Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (13)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВЕЛЕС-АГРО ЛТД."

#31427962

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.05.2022 2981266 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.05.2022 3046715 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.09.2021 2281230 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Хомишинець В.Л. — директор
Хомишинець В Л — директор
Довгань Тетяна Валеріївна — головний державний інспектор
Порушення:
-
Покарання: відсутні
27.09.2021 2271771 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
48 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Довгань Тетяна Валеріївна — головний державний інспектор
Чумаченко Микола Миколайович — головний державний інспектор відділу нагляду в енергетиці, машинобудуванні та житлово-комунальному господарстві Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Волошина Вікторія Вікторівна — головний державний інспектор
Ідесіс Ігор Олександрович — головний державний інспектор
Петруня Дмитро Володимирович — головний державний інспектор
Матюхіна Євгенія Олегівна — головний державний інспектор
Порушення:
На зварювальній дільниці зварювальним установкам не проводять огляд не рідше 1 разу на місяць.
Не пред’явлений наказ (розпорядження) про допуск до роботи працівників, які керують вантажопідіймальними кранами з підлоги
Комплект електрозахисних засобів для виконання робіт в електроустановках не повний (діелектрична штанга 1 шт. відсутня).
Робітник Резуник Б.С. при роботі на момент перевірки не використовував СІЗ (захисні окуляри). ( ЦЕХ №11Б).
Працівники та відповідальні особи підприємства не пройшли навчання і перевірку знань НПАОП 0.00-1.75-15 «Правила охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт».
Видача працівникам і повернення ними ЗІЗ не обліковується в особистій картці обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ по встановленій формі згідно додатку 1 «Мінімальних вимог безпеки і охорони здоров’я при використанні працівниками засобів індивідуального захисту на робочому місці».
Робітники, безпосередньо зайняті на роботах, зазначених у Переліку робіт з підвищеною небезпекою, не пройшли спеціального навчання і перевірку знань нормативно-правових актів з охорони праці «Правил охорони праці під час експлуатації навантажувачів» (НПАОП 0.00-1.83-18), «Правил охорони праці на автомобільному транспорті» (НПАОП 0.00-1.62-12).
Рухомі частини металевих дверей щитових (РУ-04, ЦЕХ 11Б, Пост Лазерного зварювання KUKA) додатково не заземлені за допомогою гнучкої перемички.
Не надана інформація щодо експертного обстеження автонавантажувача марки Komatsu (1990 р.) у разі досягнення навантажувачем призначеного строку служби (граничного строку експлуатації).
Працівники та відповідальні особи підприємства не пройшли навчання і перевірку знань НПАОП 0.00-1.75-15 «Правила охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт».
Не отримано Дозвіл на: - експлуатацію посудини, що працює під тиском - повітрозбірника інв. № 02; - експлуатацію електричного устаткування електричних станцій та мереж, технологічного електрообладнання напругою понад 1000В, а саме: ІІ секція шин ТП-324 з силовими трансформаторами 3х1000 кВА.
Заборонні плакати, застережні знаки і плакати на дверях електрощитових підприємства (РУ-04, ЦЕХ 11Б, Пост Лазерного зварювання KUKA) відсутні.
Балони на зварювальній дільниці при зберіганні, не перебувають в гніздах спеціальних стійок, що запобігає їх перекиданню.
Однолінійні схеми електричних з’єднань електроустановок (РУ-04,ЦЕХ 11Б, Пост Лазерного зварювання KUKA) відсутні.
Журнал обліку, перевірки та випробувань електроінструмента відсутній
Не дотримується періодичність ведення журналів технічного обслуговування і ремонтів вантажопідіймального обладнання.
Не проводиться огляд та перевірка перед початком роботи вантажопідіймальних кранів, що керуються з підлоги.
Електроінструмент не вимикається від електромережи під час перерви в роботі. (ЦЕХ 11Б, Пост Лазерного зварювання KUKA)
Відсутні відомості про проведений технічний огляд повітрозбірника інв. № 02.
Члени комісії з перевірки знань працівників підприємства не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці за нормативно-правовим актам «Правил охорони праці при виконанні робіт на висоті» (НПАОП 0.00-1.15-07), «Правил охорони праці у ливарному виробництві» (НПАОП 27.5-1.46-14).
На дверях ТП-324 силового трансформатора № 3 диспетчерські найменування потребують оновлення.
Наявність і стан усіх засобів захисту не перевіряється періодичним оглядом, не рідше за один раз на 6 місяців, із записом в «Журнал обліку та зберігання засобів захисту» (боти не оглядаються).
В щитових(РУ-04, ЦЕХ 11Б, Пост Лазерного зварювання KUKA) написи, що вказують на номінальні струми плавких вставок запобіжників не нанесено.
Точильні верстати 3шт. не обладнані захисними пристроями (екранами) ЦЕХ №11Б.
Не заведений журнал обліку вантажопідіймального обладнання
На повітрозбірнику інв. № 02 не встановлений триходовий кран (запірний вентіль).
Відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на: - роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 м; - обслуговування верстатів з обробки металів.
Електрична схема на ТП-324 в РУ-6 кВ не вивішено.
Не надано обов'язковий технічний контрол (технічному огляду) на Електровізок штабелер (Still).
Повітрозбірник не споряджений інвентарним номер та під цим номером не обліковується в журналі обліку обладнання, що працює під тиском.
Обладнання ТП-324 потребує чищення від пилу та павутиння
Не надана інформація щодо проведення технічного обслуговування (ТО-1, ТО-2, сезонне) автонавантажувача марки Komatsu, 1990 (результати технічного обслуговування навантажувачів записує в Журнал нагляду (паспорт) працівник, відповідальним за технічний стан навантажувача).
На зварювальній дільниці зберігаються порожні балони біля наповнених.
Перелік працівників, що мають право ведення оперативних переговорів з енергозабезпечуючою організацією не погоджено з Держпрацею.
У робочому положенні балони не перебувати в гніздах спеціальних стояків (Пост Лазерного зварювання KUKA).
Майданчики для обслуговування, сходи та елементи їх конструкцій повинні відповідати вимогам чинного законодавства (Проходи до робочих місць в цеху 11Б затруднені.)
Паспорт від виробника або новий журнал нагляду (Електровізок штабелер) (Still) не надано.
Обладнання розподільчого устаткування (РУ-04, ЦЕХ 11Б, Пост Лазерного зварювання KUKA) потребує чищення від пилу та бруду.
Шини заземлення на ТП-324 не пофарбовано.
Не отримано Дозвіл на: - плавильні, заливочні роботи і роботи з термообробки лиття; - вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів; - роботи в діючих електроустановках і на кабельних лініях понад 1000 В в зонах дії струму високої частоти.
Не призначений наказом персонал, обслуговуючий повітрозбірник інв. № 02.
Кабелям-подовжувачам, які знаходяться на зварювальній дільниці,не проводять 1 раз на 6 місяців перевірку.
Акти опосвідчення безпечного стану електроустановок не надано.
В щитових(РУ-04, ЦЕХ 11Б, Пост Лазерного зварювання KUKA) не встановлені бірки із зазначенням марки та перерізу на кабелях 0,4 кВ.
Не пред’явлений паспорт повітрозбірника інв. № 02.
Кабелям-подовжувач, який знаходиться в експлуатації. (ЦЕХ №11Б, Пост Лазерного зварювання KUKA) , не проводиться періодична перевірка не рідше ніж один раз в 6 місяців.
Не дотримується періодичність огляду знімних вантажозахоплювальних пристроїв з записом до журналу їх обліку, а саме: захвати, тара - щомісяця; стропи - кожні 10 днів.
Рукавам для газового зварювання не проведено (не рідше 1 разу на 3 місяці) гідравлічне випробування на міцність тиском.
Покарання: відсутні
27.09.2021 2338534 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
48 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробничі будівлі ТОВ "Велес-АГРО ЛТД."
65000, Одеська обл., м. Одеса, вул. Миколаївська Дорога, 253
Учасники:
Обертинська Юлія Віталіївна — Провідний інспектор ВН (К) за СГ та Л УЗНС ГУ ДСНС України в Одеській області
Порушення:
На в’їздах (виїздах) підприємства не встановлено схему території, в якій слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них.
Наявні вогнегасники не пройшли технічне обслуговування згідно норм.
Не відокремлено у відповідності з вимогами пожежонебезпечні приміщення (електрощитові, склади та виробничі приміщення тощо) протипожежними перегородками І-го типу із заповненням прорізів дверима з нормованою межею вогнестійкості.
Евакуаційні виходи з будівель не позначено світловими покажчиками з написом «ВИХІД», підключеними до аварійного освітлення.
Не забезпечено нормативну відстань (не менше 9 метрів) від стоянки автомобілів до будівель (споруд) підприємства.
Електроустановки, експлуатація електроустановок не відповідає вимогам ПУЕ.
Не вивішені на видних місцях на підприємстві інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії).
В приміщеннях підприємства відсутні план-схеми евакуації людей на випадок виникнення пожежі.
У складських приміщеннях навалом зберігається продукція.
Орендарями не зареєстровано декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Лінії живлення кондиціонерів не забезпечені автономними пристроями електричного захисту (незалежно від наявності захисту на загальній лінії).
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначена категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Працюючий персонал не володіє знаннями з питань пожежної безпеки.
Не проведено встановленим порядком ідентифікацію з урахуванням всіх джерел небезпеки на визначення об’єкта підвищеної небезпеки (ОПН) та потенційної небезпеки об’єкта (ПНО).
На території підприємства допускається зберігання кисневих та газових балонів без запобіжних ковпаків.
В приміщеннях підприємства допускається експлуатація світильників (розсіювачів) без захисних ковпаків.
На зовнішньому боці дверей (воріт) не розміщено інформаційну картку, яка характеризує пожежні небезпеку товарів, що зберігаються у складських приміщеннях.
Не розроблена для працівників охорони інструкція щодо контролю за додержанням протипожежного режиму на території , огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання засобів пожежної сигналізації, а також не вказано хто з посадових осіб викликається в нічний час у разі пожежі.
В складських та виробничих приміщеннях допускається складування горючих матеріалів під електрощитами.
Електрощити не оснащені схемою підключення споживачів.
Територія підприємства, протипожежні розриви між будинками, спорудами, майданчиками для зберігання матеріалів, устаткування не утримуються в чистоті та систематично не очищаються від сміття, відходів виробництва, тари.
В складських приміщеннях допускається складування продукції в притул до стін менше 0,8 м та з проходами між штабелями менше 1 м.
Допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою, або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
Дозволяється захаращення шляхів евакуації сторонніми предметами, які перешкоджають вільній евакуації людей.
Застосовано на шляхах евакуації (коридор гуртожитку 2-й поверх) горючі будівельні матеріали з невідомою пожежною небезпекою для оздоблення стін.
Не пофарбовані стаціонарні зовнішні пожежні сходи.
Особи, які працюють зі зварювальними та вогневими роботами не пройшли у встановленому порядку навчання за програмою пожежно-технічний мінімум.
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ ISO 7010:2019 "Графічні символи. Кольори та знаки безпеки."
Дерев’яні елементи даху, покриття (крокви, лати) не обробленні засобами вогнезахисту
На території об`єкта пожежні кран комплекти не обладнані навісними шафами, що мають отвори для провітрювання та візуального огляду їх без розкривання, а також рукавом однакового діаметра та стволом.
Відсутні інформаційно-довідкові куточки щодо дій персоналу об`єкта у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті.
У місцях зварювання відсутні таблички (плакати) з написами: «Стороннім вхід заборонений: Вогненебезпечно», «Не проходити з вогнем»
Не організовано не рідше одного разу на півроку відпрацювання інструкції, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей з проведенням практичних тренування всіх задіяних працівників;
З’єднання відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у адміністративних, виробничих та складських приміщеннях не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (гвинтових, болтових).
Не пройдено навчання у сфері цивільного захисту.
Не забезпечено працюючий персонал засобами захисту органів дихання згідно норм належності.
Будинки, приміщення та споруди підприємства не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлено протипожежний режим, який включає: - порядок утримання шляхів евакуації; - визначення спеціальних місць для куріння; - порядок використання побутових нагрівальних приладів; - правила проїзду та стоянки транспортних засобів; - порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі; - порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; - порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками протипожежних інструктажів та занять з пожежно-технічного мінімуму з призначенням відповідальних за їх проведення; - порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту; - порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного, технологічного та іншого інженерного обладнання; - порядок збирання членів пожежно-рятувального підрозділу добровільної пожежної охорони та посадових осіб, відповідальних за пожежну безпеку, у разі виникнення пожежі, виклику вночі, у вихідні й святкові дні; - порядок дій у разі виникнення пожежі: порядок і способи оповіщення людей, виклику пожежно-рятувальних підрозділів, зупинки технологічного устаткування, вимкнення ліфтів, підйомників, вентиляційних установок, електроспоживачів, застосування засобів пожежогасіння; послідовність евакуації людей та матеріальних цінностей з урахуванням дотримання техніки безпеки. При розробленні інструкцій дій у разі виникнення (виявлення) пожежі необхідно використовувати розділ VIII цих Правил.
В побутових та виробничих приміщеннях допускається встановлення електророзеток, вимикачів, на горючій основі (конструкції).
Адміністративні, виробничі та складські приміщення не забезпечені, згідно норм належності, сертифікованими засобами пожежогасіння - вогнегасниками.
Допускається експлуатація та улаштування тимчасових електромереж у адміністративних, складських та виробничих приміщеннях.
Допускається реконструкція, реставрація, технічне переоснащення та капітальний ремонт приміщень, будинків і споруд без проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку.
Допускається проведення вогневих робіт без наряду-допуску.
В будівлі гуртожитку внутрішній протипожежний водопровід знаходиться у непрацездатному стані
На пожежних щитах не вказано порядковий номер та номер телефону для виклику пожежної охорони.
У складських приміщеннях допускається зберігання автомобільної гуми, а також ЛЗР та ГР
На території підприємства пожежні щити не укомплектовані засобами пожежогасіння, а саме: вогнегасники — 3 шт., ящик з піском — 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 x 2 м — 1 шт., гаки — 2 шт., лопати — 2 шт., ломи — 2 шт., сокири — 2 шт.
На технологічні процеси відсутні дані про показники їх пожежної небезпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
25.03.2021 2563563 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства у частині виконання припису ДЕІ Південно-Західного округу від 09.02.2021 № 15
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Лешуков О В — Комерційний директор ТОВ "Велес-Агро ЛТД."
Грабовик Маріна Михайлівна — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Лешуков О. В. — Комерційний директор ТОВ "Велес-Агро ЛТД."
Порушення:
Не виконано пункт 2 припису № 15 від 09.02.2021
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.01.2021 2537285 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: перевірка дотримання вимог природоохоронного законодавства у сфері використання та охорони земель; атмосферного повітря; охорони і раціонального використання вод та відтворення водних ресурсів; поводження з відходами, пестицидами та агрохімікатами
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Корольова Наталя Миколаївна — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Лешуков О В — комерційний директор
Грабовик Маріна Михайлівна — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Трегубова Оксана Василівна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу
Городецька Ксенія Володимирівна — ДЕРЖАВНИЙ ІНСПЕКТОР З ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА
Лешуков О. В. — комерційний директор
Оруджова Юлія Валеріївна — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області)
Порушення:
Не враховано джерело викиду ЗР в дозволі на викиди.
Не виконання вимог, передбачених дозволом на викиди забруднюючих речовин №5110137600-59, виданого 23.11.2018.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.04.2019 1474285 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Перевірку не проведено у зв'язку з відсутністю суб'єкта господарювання за вквзаною адресою
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство «велес-агро лтд"
30400, Хмельницька обл., м. Шепетівка, вул. Економічна, 27
автосалон компанія Велес Агро
29000, Хмельницька обл., м. Хмельницький, вул. Струзька, 1
Виробничі будівлі ТОВ "Велес-АГРО ЛТД."
65000, Одеська обл., м. Одеса, вул. Миколаївська Дорога, 253
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.04.2019 1456626 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Корольова Н.М. — державний інспектор з охорони навколишнього природнього середовища Одеської області
Хомишинець В Л — директор
Корольова Н М — державний інспектор з охорони навколишнього природнього середовища Одеської області
Хомишинець В.Л. — директор
Порушення:
не ведеться сортування відходів побутових
змішування відходів
змішування відходів
змішування відходів
змішування відходів
змішування відходів
змішування відходів
змішування відходів
порушення вимог щоо поводження з відходами
Покарання: відсутні
09.04.2019 1387506 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: технічний стан елементів обладнання системної протиаварійної автоматики
Об'єкти:
ПС 35/10 "Шепетівка-Радар"
30400, Хмельницька обл., м. Шепетівка, вул. Економічна, 27
Учасники:
Постний Олександр Анатолійович — черговий електромонтер пс-35/10 кв "радар"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.07.2018 522815 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Стоцький Анатолій Михайлович — заступник директора
Порушення:
Не проведено заміри опору ізоляції електромережі.
Не виконано захист будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Покарання: відсутні
17.07.2018 1156795 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці
Учасники:
Кайко Андрій Володимирович — головний інженер
Порушення:
Порушення вимог законодавства з питань охорони праці
Покарання: відсутні
17.07.2018 394820 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: технічний стан елементів обладнання системної протиаварійної автоматики
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні