Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (48)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Будівництво (4) Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "С.ІД."

#32060935

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
02.02.2021 2371136 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
36 порушень
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до ПКМУ від 05.09.2018 № 715 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки Державною службою з надзвичайних ситуацій» даний суб’єкт господарювання відноситься до середнього ступеня ризику. Відповідно до ЗУ від 17.03.2020 № 533-IX планові перевірки суб’єктів господарювання на час карантину дозволено лише з високим ступенем ризику
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Офісний центр, 79041, Львівська область, м. Львів, вул. Окружна, 57а
79041, Львівська обл., м. Львів, вул. Окружна, 57А
Автовокзал "Сід"
79031, Львівська обл., м. Львів, вул. Стрийська, 109
автостанція
79037, Львівська обл., м. Львів, вул. Хмельницького, 225
Учасники:
Хлян Назарій Васильович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям управління запобігання надзвичайним ситуаціям та цивільного захисту по Львівській міській територіальній громаді ГУ ДСНС України у Львівській області
Порушення:
Експлуатуються тимчасові електромережі в підсобних, конторських приміщеннях, підвалі. (технічний поверх, майстерня).
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах. Двері технічного поверху та люк на дах будівлі не виконані протипожежними
на 1,2,3,4,5,6-му поверхах на дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку після літерного індексу «ПК» не вказаний порядковий номер крана
На шляху евакуації застосовуються розсувні двері.
На сходовій клітці встановлено прилади опалення, на висоті менше ніж 2,2 м чим зменшує нормативну ширину проходу сходовими площадками та маршами.
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, не забезпечені автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів. Монтаж, підключення, прокладання мереж, улаштування електричного захисту на лініях, які живлять побутові кондиціонери, повинні проводитися відповідно до вимог інструкції виробника
пожежні кран-комплекти №1,2,3,4,9 не доукомплектовано пожежним рукавом однакового з ним діаметром та стволом.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
Експлуатуються світильники з лампами розжарювання не закриті відповідними ковпаками в складському приміщенні.
Не проведено технічне обслуговування окремих вогнегасників.
На видимих місцях біля телефонів відсутні таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Приміщення та споруди не обладнано систмами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «системи протипожежного захисту»(на 1,2,3,4-му поверхах системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей.)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів не здійснено за допомогою зварювання, паяння або затискачів.
Шляхи евакуації (коридори, проходи, виходи з приміщень тощо) частково загромаджені меблями, зачинені двері на шляхах евакуації.
посадовими особами не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки
на 1,2,3,4-му поверхах знято пристрої для самозачинення дверей сходових кліток.
Посадова особа, відповідальна за цивільний захист не пройшла відповідного навчання.
Не проведено перевірку захисту будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУEN62305:2012 «Блискавкозахист»
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання, які мають проводитися 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Будинки, приміщення та споруди не дообладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою передавання тривожних сповіщень, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей), (приміщення котельні, склад, допоміжні, технічні приміщення).
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного обєкта
Для всіх будівель і приміщень не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки а також клас зони, у тому числі для зовнішніх установок, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні. (котельня).
Зниження класу вогнестійкості елементів заповнення отворів в протипожежних перешкодах що відокремлюють електрощитові.
На дверях технічного поверху не вказано місце зберігання ключів.
Під час експлуатації об’єкта з зменшуються мінімальні протипожежні відстані між будівлями. (кіоски до будівель).
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Використовуються технічні приміщення не за призначенням, розміщуються в них складські дільниці, захаращуються сторонніми предметами. (насосна, котельня).
Не розміщено інформацію (інформаційний куточок) про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі НС
Здійснена реконструкція приміщень без проектної документації, яка не затверджена у встановленому порядку. Під час експлуатації об’єктів знижено рівень пожежної безпеки, встановлений законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта. (влвштування перегородок на поверхах адмінбудівлі).
на 5-му, 6-му поверхах будівлі не розроблено та не вивішано на видимих місцях плани евакуації людей на випадок пожежі.
В адміністративні будівлі під головною та запасною сходовою кліткою змонтовані господарські комірки, магазини.
Окремі приміщення не дообладнано системою пожежної сигналізації захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не здійснено процедуру виявлення (ідентифікацію) на об’єкті джерел та чинників небезпеки.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
не проведено замір опору ізоляції та спрацювання приладів захисту електричних мереж.
Окремі пожежні кран-комплекти не відповідають вимогам щодо їх утримання.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.06.2020 1736698 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
автостанція
79037, Львівська обл., м. Львів, вул. Хмельницького, 225
Автовокзал "Сід"
79031, Львівська обл., м. Львів, вул. Стрийська, 109
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.05.2018 524411 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
25 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ТЗОВ "СІД"
79031 м. Львів, вул. Стрийська, 109
ТзОВ «СІД»
м. Львів, вул. Окружна, 57А
Учасники:
Войтик Михайло Васильович — Головний інженер
Порушення:
Експлуатація електромереж та електроустановок не відповідає вимогам.
Не проведено технічного обслуговуванню і перевірки на працездатність пожежних кранів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування (не рідше одного разу на шість місяців).
Над евакуаційними виходами з офісних приміщень не встановлені світлові покажчики з написом «ВИХІД», білого кольору на зеленому фон, підключеними до незалежного джерела живлення.
Шафки пожежних кран-комплектів системи внутрішнього протипожежного водопроводу на першому та другому поверсі не мають отворів для провітрювання і не пристосовані для візуального огляду їх без розкривання.
Приміщення та споруди не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (в складському приміщенні системою пожежної сигналізації, на 1-му, 2-му,3-му,4-му поверхах системою оповіщення про пожежу та управлінням евакуацією людей).
Пожежні кран-комплекти не відповідають вимогам щодо їх утримання.
Експлуатуються світильники в складському приміщенні підвішені безпосередньо на струмопровідні дроти.
На 5-му та 6-му поверхах на дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку не вказано після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Пожежні кран-комплекти системи внутрішнього протипожежного водопроводу №4,3,8 не доукомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення отворів в протипожежних перешкодах, що відокремлюють електрощитові.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Не здійснено процедуру виявлення (ідентифікацію) на об’єкті джерел та чинників небезпеки.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати на контрольно-пропускному пункті встановлено на горючі основи (конструкції) без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Експлуатуються світильники з лампами розжарювання не закриті відповідними ковпаками в складському приміщенні.
У приміщеннях на видимих місцях біля окремих телефонів не вивішено таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації на 2-му, 3-му, 4-му поверхах не забезпечено евакуаційним освітленням.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (люк (двері) у перекритті виходу на покрівлю.
Не організовано практичне тренування всіх задіяних працівників з відпрацюванням дій в разі пожежі та проведенням евакуації.
п.8р. ІІ
Всі з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів електромереж не здійснено за допомогою зварювання, зварювання, паяння або затискачів.
Посадова особа, відповідальна за цивільний захист не пройшла відповідного навчання.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об'єкта.
Не розміщено інформацію (інформаційний куточок) про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі НС
На 5-му та 6-му поверхах будівлі не розроблено і вивішено на видимих місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
Будинки, приміщення та споруди не обладнаносистемами протипожежногозахистувідповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системипротипожежногозахисту» (системою пожежноїсигналізації, системою передаваннятривожнихсповіщень, автоматичною системою пожежогасіння, системою оповіщування про пожежу та управлінняевакуюванням людей).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом