Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Будівництво (31) Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПЕРЕСУВНА МЕХАНІЗОВАНА КОЛОНА № 17 - ПЕРСОНАЛ"

#32115994

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
27.01.2020 1736736 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
КОМПЛЕКС ВИРОБНИЧИХ БУДІВЕЛЬ ТОВ «ПМК №17 – Персонал»
51800, Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, Петриківська Територіальна Громада, смт. Петриківка, вул. Леваневського, 19Б
Учасники:
Геймур Олександр Григорович — Провідний інспектор ВЗНС Дніпровського районного управління головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Для працівників охорони (сторожів) не розроблено інструкцію, в якій повинно бути визначено їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі.
Не опрацьовано заходи з евакуації щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій.
Відсутні обсяги забезпечення працюючого персоналу об’єкту засобами індивідуального захисту органів дихання з подальшим забезпеченням (населення яке працює в зоні можливого хімічного забруднення (пункт 6 додатку до порядку).
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії.
У приміщеннях на видимих місцях біля телефонів не вивішено таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Дерев’яні елементи горищних покриттів будівлі (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які повинні забезпечувати І групу вогнезахисної ефективності.
Не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.01.2018 524550 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні