Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (13)
Будівництво (23) Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АККУ-ЕНЕРГО"

#31902769

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.12.2021 2294177 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Шикало Віктор Андрійович — Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Шидловська Світлана Миколаївна — фінансовий директор
Порушення:
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: працівник підприємства – особа відповідальна за електро-господарство Фадєєв Ф.І. не пройшов періодичний медичний огляд.
В журналі реєстрації інструктажів не робиться запис про допуск працівників: Ганич А.М., Чудновець В.Г., Любас Г.М., Бондаренко В.А., Косяков О.В., Куліковський В.В., Пацюк О.П., Перчик О.П., Камрат М.А., Лущик Д.М., Коцьол О.П., Прокопенко Г.І. до самостійної роботи.
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи а саме: не ведеться "Журнал обліку та зберігання засобів захисту" (відсутній)
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: інженер з ОП Б’єнко М.Т. не пройшов навчання і перевірку знань з електробезпеки, як інспектувальна особа
Не сформовані плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не організував проведення аудиту охорони праці.
Не виконуються вимоги нормативно-правового акту з охорони праці. Запис про проведення вступного інструктажу робиться в журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці, при цьому не зазначається вік особи яку інструктують.
В журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці наявні записи про проведення вступного інструктажу Полторацькому С.М.
В журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не вказані всі номери інструкцій по яким повинен проводиться інструктаж.
Працівників не ознайомлюють з планом-графіком проведення навчання та перевірки знань
На підприємстві керівником не проводиться контроль за своєчасністю проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці працівників та посадових осіб підприємства
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: керівником підприємства не призначено особу відповідальну за збереження та справність електроінструменту. На підприємстві не ведеться «Журнал обліку, перевірки та випробування електроінструменту, трансформа-торів, перетворювачів частоти та переносних світильників»
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: на підприємстві відсутні затвердженні на 2021 рік списки працівників, які мають право на видачу нарядів, розпоряджень, керівників робіт, допускачів.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником підприємства список адміністративно -технічних працівників, яким дозволяється одноосібний огляд електроустановок
Покарання: відсутні