Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (11)
Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЗАТОКА"

#31230112

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.11.2022 3057528 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
об'єкт 1
Запорізька обл., Василіський р-н, С. Кам'янське, вул. Залізнична, 42 Б
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.08.2019 1392089 Рибне господарство Державне агентство рибного господарства України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв’язку із наявністю підстав, передбачених Законом України Про особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності щодо фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері рибного господарства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.08.2019 1452174 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
Підприємством не забезпечено професійну підготовку, підвищення кваліфікації та проведення атестації фахівців у сфері поводження з відходами.
На підприємстві не призначено відповідальних осіб у сфері поводження з відходами
На підприємстві відсутній дозвіл на здійснення операцій у сфері поводження з відходами.
Відсутні документи, що посвідчують державну реєстрацію права власності чи права користування або право оренди земельної ділянки за адресою: Запорізька область, Василівський район, с. Камянське, вул. Залізнична, буд. 42-Б, що знаходиться у користуванні ТОВ« ЗАТОКА».
ТОВ« ЗАТОКА» не здійснюються заходи для максимального збирання, зберігання, видалення та утилізації відходів відповідно до вимог екологічної безпеки, реалізації чи передачі їх іншим споживачам або підприємствам, установам та організаціям, що займаються збиранням, обробленням та утилізацією відходів: 1) не організовані спеціально відведені та відповідно обладнані та промарковані місця для роздільного (окремого) збирання, належного зберігання відходів, які утворюються при здійсненні господарської діяльності; 2) відсутні укладені договори зі спеціалізованими організаціями для передачі на утилізацію або переробку відходів, що утворюються при здійсненні господарської діяльності ТОВ« ЗАТОКА» зокрема: автомобільні шини; тара пластикова використана забруднена; відходи деревини; відходи, комунальні відходи; металобрухт; тощо.
Не здійснюється контроль за станом місць чи об’єктів розміщення власних відходів. Не розроблені спеціальні паспорти на відходи, які утворюються при здійсненні господарської діяльності установи із зазначенням характеристики, найменування та коду відходів (згідно з державним класифікатором відходів), їх кількісний та якісний склад, походження, а також відомості про методи контролю та безпечного поводження з ними.
Підприємством не розроблені реєстрові карти об’єктів утворення, оброблення і утилізації відходів, що утворюються при здійсненні господарської діяльності.
ТОВ« ЗАТОКА».не проведено визначення джерел утворення відходів при здійсненні господарської діяльності (інвентаризація відходів), не розроблено звіт, не визначено показник загального утворення відходів. Не визначені склад і властивості відходів, які утворюються при здійсненні господарської діяльності ТОВ« ЗАТОКА» та ступінь їх небезпечності для навколишнього природного середовища: використані засоби індивідуального захисту; промащена обтирка; тара металева та пластикова використана забруднена; відходи, що утворились після прибирання територій; комунальні відходи; металобрухт; масляна пластикова тара, промащений папір; тощо.
ТОВ «Затока» не укладено договір про послуги з водовідведення (скидання стічних вод) в системи первинного водокористувача. Відсутні документи, про здійснення очистки вигрібної ями.
Не надається місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування, уповноваженим органам виконавчої влади у сфері поводження з відходами інформація про відходи та поводження з ними діяльність, а саме підприємством не подається до органу державної статистики статистична звітність щодо поводження з відходами за формою №1-відходи.
Не організовано ведення первинного поточного обліку кількості, типу і складу всіх видів відходів та пакувальних матеріалів і тари, що утворюються, збираються, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються за встановленою формою № 1-ВТ.
У контейнері для збирання комунальних (побутових) відходів зафіксовано змішування відходів, для яких в Україні існує відповідна технологія утилізації (відходи пластмас, поліетилен, картон, використані засоби індивідуального захисту, промащена обтирка, тощо).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.07.2018 359004 Рибне господарство Державне агентство рибного господарства України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері рибного господарства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні