Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Будівництво (16) Перевірки (6)

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "ЦЕНТРАЛЬНИЙ МІСЬКИЙ СТАДІОН"

#32004142

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.02.2022 3088249 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
28 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Стадіон "Юність"
54000, Миколаївська обл., м. Миколаїв, Заводський р-н, вул. Погранична, 13
Центральний міський стадіон
54000, Миколаївська обл., м. Миколаїв, Заводський р-н, вул. Спортивна, 1/1
Учасники:
Дзюбас Євгеній Віталійович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Миколаївського районного управління
Дзюбас Олена Олегівна — Провідний інспектор відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Миколаївського районного управління
Порушення:
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в побутовій кімнаті здійснюється не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Відповідальним за пожежну безпеку на об’єкті не визначено окремо для кожного приміщення необхідну кількість первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників), приміщення об’єкту не у повному обсязі забезпечені вогнегасниками.
Допускається улаштування під сходовою клітиною приміщення електрощитової у корпусі легкої атлетики.
У побутовому приміщенні допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Відповідно до Порядку забезпечення населення і особового складу невоєнізованих формувань засобами радіаційного та хімічного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2002 № 1200 «Забезпечення засобами радіаційного та хімічного захисту», працівники не в повному обсязі забезпечені придатними до застосування засобами індивідуального захисту органів дихання з розрахунку 1 респіратор на обличчя та додатково 2 відсотки від загальної кількості працівників.
Відгалужувальні та з’єднувальні коробки в приміщеннях не закриті кришками з важкогорючих матеріалів.
Допускається експлуатація електророзетки приміщеннях на горючій основи без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкта з урахуванням усіх чинників небезпеки.
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників в адміністративному корпусі відповідно до Правил експлуатації вогнегасників.
На пожежних щитах не вказано його порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділі
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження рівня пожежної безпеки, а саме: територію стадіону не забезпечено другим евакуаційним виїздом (в’їздом).
Систему зовнішнього протипожежного водопостачання підприємства не виконано відповідно вимогам ДБН В.2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі», а саме, об’єкт не забезпечено кільцевою мережею для подачі води на протипожежне водопостачання із встановленням пожежних гідрантів на відстані не більше 100 м до кожної будівлі.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення адміністративної будівлі не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням відповідних актів.
Електророзетки та вимикачі встановлені на горючій основі (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що повинен виступати за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра у приміщенні слюсарні.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема адміністративне приміщення та слюсарні не обладнані автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням відповідних актів.
Не відкориговано план евакуації на випадок пожежі.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в адміністративному приміщенні, роздягальні №4 та в слюсарні здійснюється не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Сходові клітки не забезпечені евакуаційним освітленням у корпусі легкої атлетики.
Приміщення об’єкта не забезпечено в повній мірі відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їхня кількість, а також місця встановлення не відповідають ДСТУ ISO 7010:2019 «Кольори та знаки безпеки».
Наявна система протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація) в приміщенні тиру, несправна і не утримуються в постійній готовності до виконання робіт за призначенням
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, зокрема отвір у протипожежних стінах (перегородках) між приміщення кладовою та коридором, не заповнено протипожежними дверима ІІ типу
Допускається знімання пристроїв для самозачинення дверей сходових кліток, коридорів, холів, тамбурів у адміністративному приміщенні.
Відповідно до Порядку забезпечення населення і особового складу невоєнізованих формувань засобами радіаційного та хімічного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2002 № 1200 «Забезпечення засобами радіаційного та хімічного захисту», працівники не в повному обсязі забезпечені придатними до застосування засобами індивідуального захисту органів дихання з розрахунку 1 респіратор на обличчя та додатково 2 відсотки від загальної кількості працівників.
Не надано документацію (акт перевірки), яка підтверджує проведення щорічної перевірки пристроїв захисту будівель від прямих попадань блискавкою та вторинних її проявів, зокрема перевірку щодо зношення і корозії елементів блискавкоприймачів, струмовідводів, заземлювачів та з'єднань, показник опору системи земляного закінчення, корозія електродів щодо стану з'єднань та елементів кріплення.
Керівник об’єкта та/або підприємства своїм розпорядчим документом не визначив спеціальні місця для куріння, які необхідно позначити відповідним знаком або написом, і місця, де встановлюють урну або попільницю з негорючих матеріалів.
На території об’єкту наявний пожежний щит не забезпечено в повній мірі комплектом засобів пожежогасіння: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією у приміщенні тиру та слюсарні.
Переносні вогнегасники не розміщуються шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника у адміністративному приміщенні, слюсарні та роздягальні.
Покарання: відсутні
11.02.2022 3073072 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно до пункту 3 розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» (№ 533) із змінами, у зв’язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, крім державного нагляду (контролю) за діяльністю суб’єктів господарювання, які відповідно до затверджених Кабінетом Міністрів України критеріїв оцінки ступеня ризику від провадження господарської діяльності віднесені до суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику.
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Об'єкти:
об'єкт №1
м. Миколаїв, Спортивна, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.02.2021 2272955 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Іваськевич Дмитро Едвардович — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК
Григорович Виктор Миколайович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку
Пономарьова Юлія Сергіївна — заступник начальника відділу з питань гігієни праці
Джігімон Сергій Миколайович — Начальник відділу нагляду вна виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки
Брижатий Валерій Леонтійович — заступник начальника відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці
Порушення:
Не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт в діючих електроустановках напругою понад 1000В, роботи що виконуються на висоті понад 1,3 метри
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
04.02.2021 2205081 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно до пункту 3 розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» (№ 533) із змінами, у зв’язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, крім державного нагляду (контролю) за діяльністю суб’єктів господарювання, які відповідно до затверджених Кабінетом Міністрів України критеріїв оцінки ступеня ризику від провадження господарської діяльності віднесені до суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику.
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Об'єкти:
об'єкт №1
м. Миколаїв, Спортивна, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.02.2019 1391109 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: Господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Учасники:
Степанов Сергій Іванович — головний інженер
Порушення:
На тепловому пункті відсутня принципова схема водяної мережі з нумерацією арматури і розміщенням засобів вимірювальної техніки із зазначенням діаметрів труб, спускових і дренажних пристроїв
Не оснащено в індивідуальному тепловому пункті манометром, із позначенням максимально допустимого тиску та своєчасною повіркою, після елеватора
Не оснащено в індивідуальному тепловому пункті манометром, із позначенням максимально допустимого тиску та своєчасною повіркою, до елеватора
журнал протиаварійних тренувань відсутній
Не пронумеровано усю запірну і регулювальну арматуру на тепловому пункті згідно зі схемою
Не забезпечено розпізнавальний колір трубопроводів на тепловому пункті у відповідності з вимогами ПТЕТУ і М
Не оснащено в індивідуальному тепловому пункті манометрами, із позначенням максимально допустимого тиску та своєчасною повіркою, на кожному відгалуженні зворотнього трубопроводу до засувок
На тепловому пункті відсутній температурний графік роботи тепломережі
Потребує відновлення нанесення покажчиків напряму обертання маховиків вентилів та засувок на закриття і відкриття в індивідуальному тепловому пункті
Не оснащено в індивідуальному тепловому пункті манометром, із позначенням максимально допустимого тиску та своєчасною повіркою, до грязьовика
Не оснащено в індивідуальному тепловому пункті термометром на зворотньому трубопроводі вводу
Не оснащено в індивідуальному тепловому пункті манометром, із позначенням максимально допустимого тиску та своєчасною повіркою, на подавальному трубопроводі після основних засувок
Журнал дефектів теплоенергетичного устаткування, теплових мереж, теплових установок відсутній
Не оснащено в індивідуальному тепловому пункті термометром на подавальному трубопроводі вводу
На тепловому пункті відсутня інструкція з охорони праці та протипожежної безпеки під час роботи на тепловому пункті
Потребує відновлення нанесення покажчиків напряму руху теплоносія в індивідуальному тепловому пункті
На тепловому пункті відсутня однолінійні схеми електроустаткування і автоматики
На тепловому пункті відсутня інструкції з обслуговування теплового пункту і наявного устаткування
Не оснащено в індивідуальному тепловому пункті манометрами, із позначенням максимально допустимого тиску та своєчасною повіркою, на кожному відгалуженні подавального трубопроводу після засувок
Не оснащено в індивідуальному тепловому пункті манометром, із позначенням максимально допустимого тиску та своєчасною повіркою, на зворотньому трубопроводі після основних засувок
Не оснащено в індивідуальному тепловому пункті манометром, із позначенням максимально допустимого тиску та своєчасною повіркою, після грязьовика
Покарання: відсутні
12.11.2018 395892 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: господарська діяльність,повязана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористовувальних установок і мереж, енергетичного обладнання субєктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установокі мереж, режимів споживання.
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні