Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КЛЄВЄР"

#31780602

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.12.2021 2326704 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.07.2020 2137512 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Позапланова перевірка виконання вимог раніше виданого виданого припису Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області від 20.11.2019 №16/5.3-12
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Петровенко Володимир Володимирович — заступник начальника відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та на об’єктах житлово-комунального господарства у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного у
Чегринець Антон Михайлович — Начальник управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Філіпенко Дмитро Вікторович — головний державний інспектор відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та на об’єктах житлово-комунального господарства у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Гол
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.04.2020 1884343 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.11.2019 1401622 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
Основний цех
49006 м. Дніпро, вул. Канатна 126
Учасники:
Грабовська Оксана Миколаївна — інженер з охорони праці
Порушення:
На підприємстві не розроблено програмами стажування (дублювання) для конкретних професій відповідно до функціональних обов'язків працівників.
Керівник підприємства не пройшов навчання і перевірку знань з питань охорони праці.
Роботодавець не забезпечив працівників цими Правилами, інструкціями, що діють у межах підприємства.
Працівники, що обслуговують електроустановки відповідно до займаної посади чи роботи, яку вони виконують не мають відповідну групу з електробезпеки (групу І).
Металеві приставні драбини 2 од. в приміщенні цеху не випробувані, відсутні диспетчерські написи.
Роботодавець не призначив наказом відповідального працівника за справний стан та безпечну експлуатацію обладнання під тиском, який пройшов навчання та перевірку знань.
Не виконано періодичну перевірку не рідше як 1 раз на 6 місяців ручного електроінструменту – ручної циркулярної пили (1 од.), кабеля-подовжувача (1 од.)
В журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці не вказано вік осіб, яких інструктують.
Органи керування засобом праці, який може створити небезпеку (распускний верстат (циркулярна пила), інв. № відсутн.), належним чином не позначені.
Допуск до стажування (дублювання) не оформлюється наказом (розпорядженням) роботодавця.
На підприємстві не розроблено інструкцію з охорони праці для виконання робіт з використанням ручної циркулярної пили.
Будівлі і споруди підприємства в процесі їх експлуатації не обстежують згідно з Правилами обстежень, оцінки технічного стану та паспортизації виробничих будівель і споруд.
Фахівець служби охорони праці не має відповідну групу з електробезпеки.
На підприємстві не розроблено і не затверджено на основі Переліку, з урахуванням специфіки виробництва, відповідний перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці.
Результати перевірок і випробувань ручного електроінструменту не заносяться в «Журнал обліку, перевірки та випробування електроінструменту, трансформаторів, перетворювачів частоти та переносних світильників»
Інструкції з охорони праці не узгоджуються з керівником (фахівцем) з правових питань підприємства.
Распускний верстат (циркулярна пила), інв. № відсутн., не обладнаний пристроєм аварійної зупинки.
На корпусі зварювального трансформатора (інв. № відсутн.) в приміщенні складу не зазначено інвентарний номер, дату наступного вимірювання опору ізоляції та належність до цеху.
На підприємстві не сформовано та не оприлюднено плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
На підприємстві відсутня інструкція для працівників, що обслуговують електроустановки на групу з електробезпеки (групу І)
На корпусі ручного електроінструменту – кутової шліфувальної машинки ручної циркулярної пили (1 од.), кабелі-подовжувачі (1 од.) не зазначено інвентарний номер та дату наступної перевірки.
Інструкція з охорони праці №8 «Для оператора лазерных гравировочных автоматов» не відповідає вимогам (не вказані шкідливі і небезпечні фактори, необхідний спец. одяг).
Проходи в приміщенні цеху заставлені напівфабрикатами, готовою продукцією, тарою тощо.
Для всіх будівель та приміщень виробничого, складського призначення і лабораторій не визначена категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки.
Естакада для проведення вантажно-розвантажувальних робіт розташована зі сторони головного входу в приміщення
Для перевірки не надано дозвіл на експлуатацію устатковання підвищеної небезпеки, а саме технологічне устатковання поліграфічної галузі промисловості.
На стелажах в приміщенні складу не встановлено допустиме число (масу) місць, дозволених за одночасного зберігання.
Для перевірки знань з питань охорони праці працівників відсутні технічні засоби (автоекзаменатори, модульні тести тощо) або екзаменаційні білети.
На підприємстві не розроблено перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання), а також тривалість стажування (дублювання).
До Держпраці не надано заявку на визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичному) огляду.
Не узгоджено з Держпраці поіменні списки працівників, які підлягають періодичному огляду.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом