Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (31)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТУЧА+"

#32005921

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.04.2021 2371092 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Суб’єкт господарювання за даною адресою господарську діяльність не здійснює
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
РИНОК "ТУЧА"
62300, Харківська обл., Харківський р-н, м. Дергачі, вул. Сумський Шлях, 161-Д/ пл. Привокзальна, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.03.2020 1736662 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Перевірка не проведена у зв’язку з обмеженнями внесеними Законом України №3219 від 17.03.2020 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення корона вірусної хвороби (COVID-19)».
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
РИНОК "ТУЧА"
62300, Харківська обл., Харківський р-н, м. Дергачі, вул. Сумський Шлях, 161-Д/ пл. Привокзальна, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.03.2018 524249 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
25 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Юдін Володимир Михайлович — директор ТОВ «Туча»
Порушення:
Не обладнано у повному обсязі будівлі та приміщення системами протипожежного захисту відповідно до вимог нормативних документів та нормативно-правових актів з питань пожежної безпеки (установкою автоматичної пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу).
Не розроблені і не затверджені керівником ринку або уповноваженою ним посадовою особою інструкції для кожних магазину, кіоску (павільйону), приміщення об’єкта на території ринку та допоміжних технічних приміщень щодо заходів пожежної безпеки.
Не розроблено і не узгоджено з ДСНС схему розміщення будівель, торговельних рядів, кіосків, павільйонів, контейнерів, торговельних місць, палаток.
Не встановлено відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) протипожежний режим.
Не проведено спеціальні об’єктові тренування з питань цивільного захисту.
На шляхах евакуації з торгівельних павільйонів влаштовано пороги, які перешкоджають вільній евакуації людей.
Не забезпечено в повному обсязі територію об’єкту, а також магазини, кіоски, контейнери відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Не проведено перевірку пожежного гідранту на працездатність (гідрант від якого передбачено зовнішнє пожежогасіння) з випробуванням на тиск та витрату води з оформленням акта.
На території ринку не встановлені пожежні щити для розміщення первинних засобів пожежогасіння.
Не надано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Територія та приміщення (критий ринок, павільйони, магазини, кіоски, контейнери) не забезпечені первинними засобами пожежогасіння в повному обсязі.
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях".
Не виконано з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (критий ринок).
Не надані результати ідентифікації щодо визначення потенційної небезпеки об’єкта до територіального органу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Не проведено технічне обслуговування існуючих вогнегасників в повному обсязі.
Не забезпечено працівників засобами колективного та індивідуального захисту.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах критого ринку (двері до приміщення електрощитової виконані не протипожежними).
Будівля критого ринку не забезпечена внутрішнім протипожежним водопроводом.
Не розроблені графіки проведення спеціалізованих об’єктових тренувань з питань цивільного захисту та не узгоджено їх з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та територіальними органами ДСНС.
Не дотримані нормовані вимоги при розміщенні зовнішніх сходів евакуаційного виходу з другого поверху критого ринку.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту.
Не в повному обсязі оснащено електрощити, групові електрощитки схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Не пройшли функціональне навчання особи керівного складу об’єкту, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Допускається захаращення підходів до засобів пожежогасіння та пристроїв відключення електроенергії в торгівельних павільйонах та магазинах.
Не оброблені дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) критого ринку засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом