Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (12)
Перевірки (10)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ БАЗА ВІДПОЧИНКУ "ТРЕМБІТА"

#31464700

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.06.2022 3016580 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.06.2022 3046717 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.06.2021 2338546 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "База відпочинку "Трембіта"" (Миколаївська область)
57515, Миколаївська обл., Очаківський р-н, С. Чорноморка, вул. Лагерна Коса, 23
ТОВ "База відпочинку "Трембіта""
57515, Миколаївська обл., Очаківський р-н, С. Чорноморка, вул. Лагерна Коса, 23
Учасники:
Андріяш Євген Олександрович — головний інспектор відділу технічного регулювання та ринкового нагляду Миколаївського районного управління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Місце не обладнано (по всій території через кожні 50-100 м на відстані не більше ніж 10 м від води) стендами (стійками) з рятувальними засобами (рятувальні пляжні круги з 15-метровим плавучим лінем, кінці Александрова) на яких нанесено назву об’єкта (пляжу) і напис «КИДАЙ ПОТОПАЮЧОМУ».
Відсутній рятувальний пост для постійного чергування рятувальників.
Відповідно до категорії рятувального посту не організовано постійне чергування рятувальників з рятувальними та медичними засобами.
Не надано документацію (акт перевірки), яка підтверджує проведення щорічної перевірки пристроїв захисту будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавкою та вторинних її проявів, зокрема перевірку щодо зношення і корозії елементів блискавкоприймачів, струмовідводів, заземлювачів та з’єднань, показник опору системи земляного закінчення, корозія електродів щодо стану з’єднань та елементів кріплення.
Відсутні додаткові застережні та заборонні написи купання в необладнаних для купання місцях.
На території об’єкта, а також в будинках, спорудах, приміщеннях відсутні таблички із зазначенням номерів телефонів виклику пожежно-рятувальних підрозділів та знаками безпеки відповідно до ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT).
Керівником об’єкту не призначено відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд та приміщень, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Дерев’яні конструкції горищного приміщення складу не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не організовано та не здійснюються евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб'єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій.
Не відновлено в повній мірі протипожежний запас води в пожежному резервуарі.
Не позначено межі купання на акваторії у місцях масового відпочинку людей на водних об’єктах.
Відсутнє спеціально відведене і обладнане місця для купання дітей, які відпочивають базі відпочинку.
На об’єкті відсутній розпорядчий документ по визначанню спеціальних місць для куріння, які позначаються відповідним знаком або написом, і в місцях, встановлюють урни або попільниці з негорючих матеріалів.
Біля води (на відстані не більше ніж 10 м від води) відсутні спостережні вишки з рятувальними засобами (рятувальний пляжний круг з 15-метровим плавучим лінем, кінець Александрова, бінокль, мегафон).
Відсутнє спеціально встановлене місце для купання дітей, які не вміють плавати.
Відсутні інструкції з визначенням обов’язків для персоналу рятувального поста.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлено протипожежний режим.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема: приміщення їдальні, будинків для відпочиваючих, складські та допоміжні приміщення не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття)
В місці відсутні інформаційні стенди з матеріалами щодо запобігання нещасним випадкам на воді, плакатами «УЧИСЬ ПЛАВАТИ», «СПОСОБИ РЯТУВАННЯ», порадами відпочивальникам щодо правил поводження на воді, прийому сонячних ванн, прийомів саморятування та надання домедичної допомоги потерпілим, а також номерами телефонів підрозділів екстреної медичної допомоги населенню, правоохоронних органів, територіальних органів Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Працівників об’єкта не забезпечено придатними до застосування засобами індивідуального захисту органів дихання з розрахунку 1 респіратор на одну особу та додатково 2% загальної кількості працюючого населення.
На пункті прокату маломірних суден на видимих місцях відсутні стенди з матеріалами щодо заходів безпеки під час користування маломірними/ малими суднами та заходів безпеки під час масового відпочинку людей на воді, обстежені схеми руху маломірних/малих суден, переліки телефонних номерів спеціалізованих служб цивільного захисту.
Для вказівки місця розташування вогнегасників не встановлені вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки».
Відсутня інформація про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
Вогнегасники, які експлуатуються, не мають облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Місце не обладнане засобами оповіщення для доведення необхідної інформації та роз’яснення правил поводження на воді.
Не проведено технічного обслуговування вогнегасників.
Не обладнано ділянку акваторії водних об’єктів для купання осіб, які не вміють плавати, дітей та осіб з інвалідністю.
Не проведені заміри опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в терміни обумовлені Правилами улаштування електрообладнання.
Не виконано вимоги Кодексу, норм і стандартів стосовно забезпечення техногенної безпеки, зокрема не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки з урахуванням усіх чинників небезпеки.
Не проведено навчання керівного складу, діяльність якого пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
Місце масового відпочинку людей на водному об’єкті (далі - місце) не обладнане під’їзними шляхами та спусками на воду рятувальних засобів з установленням відповідних покажчиків (написів) «ДЛЯ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНИХ СЛУЖБ».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.06.2021 2312472 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Згідно пункту 3 розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17 березня 2020 року № 530-IX
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.07.2020 1879419 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності". Ліквідація Інспекції
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.08.2019 1681819 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Миколаївській області Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Миськів Галина Євгенівна — директор ТОВ “База відпочинку “Трембіта”
Порушення:
Працівників об'єкта не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання (1 протигаз і 1 респіратор на особу та додатково 2 відсотки загальної кількості працюючого населення).
Рятувальний пост обладнанням відповідно до категорії посту не забезпечений.
Відсутній Акт про усунення небезпечних для купання предметів з дна акваторії пляжу (водного об’єкта).
Керівний склад не пройшов навчання на курсах цивільного захисту.
Приміщення будинків для відпочиваючих, їдальня, складські та допоміжні приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Постійне чергування рятувальників, забезпечених рятувальними та медичними засобами не організовано.
Відсутня карта виміру глибин дна акваторії пляжу (водного об’єкта).
Не надано ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкта з урахуванням усіх чинників небезпеки.
На об’єкті відсутня інформація про заходи безпеки та відповідну поведінку персоналу та відвідувачів закладу в разі виникнення аварії.
Відсутній паспорт підводної частини акваторії пляжу (водного об’єкта).
Пожежні щити на території бази відпочинку «Трембіта» не укомплектовані в повній мірі первинними засобами пожежогасіння згідно вимог норм (покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, сокирами, гаками, баграми або ломами).
Рятувальний пост рятувальниками відповідно до категорії рятувального посту не забезпечені.
Не відновлено в повній мірі протипожежний запас води в пожежному резервуарі на території бази відпочинку.
Дерев’яні конструкції горищного приміщення складу не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Відсутній Акт водолазного обстеження дна акваторії пляжу (водного об’єкта).
На об’єкті відсутні вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ, які встановлюються для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння.
Відсутній рятувальний пост для постійного чергування рятувальників.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
02.07.2019 1414377 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
в.о. директора не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
02.07.2019 1474299 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "База відпочинку "Трембіта""
57515, Миколаївська обл., Очаківський р-н, С. Чорноморка, вул. Лагерна Коса, 23
Учасники:
Миськів Галина Євгенівна — директор ТОВ “База відпочинку “Трембіта”
Порушення:
Відсутній Акт про усунення небезпечних для купання предметів з дна акваторії пляжу (водного об’єкта).
Об’єкт не забезпечений в повній мірі протипожежним водопостачанням відповідно до вимог ДБН В.2.5-74:2013
Не укладено угоду на постійне та обов’язкове аварійно-рятувальне обслуговування об'єкту.
На об’єкті відсутня інформація про заходи безпеки та відповідну поведінку персоналу та відвідувачів закладу в разі виникнення аварії.
Пожежні щити на території бази відпочинку «Трембіта» не укомплектовані в повній мірі первинними засобами пожежогасіння згідно вимог норм (покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, сокирами, гаками, баграми або ломами).
Посадові особи не пройшли навчання, протипожежний інструктаж і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Постійне чергування рятувальників, забезпечених рятувальними та медичними засобами не організовано.
Не виконано ревізію захисту будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, із складанням відповідних актів, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Відсутній паспорт підводної частини акваторії пляжу (водного об’єкта).
Відсутня карта виміру глибин дна акваторії пляжу (водного об’єкта).
Працівників об'єкта не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання (1 протигаз і 1 респіратор на особу та додатково 2 відсотки загальної кількості працюючого населення).
На об’єкті відсутні вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ, які встановлюються для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння.
Рятувальний пост обладнанням відповідно до категорії посту не забезпечений.
На об’єкті розпорядчі документи та інформаційні покажчики з питань пожежної безпеки відсутні.
Відсутній Акт водолазного обстеження дна акваторії пляжу (водного об’єкта).
Відсутній рятувальний пост для постійного чергування рятувальників.
Приміщення будинків для відпочиваючих, їдальня, складські та допоміжні приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Дерев’яні конструкції горищного приміщення складу не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Заміри опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання на об’єкті не проводились.
Керівний склад не пройшов навчання на курсах цивільного захисту.
Не відновлено в повній мірі протипожежний запас води в пожежному резервуарі на території бази відпочинк
Не надано ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкта з урахуванням усіх чинників небезпеки.
Рятувальний пост рятувальниками відповідно до категорії рятувального посту не забезпечені.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.07.2018 522896 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.07.2018 1066831 Державний нагляд (контроль) за додержанням законодавства про захист прав споживачів Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про захист прав споживачів
Учасники:
Миськів Галина Євгенівна — виконавчий директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні