Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (13)
Перевірки (1)

РЕЛІГІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ "РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА (ПАРАФІЯ) БОЖОГО МИЛОСЕРДЯ КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКОЇ ДІЄЦЕЗІЇ РИМСЬКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ У СМТ.ПОНІНКА ПОЛОНСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ"

#32465160

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.02.2021 2538978 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства, виданих за результатами проведення попереднього заходу органом державного нагляду (контролю).
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Гончаренко Олександр Олександрович — Заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Шепетівського РУ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області капітан служби цивільного захисту
Демчук Роман Станіславович — провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Шепетівського РУ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області лейтенант служби цивільного захисту
Порушення:
Посадові особи та працівники костелу Матері Божої Ченстоховської не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
В костелі Божого Милосердя не розроблений відповідний документ (наказ, інструкція тощо), що встановлює протипожежний режим.
В храмі костелу Матері Божої Ченстоховської над дверима евакуаційних виходів відсутні світлові покажчики «Вихід»
В храмі костелу Божого Милосердя над дверима евакуаційних виходів відсутні світлові покажчики «Вихід»
В приміщенні храму костелу Матері Божої Ченстоховської, застосовуються подовжувачі, які не відповідають вимогам ПУЕ, що пред’являються до переносних (пересувних) електропроводок.
В усіх будівлях костелу Божого Милосердя, не проведено заміру опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. (Не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали)
На першому поверсі у приміщенні залу для молитви, на другому поверсі храму костелу Матері Божої Ченстоховської допускається користування пошкодженими розетками.
У приміщеннях підвалу, та горища будівлі храму костелу Божого Милосердя світильники підвішені безпосередньо на струмопровідні проводи, допускається експлуатація їх зі знятими ковпаками (розсіювачами);
В будівлях храму, та котельні костелу Матері Божої Ченстоховської, не проведено заміру опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. (Не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали)
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників костелу Матері Божої Ченстоховської відповідно до Правил експлуатації вогнегасників.
У приміщенні будівлі гаража та будівлі складу дров костелу Божого Милосердя прокладені проводи та кабелі не відокремлені від горючих конструкцій шаром негорючого матеріалу який виступає з кожного боку проводу (кабелю) не менше ніж на 0,01 метра.
В костелі Матері Божої Ченстоховської не заведений журнал обліку вогнегасників.
Територія, приміщення та будівлі костелу Матері Божої Ченстоховської не забезпечені відповідними знаками безпеки.
Для усіх приміщень будівлі костелу Матері Божої Ченстоховської не розроблені і вивішені інструкції про заходи пожежної безпеки
У приміщеннях будівель храму, котельні, гаражу костелу Божого Милосердя, з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали)
У приміщеннях будівель храму, котельні, костелу Матері Божої Ченстоховської, з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (не надано відповідним чином підтверджуючі матеріали)
У приміщенні будівлі храму костелу Божого Милосердя під електрощитом на відстані менше 1 м від допускається встановлення горючого матеріалу;
Посадові особи та працівники костелу Божого Милосердя не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі