Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (17)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (8)

СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-ІСПАНСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО-ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ"САНЗА ТОП "

#31274081

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.08.2022 3084670 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство Санза ТОП
47501, Тернопільська обл., Тернопільський р-н, м. Бережани, Бережанської Мтг, вул. С. Стрільців, буд. 69
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.02.2021 2232994 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Об'єкти:
Підприємство
47501, Тернопільська обл., м. Бережани, вул. С. Стрільців, 69
Учасники:
Гарагуц Володимир — Уповноважена особа
Одуд Олександр Анатолійович — Головний спеціаліст відділу карантину рослин Управління фітосанітарної безпеки - державний фітосанітарний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.07.2020 1896270 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: ЗУ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню COVID-19"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.07.2020 1871047 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: ЗУ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.06.2020 2127451 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Тернопільській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: відсутність, під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб'єкта господарювання або уповноваженої ним особи
Предмет перевірки: виконання суб'єктом господарювання припису про усунення порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки від 15.11.2019 № 111
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.11.2019 1474257 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
38 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство "САНЗА ТОП"
47501, Тернопільська обл., м. Бережани, вул. С. Стрільців, буд. 69
Учасники:
Порушення:
Не розроблено Графік проведення спеціальних об’єктових навчань та тренувань з питань цивільного захисту, який узгодити з місцевими органами виконавчої влади, місцевими органами ДСНС.
Відсутня декларація відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Наявні первинні засоби пожежогасіння (вогнегасники) не пройшли технічний огляд (перезарядку).
В приміщеннях не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
В електрощитових плавкі вставки запобіжників не калібровані, на клеймі відсутні зазначення номінального струму вставки (клеймо становиться заводом – виготовлювачем або електротехнічною лабораторією).
Відсутні інструкції щодо дій персоналу у разі загрози виникнення або виникненні надзвичайних ситуацій.
З працівниками підприємства не проведено навчання, протипожежний інструктаж і перевірку знань з пожежної безпеки у встановленому порядку.
Дерев'яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) адміністративної будівлі та складських приміщень не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують 1 групу вогнезахисної ефективності.
Приміщення адміністративної частини об’єкта не обладнано системами протипожежного захисту, а саме: - системою пожежної сигналізації.
Адміністративну частину виробничого цеху не відділено від виробничої протипожежною перегородкою першого типу із влаштуванням в дверному отворі протипожежних дверей другого типу з класом вогнестійкості ЕІ 30.
До пожежної водойми не влаштовано під’їзд з твердим покриттям з майданчиком (пірсом) розміром не менше 12х12 метрів для встановлення пожежних автомобілів і забирання води будь – якої пори року. Біля місця розташування водойми не встановлено покажчик відповідного взірця (об'ємний зі світильником або плоский із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на нього літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
При в’їзді (виїзді) на об’єкт не встановлено схему території, на якій слід вказати розміщення будівель, споруд, пожежної водойми та під’їздів пожежних автомобілів до них.
Приймально – контрольний прилад системи пожежної сигналізації в приміщеннях виробничого цеху потребує заміни. Відсутня технічна документацію на теплові сповіщувачі змонтовані в приміщеннях виробничого цеху.
У приміщеннях виробничого цеху лампи розжарювання не обладнано захисним суцільним склом (ковпаками).
Посадова особа, відповідальна за проведення протипожежних інструктажів з працівниками об’єкта, не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у встановленому порядку.
В приміщеннях виробничого цеху на електродвигуни, світильники та обладнання не нанесено знаки, що вказують їх ступінь захисту згідно з чинними стандартами.
Адміністративні приміщення об’єкта не забезпечено в повній мірі первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) в кількості 2 шт. ВП – 5 (вогнегасник порошковий), 2 шт. ВВК – 2 (вогнегасник вуглекислотний).
Електрощити не забезпечено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами та вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Виробничі та складські приміщень не забезпечені блискавкозахисними пристроями та заземлюючими пристроями блискавкозахисту.
Паспорт потенційно – небезпечного об’єкта не переоформлено.
Особа що залучається для проведення інструктажів, навчання і перевірки знань з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки не пройшла спеціальну підготовку у навчально – методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.
В приміщеннях виробничого цеху відгалужувальні та з’єднувальні коробки не закрито кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів.
В приміщеннях виробничого цеху в несправна система внутрішнього протипожежного водопроводу.
Насоси – підвищувачі тиску води для внутрішнього протипожежного водопостачання в приміщеннях виробничого цеху несправні.
Не проведено спеціальне об’єктове тренування з питань цивільного захисту.
Територію підприємства захаращено горючим сміттям та відходами виробництва.
Не розроблено план реагування на надзвичайні ситуації .
Пожежні щити не доукомплектовано протипожежним інвентарем: вогнегасники – 3 шт., ящик з піском – 1 шт., протипожежне покривало – 1 шт., багор та або лом та гак – 2 шт., лопати – 2 шт., сокири – 2 шт.
В приміщеннях виробничого цеху експлуатується тимчасова електромережа прокладена відкрито.
На території об’єкта розташовано звалище горючих відходів.
Приміщення виробничого цеху захаращено горючим сміттям та відходами виробництва.
Для працівників охорони (сторожів, вартових) не вивішено на видному місці інструкцію, в якій визначено їхні обов’язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень та порядок дій у разі виявлення пожежі.
Об’єкт не забезпечено зовнішнім протипожежним водопостачанням з розрахунку витрати води на пожежогасіння 20 л/с .
До Державного департаменту страхового фонду документації для реєстрації підприємства в Державному реєстрі потенційно – небезпечних об’єктів не подано документи.
Територію об’єкта, а також, будинки, споруди, приміщення не забезпечено знаками безпеки відповідно до ДСТУ ISO 6309:2007 “Протипожежних захист. Знаки безпеки. Форма та колір.”
Для всіх будівель і приміщень виробничого і складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної безпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 “Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок вибухопожежною та пожежною небезпекою”, а також клас зони згідно з “Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок”, у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначити на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
В приміщеннях виробничого цеху та під навісах готової продукції з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснити за допомогою скрутки.
Для приміщень об’єкта не розроблено інструкції про заходи пожежної безпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.04.2018 522490 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.04.2018 1071655 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання законодавства у сфері карантину рослин
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні