Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (15)
Будівництво (8) Перевірки (9)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕРГОПАК"

#31364122

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.04.2022 3056589 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.10.2021 2362505 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
38 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративні, виробничі та складські бідівля
Черкаська обл., м. Канів, вул. Енергетиків, 191
Складський комплекс «ЕРГОПАК»
08150, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, м. Боярка, вул. Соборності, 36
Учасники:
Бровченко Сергій Володимирович — Директор з виробництва ТОВ «ЕРГОПАК»
Олійник Віталій Олексійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Фастівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області
Білоножкін Андрій Сергійович — Уповноважена особа за довіреністю ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕРГОПАК" - начальник транспортного відділу
Скиба Анатолій Васильович — Головний інспектор ВЗНС Черкаського РУ ГУДСНС України у Черкаській області
Порушення:
Керівник об’єкта своїм розпорядчим документом не визначив спеціальні місця для куріння, які необхідно позначити відповідним знаком або написом, і місця, де встановлюють урну або попільницю з негорючих матеріалів.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
У зовнішніх стінах сходової клітки не влаштовано нормовану площу фрамуг.
Будівля об’єкту не забезпечена адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасаді будівлі або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
Не забезпечено масками з переговорним пристроєм осіб, що будуть задіяні в оповіщенні, локалізації та ліквідації аварійних ситуацій та аварій.
У сходових клітках не влаштовано двері, що відокремлюють їх від суміжних приміщень та коридорів.
Основні виробничі приміщення № 37, № 121 виробництва «А» та основні виробничі приміщення № 28, № 100 та № 108 виробництва «Б» не обладнані автоматичною пожежною сигналізацією.
Двері евакуаційних виходів в сходових клітках зачиняються на електричні замки (не на внутрішні запори, які відчиняються зсередини без ключа).
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії
Не заповнено отвори у протипожежних перегородках приміщень електрощитових протипожежними дверима, воротами
Працівників об’єкту не забезпечено в повній мірі засобами індивідуального захисту, органів дихання від зброї масового знищення з розрахунку 1 фільтрувальний протигаз та 1 респіратор на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу.
Приміщення вбудованої котельні на твердому паливі не обладнано автоматичною системою пожежогасіння відповідно до додатку А таблиці А2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не підвищено межу вогнестійкості несучих металевих ферм в орендованих складських приміщеннях.
Не проведено перевірку відповідності згідно з вимогами діючого законодавства систем протипожежного захисту, не заключено договір на проведення технічного обслуговування систем протипожежного захисту із суб’єктами господарювання які мають відповідну ліцензію, тривожні сповіщення від приладів приймально-контрольних пожежних систем протипожежного захисту не виведено на пульти пожежного спостерігання відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (не надано відповідну документацію).
Двері приміщення електрощитової не влаштовані протипожежними (Вимога встановлена пунктом 6.31 та 6.4 ДБН В.1.1-7:2016).
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів не встановлені вказівні знаки.
Для інформування населення, по периметру об’єкту не встановлено попереджувальні знаки, інформаційні табло тощо, які б інформували населення про можливу небезпеку.
Не надані дані щодо показників горючості кришок відгалуджувальних та з’єднувальних коробок електропроводок у вибухопожежо-небезпечних та пожежонебезпечних приміщеннях
Не забезпечено нормовану межу вогнестійкості у місцях проходок інженерного обладнання через протипожежні перешкоди (перегородки, стіни)
Працівників об’єкта не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту.
Біля місць розташування пожежних гідрантів не встановлені покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Вогнегасники, які експлуатуються, не мають облікові номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Ширина сходового маршу сходів, що ведуть із 2-го поверху на 1-й менша 1,0 м (Вимога встановлена пунктом 7.3.13 ДБН В.1.1-7:2016).
Покриття підлоги у коридорах на 2-му поверсі використовуються з не визначеною пожежною небезпекою (покриття підлоги має бути помірно небезпечними щодо токсичності продуктів горіння, мати помірну димоутворювальну здатність та відповідати групам поширення полум'я РП1, РП2).
Не проведено вогнезахисну обробку сходів для доведення їх до мінімального значення класів вогнестійкості.
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів.
Конструкції на які встановлені струмопроводи не виконані з межею вогнестійкості не менше 0,25 години.
Пожежні щити в загальному коридорі виробничого корпусу виробництва «А» не укомплектовані первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Частину приміщень об’єкту не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Для розгляду не представлено акти прийняття в експлуатацію пристроїв блискавкозахисту з додатками.
Відсутні інструкції про заходи пожежної безпеки в приміщеннях кухні виробництва «А» та виробництва «Б».
В приміщеннях ручні пожежні сповіщувачі (пристрої ручного керування системи протипожежного захисту) не забезпечені знаками безпеки відповідно до ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір».
У коридорах на шляхах евакуації влаштовано виступи.
Наказом керівника об’єкту не визначено особу відповідальну за перевірку придатності до використання ЗІЗ.
На дверцятах внутрішніх пожежні кран-комплектів у виробничому цеху по різці поролону виробництва «А» не вказані порядкові номери кранів.
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Облицювання стін сходової клітки з невизначеною пожежною небезпекою (облицювання стін сходової клітки має бути з матеріалів з не вищою пожежною небезпекою ніж Г1, В1, Д2, Т2) (Вимога встановлена пунктом 7.3.3 ДБН В.1.1-7:2016).
Пожежний щит встановлений в приміщенні 1-го поверху не доукомплектований засобами пожежогасіння, до складу яких входять, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.09.2020 2155493 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Плаха Анатолій Євгенійович — Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Канівського районного управління ГУ ДПСС В Черкаській області
Фаюра А. А. — Перший заступник директора
Фаюра А А — Перший заступник директора
Порушення:
Не витримується санітарно-захисна зона
Покарання: відсутні
09.06.2020 1711339 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративні, виробничі та складські бідівля
Черкаська обл., м. Канів, вул. Енергетиків, 191
Склад
Черкаська обл., м. Канів, вул. Дорошенка, 5
Будівництво складської будівлі ТОВ «Ергопак»
Черкаська обл., м. Канів, вул. Енергетиків, 191
Складський комплекс «ЕРГОПАК»
08150, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, м. Боярка, вул. Соборності, 36
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.06.2020 1814457 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Бєлоножкін Андрій — Начальник транспортного відділу
Ляшко Сергій Іванович — Головний державний інспектор відділу нагляду за об'єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Закомірний Олег Олександрович — Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Фаюра Андрій Анатолійович — Перший заступник директора
Яценко Валерій Сергійович — Начальник юридичного відділу
Фаюра Анатолій Павлович — Інженер з охорони праці
Порушення:
При проведенні інструктажів на робочому місці в журналі не записані номери інструкцій з ОП, за якими проводився інструктаж. НПАОП 0.00-4.12-05.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: Не проводяться учбово-тренувальні заняття по плану з персоналом. Не ведеться журнал обліку занять.
Під час укладання трудового договору роботодавець не інформує працівника під розпис про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних і шкідливих умов праці.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не складені графіки технічного огляду, технічного обслуговування і ремонту об’єктів систем газопостачання у строки, що зазначені в паспортах, інструкціях заводів-виробників обладнання, приладів, з урахуванням місцевих умов експлуатації.
Відсутній перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу з питань охорони праці.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: немає журналу технічних оглядів і обходів газопроводів.
Не розроблена програма проведення вступного інструктажу з ОП із зазначенням тривалості інструктажу. Усунено в ході перевірки.
Деякі робочі місця біля верстатів захаращені.
Не всі необхідні інструкції з охорони праці вивісили на робочих місцях безпосередні керівники робіт.
Не вносяться дані про проведені ремонти і заміни обладнання до паспорту на газове господарство підприємства.
Не утримується в чистоті деякі робочі місці під час виконання робіт на верстаті.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не організований контрольний огляд газового господарства підприємства.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не визначений порядок приймання зберігання і видачі технічної документації газового господарства.
Не ведеться журнал обліку інструкцій з ОП.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: біля установок, що використовують газ, не вивішені схеми газового обладнання із зазначенням номерів обладнання, запобіжної і запірної арматури, контрольно-вимірювальних приладів.
Відсутній затверджений роботодавцем план роботи відповідального з охорони праці. Усунено в ході перевірки.
В окремих місцях переходу через оглядові канави не достатня кількість перехідних містків шириною не менше 0,8 м.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: перед ремонтом і при тривалій зупинці (понад 3 доби) установки (за винятком котлоагрегатів, що знаходяться в резерві) газопровід до неї і газопровід до пальника (при його живленні від колектора до відключення на установку) не відключений від діючих газопроводів першим по ходу газу до неї запірним пристроєм із встановленням інвентарної заглушки.
Не призначено особу, яка відповідає за проведення навчання та перевірку знань з питань охорони праці.
На підприємстві не розроблений перелік робіт з підвищеною небезпекою.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: приміщення топкової захламлено.
Покарання: відсутні
09.06.2020 1899760 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
Канівська філія
1900, м. Канів, вул. Енергетиків, 191
Учасники:
Бровченко С. В. — Директор з виробництва
Швиденко Олена Миколаївна — Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Канівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Касіч Л В — Інженер з охорони праці
Бровченко С В — Директор з виробництва
Плаха Анатолій Євгенійович — Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Канівського управління ГУ ДПСС В Черкаській області
Касіч Л. В. — Інженер з охорони праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.07.2019 1466933 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.11.2018 522698 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Об'єкт суб'єкту господарювання не відноситься до високого ступеня ризику
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.11.2018 1209837 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Демоз І С — еколог
Фаюра А.А. — перший заступник
Фаюра А А — перший заступник
Демоз І.С. — еколог
Порушення:
допускає змішування відходів
не розроблено план організаційно-технічних заходів по усуненню порушень
не забезпечується захист земель від забруднення, засмічення
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі