Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (621)
Зовнішня інформація (3) Перевірки (4)

ДОЧІРНЯ КОМПАНІЯ " ГАЗ УКРАЇНИ " НАЦІОНАЛЬНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ " НАФТОГАЗ УКРАЇНИ "

#31301827

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.11.2021 2370514 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
35 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративна будівля01135 м. Київ, вул. Шолуденка, 1
01135 м. Київ, вул. Шолуденка, 1
Учасники:
Щербань Аліна Єгорівна — провідний інспектор відділу ВЗНС Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Не проведено визначення розрахункового часу евакуації людей з будівлі та приміщень у разі пожежі.
Комунікаційні отвори в протипожежних перешкодах, не зашпаровані наглухо негорючим матеріалом, який забезпечує межу вогнестійкості та димогазонепроникнення, що вимагається будівельними нормами для цих перешкод.
Допускається зменшення нормованої висоти та ширини евакуаційних виходів до сходових клітин та висоту на сходах.
Зовнішній протипожежний водопровід (пожежні гідранти) привести у працездатний стан та провести випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
Евакуаційні виходи не обладнані світловими покажчиками «Вихід» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення у порушення вимог до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж від короткого замикання
Підтримання експлуатаційної придатності (технічне обслуговування) СПЗ (пожежної сигналізації, системи оповіщення про пожежу, тощо) не здійснюється відповідно до вимог технічної документації.
Коридори в яких перекрито природне освітлення, не обладнано системою протидимного захисту.
У встановлених на сходових клітинах вікнах, що повинні відчинятися, площею не менше 1,2 м2 на поверхах будівлі, зняті пристрої для їх відчинення у порушення вимог ДБН В.1.1-7.
В підвальному (цокольному) поверсі влаштовано складські (підсобні) приміщення та архіви без вікон чи люків розміром 0.9 на 1.2 м. з приямками для випускання диму (або з обладнаною працездатною системою димовидалення).
Не надано акт проведення прихованих робіт на прокладання незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки і відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії та не здійснено навчання працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Серверні (комутаційні) не обладнано автоматичною системою пожежогасіння в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Система підпору повітря в протипожежних тамбур-шлюза, що сполучає підвал та сходи, знаходиться в непрацездатному стані.
На шляхах евакуації допускається влаштування розсувних дверей.
Не надані результати іспитів зразків килимового покриття прокладеного на шляхах евакуації щодо токсичності продуктів горіння та помірної димоутворювальної здатності та відповідності групам поширення полум’я РП1, РП2.
Допускається захаращення зовнішньої території горючими відходами.
Приміщення будівель не дообладнано системами протипожежного захисту (системи пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей, система протидимного захисту) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 “Системи протипожежного захисту”.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Допускається використання технічних приміщень (ветиляційних, електрощитових, тощо) не за призначенням, розміщувати в них сторонні речі (будівельні матеріали, меблі) та розміщуються складські дільниці.
Допускається захаращення шляхів евакуації (поверхів будівлі та підвального приміщення) меблями, матеріальними цінностями.
Відсутні розрахунки допустимого струмового навантаження електричних мереж (що суперечить вимогам ПУЕ).
При гасінні пожеж при загоранні жиру в зонах з кухонним обладнанням, не влаштовані модульні системи локального пожежогасіння для такого виду загорань.
Допускається зниження ступення вогнестійкості будівлі, шляхом використання будівельних матеріалі (елементів несучих конструкцій покрівлі (покриття), з деревини), що виконуються без проектної документації затвердженої, у встановленому порядку.
На шляхах евакуації допускається фіксування самозакривних дверей у відчиненому положені.
Не всі вогнегасники навішені на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Не підтверджено справність евакуаційного освітлення на шляхах евакуації.
Пожежні кран-комплекти не піддано технічному обслуговуванню.
Допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування.
Допускається стоянка транспорту без дотримання протипожежних відстаней від будівлі та стоянка на відстані менше 5 м. від пожежних гідрантів.
На шляхах евакуації влаштовано турнікет.
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку не вказано після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана.
Не підтверджено наявність та проведення перевірки захисту будівлі та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Господарська діяльність в приміщеннях здійснюється без наявності декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
На шляхах евакуації допускається влаштування порогів та перепадів висот на яких не влаштовано пандуси з ухилом 1:6, а при перепаді понад 0.45 м. не влаштовано не менше 3-х східців з поручнями, в порушення п. 7.3.8 ДБН В.1.1-7:2016.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
15.07.2020 2136500 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лошак Віталій Олександрович — Головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.05.2020 1736213 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв’язку з дією Закону України від 17 березня 2020 року № 3219 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України. Спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», постанов Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та від 16 березня 2020 року №215 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», перевірка не була проведена.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративна будівля01135 м. Київ, вул. Шолуденка, 1
01135 м. Київ, вул. Шолуденка, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.02.2018 522548 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні