Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВАЛТЕКС"

#32393877

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.02.2021 2453669 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Заовд "Валеткс"
09100, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Героїв Небесної Сотні, 2
Заовд "Валтекс"
09100, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Мережна, 9
Учасники:
Чех Василь Михайлович — заступник начальника управління - начальник відділу запобігання НС Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області
Сюрха Андрій Сергійович — Головний інспектор віддлу запобіганням надзвичайним ситуаціям Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області майор служби цивільного захисту
Порушення:
Допускається експлуатація тимчасових електричних мереж в приміщеннях кабінетів бухгалтерії та відділу збуту.
Будівля та приміщення об’єкту не обладнано системами протипожежного захисту у відповідності до вимог діючих норм.
Знижено рівень пожежної безпеки в виробничому приміщенні на 2-му поверсі шляхом самовільного улаштування приміщення іншого призначення (складської дільниці), котра не відокремлена від виробних приміщень протипожежними перешкодами з відповідним класом вогнестійкості.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Пожежні щити не укомплектовано у відповідності до вимог діючих норм, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Допускається використання побутових електронагрівальних приладів (електрочайник) з порушенням встановлених їх виробником правил експлуатації та в місцях (приміщеннях), де їх застосування заборонено (приміщення кабінетів бухгалтерії та відділу збуту).
Знижено рівень пожежної безпеки об`єкту, а саме не відгороджено вантажний підіймач, розташований у приміщеннях другого та третього поверхів складів готової продукції виробничого корпусу протипожежними перегородками 1-го типу та перекриттями 3-го типу з послідуючим захистом отворів сертифікованими протипожежними дверима з відповідним класом вогнестійкості.
В виробничих приміщення, котрі являються пожежонебезпечною зоною відгалужувальні та з’єднувальні короби не закриті кришками з негорючого або важкогорючого матеріалу.
Для кожного приміщення об’єкту не розроблено та не погоджено керівником інструкції про заходи пожежної безпеки (всі приміщення об`єкту).
Не винесено за межі приміщення складів готової продукції зі зберіганням горючих матеріальних цінностей електричні щитки освітлювальних електромереж з автоматами вимкнення, з послідуючим їх монтажем із-зовні зазначених приміщень складського призначення на негорючих будівельних основах.
На всі застосовувані в технологічних процесах речовини й матеріали не визначено дані про показники їх пожежної небезпеки. Характеристики пожежної небезпеки застосовуваних або вироблюваних (отримуваних) речовин та матеріалів не вивчаються з персоналом.
Наявні засоби первинного пожежогасіння (вогнегасник) не розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 метра від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
Знижено рівень пожежної безпеки об`єкту в частині заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, які відокремлюють приміщення швейної дільниці та суміжні адміністративні приміщення шляхом встановлення протипожежних дверей з відповідним класом вогнестійкості.
Робоче місце комірника (обліковця, відбракувальника, товарознавця) улаштовано без огородження з заскленими перегородками з негорючих матеріалів заввишки не менше 1,8 метри, які не повинні перешкоджати евакуації людей та матеріальних цінностей (приміщення складу готової продукції та іншого устаткування).
Допускається зменшення ширино проходу який являється шляхом евакуації, розмістивши технічне обладнання та устаткування (матеріали, готова продукція тощо). (виробничі приміщення на 1-му та 2-му поверхах, швейна дільниця).
Знижено рівень пожежної безпеки об`єкту в частині заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, які відокремлюють приміщення комор та суміжні виробничі приміщення приміщення шляхом встановлення протипожежних дверей з відповідним класом вогнестійкості (виробничі приміщення на 1-му та 2-му поверхах).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.11.2019 1657198 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2019 1668065 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Київській області Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Рубленко Олег Васильович — генеральний директор
Порушення:
Виробничі та складські приміщення не обладнані системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей, на випадок виникнення надзвичайної ситуації на об’єкті.
Не відгороджений вантажний підіймач, розташований у приміщеннях 2-го та 3-го поверхів складів готової продукції виробничого корпусу підприємства протипожежними перегородками 1-го типу та перекриттям 3-го типу з послідуючим захистом дверних отворів на кожному поверсі сертифікованими протипожежними дверми 2-го типу
Не виконано вогнезахисну обробку дерев'яних елементів горищних крівель (крокв і лат) будівель підприємства зі складанням відповідного акту про виконані роботи.
Будівлі та приміщення виробничого й складського призначення об’єку не обладнані системами протидимного захисту.
Не захищений отвір в міжповерховому перекритті між 3-м та 2-м поверхами в місці влаштування короба вивантаження товару зі складу готової продукції підприємства 3-го поверху в приміщення складу готової продукції 2-го поверху сертифікованим протипожежним люком ІІ-го типу (з мінімальною межею вогнестійкості не нижче 30 хвилин)
Не винесині за межі приміщень складів готової продукції зі зберіганням горючих товаро-матеріальних цінностей чи негорючих у горючій пакувальній тарі з пожежо-небезпечними зонами класу ІІ-Па (НПАОП 40.1-1.32-01 «Правила будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»), розташованих на 2-му та 3-му поверхах виробничої будівлі підприємства, електричні щитки освітлювальних електромереж з автоматами вимкнення, з послідуючим їх монтажем із-зовні зазначених приміщень складського призначення на негорючих будівельних основах.
Не відновлена працездатність систем пожежної сигналізації підприємства із заміною фізично та морально застарілого приймально-контрольного пожежного приладу та пожежних сповіщувачів, середній термін служби яких давно закінчився новими, сертифікованими.
Не захищені дверні отвори влаштовані у протипожежних перешкодах (перегородках чи стінах), якими приміщення технічного призначення, електрощитові, вентиляційні камер машинних відділень, ліфтів, приміщень комор та складів, архівів відокремлюються від інших приміщень підприємства сертифікованими протипожежними дверима ІІ-го типу.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.01.2019 1466650 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
Об'єкт 1
09100, Київська обл., Білоцерківський р-н, м. Біла Церква, вул. Гординського, буд. 2
Учасники:
Рубленко Олег Васильович — генеральний директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.01.2019 1493894 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Заовд "Валтекс"
09100, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Мережна, 9
Заовд "Валеткс"
09100, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Героїв Небесної Сотні, 2
Учасники:
Рубленко Олег Васильович — генеральний директор
Порушення:
не розроблено та не затверджено графік проведення об’єктових тренувань і навчань з питань цивільного захисту
Не захищений отвір в міжповерховому перекритті між 3-м та 2-м поверхами в місці влаштування короба вивантаження товару зі складу готової продукції підприємства 3-го поверху в приміщення складу готової продукції 2-го поверху сертифікованим протипожежним люком ІІ-го типу (з мінімальною межею вогнестійкості не нижче 30 хвилин)
Не забезпечене планування та організацію евакуаційних заходів на випадок загрози або виникнення надзвичайної ситуації, розрахунків укриття персоналу об'єкта
Не відгороджений вантажний підіймач, розташований у приміщеннях 2-го та 3-го поверхів складів готової продукції виробничого корпусу підприємства протипожежними перегородками 1-го типу та перекриттям 3-го типу з послідуючим захистом дверних отворів на кожному поверсі сертифікованими протипожежними дверми 2-го типу.
допускається зберігання, складування горючих матеріалів, предметів (заготовок, сировинних матеріалів) на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами розкрійного цеху виробничого корпусу підприємства
Над евакуаційними виходами з приміщень виробничого призначення не змонтовано світлові покажчики з написом „Вихід" білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення евакуаційного (аварійного) освітлення, або такими, що переключаються на нього автоматично у разі зникнення живлення на їх основних джерелах живлення.
Не виконано вогнезахисну обробку дерев'яних елементів горищних крівель (крокв і лат) будівель підприємства зі складанням відповідного акту про виконані роботи.
не розміщено пожежні крани внутрішнього протипожежного водогону в навісних чи вбудованих пожежних шафках, дверцята яких пристосовані для візуального огляду вмістимого шафок без їх розкривання, з пристроями для опломбування та з отворами для провітрювання
Не відновлена працездатність систем пожежної сигналізації підприємства із заміною фізично та морально застарілого приймально-контрольного пожежного приладу та пожежних сповіщувачів, середній термін служби яких давно закінчився новими, сертифікованими.
Не забезпечено працівників справними засобами органів дихання
Не занесенно результати перевірочних випробувань заземлювальних пристроїв, виконавчих ремонтів до спеціального пронумерованого, прошнурованого та скріпленого печаткою експлуатаційного журналу, в якому зазначаються виявлені дефекти з обов’язковою перевіркою цілісності і захищеності від корозії доступних огляду частин блискавкоприймальників і струмопроводів та контактів між ними.
Будівлі та приміщення виробничого й складського призначення об’єку не обладнані системами протидимного захисту.
Не проведено технічне обстеження наявної системи пожежної сигналізації підприємства щодо технічної можливості та економічної доцільності її використання за призначення, з перевіркою компонентів системи пожежної сигналізації на відповідність технічним умовам виробників, ГОСТам та ДСТУ, зі складанням за результатами обстеження акту встановлення форми (устаткування і обладнання, параметри яких не відповідають заявлених у паспортах виробників (постачальників), ГОСТам та ДСТУ, повинні замінюватись).У разі відсутності резервних виробів система протипожежного захисту підлягає демонтуванню і заміні.
не захищено забірний пристрій підземного пожежного резервуару зовнішнього протипожежного водопостачання підприємства від замерзання води на зимовий період року
Не захищені дверні отвори влаштовані у протипожежних перешкодах (перегородках чи стінах), якими приміщення технічного призначення, електрощитові, вентиляційні камер машинних відділень, ліфтів, приміщень комор та складів, архівів відокремлюються від інших приміщень підприємства сертифікованими протипожежними дверима ІІ-го типу.
Не винесині за межі приміщень складів готової продукції зі зберіганням горючих товаро-матеріальних цінностей чи негорючих у горючій пакувальній тарі з пожежо-небезпечними зонами класу ІІ-Па (НПАОП 40.1-1.32-01 «Правила будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»), розташованих на 2-му та 3-му поверхах виробничої будівлі підприємства, електричні щитки освітлювальних електромереж з автоматами вимкнення, з послідуючим їх монтажем із-зовні зазначених приміщень складського призначення на негорючих будівельних основах.
Виробничі та складські приміщення не обладнані системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей, на випадок виникнення надзвичайної ситуації на об’єкті.
Наявний пожежний щит розташований у холі виробничого корпусу, не укомплектований: вогнегасники – 3 шт., ящик з піском – 1шт., протипожежне покривало –1 шт., багор або лом та гак – 2 шт., лопати – 2 шт., сокири – 2 шт.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
19.03.2018 1152339 Державна служба України з питань праці Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Учасники:
Звагольський Віталій Іванович — заступник генерального директора
Рубленко Олег Васильович — Генеральний директор
Порушення:
Відсутні розроблені головним енергетиком (відповідальним за електрогосподарство) списки розподілу електрозахистних засобів захисту з визначенням місць зберігання між об’єктами та працівниками.
Не здійснює відповідальний з ОП постійного контролю за додержанням працівниками вимог інструкцій з охорони праці
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом