Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (28)
Дозвільні документи
Ліцензії (8)
Будівництво (3) Перевірки (11)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АСТРАФАРМ"

#31364232

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
02.11.2022 2952446 Виробництво лікарських засобів, оптова та роздрібна торгівля лікарськими засобами, імпорт лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів), що підлягає ліцензуванню Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптова та роздрібна торгівля лікарськими засобами, імпорт лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів)
Об'єкти:
Аптечний склад №1
м. Київ, вул. Магнітогорська, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.03.2021 2286626 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
57 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Чернюк Сергій Миколайович — Начальник служби охорони праці
Лукашевич Павло Юрійович — Генеральний директор
Мартощук Роман Миколайович — Головний державний інспектор відділу гірничого нагляду Головного управління Держпраці у Київській області
Ковальов Олександр Вікторович — Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Кравченко Руслан Миколайович — Головний державний інспектор відділу нагляду за об'єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Роговець Анатолій Іванович — Головний інженер
Порушення:
У встановлені терміни начальник служби охорони праці Чернюк С.М. не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці тих нормативно-правових актів з питань охорони праці, за дотриманням яких він повинен здійснювати контроль (НПАОП 73.1-1.11-12 Правила охорони праці під час роботи в хімічних лабораторіях; НПАОП 0.00-8.11-12 Вимоги до роботодавців щодо захисту працівників від шкідливого впливу хімічних речовин; НПАОП 0.00-7.12-13 Вимоги до роботодавців стосовно забезпечення безпечного виконання робіт у потенційно вибухонебезпечних середовищах; НПАОП 0.00-1.51-88 Правила будови і безпечної експлуатації фреонових холодильних установок).
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: відрядженим працівникам ЕТЛ ТОВ «Центуріон», із записом у журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці, не проведено первинний інструктаж з охорони праці.
На підприємстві відсутній штат машиністів у відповідності з “Нормативами чисельності робочих холодильних установок” (експлуатацію фреонової холодильної установки та контроль за роботою холодильної установки, що працює в автоматичному режимі), які пройшли навчання та перевірку знань з цих питань.
Не виконані вимоги нормативно-правового акту з охорони праці, роботодавець генеральний директор ТОВ «АСТРАФАРМ» не забезпечив належне утримання устаткування, а саме: не проводиться перевірка справності роботи запобіжних клапанів посудин, що працюють під тиском (ресивера) зав.№ 1080 встановлений за адресою Київська обл., Києво-Святошинський р-н, м. Вишневе, вул. Київська, буд. 6.
Не розроблені графіки проведення ППР фреонової холодильної установки.
Роботодавець, генеральний директор ТОВ «АСТРАФАРМ» не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не призначені працівники, відповідальні за справний стан стелажів для збергінання вантажів.
Відповідальна особа за безпечну експлуатацію фреонової холодильної установки не пройшов навчання та перевірку знань з питань тих нормативно-правових актів, які регламентують її безпечну експлуатацію (НПАОП 0.00-1.51-88 Правила будови і безпечної експлуатації фреонових холодильних установок).
Роботодавцем не проведено первинний технічний огляд устатковання, яке введено в експлуатацію (силовий трансформатор 10/0,4 кВ,).
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: Огляди, виявлення і ліквідація несправностей в електроустановках не виконуються. Не встановлена особою, відповідальною за електрогосподарство, періодичність цих робіт. Відсутні оперативні журнали для записів результатів огляду електроустановок.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: відрядженим працівникам ЕТЛ ТОВ «Центуріон», із записом у журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці, не проведено цільовий інструктаж з охорони праці.
Підприємством ТОВ «Астрафарм» не отримано дозвіл на виконання робіт у вибухопожежонебезпечних та/або пожежонебезпечних зонах від органів Держпраці.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, роботодавець, генеральний директор ТОВ «АСТРАФАРМ» не забезпечив належне утримання устаткування, а саме: посудині, що працює під тиском (ресивера) зав.№ 1080 встановленого за адресою Київська обл., Києво-Святошинський р-н, м. Вишневе, вул. Київська, буд. 6 не проведено періодичний технічний огляд із зовнішнім і внутрішнім оглядом.
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: на підприємстві відсутні затвердженні на 2021 рік списки працівників, які мають право на видачу нарядів, розпоряджень, керівників робіт, допускачів, а також переліки робіт, що виконуються за нарядами, розпорядженнями і в порядку поточної експлуатації.
Не проводиться технічне обслуговування устаткування систем вентиляції підприємства із занесенням результатів в журнал з експлуатації систем вентиляції складу зберігання хімічних реактивів для потреб хімічної лабораторії.
Роботодавець, генеральний директор ТОВ «АСТРАФАРМ» здійснює налагодження, ремонт, технічне обслуговування посудини, що працює під тиском (ресивер) зав.№1080 встановлених за адресою Київська обл., Києво-Святошинський р-н, м. Вишневе, вул. Київська, буд. 6 без одержання дозволу на на виконання робіт підвищеної небезпеки.
Не розроблена інструкція з охорони праці з виконання робіт з обслуговування електрообладнання, яке розташоване у вибухонебезпечних зонах.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: відрядженим працівникам ЕТЛ ТОВ «Центуріон», із записом у журнал реєстрації вступних інструктажів з питань охорони праці, не проведено відповідний інструктаж.
Роботодавець, генеральний директор ТОВ «АСТРАФАРМ» здійснює експлуатацію посудин, що працюють під тиском ресивер зав.№1080 встановлений за адресою Київська обл., Києво-Святошинський р-н, м. Вишневе, вул. Київська, буд. 6 без одержання дозволу на експлуатацію машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.
До виконання робіт підвищеної небезпеки (обслуговування діючих електроустановок напругою до та понад 1000 В та інші) та тих що потребують професійного добору, допускаються особи за відсутності висновку психофізіологічної експертизи. Порушено: п.5 Перелік робіт де, є потреба у професійному доборі, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України та Держнаглядохоронпраці від 23.09.1994р. №263/121.
Роботодавець, генеральний директор ТОВ «АСТРАФАРМ» не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: стелажі для зберігання тарно-штучних вантажів за адресою Київська обл., Києво-Святошинський р-н, м. Вишневе, вул. Київська, буд. 6, не забезпечені табличками із зазначенням номерів стелажів і вантажопідіймальності осередку.
Керівником підприємства не забезпечено комплектування працівників та електроустановок підприємства випробуваними засобами захисту від ураження електричним струмом відповідно до норм комплектування.
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: особою, відповідальною за електрогосподарство не ведеться «Журнал обліку робіт за нарядами і розпорядженнями».
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: особою, відповідальною за електрогосподарство не визначено вид оперативного обслуговування, кількість оперативних працівників в зміну.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником перелік робіт з підвищеною небезпекою.
На підприємстві відсутній список електротехнічних працівників, затверджений керівником.
Не розроблена інструкція з безпечної експлуатації фреонової холодильної установки.
Керівником не забезпечено проведення регламентних робіт з опосвідчення стану безпеки електроустановок, що належать підприємству, із визначенням рівня безпечного стану.
Не розроблені графіки ППР вентсистем лабораторії та складу зберігання хімічних реактивів для потреб хімічної лабораторії.
Керівник підприємства не забезпечив утримання, експлуатацію і обслуговування електроустановок відповідно до вимог чинних нормативних документів, а саме: - не забезпечив проведення протиаварійних, приймально-здавальних і профілактичних випробувань та вимірювань електроустановок згідно з правилами і нормами (ПТЕ), а саме: електрообладнання ТП-1435.
У встановлений термін не проведено періодичний огляд вибухозахищеного електрообладнання, яке експлуатується у у вибухопожежонебезпечних зонах (хімічної лабораторії та складу зберігання хімічних реактивів), із фіксацією в оперативному або спеціальному журналі.
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, роботодавець, генеральний директор ТОВ «АСТРАФАРМ» не забезпечив належне утримання устаткування, а саме: Відсутній журнал нагляду (паспорт) та настанови (інструкції) з монтажу і експлуатації на посудину, що працює під тиском (ресивера) зав.№ 1080 встановленої за адресою Київська обл., Києво-Святошинський р-н, м. Вишневе, вул. Київська, буд. 6.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві, затверджений список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією, не погоджений з Держпраці.
Роботодавцем не одержано дозвіл Держпраці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: технічне обслуговування устаткування напругою понад 1000 В.
Роботодавцем не одержано дозвіл Держпраці на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки – устаткування напругою понад 1000 В, а саме: електрообладнання ТП-1435, яке знаходиться на балансі підприємства.
Датчики газосигналізатора у приміщенні складу для зберігання хімічних реактивів для потреб хімічної лабораторії, в якому зберігаються ЛЗР, не пройшли повірку у встановлені терміни.
Члени постійно діючої комісії з перевірки знань з питань охорони праці працівників ТОВ «Астрафарм» не пройшли навчання та перевірку знань всіх нормативно-правових актів з питань охорони праці, які регламентують безпечне виконання робіт в хімічній лабораторії (НПАОП 73.1-1.11-12 Правила охорони праці під час роботи в хімічних лабораторіях; НПАОП 0.00-8.11-12 Вимоги до роботодавців щодо захисту працівників від шкідливого впливу хімічних речовин; НПАОП 0.00-7.12-13 Вимоги до роботодавців стосовно забезпечення безпечного виконання робіт у потенційно вибухонебезпечних середовищах).
Відсутні експлуатаційні журнали вентиляційних систем хімічної лабораторії та складу зберігання хімічних реактивів для потреб хімічної лабораторії.
Відсутній добовий журнал фреонової холодильної установки.
Не здійснюється щозмінна перевірка справності роботи вентиляційних систем приміщень категорії «В» (складу зберігання хімічних реактивів для потреб хімічної лабораторії тощо).
Не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, роботодавець, генеральний директор ТОВ «АСТРАФАРМ» не забезпечив належне утримання устаткування, а саме: не призначив в необхідній кількості обслуговувальний персонал, який пройшов навчання з охорони праці і має відповідну кваліфікацію щодо обслуговування посудини, що працює під тиском (ресивера) зав.№ 1080.
Спеціалісти ТОВ «Астрафарм», які повинні виконувати роботи в хімічній лабораторії (інженери-хіміки: Зінгерман А.В., Тарасевич В.О., Колоколова А.В.; хіміки-аналітики: Бабенко О.В., Кізицька Т.О., Книжкова Д.В., Соловйова Ю.І., Гіджилицька О.М., Гончарова К.В.), не пройшли спеціального навчання та перевірку знань з питань охорони праці тих нормативно-правових актів, які регламентують безпечне виконання робіт в лабораторії (НПАОП 73.1-1.11-12 Правила охорони праці під час роботи в хімічних лабораторіях; НПАОП 0.00-8.11-12 Вимоги до роботодавців щодо захисту працівників від шкідливого впливу хімічних речовин; НПАОП 0.00-7.12-13 Вимоги до роботодавців стосовно забезпечення безпечного виконання робіт у потенційно вибухонебезпечних середовищах).
На підприємстві не розроблені паспорти індивідуальної експлуатації на вибухозахищене електрообладнання виробництва (вибухозахищені електродвигуни витяжних вентиляційних систем хімічної лабораторії та складу зберігання хімічних реактивів для потреб хімічної лабораторії).
Не виконані вимоги нормативно-правового акту з охорони праці, роботодавець, генеральний директор ТОВ «АСТРАФАРМ» не забезпечив належне утримання устаткування, а саме: не проводиться перевірка справності роботи манометрів посудин, що працюють під тиском (ресивера) зав. № 1080 встановлених за адресою Київська обл., Києво-Святошинський р-н, м. Вишневе, вул. Київська, буд. 6 не рідше одного разу на зміну.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: особою, відповідальною за електрогосподарство не затверджено графік, за яким повинні працювати оперативні працівники.
Не здійснюються перевірки запобіжних клапанів фреонової холодильної установки у встановлені терміни.
Роботодавцем не одержано дозвіл Держпраці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: Роботи в діючих електроустановках і на кабельних лініях напругою понад 1000 В, в зонах дії струму високої частоти.
Не проведено періодичну перевірку ефективності вентиляційних систем хімічної лабораторії та складу зберігання хімічних реактивів для потреб хімічної лабораторії.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником підприємства список адміністративно-технічних працівників, яким дозволяється одноосібний огляд електроустановок.
Роботодавець, генеральний директор ТОВ «АСТРАФАРМ» не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: робітник (комірник, вантажник, завідувач складу) не пройшли навчання із НПАОП 0.00-1.75-15 «Правила вантажно-розвантажувальних робіт».
Не розроблені паспорти на вентиляційні системи хімічної лабораторії та складу зберігання хімічних реактивів для потреб хімічної лабораторії.
Роботодавець, генеральний директор ТОВ «АСТРАФАРМ» не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не призначив наказом по підприємству відповідальну особу із вантажно-рожвантажувальних робіт.
Роботодавець, генеральний директор ТОВ «АСТРАФАРМ» не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: відсутній затверджений работодавцем графік огляду стелажів для збергінання вантажів, працівником, відповідальним за їхній справний стан.
Не виконані вимоги нормативно-правового акту з охорони праці, роботодавець, генеральний директор ТОВ «АСТРАФАРМ» не забезпечив належне утримання устаткування, а саме: відсутня виробнича інструкція для персоналу, який обслуговує посудину, що працює під тиском (ресивера) зав.№ 1080 на підставі інструкції з монтажу і експлуатації виробника або постачальника обладнання під тиском з урахуванням компонування устаткування.
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: на підприємстві роботи в електроустановках не оформлюються нарядами або розпорядженнями.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення та не функціонує служба охорони праці, а саме: відповідальною особою за безпечне проведення робіт що виконувались в електроустановках підприємства, а саме виконання випробування та вимірювання електрообладнання підрядною організацією ЕТЛ ТОВ «Центуріон», не встановлено можливість безпечного виконання даних робіт адже до роботи допущені працівники, які не мають відповідного запису у посвідченні з електробезпеки згідно вимог діючих. Враховуючи викладене роботи з випробування та вимірювання електрообладнання працівникам ЕТЛ ТОВ «Центуріон» виконувати заборонено відповідно до діючих правил.
Не здійснюються перевірки приладів автоматичного захисту фреонової холодильної установки у встановлені терміни.
Не розроблено інструкцію з безпечної експлуатації вентиляційних систем підприємства.
Покарання: відсутні
10.03.2020 1948381 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
Лабораторія фізико-хімічного аналізу відділу контролю якості
08132, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, м. Вишневе, вул. Київська, 6
Учасники:
Лукашевич П.Ю. — Генеральний директор
Лукашевич П Ю — Генеральний директор
Ольховський Андрій Васильович — Заступник начальника відділу лабораторного контролю якості лікарських засобів Департаменту контролю якості лікарських засобів Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками
Порушення:
Відсутній затверджений перелік постачальників послуг
процедура розслідування OOS не фіксується
Лабораторне обладнання не маркується щодо валідаціонного статусу
На час проведення перевірки на деякі хімічні реактиви надані сертифікати якості від постачальника, де зазначено тільки країну виробника, та відсутній сертифікат виробника
Покарання: відсутні
13.03.2019 1446595 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Відділ державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Вишневої міської ради Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.03.2019 1471854 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство «АСТРАФАРМ»
08132, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, м. Вишневе, вул. Київська, 6
Учасники:
Роговоець А І — Головний інженер
Роговоець А.І. — Головний інженер
Порушення:
В будівлі на кожному поверсі відсутні (зняті) двері сходових кліток.
Ручні пожежні сповіщувачі системи протипожежного захисту не опломбовані відповідно до додатку Ж пункту Ж 6.9 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Працівників об’єкта не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту.
Будівля не захищена від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Під час експлуатації об’єкту знижений рівень пожежної безпеки, установлений законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, а саме: не забезпечено зовнішнім протипожежним водопостачанням.
Під час експлуатації об’єкту знижений рівень пожежної безпеки, установлений законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, а саме: у будівлі не влаштований внутрішній протипожежний водопровід.
Покарання: відсутні
13.03.2019 1466556 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
Об'єкт 1
08132, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, м. Вишневе, вул. Київська, буд. 6
Учасники:
Роговець А.І. — технічний директор
Роговець А І — технічний директор
Порушення:
було допущено порушення вимог щодо порушення вимог щодо поводження з відходами під час їх збивання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації
Покарання: відсутні
13.03.2019 1390167 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов'язана з використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб'єктів відносин у сфері теплопостачання
Учасники:
Роговець Анатолій Іванович — Керівник суб'єкта господарбвання
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.12.2018 375060 Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог ліцензійних умов з виробництва (промислового) лікарських засобів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.12.2018 1208819 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність за наявною адресою представників підприємства
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.12.2018 396156 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов'язана з використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб'єктів відносин у сфері теплопостачання
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.01.2018 1374917 Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Роговець А.І. — Головний інженер
Карпова І А — інженер з охорони праці
Роговець А І — Головний інженер
Карпова І.А. — інженер з охорони праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні