Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Будівництво (3) Перевірки (7)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "МОНОЛІТБУДСЕРВІС"

#31194525

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.05.2022 3146130 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробнича база
39600, Полтавська обл., Кременчуцький р-н, Кремекнчуцька Мтг, м. Кременчук, вул. Василя Симоненка, буд. 1-Е
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.09.2021 2913509 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Силенко Олександр Васильович — головний державний інспектор сектору нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та з"вязку відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Дяченко Олександр Іванович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Горенко Сергій Олександрович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Жабо Дмитро Ерастович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Беспалов Володимир Олександрович — головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Полтавській області
Гринюк Віталій Анатолійович — Заступник начальник відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Полтавській області
Гладенький Віктор Миколайович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.08.2021 2294123 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
35 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Гладенький Віктор Миколайович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Ковальський Андрій Васильович — завідувач сектору нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв'язку
Горенко Сергій Олександрович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Силенко Олександр Васильович — головний державний інспектор сектору нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та з"вязку відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Жабо Дмитро Ерастович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Беспалов Володимир Олександрович — головний державний інспектор сектору нагляду на виробництві і на об"єктах підвищеної небезпеки відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Гринюк Віталій Анатолійович — Заступник начальник відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Полтавській області
Дяченко Олександр Іванович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Порушення:
Положення про навчання підприємства розроблено без врахування вимог Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05.
По підприємству не проводиться 1 раз на 6 місяців перевірка кабелів-подовжувачів електричного струму.
Використовуються драбини без відповідних написів, та випробувань.
Для організації безпечного руху по території підприємства не доведений до відома працівників схематичний план (схема) руху транспортних засобів та працівників з показом дозволених та заборонених напрямків, поворотів, зупинок, виїздів, в'їздів тощо.
Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не відповідає встановленій формі.
Не створена комісія з представників адміністрації, профспілкової організації підприємства (уповноваженої найманими працівниками особи з питань охорони праці, якщо профспілка на підприємстві не створювалась), яка забезпечує приймання і перевірку ЗІЗ, що надходять на підприємство, на їх відповідність вимогам нормативних документів та результатам оцінки, проведеної відповідно до встановлених вимог.
Не складений в установленому порядку з урахуванням специфіки виробництва, відповідний перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці.
Посадові особи підприємства не пройшли навчання та перевірку знань з НПАОП 0.00-7.11-12 Загальні вимоги стосовно забезпечення роботодавцями охорони праці працівників.
В журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці відсутня відмітка про перевірку знань та допуск до самостійної роботи.
Не складений в установленому порядку перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу.
Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не скріплений печаткою.
Неелектротехнічним працівникам не проведено інструктаж на I групу з електробезпеки у встановленому порядку.
Суб'єкт господарювання не забезпечив проходження перед рейсового медичного огляду водіїв транспортних засобів.
Посадові особи підприємства не пройшли навчання та перевірку знань Правил охорони праці на автомобільному транспорті НПАОП 0.00-1.62-12.
В журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці не завжди зазначається вік особи яку інструктують.
Службою охорони праці в установленому порядку не розроблено програму вступного інструктажу (з урахуванням особливостей виробництва).
В слюсарному приміщенні використовується електричний кабель-подовжувач який має пошкодження.
Положення про службу охорони праці підприємства розроблено без врахування вимог Типового положення про службу охорони праці НПАОП 0.00-4.35-04.
Роботодавцем не забезпечено участь працівників в обговоренні всіх питань щодо безпеки, захисту здоров’я та життя.
В структурних підрозділах (службах) відсутній перелік інструкцій з охорони праці.
Не призначені працівники, відповідальні за справний стан стелажів для збергінання вантажів. Не розроблений затверджений роботодавцем графік огляду стелажів.
На підприємстві не здійснюється громадський контроль за додержанням законодавства про охорону праці з боку професійної спілки, її об'єднання в особі своїх виборних органів і представників або уповноважена найманими працівниками особа.
На корпусах електроінструменту не зазначені інвентарні номери, а також дати наступних перевірок.
Відсутній журнал перевірки технічного стану транспортних засобів.
Для організації безпечного руху по території підприємства вивішений при в'їзді на територію схематичний план (схема) руху транспортних засобів не містить позначення руху працівників.
Інструктажі з питань охорони праці проводяться з працівниками за інструкціями, які не мають відношення до виконуваних ними робіт.
Не всі засоби індивідуального захисту ( костюм робочий), що використовуються працівниками, мають маркування національним знаком відповідності.
До складу постійно діючої комісії по перевірці знань працівників з питань охорони праці не включено представника трудового колективу.
На підприємстві не розроблений в установленому порядку перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання).
В слюсарному приміщенні використовується ручний слюсарний інструмент, який не відповідає встановленим нормам (молотки та кувалди з навареними металевими рукоятками, зварені гайкові ключі, саморобні пристосування).
На засоби індивідуального захисту (костюм робочий) відсутня декларація про відповідність встановленої форми.
Відсутні протоколи вимірів опору ізоляції ручного електрофікованого інструменту.
Роботодавець не забезпечив регулярне навчання працівників правилам користування ЗІЗ та демонстрацію їх правильного застосування.
Кабелі електроінструментів не захищені від випадкового пошкодження і зіткнення його з гарячими, вологими та масляними поверхнями.
На території підприємства стелажі для зберігання тарно-штучних вантажів, матеріалів, металу та іншого не мають відповідного позначення (номер стелажа, вантажопідіймальність).
Покарання: відсутні
25.03.2021 2553169 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю в частині оплати праці
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Рогізна Людмила Миколаївна — Заступник начальника відділу з питань гігієни та експертизи умов праці
Свириденко Юлія Валеріївна — Головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.12.2020 2510391 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Гладенький В.М. — Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв'язку
Горенко Сергій Олександрович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Гладенький В М — Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв'язку
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.11.2020 2432885 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ДОДЕРЖАННЯ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО ПРАЦЮ В ЧАСТИНІ ОПЛАТИ ПРАЦІ
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Свириденко Юлія Валеріївна — Головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.12.2019 2065311 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Полтавській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: інспекційне відвідування
Підстави:
За зверненням фізичної особи, стосовно якої порушено правила оформлення трудових відносин
Учасники:
Ляшенко Наталія Володимирівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Дворака Микола Володимирович — Виконуючий обов"язки директора
Порушення:
щодо допущення працівників до роботи без укладення трудових договорів, оформлених наказами чи розпорядженнями власника або уповноваженого ним органу
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом