Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (17)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "МІСЬКВОДОКАНАЛ" БАШТАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БАШТАНСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#31529081

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.05.2022 3043299 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.05.2022 3024303 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
об'єкт №4 - шахтний колодязь
Миколаївська обл., Баштанський р-н, С. Новогеоргіївка
об'єкт №2- свердловина №2495
Миколаївська обл., Баштанський р-н, С. Київське
об'єкт №3- свердловина №249
Миколаївська обл., Баштанський р-н, С. Новоїівнівка
об'єкт №8- шахтний колодязь №№1,2
Миколаївська обл., Баштанський р-н, Розташовані В Межах С. Новосергіївка
об'єкт №1- свердловина №2000-9РЕ-Ш
Миколаївська обл., Баштанський р-н, С. Шевченкове
об'єкт №6- свердловини №№1027, 2693, 2621
Миколаївська обл., Баштанський р-н, В Межах С. Христофорівка
об'єкт №5- свердловини №№305,307, 1792
Миколаївська обл., Баштанський р-н, В Межах С. Піски
об'єкт №7- свердловини №№1617, 028КА
Миколаївська обл., Баштанський р-н, В Межах С. Явкине
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.12.2021 2350467 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
29 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
КП "Міськводоканал" (Миколаївська область)
56101, Миколаївська обл., Баштанський р-н, м. Баштанка, вул. Ювілейна, 1
Учасники:
Черненко Євгеній Володимирович — провідний інспектор ВЗНС Баштанського РУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Не здійснено навчання, інструктаж та перевірка знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Допускається використання в пожежонебезпечних зонах світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків) в токарному приміщенні, боксі № 4..
Не організовано евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб'єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій відповідно до наказу МВС України № 579 від 10.07.2017 «Про затвердження Методики планування заходів з евакуації».
Не заведений журнал обліку вогнегасників відповідно до п. 3 розділу ІІІ наказу МВС України від 15.01.2018 № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників»
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів в боксах №4, №7, №6, токарному приміщенні не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Вогнегасники які знаходяться на пожежних щитах не захищено від потрапляння прямих сонячних променів, а також захисту знімних комплектуючих виробів від використання не за призначенням.
Посадові особи, до обов’язків яких входить забезпечення пожежної безпеки, не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
На пожежних щитах (стендах) не вказано їх порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи в токарному приміщенні, боксі № 4.
Не надано паспорти на блискавко захисні пристрої встановлені на території підприємства.
Персонал об’єкта не забезпечений в повній мірі засобами індивідуального захисту органів дихання відповідно до постанови КМУ № 1200 від 19.08.2002 «Про затвердження Порядку забезпечення населення і працівників формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами індивідуального захисту, приладами радіаційної та хімічної розвідки, дозиметричного і хімічного контролю».
Споруди підприємства, на кожному поверсі повинні мати не менше двох переносних вогнегасників з масою заряду вогнегасної речовини 5 кг і більше. Приміщення площею менше ніж 20 м2, у яких розміщено оргтехніку, слід оснащувати переносним газовим вогнегасником ВВК-2.
На вхідних дверях до приміщень не позначено категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Не встановлено систему оповіщення про надзвичайну ситуацію на території об’єкта.
Шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Пожежні щити на території об’єкту не укомплектовано згідно норм належності, а саме: : вогнегасники – 3 шт. ящик з піском – 1 шт., багор або лом та гак – 2 шт., лопати 2 шт., сокири - 2 шт., протипожежне покривало – 1 шт.
Територію об’єктів, а також приміщення не забезпечено знаками безпеки відповідно до ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Лінії живлення до кондиціонера в приміщенні директора, не забезпечена автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
На території об’єкта на в’їздах (виїздах) не встановлена схема території із зазначенням розміщення будівель, водойм, під’їздів пожежних автомобілів до них.
Оцінка ризиків виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру не здійснено, а саме не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта.
Лінії живлення до кондиціонера в приміщенні директора, не забезпечена автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не вивішені інструкції про заходи пожежної безпеки.
Водонапірна башта не пристосована для відбору води пожежно-рятувальною технікою будь-якої пори року. На корпус водонапірної башти слід позначити, місце розташування пристрою для забирання води пожежно-рятувальною технікою.
В електропроводках вибухонебезпечних і пожежонебезпечних зонах відгалужувальні та з'єднувальні коробки в боксах №7, №4 не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів
Приміщення та споруди не обладнано системами протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація, система оповіщення про пожежу) відповідно ДСТУ-Н CEN/TS 54-14:2009 «Системи пожежної сигналізації та оповіщення».
Не здійснено технічне обслуговування наявних вогнегасників.
На об'єкті на видимих місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі потребують коригування.
Дерев'яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) на території будівель та споруд не оброблені засобами вогнезахисту.
Покарання:
Зупинення (тимчасове припинення) діяльності
06.12.2021 2317761 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Зубков Павло Анатолійович — головний інженер
Кравцун Олександр Борисович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу
Порушення:
Відомчий контроль проводиться не в повному обсязі, а саме не контролюється розчинений кисень у зворотних водах на випусках №1 та №2, не проведено контроль зворотних вод на випуску №2 та поверхневих вод р. Інгул (с. Костянтинівка) у третьому кварталі 2021 року
Не забезпечує професійну підготовку, підвищення кваліфікації та проведення атестації фахівців у сфері поводження з відходами
За результатами відомчого контролю у 2021 році зафіксовано перевищення дозволеної для скиду концентрації забруднюючої речовини на випуску №1 по азоту амонійному, фосфатам, сульфатам, нітратам, аніонно поверхнево-активним речовинам, завислим речовинам, хімічному споживанню кисню, залізу загальному (результати аналізів 2, 3 квартали) та на випуску №2 по фосфатам, сульфатам, хлоридам, нітратам, аніонно поверхнево-активним речовинам, завислим речовинам, хімічному споживанню кисню (результати аналізів 2 квартал)
Не ведуться в установленому порядку паспорти відходів
Не представлено правовстановлюючі документи на земельну ділянку під виробничими приміщеннями підприємства, які пройшли державну реєстрацію
КП «Міськводоканал» в період з 13.04.2021 по 25.04.2021 здійснювало забір води та скид зворотних вод до р. Інгул без діючого документу дозвільного характеру (дозволу на спеціальне водокористування)
Санітарні зони не облаштовано огородженням. Доступ сторонніх осіб на територію санітарних зон свердловин та шахтних колодязів не обмежено
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
04.11.2021 2934581 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства у сфері охорони і раціонального використання вод та відтворення водних ресурсів
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Кабашний Андрій Борисович — Старший державний інспектор з ОНПС Південно-Західного округу
Кравцун Олександр Борисович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу
Сегеда Юрій Миколайович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Пронкевич Ірина Олександрівна — Державний інспектор з ОНПС Південно-Західного округу
Євдокимова Світлана Василівна — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Захїдного округу
Бєлов Віктор Ігорович — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу
Порушення:
За результатами лабораторних досліджень зафіксовано на випуску: -№1 перевищення дозволеної для скиду концентрації забруднюючої речовини азоту амонійному, фосфатам, сульфатам, нітритам; - №2 перевищення дозволеної для скиду концентрації забруднюючої речовини по фосфатам, залізу загальному, сульфатам, хлоридам, нітратам, хімічному споживанню кисню (ХСК), біохімічному споживанню кисню (БСК5)
КП «Міськводоканал» в період з 13.04.2021 по 25.04.2021 здійснювало забір води та скид зворотних вод до р. Інгул без діючого документу дозвільного характеру (дозволу на спеціальне водокористування)
Відомчий контроль проводиться не в повному обсязі, а саме не контролюється розчинений кисень у зворотних водах на випусках №1 та №2, не проведено контроль зворотних вод на випуску №2 та поверхневих вод р. Інгул (с. Костянтинівка) у третьому кварталі 2021 року
За результатами відомчого контролю у 2021 році зафіксовано перевищення дозволеної для скиду концентрації забруднюючої речовини на випуску №1 по азоту амонійному, фосфатам, сульфатам, нітратам, аніонно поверхнево-активним речовинам, завислим речовинам, хімічному споживанню кисню, залізу загальному (результати аналізів 2, 3 квартали) та на випуску №2 по фосфатам, сульфатам, хлоридам, нітратам, аніонно поверхнево-активним речовинам, завислим речовинам, хімічному споживанню кисню (результати аналізів 2 квартал)
Санітарні зони не облаштовано огородженням. Доступ сторонніх осіб на територію санітарних зон свердловин та шахтних колодязів не обмежено
На земельній ділянці площею 7,5 м2 вздовж струмка випуску №2 (очисні споруди каналізації) КП «Міськводоканал» на схід від кам’яного містка зафіксовано потрапляння зворотних вод на поверхню землі. За результатами вимірювань зафіксовано перевищення контрольної концентрації фосфору (рухомі форми), у перерахунку на п’ятиоксид фосфору Р2О5, хлоридам
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
30.09.2021 2936349 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: на виконання доручення Прем'єр-міністра України від 14.06.2021р. №29164/1/1-21
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Хомич Н В — Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Баштанського управління
Хомич Н.В. — Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Баштанського управління
Бондар Олександр Миколайович — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Баштанського районного управління
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.04.2021 2568119 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства про працю
Підстави:
За інформацією Держстату, ДФС, Пенсійного фонду України
Учасники:
Куруч Дмитрій Ілліч — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.03.2021 2543332 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Голуб Лілія Вікторівна — Головний спеціаліст відділу контроольно-перевірочної роботи № 2
Кот В В — Директор
Кот В. В. — Директор
Порушення:
Подання суб’єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
17.12.2020 2433150 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка стану виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Кравцун Олександр Борисович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Миколаївської області
Порушення:
За результатом перевірки ви-конання припису від 25.02.2019р. № 02-03/23 встановлено, що пункти № 2,3,4,5 - не виконані.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.02.2019 1494456 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
підприємство "Міськводоканал"
56101, Миколаївська обл., Баштанський р-н, м. Баштанка, вул. Ювілейна, 1
Учасники:
Порушення:
На евакуаційних виходах не встановлені світлові покажчики зеленого кольору з написом на них «Вихід» білого кольору, які мають бути підключені до джерела живлення евакуаційного освітлення, або такі, що мають переключатися на нього автоматично в разі зникнення живлення на їх основних джерелах.
Водонапірна башта не забезпечена підїздом з твердим покриттям та не пристосована для відбору води пожежно – рятувальною технікою будь – якої пори року.
Приміщення будівель, споруд, не забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно з Правилами експлуатації та Типовими нормами належності вогнегасників, затвердженими наказом МВС України від 15 січня 2018 року N 25, а саме: в кількості ВП-5 - 4 шт. в приміщення гаражів
Пожежний щит не забезпечено комплектом засобів пожежогасіння: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Дерев'яні конструкції покрівлі будівлі не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Не виконані вимоги ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: приміщення не обладнані автоматичною пожежною сигналізацією.
Не надано ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкта з урахуванням усіх чинників небезпеки.
Не виконано монтаж пристроїв захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008.
Не встановлені покажчики біля місць розташування пожежних гідрантів по м. Баштанка (об’ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них відповідних значень
Не пройшли навчання з питань пожежної безпеки посадові особи та працівники підприємства (відповідальні особи та зварювальники)
Керівний склад не пройшов навчання на курсах цивільного захисту.
Відповідно до Порядку забезпечення населення і особового складу невоєнізованих формувань засобами радіаційного та хімічного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2002 № 1200 «Забезпечення засобами радіаційного та хімічного захисту» працівники не забезпеченні придатними до застосування засобами індивідуального захисту органів дихання, з розрахунку 1 фільтруючий протигаз для захисту населення і 1 респіратор на обличчя та додатково 2 процента загальної кількості працівників.
Біля місця розташування пожежної водойми не встановлено показчик (об’ємний зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивним покриттям) для пожежної водойми – літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми
Покарання: відсутні
11.02.2019 1455837 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Олексієнко С.О. — Головний інженер
Олексієнко С О — Головний інженер
Порушення:
Не забезпечує професійну підготовку, підвищення кваліфікації та проведення атестації фахівців у сфері поводження з відходами
Відсутні санітарно захисні зони навколо артсвердловин №249 та 2495
Підприємством не забезпечено очисними спорудами необхідної потужності, що запобігають забрудненню і засміченню вод. Не встановлено пристрої для обліку стічних вод
Не розроблено та не ведуться в установленому порядку паспорти місць видалення відходів
Підприємство здійснювало забір води з підземних та поверхневих джерел та скид стічних вод в р.Інгул (випуск №1 та №2) в період з 06.01.18р. по 11.04.18р. без наявності дозволу на спеціальне водокористування
Встановлено змішування відходів різних видів
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Інше
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.02.2019 1587686 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
водопровід с.Плющівка
Миколаївська обл., Баштанський р-н, С. Плющівка
пункт доочистки питної води
Миколаївська обл., м. Баштанка, вул. Ювілейна, 1
водопровід с.Шевченко
Миколаївська обл., Баштанський р-н, С. Шевченко
водопровід с.Христофорівка), Миколаївська обл., Баштанський район, с. Новоіванівка (водопровід с.Новоіванівка
Миколаївська обл., Баштанський р-н, С. Христофорівка
водопровід с.Новоіванівка
Миколаївська обл., Баштанський р-н, С. Новоіванівка
водопровід с.Піски
Миколаївська обл., Баштанський р-н, С. Піски
колективна установка доочищення води для питних потреб ДНЗ "Ягідка"
56101, Миколаївська обл., Баштанський р-н, м. Баштанка, вул. Перша Продольна, 6
водопровід с.Явкине
Миколаївська обл., Баштанський р-н, С. Явкине
колективна установка доочищення води для питних потреб НВК ДНЗ "Віночок"
Миколаївська обл., м. Баштанка, вул. Олександра Сизоненка, 14А
водопровід с.Новосергіївка
Миколаївська обл., Баштанський р-н, С. Новосергіївка
водопровід Новогеоргіївка
Миколаївська обл., Баштанський р-н, С. Новогеоргіївка
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.02.2019 1392342 Рибне господарство Державне агентство рибного господарства України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: недопущення суб'єктом господарювання посадових осіб до проведення планової перевірки, у зв'язку з тим, що не було затверджено та оприлюднено на власному офіційному веб-сайті уніфікованої форми акту, в якому передбачено перелік питань залежно від ступеня ризику
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері рибного господарства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.12.2018 1631732 Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства при формуванні, встановленні, застосуванні державних регульованих цін
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Кот В.В. — директор
Кот В В — директор
Порушення:
розподіл загальновиробничих та адміністративних витрат між видами діяльності здійснено без дотримання вимог п.п. 22-23 «Порядку формування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року №869. У порушення абз. 7 п. 2. ч. 1 «Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 року №1010, ціни на послуги по вивезенню рідких побутових відходів сформовано Підприємством за годину роботи автомашини ГАЗ 53 замість за 1 м3 побутових відходів.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
18.06.2018 1067054 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Об'єкти:
КП "Міськводоканал" Баштанської міської ради Баштанського району Миколаївської області
Миколаївська обл., Баштанський р-н, м. Баштанка, вул. Ювілейна, 1
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.06.2018 1631606 Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства при формуванні, встановленні та застосуванні державних регульованих цін
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Кот В В — директор
Кот В.В. — директор
Порушення:
У тарифах на централізоване водопостачання та водовідведення нормативна чисельність робітників по обслуговуванню очисних споруд водопроводу, каналізації, насосних станцій та мереж водопроводу і каналізації розраховано із застосуванням коефіцієнту приведення явочної чисельності до облікової в розмірі 12%, що не передбачено чинним законодавством. Завищено нормативну чисельність слюсаря АВР з обслуговування каналізаційних мереж. До розрахунку тарифу прийнято – 4 особи, замість передбаченого нормативами - 3. До витрат на збут централізованого водопостачання та водовідведення необґрунтовано включено 6-ть працівників з ремонту і встановлення водомірів, виходячи із розрахунку обслуговування 6496 лічильників споживачів, замість 16 штук, що є власністю Підприємства, на обслуговування яких, згідно нормативів, необхідно 0,02 одиниці. Норми використання паливно-мастильних матеріалів для розрахунку тарифів прийнято за фактичними даними попереднього періоду без застосування нормативів. Загальновиробничі норми питомих витрат електроенергії на 2018 рік затверджено не у спосіб, передбачений законодавством. Розподіл адміністративних витрат та витрат на збут здійснено пропорційно до прямих витрат, а не до виробничої собівартості. __
Покарання: відсутні
13.03.2018 1346050 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка стану виконання припису від 08.12.2017 №32
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Олексієнко С.О. — головний інженер
Олексієнко С О — головний інженер
Порушення:
Не виконано вимоги припису (пункти 5-10)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом