Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРИДНІПРОВСЬКИЙ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНО-МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД"

#31419244

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
24.09.2019 1685690 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки.
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Анісімов Валерій Миколайович — Директор ТОВ «ПЕМЗ»
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.06.2019 1654570 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Анісімов Валерій Миколайович — Директор ТОВ «ПЕМЗ»
Порушення:
Не забезпечено об’єкт необхідною кількістю води для здійснення пожежегасіння (зовнішнім протипожежним водопостачанням), не улаштовані мережі протипожежного водогону, які повинні забезпечувати потрібні за нормами витрату та напір води.
Не подано та не зареєстровано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Для всіх будівель і приміщень виробничого та складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1.-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно визначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні. Категорії за вибухопожежною та пожежною небезпекою визначаються керівниками (технологами) об’єктів, або проектувальними організаціями, або спеціалізованими науково-дослідними закладами.
Покарання: відсутні
25.02.2019 1482586 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
19 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробнича будівля
50000, Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, Слобожанська Територіальна Громада, смт. Слобожанське, вул. Польва, 1
Виробничі і складські будівлі (смт. Слобожанське, вул. Польова, 1)
Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, Слобожанська Територіальна Громада, смт. Слобожанське, вул. Польова, 1
Порушення:
Не заповнено проріз в протипожежній перегородці (стіні) між виробничим приміщенням об’єкту та приміщенням котельні на твердому паливі (топочної) у відповідності до протипожежних вимог будівельних норм.
Не розроблено функціональні обов’язки відповідального працівника з питань цивільного захисту та начальника цивільного захисту.
Розмір евакуаційного виходу, що веде з виробничого приміщення цеху назовні, через хвіртку в воротах, не відповідає протипожежним вимогам будівельних норм (фактична висота евакуаційного виходу – 1,83м повинна бути не менше – 2,0м).
Допущено встановлення електророзеток, вимикачів та інших подібних апаратів на горючі основи.
Працівники об’єкту не забезпечені засобами індивідуального захисту.
Для всіх будівель і приміщень виробничого та складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1.-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно визначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Допущено улаштування та експлуатацію тимчасових електромереж в будівлі об’єкту.
Не забезпечено об’єкт необхідною кількістю води для здійснення пожежегасіння (зовнішнім протипожежним водопостачанням), не улаштовані мережі протипожежного водогону, які повинні забезпечувати потрібні за нормами витрату та напір води.
Не подано та не зареєстровано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Приміщення будівлі об’єкту не обладнано системою протипожежного захисту (далі - СПЗ), системою пожежної сигналізації.
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Не заповнено прорізи в протипожежних перегородках, між складським приміщенням і виробничим приміщенням об’єкту, у відповідності до вимог сертифікованими протипожежними дверима, вікнами, люками і.т.ін.
Відповідальним працівником з питань цивільного захисту та начальником цивільного захисту не пройдено навчання на територіальних курсах ЦЗ.
Не заповнено проріз в протипожежній перегородці, між виробничим приміщення об’єкту та адміністративно-побутовим приміщенням (кабінет заступника директора) у відповідності до вимог сертифікованими протипожежними дверима.
Не піддано вогнезахисному оброблянню дерев’яні конструкції покриття будівлі об’єкту. Роботи, пов’язані з проектуванням вогнезахисту та вогнезахисним оброблянням, виконуються суб’єктами господарювання, які мають відповідну ліцензію на такий вид робіт.
Розмір евакуаційного виходу, дверного отвору на шляху евакуації через тамбур, що веде з виробничого приміщення цеху назовні, , не відповідає протипожежним вимогам будівельних норм (фактична ширина виходу – 0,7м повинна бути не менше – 0,8м).
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи, експлуатація їх зі знятими ковпаками (розсіювачами).
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
. Не створено об’єктову систему цивільного захисту, не призначено відповідального працівника з питань цивільного захисту.
Покарання: відсутні
05.03.2018 522802 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні