Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (3)
Зовнішня інформація (5)
Дозвільні документи
Ліцензії (37)
Перевірки (16)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА"

#31476318

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
17.01.2022 3072442 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Проведено
32 порушення
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Об'єкти:
Центральна міська котельня, ЦТП № 1-8
Київська обл., м. Славутич, Проїзд Кленовий, 1
Учасники:
Петренко Євгеній Юрійович — державний інспектор з енергетичного нагляду
Швець Андрій Георгійович — державний інспектор з енергетичного нагляду відділу енергетичного нагляду Управління Держенергонагляду у Чернігівській області
Порушення:
Протікає покрівля центрального теплового пункту. (ЦТП № 8)
На вході теплових мереж до ЦТП присутні ділянки теплопроводів на яких частково пошкоджена або відсутня ізоляція. (ЦТП № 7)
На запірній арматурі, яка встановлена на тепловому устаткуванні теплового пункту, частково відсутня нумерація. (ЦТП № 9)
На запірній арматурі, яка встановлена на тепловому устаткуванні теплового пункту, частково відсутня нумерація. (ЦТП № 2)
Не дотримується періодичність проведення робіт з визначення теплових і гідравлічних втрат у теплових мережах - один раз на 5 років, програма відсутня.
Зафарбовані обов’язкові написи на дверях теплового пункту: «Тепловий пункт №...; Стороннім вхід заборонено; Відповідальний за експлуатацію....; Телефон №....» (ЦТП № 5)
Принципова електрична схема ЦТП не переглядалась більше двох років. (ЦТП № 5)
На циркуляційному насосі гарячої води відсутній захисний кожух над рухомими з’єднувальними полумуфтами насосу та двигуна. (ЦТП № 7)
На вході теплових мереж до ЦТП присутні ділянки теплопроводів на яких частково пошкоджена або відсутня ізоляція. (ЦТП № 2)
На вході теплових мереж до ЦТП присутні ділянки теплопроводів на яких частково пошкоджена або відсутня ізоляція. (ЦТП № 1)
Протікає покрівля центрального теплового пункту. (ЦТП № 9)
На вводі зворотного трубопроводу гарячої води до ЦТП встановлено манометр без триходового крану що унеможливлює перевірку правильності його показань. (ЦТП № 7)
На вводі теплових мереж до ЦТП встановлено манометри без триходових кранів що унеможливлює перевірки правильності їх показань. (ЦТП № 6)
У вузлі керування теплової мережі котельні на подавальному трубопроводі системи опалення відсутній термометр. (Центральна котельня)
На вводі теплових мереж до ЦТП з котельні приямок замулено піском, на теплопроводах частково пошкоджена ізоляція. (ЦТП № 6)
На мережевому водопідігрівачі когенераційної установки, який знаходиться на відкритому повітрі, частково пошкоджена теплова ізоляція та гідроізоляційне покриття. (Центральна котельня)
Зафарбовані обов’язкові написи на дверях теплового пункту: «Тепловий пункт №...; Стороннім вхід заборонено; Відповідальний за експлуатацію....; Телефон №....» (ЦТП № 9)
На вводі теплових мереж до ЦТП встановлено манометри без триходових кранів що унеможливлює перевірку правильності їх показань. (ЦТП № 8)
Водопідігрівачі гарячої води І та ІІ ступень не в повному обсязі оснащено манометрами та термометрами. (ЦТП № 9)
На запірній арматурі, яка встановлена на тепловому устаткуванні теплового пункту, частково відсутня нумерація. (ЦТП № 7)
В котельні відсутня нумерація запірної арматури блока насосів рециркуляції. (Центральна котельня)
Принципова електрична схема ЦТП не переглядалась більше двох років. (ЦТП № 9)
Відсутні акти теплового випробування водопідігрівників на продуктивність після проведення їх очищення.
У котельні на нагнітальному трубопроводі блоку підживлювальних насосів частково відсутня ізоляція. (Центральна котельня)
У вузлі керування теплової мережі котельні на подавальному та зворотному трубопроводах системи опалення встановлені манометри без триходових кранів що унеможливлює перевірки правильності їх показань. (Центральна котельня)
Не ущильнено вхідні ворота до ЦТП (у конструкції присутні великі щелини та зазори). (ЦТП № 2)
На вході теплових мереж до ЦТП (зворотний трубопровід) присутня ділянка теплопроводу на якій частково пошкоджена ізоляція. (ЦТП № 9)
На запірній арматурі, яка встановлена на тепловому устаткуванні теплового пункту, частково відсутня нумерація. (ЦТП № 4)
На робочому циркуляційному насосі гарячого водопостачання (1Ц) стрілка манометра на всмоктувальному патрубку вказує на «0», на нагнітальному патрубку скло манометру запітніло що унеможливлює контроль показників тиску у системі гарячого водопостачання. (ЦТП № 4)
Принципова електрична схема ЦТП не переглядалась більше двох років. (ЦТП № 1)
На вході теплових мереж до ЦТП присутні ділянки теплопроводів на яких частково пошкоджена або відсутня ізоляція. (ЦТП № 5)
На запірній арматурі, яка встановлена на тепловому устаткуванні теплового пункту, частково відсутня нумерація. (ЦТП № 1)
Покарання: відсутні
14.09.2021 2905147 Сфера теплопостачання Управління Держенергонагляду у Чернігівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов'язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб'єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії.
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Швець Андрій Георгійович — Державний інспектор з енергетичного нагляду - керівник заходу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.06.2021 2852026 Сфера теплопостачання Управління Держенергонагляду у Чернігівській області Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов'язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб'єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії.
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Швець Андрій Георгійович — державний інспектор з енергетичного нагляду відділу енергетичного нагляду Управління Держенергонагляду у Чернігівській області - керівник заходу
Петренко Євгеній Юрійович — державний інспектор з енергетичного нагляду
Порушення:
На вхідних дверях теплового пункту біля котельні не зазначені написи «Тепловий пункт №...; Стороннім вхід заборонено; Відповідальний за експлуатацію....; Телефон №....».
На ЦТП № 4 біля циркуляційних насосів ГВП присутні ділянки теплопроводів на яких частково відсутня або пошкоджена ізоляція.
Не надано акти проведених аварійних розкриттів (шурфувань), в яких зазначається стан ґрунту, будівельної конструкції, ізоляції труб, а також метод відновлення підземної конструкції теплової мережі.
На центральних теплових пунктах відсутня маршрутна схема, за якою обслуговуючий персонал теплових пунктів здійснює огляд.
Відсутній затверджений керівництвом суб’єкта господарювання графік проведення планових шурфувань.
Технологічні схеми ЦТП не переглядались більше ніж 2 роки (у 2017 році).
Не надано програми виробничого навчання персоналу, який експлуатує теплові установки і мережі підприємства.
У центральних теплових пунктах відсутня інструкція з обслуговування теплового пункту і наявного устаткування.
На вводі теплових мереж (системи опалення) до ЦТП №1 присутні ділянки трубопроводів на яких частково відсутня або пошкоджена ізоляція.
Не складено перелік газонебезпечних камер.
ЦТП № 6,2,1 не оснащено контрольно-вимірювальними приладами відповідно до вимог ПТЕТУіМ.
Покарання: відсутні
11.01.2021 2204666 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до пункту 3 розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України № 533-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» встановлено, що тимчасово, до останнього календарного дня місяця (включно), в якому завершується дія карантину, встановленого Урядом на всій території України з метою запобігання поширенню на території України COVID-19, забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, крім державного нагляду (контролю):за діяльністю суб’єктів господарювання, які відповідно до затверджених Кабінетом Міністрів України критеріїв оцінки ступеня ризику від провадження господарської діяльності віднесені до суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику;
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Об'єкти:
Центральна міська котельня, ЦТП № 1-8
Київська обл., м. Славутич, Проїзд Кленовий, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.01.2021 2338550 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Центральна міська котельня КП "УЖКГ"
07100, Київська обл., Вишгородський р-н, м. Славутич, Проїзд Кленовий, 1
Учасники:
Литвиненко Ілля Васильович — Головний інспектор відділу організації профілактичної роботи Вишгородського РУ ГУ ДСНС України у Київській області
Порушення:
Працюючий персонал підприємства не забезпечений засобами індивідуального захисту
Посадові особи та працівники не пройшли навчання, протипожежний інструктаж і перевірку знань з питань пожежної безпеки
В побутовому приміщенні першого поверху (в чоловічому та жіночому приміщеннях) міської котельні КП "УЖКГ" відсутні в світильниках з лампами розжарювання захисне суцільне скло (ковпак)
Не проведено обов’язкове страхування членів добровільної пожежної команди (ДПК)
В адміністративно-побутовому комплексі цеху теплових та підземних комунікацій у дверях сходових кліток, холів та тамбурів встановлено звичайне скло, замість скла, що не дає скалок при руйнуванні
Проводиться використання суб’єктами господарювання, а саме орендарями об’єктів нерухомості КП "УЖКГ" без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки
Пожежні щити не забезпечено комплектом засобів пожежогасіння згідно вимог, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 х 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири – 2 шт.
Адміністративно-побутовий комплекс цеху теплових та підземних комунікацій (або пропускний пункт) КП "УЖКГ" незабезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), який має бути встановленим на фасаді будівлі або іншому видному місці і освітлюваним у темний час доби
Адміністративно-побутовий комплекс цеху теплових та підземних комунікацій, приміщення міської котельні, пропускний пункт, гаражи, ангар та складські приміщення на території міської котельні КП "УЖКГ" не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту" (Зміни №1)
Не виконано вогнезахисну обробку дерев'яних конструкцій покрівлі складу №1
Не виведено сигнал від приймально-контрольних приладів пожежних систем протипожежного захисту будинків та споруд на території міської котельні на пульт пожежного спостерігання
В приміщеннях міської котельні пожежні кран-комплекти, які розміщені у навісних шафах не забезпечені важелями для полегшення відкривання вентиля
Приміщення на другому поверсі (на другому рівні) міської котельні, з електронно-обчислювальною технікою, не забезпечені вуглекислотними вогнегасниками
На вході пропускного пункту міської котельні з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводу (кабелю) не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Пожежа, надзвичайна ситуація
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
13.11.2019 1704428 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення:
Керівник підприємства не забезпечив виконання вимог раніше виданого припису №5.1/317/184 від 23.10.2018р. Не виконані вимоги пунктів припису №1, 2, 3.
Покарання: відсутні
18.10.2019 1695834 Провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення, що підлягає ліцензуванню Головне управління ДСНС у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання ліцензійних умов господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Семака Ігор Петрович — Керівник робіт
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.07.2019 1435016 Сфера енергетики Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства та ліцензійних умов у сфері енергетики
Учасники:
Порушення:
підпункт 3.5.5 пункту 3.5 Умов та Правил з виробництва електричної енергії щодо обов’язку ліцензіата протягом 10 днів повідомити НКРЕ про зміни, зокрема, банківських реквізитів;
підпункт 3.1.1 пункту 3.1 Умов та Правил з виробництва електричної енергії щодо обов’язку ліцензіата надавати НКРЕКП фінансову звітність, передбачену Мінфіном та Держстатом України, і додаткову звітність, визначену НКРЕКП в установленому порядку;
підпункт 7 пункту 2.3 Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії щодо обов’язку ліцензіата сплачувати щоквартально, протягом перших 30 днів кварталу, наступного за звітним, внески на регулювання, що визначаються рішенням НКРЕКП;
підпункт 5 пункту 2.3 Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії щодо обов’язку ліцензіата виконувати рішення НКРЕКП у строки, встановлені відповідним рішенням, а саме пунктом 2 постанови НКРЕКП від 22 березня 2017 року № 309 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії» щодо обов’язку ліцензіата привести свою господарську діяльність у відповідність до вимог цієї постанови та подати до НКРЕКП документи та відомості, визначені частиною третьою статті 15 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», протягом трьох місяців з дня офіційного опублікування цієї постанови;
підпункт 9 пункту 2.3 Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії щодо обов’язку ліцензіата надавати НКРЕКП документи, інформацію та звітність, необхідні для виконання НКРЕКП своїх повноважень, в обсягах та у строки, встановлені НКРЕКП.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.07.2019 1469310 Провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення, що підлягає ліцензуванню Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання ліцензіатами вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення
Учасники:
Семака Ігор Петрович — Керівник робіт
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.07.2019 1435196 Сфера комунальних послуг Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства та ліцензійних умов у сфері комунальних послуг
Учасники:
Порушення:
підпункт 22 пункту 3.2 глави 3 Ліцензійних умов з виробництва № 308 у частині надання до органу ліцензування звітності, необхідної для виконання органом ліцензування своїх повноважень, в обсягах та у строки, встановлені органом ліцензування.
підпункт 1 пункту 3.2 глави 3 Ліцензійних умов з виробництва № 540 щодо надання звітності з господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії, визначеної НКРЕКП;
підпункт 2 пункту 3.2 глави 3 Ліцензійних умов з виробництва № 308 щодо повідомлення органу ліцензування про всі зміни даних, які були зазначені в його документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії, не пізніше одного місяця з дня настання таких змін;
підпункт 16 пункту 3.2 глави 3 Ліцензійних умов з виробництва № 308 щодо сплати щоквартально, протягом перших 30 днів кварталу, наступного за звітним, внесків на регулювання, що визначаються НКРЕКП
пункт 2 постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 22 березня 2017 року № 308 «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання» в частині подання до органу ліцензування документів та відомостей, визначених частиною третьою статті 15 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності», протягом двох місяців з дати набрання чинності цією постановою
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.07.2019 1389720 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.10.2018 1153697 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Учасники:
Липська Тамара Леонідівна — інженер з охорони праці
Порушення:
18 порушень
Покарання: відсутні
09.10.2018 522926 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.10.2018 395495 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов'язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб'єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.10.2018 1061606 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Відомості не внесено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відомості не про перевірку не вносяться у Пілотний модуль ІАС у зв'язку з набуттям чинності змін до ЗУ "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діляьності"
Предмет перевірки: Дотримання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, окремих показників їх якості, державний нагляд за дотриманням санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.10.2018 368665 Геологічне вивчення надр та раціональне і ефективне використання надр України Державна служба геології та надр України Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: № 5675 від 19.11.2012 року. Видобування корисних копалин (промислова розробка родовищ). Води питні і технічні.
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні