Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (23)
Дозвільні документи
Перевірки (18)

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "Д- АЛЛЕЛЬ"

#32362346

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.07.2022 3011287 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.07.2022 2980554 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.07.2022 2964130 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.07.2022 3014900 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.07.2021 2211090 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.07.2021 2335000 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ФГ "Д-Аллель"
56323, Миколаївська обл., Врадіївський р-н, С. Покровське, вул. Польова, 1
Учасники:
Новоселюк Олександр В'ячеславович — головний інспектор відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Первомайського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
На об’єкті не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання мають проводитись 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Не виконано захист адміністративної будівлі (сторожка, лазня), складу (СЗБ 1/5), будівлі для тварин, будівлі слюсарні, складу № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, складу, адміністративної будівлі (приміщення голови, приміщення кухні) та ЗАВу-20 від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів з підписанням відповідних актів.
Для всі складських будівель об’єкту не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та з зовні.
Експлуатацію систем протипожежного захисту не проведено відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014, зокрема умови освітлення евакуаційних виходів з адміністративної будівлі (сторожка, лазня), та адміністративної будівлі (приміщення голови, приміщення кухні) не відповідають вимогам будівельних норм, зокрема над евакуаційними виходами з будівель не встановлені світлові покажчики «ВИХІД», які повинні забезпечувати освітлення евакуаційних виходів не менше 60 хвилин у разі відключенні електромережі.
Вогнегасники, які експлуатуються, не забезпечені обліковим (інвентарним) номером за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Об’єкт не забезпечений адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленому на фасаді будівлі або іншому видному місці і освітлюваному у темний час доби.
Дерев’яні елементи горищних покритів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, а саме: адміністративна будівля (сторожка, лазня), склад (СЗБ 1/5), будівлі для тварин, будівля слюсарні, склад № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, склад, адміністративна будівля (приміщення голови, приміщення кухні) та ЗАВ-20.
Посадові особи об’єкту не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленою Постановою КМУ від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів а саме: в приміщенні для тварин та ЗАВі-20 об’єкту.
Пожежний щит який розміщено на території об’єкту не забезпечує захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захисту знімних комплектуючих виробів від використання не за призначенням (для щитів та стендів, установлюваних поза приміщеннями).
Об’єкт не обладнано інформаційно - довідковим куточком з питань цивільного захисту, для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях.
Пожежний щит який розміщено на території об’єкту біля АЗС не забезпечено комплектом засобів пожежогасіння в повному обсязі, а саме: протипожежне покривало – 1 шт., вогнегасник – 2 шт., сокири - 2 шт., лопати - 1 шт., ящик з піском – 1 шт., багор або лом та гак – 1 шт..
В з’єднувальних коробках, з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів а саме: в складі (СЗБ 1/5), біля других воріт складу з зовнішньої сторони та в самому складі об’єкту.
На пожежному щиті не вказано його порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, а саме: територія об’єкта не забезпечена системою зовнішнього протипожежного водопостачання відповідно до вимог ДБН В.2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі та споруди».
В приміщенні охоронного пункту, підлога з горючих матеріалів не захищена під топковими дверцятами (топковим отвором) металевим листом розміром 0,7x0,5 м, що розташовується своїм довгим боком уздовж печі.
Працівники об’єкту, пов'язані з підвищеною пожежною небезпекою, не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
Посадові особи об’єкту не пройшли навчання з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Відповідальна особа не забезпечила своєчасне технічне обслуговування вогнегасників наявних на об’єкті які входять в склад пожежних щитів, а саме: ВП – 5 (1 шт.), ВП – 9 (3 шт.).
Немеханізований пожежний ручний інструмент, розміщений на території об’єкту у складі комплектації пожежного щита не здійснено періодичне обслуговування, яке повинно включати такі операції: - очищення від пилу, бруду та слідів корозії; - відновлення фарбування з урахуванням вимог стандартів; - випрямлення ломів та суцільнометалевих гаків для виключення залишкових деформацій після використання; - відновлення потрібних кутів загострювання інструмента з дотриманням вимог стандартів
На території об’єкту, не встановлено бочки з водою з розрахунком одна бочка на 250-300 м-2 захищуваної площі.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення адміністративної будівлі (сторожка, лазня), складу (СЗБ 1/5), будівлі для тварин, будівлі слюсарні, складу № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, складу, адміністративної будівлі (приміщення голови, приміщення кухні) та ЗАВу-20, не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням відповідних актів.
На об’єкті рішенням керівника об’єкта не призначено відповідальну особу за організацію та здійснення під час виникнення надзвичайних ситуацій евакуаційних заходів щодо працівників та майна суб’єкта господарювання.
Не розроблена і не зареєстрована декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Територія об’єкта не забезпечена додатково 2 пожежними щитами з розрахунку 1 щит на 5000 м2 захищувальної площі.
На об’єкті не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту з урахуванням усіх чинників небезпеки та узгодити її з органами державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки.
Керівник підприємства своїм розпорядчим документом (наказом, розпорядженням, інструкцією) не визначив постійне місце для проведення вогневих (зварювальних) робіт.
Пожежний щит та засоби пожежогасіння які розміщено на території об’єкта не пофарбовані у відповідні кольори згідно з ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Керівником об’єкта не забезпечено створення матеріального резерву для здійснення заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та проведення невідкладних відновлювальних робіт.
Приміщення голови, приміщення кухні, приміщення сторожки, приміщення токарні та приміщення вісової, не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності а саме: ВП – 5 (5 шт.), ВВ – 2 (1 шт.).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
28.07.2021 2310590 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Згідно пункту 3 розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17 березня 2020 року № 530-IX
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.07.2021 2254588 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.05.2020 1899605 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: п.3 р. ІІ Прикінцеві та перехідні положення ЗУ від 17.03.2020 №533-ІХ "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.05.2020 1869713 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.05.2020 1798900 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» (№ 530-IX)
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.12.2019 2039242 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання вимог Розпорядження
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Бондаренко Сергій Віталійович — головний спеціаліст відділу карантину рослин управління фітосанітарної безпеки
Чабан Віктор Анатолійович — голова фермерського господарства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.06.2019 1471398 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
34 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ФГ "Д-АЛЛЕЛЬ"
56323, Миколаївська обл., Врадіївський р-н, С. Покровське, вул. Миру, буд. 5
Учасники:
Чабан Віктор Анатолійович — голова ФГ "Д-АЛЛЕЛЬ"
Порушення:
Пожежний щит та засоби пожежогасіння які розміщено на території об’єкта не пофарбовані у відповідні кольори згідно з ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Усі працівники на робочому місці не проходять інструктажі з питань пожежної безпеки.
Керівником об’єкта своїм розпорядчим документом не визначено спеціальне місце для куріння, яке необхідно позначити відповідним знаком або написом, і місце, де встановлюють урну або попільницю з негорючих матеріалів.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту з урахуванням усіх чинників небезпеки та узгодити її з органами державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки.
Посадові особи об’єкту не пройшли навчання з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
На об’єкті не здійснюється проведення об’єктових тренувань і навчань з питань цивільного захисту.
Пожежний щит який розміщено на території об’єкту біля АЗС не забезпечено комплектом засобів пожежогасіння в повному обсязі, а саме: протипожежне покривало – 1 шт., вогнегасник – 2 шт., сокири - 2 шт., лопати - 1 шт., ящик з піском – 1 шт., багор або лом та гак – 1 шт..
Відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Для всі будівель та зовнішніх установок об’єкту не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та з зовні.
Не виконано захист адміністративної будівлі (сторожка, лазня), складу (СЗБ 1/5), будівлі для тварин, будівлі слюсарні, складу № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, складу, адміністративної будівлі (приміщення голови, приміщення кухні) та ЗАВу-20, від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати ліцензійною організацією, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавко захисту будівель і споруд».
Керівник підприємства своїм розпорядчим документом (наказом, розпорядженням, інструкцією) не визначив постійне місце для проведення вогневих (зварювальних) робіт.
В приміщенні охоронного пункту, підлога з горючих матеріалів не захищена під топковими дверцятами (топковим отвором) металевим листом розміром 0,7x0,5 м, що розташовується своїм довгим боком уздовж печі.
На території об’єкту, не встановлено бочки з водою з розрахунком одна бочка на 250-300 м-2 захищуваної площі.
Відповідальна особа не забезпечила своєчасне технічне обслуговування вогнегасників наявних на об’єкті а саме: ВП – 5 (1 шт.), ВП – 9 (3 шт.).
Приміщення адміністративної будівлі (сторожка, лазня), складу (СЗБ 1/5), будівлі для тварин, будівлі слюсарні, складу № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, складу, адміністративної будівлі (приміщення голови, приміщення кухні) та ЗАВу-20 не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Немеханізований пожежний ручний інструмент, розміщений на території об’єкту у складі комплектації пожежного щита не здійснено періодичне обслуговування, яке повинно включати такі операції: - очищення від пилу, бруду та слідів корозії; - відновлення фарбування з урахуванням вимог стандартів; - випрямлення ломів та суцільнометалевих гаків для виключення залишкових деформацій після використання; - відновлення потрібних кутів загострювання інструмента з дотриманням вимог стандартів.
Пожежний щит який розміщено на території об’єкту не забезпечує захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захисту знімних комплектуючих виробів від використання не за призначенням (для щитів та стендів, установлюваних поза приміщеннями).
Посадові особи об’єкту не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленою Постановою КМУ від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Електрощити розміщенні у приміщеннях: охорони, ангару № 1, 2, ЗАВ-20, складів, не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апаратів захисту (плавкої вставки).
Працівників об’єкту не забезпечено придатними до застосування засобами індивідуального захисту органів дихання, з розрахунку 1 фільтруючий протигаз для захисту населення від бойових отруйних речовин і 1 респіратор на особу та додатково 2 процента загальної кількості працівників.
Об’єкт не обладнано інформаційно - довідковим куточком з питань цивільного захисту, для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях.
На пожежному щиті не вказано його порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Територія об’єкта не забезпечена додатково 2 пожежними щитами з розрахунку 1 щит на 5000 м2 захищувальної площі.
В з’єднувальних коробках, з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів а саме: в складі (СЗБ 1/5), біля других воріт складу з зовнішньої сторони та в самому складі об’єкту.
Керівником об’єкта не забезпечено створення матеріального резерву для здійснення заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та проведення невідкладних відновлювальних робіт.
Адміністративна будівля (сторожка, лазня), склад (СЗБ 1/5), будівлі для тварин, будівля слюсарні, склад № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, склад, адміністративна будівля (приміщення голови, приміщення кухні) та ЗАВ-20 крім будинків V ступеня вогнестійкості, дерев’яні елементи горищного покриття (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Об’єкт не забезпечений адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленому на фасаді будівлі або іншому видному місці і освітлюваному у темний час доби.
Вогнегасники, які експлуатуються, не забезпечені обліковим (інвентарним) номером за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів а саме: в приміщенні для тварин та ЗАВі-20 об’єкту.
Приміщення голови, приміщення кухні, приміщення сторожки, приміщення токарні та приміщення вісової, не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності а саме: ВП – 5 (5 шт.), ВВ – 2 (1 шт.).
Територія об’єкту не забезпечено системою зовнішнього протипожежного водопостачання відповідно до вимог ДБН В.2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі».
Для працівників обєкту (сторожа) не розроблена інструкція, в якій необхідно визначити його обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Працівники об’єкту, пов'язані з підвищеною пожежною небезпекою, не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
На території розміщення роздавальної колонки на видному місці не вивішено знаки, які забороняють користування відкритим вогнем, а також знаки, що попереджають про обережність за наявності займистих та вибухових речовин, за ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Покарання: відсутні
03.06.2019 1565091 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Учасники:
Чабан Віктор Анатолійович — голова фермерського господарства
Порушення:
Відсутність реєстрації у відповідному державному органі фітосанітарного нагляду (контролю), згідно із статтею 27
Покарання: відсутні
26.12.2018 1599984 Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: перевірка виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Чабан Віктор Анатолійович — голова фермерського господарства
Порушення:
Невиконання законних вимог посадових осіб спеціально уповноважених органів виконавчої влади у сфері захисту рослин
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.11.2018 1155495 Державна служба України з питань праці Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці та законодавства про працю
Учасники:
Порушення:
Зерноочисний комплекс ( БУС-50) зернового току експлуатувався з порушеннями вимог безпеки
Суб’єкт господарювання не подав декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці для виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: роботи із збереження та переробки зерна
Керівникам структурних підрозділів не проведені навчання та перевірка знань з питань охорони праці
Не надано документів щодо присвоєння працівникам підприємства у встановленому порядку І групи з електробезпеки
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.11.2018 1067811 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рслин
Учасники:
Чабан Віктор Анатолійович — голова фермерського господарства
Порушення:
Відсутність, у осіб, діяльність яких повязана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів та агрохімікатів, нарядів на виконання робіт з пестицидами і агрохімікатами
Відсутність у осіб, діяльність яких пов'язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів та торгівлею ними, допуску (посвідчення) на право роботи із зазначеними пестицидами і агрохімікатами.
Відсутність у осіб, діяльність яких пов'язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів та торгівлею ними, посвідчення на право роботи із зазначеними пестицидами і агрохімікатами
Покарання: відсутні
06.11.2018 1206442 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Недопущення до проведення перевірки
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні