Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Будівництво (5) Перевірки (10)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КРАНШИП"

#32428972

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
03.11.2021 2314836 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Дмитренко Михайло Петрович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Галайтата Роман Михайлович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Недзвецький Дмитро Віталійович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу
Цибульський Віталій Іванович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Порушення:
При огляді території підпри-ємства ТОВ «КРАНШИП виявлено змішування відхо-дів різного класу небезпеки а саме: металобрухт, плас-тикова тара, картон.
При проведені планової пе-ревірки ТОВ «КРАНШИП» встановлено здійснення господарської діяльності джерелами викидів забруд-нюючих речовин в атмосфе-рне повітря а саме: бункер наземний перегрузочний шнекового типу БМП 12/5.5 (Ковчег), стрічковий конве-єр (ВАТКО 1590) при пере-вантаженні на нього зерно-вих, масляних вантажів та продуктів їх переробки з бункера БМП 12/5.5 (Ков-чег), трюм судна ліхтера при його завантаженню зерно-вими, масляними грузами та продуктами їх переробки конвеєром(ВАТКО 1590), трюм судна ріка-море при його завантаженні зернови-ми, масляними вантажами та продуктами їх переробки з трюма ліхтера краном, оснащеним грейфером, ди-мові труби з суден та плав крана, Бензиновий генератор ODWERK power tools – 1 шт., компресор INTERTOOL STORM- 1шт., зварю-вальний апарат-1шт. здійс-нюються. господарська дія-льність джерелами викидів забруднюючих речовин без дозволу на викиди забруд-нюючих речовин в атмосфе-рне повітря.
На основі матеріально-сировинних балансів вироб-ництва ТОВ «КРАНШИП» не виявляє і не веде первин-ний поточний облік, а саме звіт за формою 1- ВТ (відхо-ди).
Не визначено склад і влас-тивості відходів, що утво-рюються на ТОВ «КРАН-ШИП», а саме не прово-диться паспортизація та інвентаризація відходів.
Відповідно висновка держа-вної екологічної експертизи від 14.12.2017 № 7343/03-08/643 з метою не допущен-ня потрапляння вантажу у воду, між бортами суден, у зоні переносу вантажу пе-редбачено навішування бре-зентових пологів. Під час проведення планової перевірки брезентові пологи були відсутні.
Суб’єкт господарської діяльності у сфері поводження з відходами, діяльність якого призводить виключно до утворення відходів, для яких Пзув від 50 до 1000, не подає декларацію про відходи за формою та в порядку, затвердженими ПКМУ № 118
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
03.11.2021 2281870 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Левицький Максим Вікторович — Головний державний інспектор
Порушення:
порушення вимог законодавства
Покарання: відсутні
03.11.2021 2433674 Перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, небезпечних відходів морським і річковим транспортом, що підлягає ліцензуванню, та безпека на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної промисловості) Державна служба морського та річкового транспорту України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Недостатнє фінансування, неукомплектованість штату, погіршення ситуації з коронавірусною хворобою
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сферах перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, небезпечних відходів морським і річковим транспортом та безпеки на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної промисловості)
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.11.2021 2343643 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Зміна найменування або адреси реєстрації суб’єкта господарювання
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.11.2021 2273944 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
47 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Єргіев Іван Миколайович — Головний державний інспектор
Левицький Максим Вікторович — Головний державний інспектор
Барський Олег Володимирович — головний державний інспектор відділу нагляду на транспорті та зв’язку Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Петкова Олена Василівна — заступник начальника відділу з питань гігієни праці та атестації робочих місць за умовами праці
Порушення:
Після закінчення стажування (дублювання) та при задовільних результатах перевірки знань з питань охорони праці наказом (розпорядженням) роботодавця (або керівника структурного підрозділу) працівник допускається до самостійної роботи, про що робиться запис у журналі реєстрації інструктажів, у протилежному випадку, якщо працівник не оволодів необхідними виробничими навичками чи отримав незадовільну оцінку з протиаварійних та протипожежних тренувань, то стажування (дублювання) новим наказом (розпорядженням) може бути продовжено на термін не більше двох змін.
Підприємство не отримало дозвіл територіального органу Держпраці на роботи в колодязях, бункерах, камерах, колекторах, замкнутому просторі (ємностях, боксах, топках, трубопроводах тощо). у відповідності до вимог п.7 групи А додатку 2 Постанови КМУ № 1107 від 26.10.2011 «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки»
Підприємством експлуатуються технологічні транспортні засоби, на які не розроблені журнали нагляду, а саме: - навантажувач телескопічний MANITOY MT932, 2011 року випуску, заводський номер 598674; - навантажувач телескопічний MANITOY MLT730, 2007 року випуску; - навантажувач телескопічний MANITOY MT732, заводський номер 243779, 2007 року випуску; - фронтальний навантажувач KOMATSU WA 250-6, 2014 року випуску.
На підприємстві не затверджено перелік робіт підвищеної небезпеки за філіями, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці у відповідності до НПАОП 0.00-4.12-2005 Перелік робіт з підвищеною небезпекою. Зокрема на філіях елеваторний комплекс Струмок та порто пункт Кілія на наданий затверджений перелік робіт.
Не призначений працівник, відповідальний: - який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією обладнання; - а утримання обладнання в справному стані; - за безпечне проведення робіт вантажопідіймальними кранами.
Підприємством експлуатуються технологічні транспортні засоби, які не пройшли експертного обстеження у зв’язку з закінченням граничного строку експлуатації, а саме: - навантажувач телескопічний MANITOY MLT730, 2007 року випуску; - навантажувач телескопічний MANITOY MT732, заводський номер 243779, 2007 року випуску;
На підприємстві комісія з перевірки знань працівників не пройшла навчання та перевірку знань за нормативно-правовими актами з охорони праці, додержання яких входить до їхніх функціональних обов'язків.
Не виконується контроль технічного стану устаткування перед початком його роботи.
Роботодавцем не організовано розробку технологічних схем технологічних процесів зберігання зерна
Не подана декларація відповідності матеріально-технічної бази підприємства вимогам законодавства з питань охорони праці під час обстеження, ремонт і чищення повітропроводів, а також димових та вентиляційних каналів.(п.21 ПКМУ 1107 від 26.10.2011 та п.21 групи Б додатку 2 до ПКМУ 1107 від 26.10.2011 (із змінами)).
Не проведено контроль технічного стану електрообладнання, яке експлуатується в портопункт КІЛІЯ, а саме: - Бункер БНТ-12 інв. №00109; - Бункер БНТ-12 інв. №00180; - Конвеєр ВАТСО 1590, інв.. №00110; - Конвеєр ВАТСО 1590, інв.. №00110; - Мобільні будівлі, розташовані на причалі Портопункт КІЛІЯ.
Не проведений інструктаж на I групу з електробезпеки з оформленням в журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці. Зокрем а на філіях елеваторний комплекс Струмок та портопункт Кілія не надано підтвердження проведення інструктажу неелетротехнічних працівників.
Роботодавцем не розроблено і не затверджено: - перелік робіт підвищеної небезпеки, що виконуються на підприємстві за нарядами-допусками; - журнал реєстрації нарядів-допусків на проведення робіт підвищеної небезпеки; - права та обов’язки працівників підприємства щодо організації та забезпечення безпеки праці; - не одержано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки й не подано декларацію відповідності його матеріально-технічної бази; - за рахунок власних коштів попереднього (під час прийняття на роботу) і періодичнього (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників.
Роботодавцем не розроблено і не затверджено: - перелік робіт підвищеної небезпеки, що виконуються на підприємстві за нарядами-допусками; - журнал реєстрації нарядів-допусків на проведення робіт підвищеної небезпеки; - права та обов’язки працівників підприємства щодо організації та забезпечення безпеки праці; - не одержано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки й не подано декларацію відповідності його матеріально-технічної бази; - за рахунок власних коштів попереднього (під час прийняття на роботу) і періодичного (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників.
На підприємстві працівникам після проведення первинного та повторного інструктажу з охорони праці на робочому місці не проводиться перевірка знань, а також перевірка набутих навичок безпечних методів праці особою, яка проводила інструктаж, зокрема на філії елеваторний комплекс Струмок.
Роботодавець не організував проведення атестації робочих місць за умовами праці на робочих місцях, де технологічний процес, використовувані обладнання, сировина чи матеріали є потенційними джерелами шкідливих і небезпечних виробничих факторів, що можуть несприятливо впливати на стан здоров’я працюючих
Підприємством експлуатуються технологічні транспортні засоби, які не зареєстровані в територіальному органі Держпраці, а саме: - навантажувач телескопічний MANITOY MT932, 2011 року випуску, заводський номер 598674; - навантажувач телескопічний MANITOY MLT730, 2007 року випуску; - навантажувач телескопічний MANITOY MT732, заводський номер 243779, 2007 року випуску; - фронтальний навантажувач KOMATSU WA 250-6, 2014 року випуску.
Допуск до стажування роботи не оформлюється наказом (розпорядженням роботодавця. У наказі (розпорядженні) визначається тривалість стажування (дублювання) та вказується прізвище та ініціали працівника, відповідального за проведення стажування (дублювання),
Працівники підприємства не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці, зокрема на філії елеваторний комплекс Струмок.
На підприємстві працівникам первинний та повторний інструктаж з охорони праці на робочому місці не проводиться за діючими на підприємстві інструкціями з охорони праці відповідно до виконуваних робіт, зокрема на філіях елеваторний комплекс Струмок та порто пункт Кілія.
На підприємстві експлуатується кран вантажопідіймальний MANITOY, на які не розроблені журнали нагляду.
Не подана декларація відповідності матеріально-технічної бази підприємства вимогам законодавства з питань охорони праці під час виконання буксирувальних робіт всіх видів на морському та річковому транспорті (п.21 ПКМУ 1107 від 26.10.2011 та п.9 групи Б додатку 2 до ПКМУ 1107 від 26.10.2011 (із змінами)).
фактичні обставини відображені у акті
Новоприйняті на підприємство працівники після первинного інструктажу на робочому місці до початку самостійної роботи не пройшли стажування протягом 2-15 змін або дублювання протягом не менше шести змін.
На підприємстві експлуатується кран вантажопідіймальний MANITOY, який не пройшов періодичного технічного огляду.
Не проведений інструктаж на I групу з електробезпеки з оформленням в журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці. Зокрем а на філіях елеваторний комплекс Струмок та портопункт Кілія не надано підтвердження проведення інструктажу неелетротехнічних працівників.
Роботодавцем не встановлений порядок проведення щоденного обслуговування, періодичного технічного обслуговування та ремонту відповідно до вимог експлуатаційних документів
Не надано підтвердження наявності на підприємстві працівників з професією водій навантажувача
Посадови особи, які контролюють та організовують виконання робіт підвищеної небезпеки не пройшли навчання та перевірку знань за нормативно-правовими актами з охорони праці, додержання яких входить до їхніх функціональних обов'язків.
Роботодавець не організував контроль за додержанням концентрацій препаратів для протруєння насіння, які не повинні перевищувати норм, встановлених Державними санітарними нормами і правилами "Допустимі дози, концентрації, кількості та рівні вмісту пестицидів у сільськогосподарській сировині, харчових продуктах, повітрі робочої зони, атмосферному повітрі, воді водоймищ, ґрунтів".
На підприємстві працівникам після проведення первинного та повторного інструктажу з охорони праці на робочому місці не проводиться перевірка знань, а також перевірка набутих навичок безпечних методів праці особою, яка проводила інструктаж, зокрема на філії елеваторний комплекс Струмок.
Підприємство не отримало дозвіл територіального органу Держпраці на роботи з експлуатації обладнання, що працює під тиском у відповідності до вимог п.5 групи А постанови КМУ № 77 від 03.02.2021 «Про затвердження переліку машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки та внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України»
Не надано підтвердження наявності на підприємстві працівників з професією водій навантажувача
Підприємством експлуатуються технологічні транспортні засоби, які не пройшли обов’язкового технічного контролю, а саме: - навантажувач телескопічний MANITOY MT932, 2011 року випуску, заводський номер 598674; - навантажувач телескопічний MANITOY MLT730, 2007 року випуску; - навантажувач телескопічний MANITOY MT732, заводський номер 243779, 2007 року випуску; - фронтальний навантажувач KOMATSU WA 250-6, 2014 року випуску.
Роботодавець не організував контроль за додержанням концентрацій препаратів для протруєння насіння, які не повинні перевищувати норм, встановлених Державними санітарними нормами і правилами "Допустимі дози, концентрації, кількості та рівні вмісту пестицидів у сільськогосподарській сировині, харчових продуктах, повітрі робочої зони, атмосферному повітрі, воді водоймищ, ґрунтів".
Роботодавець не організував проведення атестації робочих місць за умовами праці на робочих місцях, де технологічний процес, використовувані обладнання, сировина чи матеріали є потенційними джерелами шкідливих і небезпечних виробничих факторів, що можуть несприятливо впливати на стан здоров’я працюючих
На підприємстві працівникам після проведення первинного та повторного інструктажу з охорони праці на робочому місці не проводиться перевірка знань, а також перевірка набутих навичок безпечних методів праці особою, яка проводила інструктаж, зокрема на філії елеваторний комплекс Струмок.
Підприємство не отримало дозвіл територіального органу Держпраці на використання, зберігання, транспортування, вибухопожежонебезпечних і небезпечних речовин 1 і 2 класу небезпеки, горючих рідин, маса яких дорівнює або перевищує значення нормативів порогових мас, що визначені постановою Кабінету Міністрів України від 11 липня 2002 р. № 956 “Про ідентифікацію та декларування безпеки об’єктів підвищеної небезпеки” у відповідності до вимог п.1 групи А додатку 2 Постанови КМУ № 1107 від 26.10.2011 «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки»
Суб’єкт господарювання не надіслав повідомлення про результати ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки за формрю ОПН-1 у двотижневий термін відповіднис територіальним органам Держпраці Пункт 18 «Порядку ідентифікації та обліку об’єктів підвищеної небезпеки», затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 11 липня 2002 року №956.
Підприємство не отримало дозвіл територіального органу Держпраці на роботи в діючих електроустановках і на кабельних лініях напругою понад 1000В у відповідності до вимог п.9 групи А додатку 2 Постанови КМУ № 1107 від 26.10.2011 «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки»
Роботодавцем не розроблено і не затверджено: - перелік робіт підвищеної небезпеки, що виконуються на підприємстві за нарядами-допусками; - журнал реєстрації нарядів-допусків на проведення робіт підвищеної небезпеки; - права та обов’язки працівників підприємства щодо організації та забезпечення безпеки праці; - не одержано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки й не подано декларацію відповідності його матеріально-технічної бази; - за рахунок власних коштів попереднього (під час прийняття на роботу) і періодичного (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників.
Не надано протоколи вимірювання значень опору заземлення електрообладнання АЗС
Не надано регістрові документи для підтвердження справного технічного стану на несамохідні баржі у відповідності до п.1.8.1 Правил судноплавства на внутрішніх водних шляхах України, які зареєстровано в Міністерстві юстиції України 12.07.2004 за N 872/9471, які використовуються для накопічення зерна та які пришвартовані до причалу портопункт Кілія, а саме: - UDP-DM-2334УДП; - UDP-DM-1010УДП.
На підприємстві не забезпечено функціонування системи управління охороною праці
Не подана декларація відповідності матеріально-технічної бази підприємства вимогам законодавства з питань охорони праці під час експлуатації системи газопостачання зрідженим газом суб’єкта господарювання, а також газовикористовуюче обладнання потужністю понад 0,1 МВт (п.21 ПКМУ 1107 від 26.10.2011 та п.4 групи Б додатку 2 до ПКМУ 1107 від 26.10.2011 (із змінами)).
Не подана декларація відповідності матеріально-технічної бази підприємства вимогам законодавства з питань охорони праці під час експлуатації інших машини, механізми, устатковання, що не увійшли до групи А та до яких виробником встановлені вимоги щодо проведення технічного огляду, випробування та/або експертного обстеження (технічне діагностування) (п.21 ПКМУ 1107 від 26.10.2011 та п.8 групи Б додатку 2 до ПКМУ 1107 від 26.10.2011 (із змінами)), а саме: - Сушарка зерна, яка працює на зрідженому газі; - емность автомобільна, яка використовується для зберігання зрідженого газу, - трубопроводи, задвижки та інше обладнання, яке використовується під час експлуатації сушарки.
Підприємство не отримало дозвіл територіального органу Держпраці на роботи з монтажу, демонтажу, налагодження, ремонт, технічне обслуговування, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки. у відповідності до вимог п.11 групи А додатку 2 Постанови КМУ № 1107 від 26.10.2011 «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки»
Покарання: відсутні
17.08.2020 1940758 Перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, небезпечних відходів морським і річковим транспортом, що підлягає ліцензуванню, та безпека на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної промисловості) Державна служба морського та річкового транспорту України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутня нормативно-правова база
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сферах перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, небезпечних відходів морським і річковим транспортом та безпеки на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної промисловості)
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.08.2020 1873035 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності". Ліквідація Інспекції
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
Об'єкт 1
Одеська обл., м. Кілія, вул. Железнякова, 4
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2019 1462411 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: державних інспекторів не допущено до проведення планового заходу
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Інше
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
01.07.2019 1483560 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: субєкт госопдарювання за вищевказаною адресою господарську діяльність не здійснює
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство «Краншип»
73000, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, Карантинний Острів, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.08.2018 525385 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: обєкт не експлуатується
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні