Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (4) Перевірки (7)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ "КОМУНСЕРВІС"

#31728060

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.02.2021 2455827 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ "КОМУНСЕРВІС" (Миколаївська область)
55207, Миколаївська обл., м. Первомайськ, вул. Андрія Антонюка, буд. 42А
Учасники:
Баланда Валерій Валерійович — Головний інспектор Первомайського РУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Для приміщень гаражів та котельної не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки «Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою».
Відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту господарської діяльності.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття) такі приміщення: - адміністративна будівля; - гаражі.
Не встановлено пристрої захисту адміністративної будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Дерев’яні конструкції складських будівель (перекриття, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
На території підприємства не встановлені пожежні щити, які повинні бути забезпечені таким комплектом засобів пожежогасіння: вогнегасники – 3 шт., ящик з піском – 1 шт., протипожежне покривало – 1 шт., багор або лом та гак – 2 шт., лопати – 2 шт., сокири – 2 шт
Працівників підприємства не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
27.11.2020 2436188 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відвідування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Музика С І — директор
Музика С.І. — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.11.2020 2513290 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відвідування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Музика С І — директор
Бучко Сергій Володимирович — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Музика С.І. — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.05.2019 1646773 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка стану виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Музика С.І. — Директор
Музика С І — Директор
Порушення:
Не виконано вимоги органу державного нагляду (контролю) щодо усунення виявлених порушень вимог законодавства у визначені строки
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
21.01.2019 1496931 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
33 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Музика Сергій Іванович — директор КП «Комунсервіс»
Порушення:
Електрощити не оснащенні схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарату захисту (плавкої вставки).
Для приміщення котельної не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки, а також клас зони приміщень.
На пожежному щиті не вказано його порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів та літерний індекс «ПЩ».
Допускається встановлення розеток, вимикачів та перемикачів на горючі матеріали (дерево) без підкладання суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити розетки не менше ніж 0.01 метра
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки відповідно до ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки».
Відсутня інструкція та положення по забезпеченню техногенної безпеки на об’єкті.
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи, експлуатація світильників зі знятими ковпаками (розсіювачами).
Пожежний щит не укомплектований у повному обсязі комплектом первинних засобів пожежогасіння, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Допускається застосування для опалення побутового приміщення нестандартного (саморобного) електронагрівального обладнання.
Лінії живлення до побутових кондиціонерів не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
В приміщенні котельної допускається прокладання електричних кабелів по дерев’яних панелях.
Допускається користування пошкодженими розетками.
Працівників підприємства не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Не призначено відповідальну особу за евакуаційні заходи.
Посадові особи не пройшли навчання з питань цивільного захисту.
Відсутній журнал обліку вогнегасників на об’єкті.
Не проведено в повному обсязі технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Відсутня ідентифікація потенційної небезпеки суб’єкту господарської діяльності.
Відсутній інформаційно – довідковий куточок щодо дій персоналу у разі виникнення надзвичайної ситуації або інших нестандартних подій у побуті.
На території об’єкта недостатня кількість пожежних щитів, кількість яких повинна бути розрахована з розрахунку 1 щит (стенд) на 5000 кв. м захаращуваної площі.
Відсутні пристрої блискавкозахисту, які повинні встановлюватись відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавко захисту будівель і споруд»
Допускається застосування саморобних подовжувачів, які не відповідають вимогам ПУЕ, що пред’являються до переносних (пересувних) електропроводок.
Не встановлено протипожежний режим на об’єкті відповідним наказом.
З’єднання, відгалуження та окінцювіння жил проводів на світильниках та в розподільчих коробках здійснені за допомогою скруток.
Відповідальним за пожежну безпеку на об’єкті не визначено необхідну кількість первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників), об’єкт не у повному обсязі забезпечено вогнегасниками.
Відсутній захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захист знімних комплектуючих виробів від використання не за призначенням.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Облицювання стін на шляхах евакуації адміністративної будівлі виконано матеріалами з вищою пожежною небезпекою ніж Г2 (вагонка).
Керівник та посадові особи відповідальні за пожежну безпеку не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Приміщення адмнібудівлі та гаражів не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не розроблено плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
Не розроблено та не затверджено керівником об’єкта інструкції про заходи пожежної безпеки для кожного приміщення на об’єкті.
Пожежний щит та засоби пожежогасіння не пофарбовані у відповідні кольори згідно з ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
21.01.2019 1456093 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Мамотенко П С — відповідальна особа за дотримання вимог природоохоронного законодавства
Мамотенко П.С. — відповідальна особа за дотримання вимог природоохоронного законодавства
Музика С.І. — Директор
Музика С І — Директор
Порушення:
Правила експлуатації полігонів побутових відходів не дотримуються
Суб’єкт господарської діяльності у сфері поводження з відходами, діяльність якого призводить виключно до утворення відходів, для яких Пзув від 50 до 1000, щороку не подає декларацію про відходи
Відсутній дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами
встановлено змішування твердих побутових відходів макулатури, пластику, ганчір`я та склотари, у місці тимчасового розміщення відходів
не представлено договір обов’язкового страху¬ван¬ня цивільної відповіда¬льності суб’єк¬тів господарю¬вання за шкоду, яка може бути заподіяна пожежами та аваріями на об’єктах під¬вище¬ної небезпеки, включаючи пожежо¬вибухо¬не¬без¬печні об¬’єкти, гос¬подар¬¬ська дія¬льність на яких може призвести до аварій еко¬логічного і са¬нітарно-епідеміо¬логічного ха¬ра¬к¬теру на 2018 та 2019 рік
Нормативи вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах транспортних та інших пересувних засобів, не дотримуються
Паспорт місця видалення відходів не ведеться
Відсутня державна реєстрація прав на земельну ділянку
Заходи для максимальної утилізації відходів, реалізації чи передачі їх іншим споживачам або підприємствам, установам та організаціям, що займаються збиранням, обробленням та утилізацією відходів, не здійснюються
Первинний та поточний облік утворених відходів за формою 1-ВТ підприємством не ведеться
Не подається до Держекоінспекції у Миколаївській області щоквартальний звіт по спожитим та відпрацьованим мастилам (оливам)
Не визначає склад і властивості відходів, що утворюються
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
05.02.2018 1213864 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка стану виконання припису від 18.12.2017 №31/06
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Музика С.І. — Директор
Плохута В Є — відповідальна особа за дотримання вимог природоохоронного законодавства
Плохута В.Є. — відповідальна особа за дотримання вимог природоохоронного законодавства
Музика С І — Директор
Порушення:
Не виконано вимоги органу державного нагляду (контролю) щодо усунення виявлених порушень вимог законодавства у визначені строки
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом