення наступного обов’язкового технічного контролю (технічного огляду).
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: працівником,відповідальним за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском, не забезпечено наявність інструкцій з монтажу і експлуатації виробників.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: схеми включення посудин під тиском не вивішені на робочих місцях.
Роботодавцем не отримано дозвіл на види робіт підвищеної небезпеки, які виконуються на підставі дозволу ( вантажно - розвантажувальні роботи за допомогою машин та механізмів). Порушення п.20 додатка 2 «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки», затвердженого Постановою КМУ  від 26 жовтня 2011 р. N 1107р. (в редакції постанови КМУ від 03.02.2021р. №77).
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: результати технічних обслуговувань вантажопідіймальних механізмів не записуються до журналу технічних обслуговувань і ремонтів.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: на кожне обладнання під тиском не заведено ремонтний журнал,в який працівником,відповідальним за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском,вносяться дані про виконані ремонтні роботи.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: працівники, які допущені користуватися вантажопідіймальними кранами на своїх робочих місцях не пройшли перепідготовку за професією машиніста крана.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: суб`єктом господарювання не розроблені і затверджені технологічні карти для виконання навантажувально-розвантажувальних робіт, переміщення та складування вантажів.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: результати технічних обслуговувань кранів не записуються до журналу технічних обслуговувань і ремонтів.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: не проведено первинний: зовнішній і внутрішній огляд посудини під тиском (ресиверів, що встановлені на компресорних установках).
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: не забезпечено наявність паспортів(інструкцій) приладів і пристроїв безпеки (запобіжних клапанів),які встановлені на обладнанні під тиском.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: не заведений журнал обліку обладнання під тиском.
Роботодавець не забезпечив належне утримання устаткування, а саме: перед виїздом автотранспорту не проводиться випробування гальм на ходу, яке повинне проводитись на площадці, розміри якої унеможливлюють наїзд транспортних засобів на людей, будівлі та інше у випадку несправності гальмівної системи.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечене належне утримання устаткування: не забезпечено наявність паспортів(інструкцій) приладів і пристроїв безпеки (запобіжних клапанів),які встановлені на обладнанні під тиском.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: роботодавцем, не забезпечено належне утримання устаткування: не забезпечено ведення робіт навантажувачами за технологічними картами або проектами виконання робіт.
Покарання: відсутні
15.03.2021 2340635 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Будівлі для ремонту військової техніки "Техімпекс"
07714, Київська обл., Бориспільський р-н, С. Засупоївка, вул. Польова, 7
Учасники:
Крук Сергій Олексійович — Технічний директор ТОВ "НВК ТЕХІМПЕКС"
Чорноштан Юрій Юрійович — Головний інспектор відділу організації профілактичної роботи Бориспільського РУ ГУ ДСНС України у Київській області
Порушення:
Дерев’яні елементи горищних покриттів будівлі гуртожитку та адмінкорпусу (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Відсутній захист будівель від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів
Приміщення будівель не в повній мірі обладнані системами протипожежного захисту
Суб’єкт господарювання не забезпечив техногенну безпеку об’єкта шляхом проведення ідентифікації потенційно небезпечного об’єкта
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Допускається відкрите прокладання електропроводів і кабелів транзитом через пожежонебезпечні зони
Не пройдено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
25.01.2021 2527444 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: оплата праці
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Порушення:
Порушено вимоги ч.1 ст.115 КЗпП України щодо строків виплати заробітної плати за січень 2021 року (відсутність виплата працівникам авансу), яка має місце за станом на дату перевірки 04.02.2021 в цілому по підприємству ТОВ «НВК «Техімпекс».
Покарання: відсутні
16.03.2020 1828010 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.06.2019 1446787 Провадження господарської діяльності у сфері виробництва та ремонту вогнепальної зброї невійськового призначення і боєприпасів до неї, холодної зброї, пневматичної зброї калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів на секунду, торгівлі вогнепальною зброєю невійськового призначення та боєприпасами до неї, холодною зброєю, пневматичною зброєю калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів на секунду; виробництва спеціальних засобів, заряджених речовинами сльозоточивої та дратівної дії, індивідуального захисту, активної оборони та їх продажу, що підлягає ліцензуванню Міністерство внутрішніх справ України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері торгівлі вогнепальною зброєю невійськового призначення, боєприпасами до неї, холодною зброєю, пневматичною зброєю калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів на секунду
Об'єкти:
Об'єкт 1
04073, м. Київ, просп. Московський, буд. 8
Учасники:
Шевчук Володимир Іванович — заступник генерального директора
Порушення:
1. Підпункт 2 пункту 7 ПКМУ № 1000 Орган ліцензування не повідомлено в письмовій формі про всі зміни даних, які були зазначені в документах, а саме не надано копій: дозволу на функціонування об’єкту дозвільної системи від 25.07.2017 А № 001136, договору оренди нерухомого майна від 07.07.2017 № 447, документів, що підтверджує відсутність у керівника здобувача ліцензії та найманих працівників медичних протипоказань до виконання ними функціональних обов’язків та володіння зброєю, довідок про вивчення керівником підприємства та найманими працівниками матеріальної частини зброї, спеціальних засобів, правил поводження з ними та їх застосування.
Сейфи для зберігання зброї не обладнані датчиками на дверях, що спрацьовують на відчинення або злам
Покарання: відсутні
11.06.2019 1442541 Будівництво об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середнім (СС2) та значними (СС3) наслідками, що підлягає ліцензуванню Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками
Учасники:
Порушення:
Здійснення контролю якості виконаних робіт щодо дорожніх покриттів шляхом проведення лабораторних випробувань щодо відповідності марки бетону не забезпечено
Покарання: відсутні
11.06.2019 1476081 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Будівлі для ремонту військової техніки "Техімпекс"
07714, Київська обл., Бориспільський р-н, С. Засупоївка, вул. Польова, 7
Учасники:
Бакум Петро Андрійович — начальник відділу охорони праці, пожежної та екологічної безпеки
Запорожець Валерій Вікторович — Технічний директор
Порушення:
Категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки не позначено на вхідних дверях до цехів, складів, а також у межах зон усередині приміщень цеху, складів відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01)
Суб'єкт господарювання не забезпечив техногенну безпеку об’єкта шляхом проведення ідентифікації потенційно небезпечного об’єкта
Допускається застосування пічного опалення у приміщеннях категорій за пожежною небезпекою В де проводяться фарбувальні роботи
Не здійснено навчання з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
У будівлі гуртожитку вимикачі, перемикачі не встановлені на не горючій основі(конструкції)або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра
Не проведений замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування,зварювання, паяння або затискачів
Допускається відкрите прокладання електропроводів і кабелів транзитом через пожежонебезпечні зони
Не забезпечено працівників об’єкта засобами індивідуального захисту
Не вповній мірі проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників
Посадові особи та працівники не пройшли навчання, з питань пожежної безпеки відповідно до порядку постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Приміщення будівель не в повній мірі обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Набудівлі адмінкорпуса, моторного цеху, цеху з монтажу, цеху з имашинокомплектування, цеху з демонтажу, цеху з ремонту озброєння, столярного цеху, цеху по ремонту агрегатів і вузлів та гуртожитку відсутній захист від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»
Відсутній захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5- 38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування будівель і споруд»
У цеху електрики, будівлі гуртожитку, та будівлі адмін корпусу дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.02.2019 1657027 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.11.2018 1366820 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Київській області Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: перевірка виконання суб'єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів про усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Запорожець Валерій Вікторович — Технічний директор
Порушення:
Працюючий персонал не забезпечений відповідними промисловими засобами захисту органів дихання з розрахунку 102% від загальної кількості працюючого персоналу
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Не проведено ідентифікацію та паспортизацію об’єкта відповідно до Положення про паспортизацію ПНО, затвердженого наказом МНС від 18.12.2000 №338
Дерев’яні елементи горищного покриття будівлі не піддавалися вогнезахисному оброблянню, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Не пройдено навчання з питань цивільного захисту
З’єднувальні електричні коробки не закриті кришками з негорючого матеріалу
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Відсутня система протипожежного захисту
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
02.10.2018 359893 Провадження господарської діяльності у сфері виробництва та ремонту вогнепальної зброї невійськового призначення і боєприпасів до неї, холодної зброї, пневматичної зброї калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів на секунду, торгівлі вогнепальною зброєю невійськового призначення та боєприпасами до неї, холодною зброєю, пневматичною зброєю калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів на секунду; виробництва спеціальних засобів, заряджених речовинами сльозоточивої та дратівної дії, індивідуального захисту, активної оборони та їх продажу, що підлягає ліцензуванню Міністерство внутрішніх справ України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: Контроль за додерженням ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з торгівлі вогнепальною зброєю невійськового призначення та боєприпасами до неї, холодною зброєю, пневматичною зброєю калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів на секунду
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні