Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (113)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УЛЬМА ОПАЛУБКА УКРАЇНА"

#31563803

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
24.05.2022 3093094 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
приміщення
м. Київ, Набережно-Печерська Дорога, буд. 7
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.02.2020 1736368 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
офісно-складські приміщення
01013, Київська обл., м. Київ, Перевалок Деревообробний, 3
офісно-складські приміщення «УЛЬМА ОПАЛУБКА УКРАЇНИ»01013, Київська область, м. Київ, перевалок Деревообробний, 3
01013, Київська обл., м. Київ, Перевалок Деревообробний, 3
Учасники:
Шмаков О.М. — менеджер з постачання
Говорущак Дмитро Олегович — провідний інспектор відділу ЗНС та ЗЦЗ Голосіївського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Шульга В'ячеслав Віталійович — провідний інспектор відділу пожежної безпеки УЗНС ГУ ДСНС України у м. Києві
Яцишин Олександр Олександрович — провідний інспектор відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у м. Києві
Шмаков О М — менеджер з постачання
Порушення:
Не всі електрощити, групові електрощитки оснащенні схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати (виробничо-складська будівля, допоміжні споруди) встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Приміщення серверної (комутаційної) не обладнано автоматичною системою пожежогасіння відповідно до таб. А 2 п. 13.1, підпункт 6 п. 13.3 ДБН В. 2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення кухні, ігрової, виробничо-складська будівля, допоміжні споруди не обладнано системами протипожежного захисту.
Двері серверної (комутаційної) не виконано протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ-30.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів, в приміщенні виробничого-складської будівлі, допоміжних споруд виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Евакуаційні виходи з виробничо-складської будівлі не обладнані світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та поведінку населення на випадок виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру на офіційних веб-сайтах, інформаційних стендах.
Не подано (не зареєстровано) декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання з питань пожежної безпеки.
Не забезпечено другий евакуаційних вихід з 3 поверху адміністративної будівлі.
Приміщення серверної (комутаційної) в адміністративній будівлі використовується для складування матеріальних ціностей.На дверях не вказано місце зберігання ключів.
Для приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»
Керівний склад не пройшов навчання з питань цивільного захисту.
Дерев’яні елементи перекриття в допоміжних спорудах не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не підвищено клас вогнестійкості несучих металевих будівельних конструкцій, виробничо-складської будівлі, в порушення вимог п. 5.3 табл. 1 ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
Покарання: відсутні
05.02.2018 523156 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні