Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (7)

ШУМСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ СПЕЦІАЛІЗОВАНЕ ЛІСОГОСПОДАРСЬКЕ ТА МИСЛИВСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО "ВОЛИНЬ" ШУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#32290991

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.07.2022 3005465 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.05.2021 2316483 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Дуда Василь Ігорович — Головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду ( контролю) природно - заповідного фонду, лісів та рослинного світу - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області
Гуриш Євген Ярославович — Головний спеціаліст сектору державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області
Вітряк Олександр Володимирович — Головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно - заповідного фонду, лісів та рослинного світу - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області
Онищук Михайло Володимирович — Начальник відділу державного екологічного нагляду ( контролю) природно - заповідного фонду, лісів та рослинного світу- старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області
Порушення:
Квартал 39 виділ 11 площа 0,6 га. Вибіркова санітарна рубка 2021 року. На лісосіці виявлено пошкодження до ступеня припинення росту непризначеного у рубку дерева породи черешня.
Квартал 28 виділ 11 площа 7,0 га встановлено факт пошкодження вогнем 94 дерев породи сосна звичайна, з яких 51 дерево пошкоджене до ступеня припинення росту у яких ступінь обгорання кореневої шийки, кореневих лап, відмирання камбію в нижній частині стовбура охоплюють понад 50 відсотків периметра стовбура; 22 дерева пошкод-жених до ступеня неприпинення росту у яких ступінь обгорання кореневої шийки, кореневих лап, відмирання камбію в нижній частині стовбура охоплюють менше 50 відсотків периметра стовбура; 21 сухостійне дерево, які були нежиттє-здатними до виникнення лісової пожежі.
Квартал 36 виділ 3 площа 1,4 га. Прохідна рубка 2021 року. На лісосіці виявлено пошкодження дерева породи сосна непризначеного у рубку до ступеня припинення росту.
Квартал 3 виділ 11.2 площа 4,0 га. Прохідна рубка 2021 року. На лісосіці виявлено пошкодження до ступеня припинення росту дерева породи вільха непризначеного у рубку та засмічення земель лісового фонду побутовим сміттям на ділянках розмірами 3,0 х 2,0м висотою 0,3 м і 3,0 х 8,0 м висотою 0,3 м.
Квартал 45 виділ 16.1 площа 1,2 га. Вибіркова санітарна рубка 2020 року. Лісосіка незадовільно очищена від порубкових залишків, як це передбачено у лісорубному квитку (порубкові залишки не зібрані в купи) на площі 0,03 га.
Квартал 3 виділ 12 площа 6,5 га. Вибіркова санітарна рубка 2021 року. На ділянці виявлено незаконну порубку 8 дерев породи береза діаметрами пнів: 34 см, 30 (сух.) см, 36 см, 38 см, 38 см, 36 (сух.) см, 32 см та 34 см. Клейма відводу (призначення дерев у рубку) та контролю на пнях зрізаних дерев відсутні.
Квартал 1 виділ 20 площа 2,1 га. Вибіркова санітарна рубка 2021 року. На лісосіці виявлено недоруб трьох дерев породи сосна та захаращення ділянки порубковими залишками на площі 0,01 га
Квартал 3 виділ 11.1 площа 4,3 га. Прохідна рубка 2021 року. На лісосіці виявлено пошкодження дерева породи клен, непризначеного у рубку до ступеня припинення росту, засмічення земель лісового фонду побутовим сміттям на ділянках розмірами 3,0 х 3,0 м висотою 0,2 м та 3,0 х 4,0 висотою 0,3 м.
Квартал 9 виділ 13.1 площа 2,1 га. Прохідна рубка 2021 року. На лісосіці виявлено пошкодження дерева породи ялина непризначеного у рубку до ступеня припинення росту.
Квартал 18 виділ 19.1 площа 1,0 га. Вибіркова санітарна рубка 2021 року На лісосіці виявлено пошкодження дерева породи граб непризначеного у рубку до ступеня припинення росту.
Квартал 41 виділ 20.3 площа 0,7 га. Рубка головного користування 2020 року. У суміжній з лісосікою лісовій ділянці виявлено захаращення порубковими залиш-ками на площі 0,01 га та пошкодження дерева до ступеня припинення росту.
Квартал 44 виділ 10.1 площа 1,0 га. Прохідна рубка 2021 року. На лісосіці виявлено пошкодження до ступеня припинення росту дерева породи сосна непризначеного у рубку.
Квартал 30 виділ 7.3 площа 2,0 га. Прохідна рубка 2021 року. Рубка закінчена, ділянка не очищена від порубкових залишків на площі 0,03 га.
Квартал 50 виділ 7.1 площа 2,5 га. Прохідна рубка 2020 року. Лісосіка незадовільно очищена від порубкових залишків, як це передбачено у лісорубному квитку (порубкові залишки не зібрані в купи) на площі 0,04 га.
Квартал 23 виділ 6.1 площа 4,5 га. Прохідна рубка 2020 року. На лісосіці виявлено недоруб двох дерев породи сосна.
Квартал 23 виділ 6.2 площа 6,3 га. Прохідна рубка 2021 року. На лісосіці виявлено пошкодження до ступеня припинення росту дерева породи клен непризначеного у рубку.
Квартал 40 виділ 14 площа 3,8 га. Прохідна рубка 2020 року. На лісосіці виявлено пошкодження дерева породи вільха непризначеного у рубку до ступеня припинення росту.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.05.2021 2347901 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
33 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Лісництво КСЛМП "Волинь"
47100, Тернопільська обл., Шумський р-н, м. Шумськ, вул. Заводська 1А
Учасники:
Нечипорук Марко Анатолійович — Начальник сектору організацї профілактичної роботи Кременецького РУ ГУ ДСНС України у Тернопільській області
Порушення:
Будівлі не обладнано пристроями від прямих попадань блискавок і вторинних її проявів.
Наявний автотранспорт не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) у відповідності до норм ПКМУ № 1128 від 08.10.1997 року «Про забезпечення колісних транспортних засобів первинними засобами пожежогасіння»
Допускається до місць спалювання побутових решток особи, які не пройшли в установленому порядку навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму та щорічної перевірки знань.
Вогнегасники в приміщені адмінбудівлі не пройшли технічне обслуговування.
Не представлено акти перевірки стану протипожежних водойм.
Гаражні та адміністративні приміщення не обладнані системами протипожежного захисту та системою оповіщення про пожежу відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Інструкції про заходи пожежної безпеки не вивішені на видних місцях.
Не розроблена інструкція щодо дій персоналу у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій.
Облицювання зовнішніх стін будівлі підприємства виконано з горючого матеріалу (пінополістирольними плитами) та відсутні документи, які підтверджують групу горючості Г1.
Підприємство не забезпечене протипожежним обладнанням, інвентарем та засобами гасіння лісових пожеж.
Працівниками підприємства не проводиться інформаційно-роз`яснювальна робота з питань Правил і способів гасіння лісових пожеж.
Об`єкт не забезпечено потрібною кількістю вогнегасників, відповідно до вимог Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників.
Не проведено обов’язкове особисте страхування членів ДПД відповідно до Закону України «Про страхування»
У приміщеннях підприємства з’єднання жил проводів електромережі у відгалужувальних та з`єднувальних коробках не здійснено за допомогою зварювання, опресування, паяння, болтового з’єднання, а методом скрутки.
Не проведено ідентифікацію об`єкта на встановлення джерела небезпеки.
Директор підприємства не пройшов функціональне навчання з питань цивільного захисту.
Не затверджено номенклатуру та обсяги матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
Адмінбудівля підприємства не забезпечена евакуаційним освітленням.
У приміщені гаража допускається відкрите прокладання проводів по горючій основі.
Не створені протипожежні бар`єри в лісі, а також не виконуються інші профілактичні заходи на території лісового фонду підприємства.
Не здійснено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
У коридорі адміністративної будівлі підприємства шляхи евакуації оздоблені горючим матеріалом (пластикова вагонка), без визначених показників пожежної небезпеки.
Дерев’яні елементи покриттів (крокви, лати) будівель підприємства не оброблено засобами вогнезахисту, що забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності.
Директор та відповідальний за пожежну безпеку не пройшов навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою КМУ від 26.06.2013р. № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання діям у надзвичайних ситуаціях»..
Для паливної та гаражних приміщень підприємства не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки.
На дорогах, що ведуть у лісові насадження з І-ІІІ класами природньої пожежної небезпеки, не встановлені аншлаги (заборонні знаки) з інформацією про заборону в`їзду в ліс, в межах пожежонебезпечного періоду.
Не подано декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
У кабінеті директора, приміщенні гаража та побутовому приміщенні експлуатується тимчасова електромережа.
Відсутня металева вертикальна драбина для виходу на горища будівлі.
Вогнегасники не встановлені у легкодоступних та видних місцях, а також у пожежонебезпечних місцях, де найбільш вірогідна поява осередків пожежі, шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення. При цьому необхідно забезпечити їх захист від потрапляння прямих сонячних променів та дії опалювальних та нагрівальних приладів.
На випадок гасіння великих лісових пожеж не створено об'єктові резерви паливно-мастильних матеріалів і інших матеріальних ресурсів (канати стальні, шини автомобільні, бензопили і запасні частини до них, електроди зварювальні тощо), а також пункти зосередження протипожежного інвентарю.
Не представлено журналу перевірки опалювальних приладів.
Територія не забезпечена пожежним щитом, на якому повинні розміщуватись засоби пожежогасіння, до яких входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.05.2021 2275471 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Проць Ігор Миколайович — головний державний інспектор
Порушення:
В місцях для підключення переносних електроспоживачів немає написів, що вказують про напругу мережі та вид струму
Роботодавцем не забезпечено за свої кошти організацію проведення попереднього (під час прийняття на роботу) і періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі
Запроектовані границі пасік та шляхи переходу з пасіки в пасіку не чітко позначені на місцевості
У карті технологічного процесу розроблення лісосіки не вказано опис безпечних способів праці на підготовчих роботах
Керівник робіт залишив на лісосіці зависле під час звалювання дерево
Бригада лісорубів не облаштована побутовим приміщенням
Держак звалювальної вилки немає довжину 4м
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
14.12.2020 1742737 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: м
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Лісництво КСЛМП "Волинь"
47100, Тернопільська обл., Шумський р-н, м. Шумськ, вул. Заводська 1А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.04.2019 1458082 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
Територія загально-зоологічного заказника місцевого значення "Людвище" не відмежована в натурі інформаційно-охоронними знаками
Не здійснюється облік утворених відходів у журналі по формі 1-ВТ
Щоквартально до 10 числа наступного місяця не подається до Держекоінспекції інформація про стан поводження з відпрацьованими мастилами (оливами) згідно встановленої форми
Виявлено спалювання порубкових залишків з порушенням
Не розроблено та погоджено технічні паспорти відходів
Не укладено договори на передачу відходів відпрацьованих шин, масел, акумуляторів транспортних засобів
Квартал 1 вид. 33 виявлено стихійне звалище твердих побутових відходів на ділянках розмірами 10,0 х 3,0 м. висотою 0,5м.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
04.12.2018 1159275 Державна служба України з питань праці Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства з охорони праці
Учасники:
Рудь Василь Павлович — головний лісничий
Порушення:
Не розроблено план роботи інженера з охорони праці та графіки обстежень виробничих об'єктів
Бригада лісорубів не облаштована побутовим приміщенням
У картах технологічного процесу розроблення лісосіки не включена інформація: про характеристику лісосіки, природоохороні вимоги
Ширина трелювального волокна менша 3 м.
Лісоруб виконує неправильний підпил окремих дерев
За результатами періодичних медичних оглядів комісія не оформила заключний акт за результами періодичного медичного огляду
Не ведеться належний облік і контроль за видачею увстановлені терміни працівникам засобів індивідуального захисту
Не розроблена програма стажування для лісорубів
Керівник робіт залишив на лісосіці зависле під час звалювання дерево
Місце обрубування гілдок та сучків проводиться у місці не визначеному картою технологічного процесу розроблення лісосіки
Навкруги дерева в радіусі 70 см., що звалюється не прибрано чагарник
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом