Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КРАСНОАРМІЙСЬКИЙ ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД"

#31377220

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
23.12.2019 2045598 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
72 порушення
Предмет перевірки: додержання і виконання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Ільчук Дар'я Олександрівна — інспектор відділення запобігання надзвичайним ситуаціям
Соколенко Олена Володимирівна — фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у Покровському районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Донецькій області
Кугель Олексій Ігорович — ДиректорТовариства з обмеженою відповідальністю " Красноармійський Електромеханічний завод"
Порушення:
Електрощити групові електрощитки в приміщенні грутожитку не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
Будівлю не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці,номер будинку), який необхідно встановити на фасаді будівлі або інших видимих місцях і який повинен бути освітлюваним у темний час доби.
Допускається використання світильника без захисного суцільного скла (ковпака). (приміщення складової).
Допускається безпосередньо у кімнаті № 71 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
Допускається безпосередньо у підвальному приміщенні улаштування складів горючих матеріалів.
Лінії живлення до кондиціонеру в кімнаті №3а не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту, незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням, світильники якого повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Лінії живлення до кондиціонеру в кімнаті №2а не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту, незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
У кімнаті № 4 гуртожитку допускається користування пошкодженою розеткою.
В кімнаті пральні допускається встановлення апаратів захисту на горючу основу без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра
З метою забезпечення безпечного евакуювання та надання інформації щодо правил поведінки в умовах обмеженої видимості або повної темряви (аварійного відключення освітлення) при загрозі виникнення надзвичайної ситуації (пожежі, аварії, стихійного лиха, катастрофи, загрози здійснення терористичного акту тощо) системи евакуаційні фотолюмінісцентні не розроблені відповідно до ДСТУ 7313:2013. Плани евакуації та позначення шляхів евакуації не виконано на основі фотолюмінісцентних матеріалів.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 82 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
Переносні вогнегасники не розміщені шляхом: - навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення, - установлювання в пожежні шафи поруч з пожежними кранами, у спеціальні тумби, підставки, на пожежні щити (стенди).
Допускається застосування для опалення підвального приміщення нестандартного (саморобного) електронагрівального обладнання.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 4а гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 52 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
Лінії живлення до кондиціонеру в кімнаті №5 не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту, незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 4 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
Не проводиться адміністрацією ознайомлення громадян, які прибувають до гуртожитку, з основними вимогами пожежної безпеки (під розпис).
Допускається безпосередньо у кімнаті № 6 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
В кімнаті № 28 гуртожитку допускається встановлення електророзетки на горючу основу без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра
Допускається безпосередньо у кімнаті № 9 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 74 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 79 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
Лінії живлення до кондиціонеру в кімнаті №1а не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту, незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
У кімнаті № 25 гуртожитку допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі для підключення розетки.
Працюючий персонал не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання згідно діючих нормативних актів.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 76 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
Пожежні кран-комплекти не укомплектовано пожежними рукавами однакового з ними діаметра та стволами, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола не однотипні (ПК 1, ПК 2,ПК 3,ПК 4, ПК 5).
В холі гуртожитку допускається користування пошкодженою розеткою.
Лінії живлення до кондиціонеру в кабінеті директора не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту, незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
У кімнаті № 4 гуртожитку допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі для підключення розетки.
У кімнаті № 61 гуртожитку допускається користування пошкодженою розеткою.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 3 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
Посадові особи на об’єкті не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
У кімнаті № 23 гуртожитку допускається користування пошкодженою розеткою.
У кімнатах гуртожитку не вивішені на видимих місцях плани евакуації з відповідного поверху із зазначенням даної кімнати, евакуаційних виходів та шляхів руху до них, місць розміщення первинних засобів пожежогасіння та ручних пожежних сповіщувачів.
Не проводиться технічне обслуговування і перевірка на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Допускається використання світильників без захисного суцільного скла (ковпака).
Допускається безпосередньо у кімнаті № 80 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником
Допускається безпосередньо у кімнаті № 77 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
Відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим.
Допускається використання світильника без захисного суцільного скла (ковпака). (приміщення кладової).
Відповідальним за пожежну безпеку на об’єкті не визначено необхідну кількість первинних засобів пожежогасіння окремо для кожного поверху та приміщення.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 77 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
У кімнаті № 1 гуртожитку допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі для підключення розетки.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 18 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
Допускається використання світильника без захисного суцільного скла (ковпака). (приміщення складової).
Приміщення гуртожитку не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Пртипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір». (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Допускається безпосередньо у кімнаті № 76 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 72 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
Не проведено навчання керівного складу підприємства і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту на територіальних курсах підвищення кваліфікації керівних кадрів Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Донецької області.
Допускається підвішування світильнику безпосередньо на струмопровідні проводи.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 8 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
У кімнаті № 9 гуртожитку допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі для підключення розетки.
У кімнаті № 1 гуртожитку допускається користування пошкодженою розеткою.
У кімнаті № 5 гуртожитку допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі для підключення розетки.
На пожежному щиті(стендах) не вказано його порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не проведено замір ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 73 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
У кімнаті № 1а гуртожитку допускається користування пошкодженою розеткою.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 33 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
У кімнаті № 15 гуртожитку допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі для підключення розетки.
Приміщення гуртожитку не обладнано системами протипожежного захисту.
В приміщенні кухні гуртожитку допускається встановлення електророзетки на горючу основу без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Допускається безпосередньо у кімнаті № 43 гуртожитку, яка не являється спеціальним місцем, користування електрочайником.
На пожежному щиті в недостатній кількості розміщуються первинні засоби гасіння пожежі, які можуть застосовуватися в даному приміщенні, споруді, установі.
У кімнаті № 9 гуртожитку допускається користування пошкодженою розеткою.
У кімнаті № 12 гуртожитку допускається користування пошкодженою розеткою.
Навісні шафи для пожежних кран-комплектів не мають отворів для провітрювання і пристроїв для опломбування та візуального огляду їх без розкриття (ПК 1, ПК 2,ПК 3,ПК 4, ПК 5).
У кімнаті № 4 гуртожитку нагрівальний бак не має апаратури захисту від струмів короткого замикання та інших аварійних режимів.
У кімнаті № 4а гуртожитку допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі для підключення розетки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Зупинення (тимчасове припинення) діяльності