Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АГРОПРИВАТ"

#32405363

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.10.2022 2975130 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.07.2019 1452396 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
ТОВ «АГРОПРИВАТ» за адресою: 69000, м. Запоріжжя, вул. Крива бухта, буд. 2 здійснює викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами без дозволу спеціально уповноваженого органу виконавчої влади.
Заходи для максимального збирання, зберігання, видалення та утилізації відходів відповідно до вимог екологічної безпеки, реалізації чи передачі їх іншим споживачам або підприємствам, установам та організаціям, що займаються збиранням, обробленням та утилізацією відходів, не здійснюються: 1) не організовані спеціально відведені та відповідно обладнані і промарковані місця для збирання, зберігання відходів, що утворюються при здійсненні господарської діяльності, зокрема: тара, упаковка власної продукції використана або зіпсована; засоби індивідуального захисту використані; спецвзуття зношене, тощо; 2) ТОВ «АГРОПРИВАТ» не забезпечено максимальне збирання, зберігання та передачу відходів, які утворюються на підприємстві іншим споживачам або підприємствам, установам та організаціям, що займаються збиранням, обробленням та утилізацією відходів, з додержанням вимог екологічної безпеки; 3) На підприємстві не врегульовано питання поводження з відходами, що утворюються під час технічного обслуговування автотранспорту (батареї та акумулятори зіпсовані або відпрацьовані; масла та мастила моторні, трансмісійні інші зіпсовані або відпрацьовані; шини відпрацьовані, пошкодженні; маслені та паливні фільтри використані); тощо.
На підприємстві не організовано ведення первинного поточного обліку кількості, типу і складу всіх видів відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються за встановленою формою № 1-ВТ (наявний облік за двома видами відходів: відходи комунальні (побутові); папір та картон пакувальний використаний).
На підприємстві не проведено заходи для визначення джерел утворення відходів при здійсненні господарської діяльності ТОВ «АГРОПРИВАТ» (інвентаризація відходів), не розроблено звіт, не визначено показник загального утворення відходів. При проведенні заходу виявлено утворення наступних видів відходів: комунальні (побутові) відходи; використана, зіпсована тара, упаковка (мішки поліпропіленові; тара пластикова; власна упаковка, тощо); використаний поліетилен; матеріали обтиральні забруднені; засоби індивідуального захисту використані; папір, картон пакувальний використаний; спецодяг та спецвзуття зношені; відходи, що утворюються під час технічного обслуговування автотранспорту (батареї та акумулятори зіпсовані або відпрацьовані; масла та мастила моторні, трансмісійні інші зіпсовані або відпрацьовані; шини відпрацьовані, пошкодженні; маслені та паливні фільтри використані); тощо. Не визначені склад і властивості відходів, які утворюються при здійсненні господарської діяльності ТОВ «АГРОПРИВАТ» та ступінь їх небезпечності для навколишнього природного середовища.
Не забезпечується приймання та утилізація використаних пакувальних матеріалів і тари, в якій знаходилася продукція ТОВ «АГРОПРИВАТ», не укладені угоди з відповідними організаціями на їх збирання та утилізацію.
Не розроблені спеціальні паспорти на відходи, які утворюються при здійсненні господарської діяльності установи із зазначенням характеристики, найменування та коду відходів (згідно з державним класифікатором відходів), їх кількісний та якісний склад, походження, а також відомості про методи контролю та безпечного поводження з ними.
ТОВ «АГРОПРИВАТ» не подається декларація про відходи за формою та в порядку, затвердженого ПКМУ № 118 від 18.02.2016, із зазначенням відомосте про поводження зі всіма видами відходів, що утворюються при здійсненні господарської діяльності.
Не здійснюються інструментально-лабораторні вимірювання параметрів викидів забруднюючих речовин пересувних джерел підприємства.
Не забезпечено подання статистичного звіту за формою № 1-відходи до органу державної статистики, з відомостями про поводження зі всіма видами відходів, які утворюються при здійсненні господарської діяльності ТОВ «АГРОПРИВАТ».
Не забезпечено проходження професійної підготовки, підвищення кваліфікації та проведення атестації фахівців у сфері поводження з відходами.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.07.2019 1656821 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні