Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Будівництво (4) Перевірки (7)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "НОВОКАХОВСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ "МРІЯ"

#31278091

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
26.11.2021 2947755 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Херсонській області Проведено
67 порушень
Предмет перевірки: дотримання правил пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Горобець Богдан Олегович — Головний фахівець відділу організації профілактичної роботи та цивільного захисту Каховського РУ ГУ ДСНС України у Херсонській області
Порушення:
Адміністративна будівля не обладнана системою протипожежного захисту (протипожежною сигналізацією) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Лінії живлення до побутових кондиціонерів в адміністративній будівлі не забезпечено автономними пристроями електричного захисту.
На світильники, апарати та обладнання, встановлені у гаражах не нанесено знаки, що вказують на їх ступінь захисту згідно з чинними стандартами.
Не встановлені пожежні щити (стенди) на території об’єкта  з розрахунку один щит (стенд) на 5000 м2 захищуваної площі.
Не виконано захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ EN 62305-1:2012, ДСТУ IEC 62305-2:2012, ДСТУ EN 62305-3:2012, ДСТУ EN 62305-4:2012
Під час експлуатації виробничого цеху знижено клас вогнестійкості елементу заповнення прорізу (двері) у протипожежній перешкоді між виробничим цехом та підсобними приміщеннями.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в санітарно-забивному цеху здійснюється не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння в санітарно-забивному цеху не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ EN ISO 7010:2019 на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
Санітарно-забивний цех не обладнаний системою протипожежного захисту (протипожежною сигналізацією) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Під час експлуатації санітарно-забивного цеху знижено клас вогнестійкості елементу заповнення прорізу (двері) у протипожежній перешкоді до електрощитової
Гаражі не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ EN ISO 7010:2019.
Пожежний гідрант не справний і не забезпечує безперешкодний забір води пожежними автомобілями.
Не проводяться об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння в гаражах не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ EN ISO 7010:2019 на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
Санітарно-забивний цех не забезпечений первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) відповідно типових норм належності вогнегасників.
Посадові особи не пройшли навчання і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
У їдальні опорядження (облицювання) стін виконано з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2
Роботу новоутвореного підприємства чи використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості розпочато без подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
На пожежних щитах (стендах) не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Їдальня не забезпечена відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ EN ISO 7010:2019.
Електрообладнання, електропроводи та кабелі в гаражах за виконанням та ступенем захисту не відповідають класу зони згідно з ПУЕ.
Переносні вогнегасники в гаражах не розміщені шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення; установлювання в шафи пожежних кран-комплектів, у спеціальні тумби, на підставки, що надійно закріплені, на підлозі (якщо дозволяє конструкційне виконання), у пожежні щити (стенди).
Не надано акти проведення прихованих робіт в адміністративній будівлі в яких вказується, що під час прихованого прокладання проводів (кабелів) їх ізольовано від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння в адміністративній будівлі не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ EN ISO 7010:2019 на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
Коридори, проходи та шляхи евакуації в адміністративній будівлі не забезпечені евакуаційним освітленням.
Не здійснено навчання керівного складу з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Переносні вогнегасники в адміністративній будівлі не розміщені шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення; установлювання в шафи пожежних кран-комплектів, у спеціальні тумби, на підставки, що надійно закріплені, на підлозі (якщо дозволяє конструкційне виконання), у пожежні щити (стенди).
Неукомплектовані пожежні щити (стенди). До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Переносні вогнегасники в санітарно-забивному цеху не розміщені шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення; установлювання в шафи пожежних кран-комплектів, у спеціальні тумби, на підставки, що надійно закріплені, на підлозі (якщо дозволяє конструкційне виконання), у пожежні щити (стенди).
Санітарно-забивний цех не забезпечений відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ EN ISO 7010:2019.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в гаражах здійснюється не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння в їдальні не установлені вказівні знаки згідно з ДСТУ EN ISO 7010:2019 на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в їдальні здійснюється не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
В адміністративній будівлі експлуатується світильники зі знятими ковпаками (розсіювачами).
Працівники не пройшли навчання, інструктаж і перевірку знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки
Лінії живлення до побутових кондиціонерів в санітарно-забивному цеху не забезпечено автономними пристроями електричного захисту.
Їдальня не забезпечена необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння (вогнегасниками) відповідно типових норм належності вогнегасників.
Коридори, проходи та шляхи евакуації в їдальні не забезпечені евакуаційним освітленням.
Територія об’єкта, а також адміністративна будівля не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ EN ISO 7010:2019.
Не надано акти проведення прихованих робіт в санітарно-забивному цеху в яких вказується, що під час прихованого прокладання проводів (кабелів) їх ізольовано від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу.
Не здійснюються евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій.
Покриття підлоги у коридорі адміністративної будівлі не відповідає вимогам: помірно небезпечні щодо токсичності продуктів горіння, помірна димоутворювальна здатність та група поширення полум'я РП1, РП2.
Охоронний пост не забезпечений відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ EN ISO 7010:2019.
Не надано акти проведення прихованих робіт в їдальні в яких вказується, що під час прихованого прокладання проводів (кабелів) їх ізольовано від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу.
На світильники, апарати та обладнання, встановлені у санітарно-забивному цеху не нанесено знаки, що вказують на їх ступінь захисту згідно з чинними стандартами.
Не забезпечено відповідно до законодавства своїх працівників засобами колективного та індивідуального захисту.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати в їдальні встановлені на горючі основи (конструкції).
Пожежний кран-комплект у санітарно-забивному цеху не підлягає технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування не рідше одного разу на рік.
Не доведено металеві сходи в санітарно-забивному цеху до мінімального значення ступеня вогнестійкості відповідно будівлі.
У санітарно-забивному цеху світильники підвішуються безпосередньо на струмопровідні проводи.
Електрообладнання, електропроводи та кабелі в санітарно-забивному цеху за виконанням та ступенем захисту не відповідають класу зони згідно з ПУЕ.
Їдальня не обладнана системою протипожежного захисту (протипожежною сигналізацією) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не призначено особу з питань цивільного захисту за рахунок штатної чисельності суб’єкта господарювання
Не визначено для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення, зовнішніх установок категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Не проводиться 1 раз на рік випробування на тиск та витрату води з оформленням акта для контролю працездатності мережі системи зовнішнього протипожежного водопроводу.
Коридори, проходи та шляхи евакуації в санітарно-забивному цеху не забезпечені евакуаційним освітленням.
Пожежний кран-комплект у санітарно-забивному цеху розміщений у навісній шафі, яка не пристосована для візуального огляду без розкривання.
У приміщеннях адміністративної будівелі опорядження (облицювання) стін виконано з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2.
Не надано проектну документацію, яка затверджена у встановленому порядку на підставі якої здійснено будівництво або реконструкція їдальні
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в адміністративній будівлі здійснюється не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не встановлені бочки з водою у гаражах з розрахунку одна бочка на 250-300 м2 захищуваної площі.
Гаражі не обладнані системою протипожежного захисту (протипожежною сигналізацією) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Пожежний плоскоскладальний рукав не розгортається та не згортається не рідше одного разу на шість місяців.
В адміністративній будівлі збудована перегородка, що відділяє кухню від офісного приміщення, що не відповідає проектній документації, яка затверджена у встановленому порядку.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати в адміністративній будівлі встановлені на горючі основи (конструкції).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.09.2021 2270396 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
39 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Подлєсний Федір Пилипович — Головний державний інспектор відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Мартиненко Юрій Володимирович — Начальник управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небеспеки
Кравченко Євгеній Вікторович — головний державний інспектор відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Рожок Василь Васильович — Головний державний інспектор відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Порушення:
Не відповідає дійсна електрична схема РУ- 04 кВКТП-10/0,4 кВ№428 однолінійній електричній схемі.
Службою  охорони  праці під час перевірки робочих місць та  структурних підрозділів  підприємства не видаються обов’язкові для виконання приписи.
Не відповідає вимогам переріз заземлюючого провідника роз’єднувача.
Не заведений журнал обліку та зберігання електрозахисних засобів. 
Не заведений журнал обліку, перевірки та випробування електроінструменту, трансформаторів та переносних світильників. 
Не складений та не затверджений графік обстежень підрозділів закладу службою охорони праці.Розд.5 п. 5.1 НПАОП 0.00-4.35-04 «Типове положення про службу охорони праці».
До виконання робіт, що потребують професійного добору (роботи, пов'язані з управлінням наземним транспортом), допускаються особи без висновку психофізіологічної експертизи згідно вимог п.2.13, п.3.2 «Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій», затвердженого наказом МОЗ від 21.05.2007 р. № 246; п.9 «Переліку робіт, де є потреба у професійному доборі».
Відсутні диспетчерськінаписи на дверях приміщення РУ-04 кВ забійного цеху. 
Не заведений журнал обліку робіт за нарядами і розпорядженнями.П.3.3.12. (дод.5)  НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Журнал реєстрації інструктажів на робочому місці не відповідає вимогам додатку 6 Типового положення про порядок проведення навчання з питань охорони праці ведеться з порушеннями.
Не обладнаний контрольно-технічний пункт (КТП) для перевірки технічного стану транспортних засобів по їх випуску на лінію згідно вимог.
Не забезпечена необхідна кількість електротехнічних працівників. 
Не складений щоквартальний графік перевірки технічного стану транспортних засобів, відповідно п.1.5, п.6.1, п.6.3 Наказ МТЗУ 05.08.2008 №974 «Порядок перевірки технічного стану транспортних засобів автоперевізниками».
Особи, які суміщають професії (залучаються до керування службовими автомобілями), не проходять навчання, інструктажі і перевірку знань з питань охорони праці за професіями, що суміщаються.
Не представлені дані про проведення планово-попереджувального технічного обслуговування транспортних засобів (графіки проведення ТО-1 та ТО-2, підтверджуючі документи про виконання робіт з ТО транспортних засобів). що є порушенням роз. X, п. 1.1.НПАОП 0.00-1.62-12
Не складений  список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією.
Не заведений журнал обліку робіт за нарядами і розпорядженнями.П.3.3.12. (дод.5)  НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
В інструкціях з охорони праці підприємства остання сторінка не відповідає встановленій формі (відсутня інформація про розробника та осіб, що узгодили інструкції з охорони праці).
Положення про службу охорони праці підприємства не переглянуто з урахуванням змін до Типового положення, внесених наказом Міністерства соціальної політики України від 31.01.2017 N 148.
При в’їзді на територію підприємства не встановлені дорожні знаки із зазначенням швидкості руху.
Оглядова канава в приміщенні для зберігання транспортних засобів не обладнана розсікачами на в’їзній частині  та направляючими ребордами на всю її довжину для попередження падіння транспортного засобу в канаву під час руху.
Не затверджений план-графік проведення навчання з питань охорони праці за професіями та видам робіт, які виконуються на підприємстві на 2021рік, з якими мають бути ознайомлені працівники.
Не переглянута інструкція з охорони праці під час роботи з екранними пристроями.
Не проведені профілактичні  лабораторні випробування та вимірювання електроустановок боксів гаража, адмінбудівлі. 
В журналі реєстрації вступного інструктажу з охорони праці не вказується вік осіб які інструктуються.
Не містить необхідної інформації про найменуванняелектроустановок, стан безпеки чинних електроустановок, відповідність експлуатації електроустановок нормативним вимогам, наявність та стан документації, акт опосвідчення стану безпеки електроустановок. 
Не в повному обсязі   електротехнічні працівники забезпечені покажчиками напруги до та понад 1000 В.  
Не проведена періодична перевірка переносного електроінструменту, кабелів – подовжувачів, переносних світильників, знижувальних трансформаторів.
Не проводиться перевірка технічного стану транспортних засобів при випуску на лінію та поверненні їх з лініївповноваженою відповідальною особою з записом результатів  у журналах встановленої форми, згідно п.2.1, п.2.2, п.3.1, п.5.4, п.8.1, п.8.2, дод.3 Наказ МТЗ України 05.08.08р. № 974; п.3.6 Наказ Мінтрансу України від 30.03.1998 р. № 102.
Не визначений персонал (уповноважена відповідальна особа), що перевіряє технічний стан транспортних засобів згідно з вимогами додатку п.5.4 «Порядку перевірки технічного стану транспортних засобів автомобільними перевізниками», затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв'язку України 05.08.2008 р. № 974 (відсутній наказ).
Не проводиться перед рейсовий медичний огляд водіїв (відсутній медпрацівник, відсутній журнал перед рейсового та після рейсового медичних оглядів водіїв, відсутнє відокремлене приміщення для проведення щозмінних медичних оглядів водіїв), згідно п.1.4, п.1.8, п.4.2, п.4.3, дод.2, 3 «Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів» Наказ №65/80 від 31.01.2013р. МОЗ і МВС України.
Не представлений перелік робіт, які виконуються в діючих електроустановках по наряду-допуску.
Не проведене чергове навчання та перевірка знань на ІІ гр. з електробезпеки працівникам, які працюють з переносним електроінструментом класу І. 
Не складений список працівників, яким надано право одноосібного огляду електроустановок. 
Під вивішені частини транспортних засобів та агрегатів встановлюються сторонні предмети (дерев’яні колоди, тощо).
Відсутні диспетчерськінаписи на дверях комірки РУ-10 кВ, РКТП 10кВ КТП 10/04 кВ№428. 
Не проінформовані працівники під розписку про умови праці та наявність на їх робочих місцях небезпечних та шкідливих виробничих факторів, які виникають під час роботи з екранними пристроями .
Відсутня інформація про проведення  часткового технічного огляду домкратів, що перебувають в експлуатації -  не рідше одного разу на 12 місяців.
Не проведені чергові випробування існуючого покажчика напруги до 1000 В. 
Покарання: відсутні
06.09.2021 2335810 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство "Мрія"
74900, Херсонська обл., Каховський р-н, м. Нова Каховка, м. Таврійськ, вул. Промислова, 4-Б
Учасники:
Ліпілін Анатолій Сергійович — Заступник начальника управління-начальник відділу організації профілактичної роботи та цивільного захисту Каховського РУ ГУ ДСНС України у Херсонській області
Метьолкін Віктор Павлович — директор ТОВ НК МК "Мрія"
Порушення:
Під час експлуатації санітарно-забивного цеху знижено клас вогнестійкості елементу заповнення прорізу (двері) у протипожежній перешкоді до електрощитової
Не доведено металеві сходи в санітарно-забивному цеху до мінімального значення ступеня вогнестійкості відповідно будівлі.
В адміністративній будівлі збудована перегородка, що відділяє кухню від офісного приміщення, що не відповідає проектній документації, яка затверджена у встановленому порядку.
Покарання: відсутні
13.07.2020 1728759 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство "Новокаховський м'ясокомбінат мрія"
74900, Херсонська обл., Каховський р-н,. Таврійськ, вул. Промислова, 4 "В"
Підприємство "Новокаховський м'ясокомбінат мрія" (Херсонська область)
74900, Херсонська обл., м. Таврійськ, вул. Промислова, 4 "В"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.06.2020 2128785 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Херсонській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: достовірність відомостей поданих до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лук'яненко Анна Олександрівна — головний бухгалтер
Заяць Ірина Василівна — начальник відділу контрольно-перевірочної роботи №2 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області
Порушення:
Відомості в звітності не відповідають даним обліку страхувальника
Покарання: відсутні
12.11.2018 1209118 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення:
Реєстрова карта об"єктів утворення, оброблення та утилізації відходів не розроблено | ст. 28 Закону України "Про відходи";
Статистична звітність 1-відходи ведеться не в повному обсязі; Декларація про кількість відходів не складалась та не подавалась | ч.3 ст. 17 ЗУ "Про відходи", постанови КМУ №1218; Первинний облік відходів по встановленій формі 1-ВТ не впроваджено
Первинний облік щодо придбаних мастил (олив), їх використання, подальшого поводження з відпрацьованими мастилами (оливами) та подання щокварталу до 10 числа наступного місяця до Держекоінспекції інформації про стан поводження з відпрацьованими мастилами (оливами) не здійснюється | додаток до Постанови КМУ від 17.12.2012 №1221 "Деякі питання збирання, перевезення, зберігання, оброблення (перероблення), утилізації та/або знешкодження відпрацьованих мастил (олив) (в редакції постанови КМУ від 25.11.2015 №1198 "Порядок збирання, перевезення, зберігання, оброблення (перероблення), утилізації та/або знешкодження відпрацьованих мастил (олив)";
ВІдсутні договори зі спеціалізованими організаціями для передачі відходів | п. є ст. 17 Закону України "Про відходи"; Відсутні договори зі спеціалізованими організаціями на подальшу утилізацію відходів | п. є ст. 17 Закону України "Про відходи";
Журнал ПОД-11 ведеться з порушеннями | п.7 ст. 44 Водного кодексу України; Водозабірна арматура не пофарбована | ст. 44 Водного кодексу України; Не надіслано заяву до Державної служби геології та надр України щодо впровадження автоматизованої системи обліку по артезіанським свердловинам | Пункт 7 статті 44 Водного кодексу України, наказ №110 Міністерства екології та природних ресурсів; Водоохоронна зона частково порушена | п7 ст 44 ВКУ
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.11.2018 522503 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: зміна ступені ризику субєкта господарювання
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні