Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (12)
Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЮНИТА"

#32459843

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.01.2021 2320543 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: згідно пункту 3 розділу II "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17 березня 2020 року № 530-IX
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.01.2021 2279383 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність фінансово-господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.01.2021 2357327 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
28 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
151 (Миколаївська область)
54046, Миколаївська обл., м. Миколаїв, Центральний р-н, вул. Цілинна, буд. 22
Учасники:
Чернова Тетяна Юріївна — Директор ТОВ «Юнита»
Заболотько Артем Володимирович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Миколаївського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Територія об’єкта систематично не очищається від сміття, опалого листя, сухостою.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, зокрема не влаштовані протипожежні двері між приміщеннями, що відділяють склад від коридору та не влаштовано протипожежний люк, що відділяє вихід на покрівлю від коридору.
В адміністративному приміщенні на другому поверсі будівлі лінію живлення до побутового кондиціонера не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встанов- лено протипожежний режим, який включає: - порядок утримання шляхів евакуації; - визначення спеціальних місць для куріння; - порядок прибирання горючого пилу й відходів, очищення елементів вентиляційних систем від горючих відкладень; - порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі.
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», зокрема не укладено договір на проведення її технічного обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію .
Для вказівки місця розташування вогнегасників не встановлені вказівні знаки згідно ГОСТ 12.4.026-76.
Будівлю не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленим на фасаді будівлі або інших видних місцях і освітлювальним у темну пору доби.
На території об’єкту наявний пожежний щит не забезпечено в повній мірі комплектом засобів пожежогасіння: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Для кожного приміщення об’єкта не затверджено керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
На об’єкті не розроблено інструкцію дій персоналу у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Наявні системи протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація, далі - СПЗ) на об’єкті несправні і не утримуються в постійній готовності до виконання робіт за призначенням.
Приміщення будівель не в достатній кількості забезпечено ПЗПГ ( вогнегасни-ками).
В виробничих приміщеннях на першому поверсі будівлі допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Приміщення будівлі не забезпечено відпо-відними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 та ГОСТ 12.4.026-76.
На пожежному щиті не вказано його порядковий номер та номер телефону для виклику виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не проведено замірів опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Електрощити, групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарату захисту .
Дерев’яні елементи будівлі не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Керівний склад не пройшов навчання на курсах цивільного захисту.
Працівників не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту органів дихання.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів у виробничих приміщеннях на першому поверсі будівлі виконані не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Посадовi особи та працiвники не пройшли навчання та перевiрку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здiйснення навчання населення дiям у надзвичайних ситуацiях».
Вогнегасники, які експлуатуються не мають облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Не виконано захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Під час експлуатації об'єкта допускається зниження рівня пожежної безпеки, установленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об'єкта, а саме: - територію не забезпечено зовнішнім протипожежним водопостачанням.
Допускається підвішування світильників безпосередньо за стумопровідні дроти в наступних приміщеннях: - в виробничих приміщеннях першого поверху; - в приміщенні котельні; - в приміщенні коридору другого поверху.
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», зокрема сигнал від приймально-контрольних приладів автоматичної пожежної сигналізації не виведено на пульт централізованого пожежного спостерігання.
Суб’єкт господарювання проводить господарську діяльність без зареєстрованої у відповідному порядку декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.06.2020 1887637 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні