Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Перевірки (2)

САРНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЛІЦЕЙ "ЛІДЕР" САРНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ САРНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#31620211

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
23.05.2022 3001144 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.12.2019 2109359 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Рівненській області Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання (виконання) вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Шахно Сергій Іванович — Провідний інспектор Сарненського РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
Порушення:
Приміщення не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками сертифікованими в Україні) відповідно з Типовими нормами належності вогнегасників.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблено та не затверджено керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Посадова особа відповідальна за дотримання правил пожежної безпеки не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Допускається експлуатація вогнегасників без розтруба
Комісією господарчого органу не здійснено перевірку стану вогнезахисного покриву (просочення), за результатами якої складається акт перевірки технічного стану вогнезахисного покриву (просочення).
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
У приміщеннях на видимих місцях біля телефонів не вивішено таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не проведено перевірку установок захисту будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів
Евакуаційні виходи не обладнано світловими покажчиками з написом «Вихід»
У житлових кімнатах не вивішені на видимих місцях: плани евакуації з відповідного поверху із зазначенням номера кімнати, евакуаційних виходів та шляхів руху до них, місць розміщення первинних засобів пожежогасіння та ручних пожежних сповіщувачів, а також необхідний пояснювальний текст і пам'ятка про дії на випадок виникнення пожежі; стисла пам’ятка для мешканців про правила пожежної безпеки.
У будинках, крім будинків V ступеня вогнестійкості, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Пожежний кран-комплект не обладнано пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах (люки виходу на горище не замінено на протипожежі сертифіковані в Україні).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом