Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Будівництво (7) Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОНТАКТ-2002"

#32238023

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.01.2021 2363914 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ КОНТАКТ-2002
63600, Харківська обл., Куп'янський р-н, смт. Шевченкове, вул. Піонерська, 88, Адмінбудівля, Літ. Е
Учасники:
Міщенко Дмитро Сергійович — Головний інспектор ВЗНС Купянського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області
Красніков Артем Сергійович — Провідний інспектор
Порушення:
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки у встановленому порядку
Не проведено аварійно-рятувальне обслуговування суб’єкту господарювання
Сходові клітки, коридори, проходи не забезпечені евакуаційним освітленням.
Пожежний щит не в повному обсязі укомплектований первинними засобами пожежогасіння згідно норм
Не розроблений план організації гасіння пожежі з визначенням заходів щодо розбирання штабелів, куп трісок, а також з урахуванням залучення працівників підприємства та техніки.
Керівний склад та відповідальна особа не пройшли функціональне навчання, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
На всіх існуючих пожежних щитах (стендах) не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Приміщення та споруди ТОВ «Контакт-2002» не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014
В приміщеннях складів та виробничих будівлях здійснено технічне переоснащення без проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку
Не проведено технічне обслуговування всіх існуючих вогнегасників.
На в’їзді на територію об’єкта не розміщено схему території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них.
Будинки та приміщення не очищено від горючого сміття та відходів виробництва.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів в приміщеннях адмін. будівлі, цеху пілети, цеху деревообробки, бокси для автотранспорту, виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Відсутні позначки обмежувальних ліній, нанесених на підлозі, які добре видно.
Горючі будівельні відходи не прибрані з території об’єкту
Будівлі і приміщення виробничого,складського призначення не визначені категоріями щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки
Територію об’єкта, а також будинків, споруд, приміщень не забезпечені відповідними знаками безпеки
Допускається зниження нормованої ширини проходів під час складування готової продукції.
Всі будівлі не забезпечені захистом від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Складські та виробничі приміщення не відокремлено від адміністративно побутової вставки протипожежними перешкодами, що мають відповідну межу вогнестійкості.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання для всіх будівель та приміщень.
Не проведено страхування цивільної відповідальності суб'єктів господарювання
Не проведено обробку дерев’яних конструкцій даху будівель, цеху пілети, засобами вогнезахисту
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.08.2018 1074709 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог у сфері карантину та захисту рослин, насінництву
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.08.2018 524864 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
26 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Порушення:
Відсутні в приміщеннях адміністративної будівлі занулення або заземлення електрообладнання (ксероксу, комп’ютерної техніки), яке може опинитися під напругою в наслідок пошкодження ізоляції.
Вогнегасники, які експлуатуються, не мають облікових (інвентарних) номерів за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Біля місця розташування пожежної водойми не встановлений покажчик (об’ємний зі світильником або плоский із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на нього літерного індексу ПВ, цифровим значеннями запасу води в кубічних метрах та кількість пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Не обладнано будинки, приміщення та споруди системами протипожежного захисту (далі по тексту СПЗ) відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту».
Для працівників охорони не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов’язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разу виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Не укомплектовано засобами пожежогасіння пожежні щити: вогнегасники – 3 шт., ящик з піском – 1 шт., протипожежне покривало – 1 шт., багор або лом та гак – 2 шт., лопати – 2 шт., сокири – 2 шт.
Керівник об’єкта своїм розпорядчим документом не визначив спеціальні місця для куріння, які необхідно позначити відповідними знаком або написом, і місця, де встановлюють урну абр попільницю з негорючих матеріалів.
Приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення не відповідають ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Працюючий персонал підприємства не забезпечений засобами індивідуального захисту.
Не виконано захист будівель, споруд, та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
З особами під час прийняття на роботу та працівниками щороку за місцем роботи не проводиться інструктаж з питань цивільного захисту та дій у надзвичайних ситуаціях.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». Знаки розмістити на видимих місцях на висоті 2 – 2,5 м від рівня підлоги усередині приміщення.
Не вказано на пожежному щиті його порядковий номер та номер виклику пожежної охорони після літерного індексу «ПЩ».
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Посадові особи підприємства не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Відсутні акти щодо проведення прихованих робіт по прокладання проводів (кабелів).
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим, який включає: порядок утримання шляхів евакуації; визначення спеціальних місць для куріння; порядок застосування відкритого вогню; порядок використання побутових нагрівальних приладів; порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт; порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі; порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками протипожежних інструктажів та занять з пожежно-технічного мінімуму з призначенням відповідальних за їх проведення; порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту; порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного, технологічного та іншого інженерного обладнання; порядок дій у разі виникнення пожежі: порядок і способи оповіщення підрозділів, застосування засобів пожежогасіння; послідовність евакуації людей та матеріальних цінностей з урахуванням дотримання техніки безпеки.
Не заведено журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки.
Відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Не забезпечено коридори, проходи, та інші шляхи евакуації адміністративної будівлі евакуаційним освітленням.
Улаштовані тимчасові електромережі в приміщеннях майстерні
Не забезпечено територію, будинки, споруди, приміщення первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Керівник не пройшов навчання з питань цивільного захисту у відповідних начально-методичних центрах сфери цивільного захисту.
Зєднання жил проводів електромережі на території виконано не за допомогою опересування, зварювання, паяння або затискачів.
Світильники підвішені безпосередньо на струмопровідні проводи в приміщеннях та території.
На шляхах евакуації у адміністративної будівлі влаштовані пороги (виступи), які перешкоджають вільній евакуації людей.
Покарання: відсутні