Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Будівництво (8) Перевірки (15)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АЛМА-ТРЕЙД"

#31146272

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
30.03.2021 2554956 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Басиста Катерина Вікторівна — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кропивницького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області
Третяк Тамара Олександрівна — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кропивницького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області
Порушення:
1.Після завершення оздоблюваних робіт на вході в готель та коридорах обладнати місця для обробки рук.
2.Забезпечити нанесення тимчасового маркування для дотримання соціальної дистанції між відвідувачами.
Покарання: відсутні
11.03.2021 2544662 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту, пожежної і техногенної безпеки; виконання вимог приписів, постанов, розпоряджень
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Антоненко Ірина Олександрівна — Державний інспектор з нагляду у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки у м. Кропивницькому та Кіровоградському районі
Гайдук Володимир Іванович — Генеральний директор Товариства з обмеженою відповідальністю "Алма-Трейд"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.02.2021 2363716 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Товариство з обмеженою відповідальністю «Алма-Трейд», та орендарі (кінотеатр «Портал», нічний клуб «Провокатор»), що знаходяться за адресою: Кіровоградська область,
м. Кропивницький, вул. Соборна, 1А
Товариство з обмеженою відповідальність «Алма-Трейд», та орендарі (кінотеатр «Портал», дитячий розважальний центр «Portal Park», готель «Єлисаветград», спортивний клуб «Alex», більярдний клуб «Котовський», нічний клуб «Провокатор»)
Кіровоградська обл., м. Кропивницький, вул. Соборна, 1А
ТОВ "АЛМА-ТРЕЙД"
25011, Кіровоградська обл., м. Кропивницький, вул. Соборна, 1-А
Готель "Єлисаветград"
Кіровоградська обл., м. Кропивницький, вул. Соборна, 1-А
Учасники:
Гайдук Володимир Іванович — Генеральний директор Товариства з обмеженою відповідальністю "Алма-Трейд"
Антоненко Ірина Олександрівна — Державний інспектор з нагляду у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки у м. Кропивницькому та Кіровоградському районі
Арцибашев Роман Валерійович — Головний інспектор ВЗНС Кропивницького РУ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
Порушення:
Не заповнено отвір у протипожежній перешкоді, яка відокремлює електрощитову шляхом встановлення сертифікованих протипожежних дверей з нормованою межею вогнестійкості.
Працівниками та відповідальним особам танцювальної студії та студія бойових мистецтв на 4-му поверсі та слону краси у приміщенні з окремим входом на 2-му поверсі не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Усі приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Допущено улаштування торгівельних кіосків на сходовій клітині біля супермаркету «Копілка» на першому поверсі будівлі.
У житлових номерах на видимих місцях не вивішено: план евакуації з відповідного поверху із зазначенням даного номера, кімнати, евакуаційних виходів та шляхів руху до них, місць розміщення первинних засобів пожежогасіння та ручних пожежних сповіщувачів, а також необхідний пояснювальний текст і пам'ятка про дії на випадок виникнення пожежі; стисла пам’ятка для мешканців про правила пожежної безпеки.
На другому поверсі готелю не забезпечено ширину евакуаційного виходу не менше ніж 0,8 м.
Орендарів не забезпечено достатньою кількістю первинних засобів пожежогасіння відповідно до наказу МВС України від 15.01.2018 № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників».
Не проведено ремонт внутрішнього протипожежного водопостачання.
Не проведено ремонт системи протипожежного захисту (установки автоматичної системи пожежогасіння).
Черговий персонал готелю, а також мешканців не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі для організації евакуації людей у разі виникнення пожежі.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлено протипожежний режим.
Приміщення навчальних класів мовної студії «Жирафа Клаб», школи усного рахунку «Соробан», центру розвитку дитини «Дошкільнятко», залу настільного тенісу на 3-му поверсі та приміщення спортивного клубу «Alex» на першому поверсі не обладнано системами протипожежного захисту (пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей) з подальшим виведенням тривожних сповіщень від приладів приймально-контрольних пожежних систем протипожежного захисту на пульт пожежного спостерігання.
Приміщення на 2-му поверсі готелю не обладнано системами протипожежного захисту (пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей) з подальшим виведенням тривожних сповіщень від приладів приймально-контрольних пожежних систем протипожежного захисту на пульт пожежного спостерігання.
Вікна сходової клітини не обладнано пристроями для їх відчинення з рівня сходової площадки.
Допущено здачу в оренду приміщень суб’єктам господарювання, які не подали декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблено та не затверджено керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Допущено використання килимового покриття підлоги, яке не відповідає нормативним показникам пожежної небезпеки (горючості, займистості, групі поширення полум'я, димоутворювальної здатності та токсичності продуктів горіння).
Керівним складом не пройдено підготовку у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігання та оперативного реагування на них.
Для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
На другому поверсі готелю не забезпечено відчинення дверей на шляху евакуації у напрямку виходу з приміщень.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.09.2020 2105560 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: додержання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Гайдук Володимир Іванович — Генеральний директор ТОВ "Алма-Трейд"
Антоненко Ірина Олександрівна — Державний інспектор з нагляду у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки у м. Кропивницькому та Кіровоградському районі
Порушення:
У приміщеннях червоного та синього кінозалів для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння. (Кінотеатр "Портал").
Не відремонтовано пожежний гідрант на території підприємства
Допущено облицювання стін на шляхах евакуації з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2 (вагонку). (Кінотеатр "Портал")
Приміщення синього кінозалу не забезпечено 2-м евакуаційним виходом (на шляху евакуації розміщено кафе «Крила»).
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Не проведено ремонт системи внутрішнього протипожежного водопостачання.
У приміщенні для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння.
Допущено розміщення кабінки для фото у сходовій клітині біля виходу з кінотеатру «Портал».
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт. (Нічний клуб «Провокатор»)
Приміщення червоного та синього кінозалів не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт. (Кінотеатр "Портал")
Не проведено вогнезахисне обробляння дерев'яних конструкцій в приміщеннях червоного та синього кінозалів
Не проведено ремонт системи протипожежного захисту (установки автоматичної системи пожежогасіння).
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою системи оповіщення 3-го типу) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт. (Кінотеатр "Портал")
Покарання: відсутні
02.09.2020 2105556 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: додержання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Арцибашев Роман Валерійович — Державний інспектор з нагляду у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки у м. Кропивницькому та Кіровоградському районі
Гайдук В.І. — Генеральний директор ТОВ "Алма Трейд"
Гайдук В І — Генеральний директор ТОВ "Алма Трейд"
Порушення:
У приміщеннях готелю на килимове покриття відсутні відомості щодо токсичності продуктів горіння.
Працівників не забезпечено пристроями радіаційного і хімічного захисту.
Вікна сходової клітини не обладнано пристроями для їх відчинення з рівня сходової площадки.
Черговий персонал готелю. а також мешканців не забезпечено пристроями фільтрування для саморятування під час пожежі для організації евакуації людей у разі виникнення пожежі.
Не проведено ремонт установки автоматичної пожежної сигналізації
Тривожні сповіщувачі від приймально-контрольних приладів системи протипожежного захисту будівель і споруд не виведено на пульт пожежного спостереження.
Приміщення не обладнані системою оповіщення 2-го типу
Покарання: відсутні
07.05.2020 2109429 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: додержання субєктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Гавриленко Тарас Ігорович — провідний інспектор Кропивницького МРВ УДСНС України у Кіровоградській області
Гайдук Володимир Іванович — Генеральний директор
Порушення:
Приміщення кінотеатру не обладнано системою протипожежного захисту (установкою системи оповіщення 3-го типу) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт. (Кінотеатр "Портал")
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт.
Приміщення червоного та синього кінозалів не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт. (Кінотеатр "Портал")
У приміщеннях червоного та синього кінозалів для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння. (Кінотеатр "Портал")
Не проведено ремонт системи внутрішнього протипожежного водопостачання.
Не проведено ремонт системи протипожежного захисту (установки автоматичної системи пожежогасіння).
Не проведено вогнезахисне обробляння дерев'яних конструкцій в приміщеннях червоного та синього кінозалів. (Кінотеатр "Портал").
Покарання: відсутні
27.01.2020 2081142 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
43 порушення
Предмет перевірки: додержання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Антоненко Ірина Олександрівна — Державний інспектор з нагляду у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки у м. Кропивницькому та Кіровоградському районі
Гайдук Володимир Іванович — Генеральний директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Алма-Трейд»
Порушення:
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту (пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей).Готель «Єлисаветград»
Приміщення не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).Школа «Соробан»
Допущено оренду приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.Магазин «Наша Кава» ФОП Бобела Іван Іванович
Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту (пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей)Більярдний клуб «Котовський»
Не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.Магазин «Студія шаров» ФОП Ковачевич Олени Миколаївни
Приміщення не обладнані системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації) зі складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт.Нічний клуб «Провокатор»
Приміщення червоного та синього кінозалів не обладнано системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації) зі складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт.Кінотеатр «Портал»
Кожен пожежний кран-комплект не укомплектовано пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля.Більярдний клуб «Котовський»
Допущено оренду приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.Салон краси ФОП Мороз Таїси Вікторівни
Приміщення не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).Магазин «Наша Кава» ФОП Бобела Іван Іванович
У приміщеннях для килимового покриття не визначено показники небезпечності щодо токсичності продуктів горіння.Готель «Єлисаветград»
У приміщенні для килимового покриття не визначено показники небезпечності щодо токсичності продуктів горіння.Нічний клуб «Провокатор»
Не відремонтовано пожежний гідрант на території підприємства.
Посадовими особами та працівниками не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».Магазин «Студія шаров» ФОП Ковачевич Олени Миколаївни
Посадовими особами та працівниками не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».Магазин косметики ФОП Чурзіна Тетяна Володимирівна
Посадовими особами та працівниками не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».Центр розвитку «Smart Z»
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників.Більярдний клуб «Котовський»
Допущено оренду приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.Центр розвитку «Smart Z»
У приміщеннях для килимового покриття не визначено показники небезпечності щодо токсичності продуктів горіння.Більярдний клуб «Котовський»
Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту (оповіщення про пожежу 3-го типу та управління евакуацією людей) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт. Кінотеатр «Портал»
Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту (пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей)Спортивний клуб «Alex»
Посадовими особами та працівниками не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».Салон краси ФОП Мороз Таїси Вікторівни
Переносні вогнегасники не розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення або у спеціальні тумби, на підставки, що надійно закріплені, на підлозі (якщо дозволяє конструкційне виконання).Більярдний клуб «Котовський»
Приміщення не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).Магазин косметики ФОП Чурзіна Тетяна Володимирівна
Приміщення не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).Центр розвитку «Smart Z»
Не проведено ремонт внутрішнього протипожежного водопостачання.
Не проведено вогнезахисне обробляння дерев’яних конструкцій в приміщеннях червоного та синього Кінотеатр «Портал».
Посадовими особами та працівниками не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».Магазин «Моб девайс»
Черговий персонал готелю, а також мешканців не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі для організації евакуації людей у разі виникнення пожежі.Готель «Єлисаветград»
Приміщення не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).Магазин «Студія шаров» ФОП Ковачевич Олени Миколаївни
Приміщення не обладнані системою протипожежного захисту (системою оповіщення 1-го типу).Дитячий розважальний центр «Portal Park»
Допущено оренду приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.Магазин «Моб девайс»
Вікна сходової клітини не обладнано пристроями для їх відчинення з рівня сходової площадки.Готель «Єлисаветград»
Не пофарбовано зовнішні пожежні сходи, сходи на перепадах висот і огорожі на покриттях будівлі.
У приміщеннях для килимового покриття не визначено показники небезпечності щодо токсичності продуктів горіння.Дитячий розважальний центр «Portal Park»
Допущено оренду приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.Школа «Соробан»
У приміщеннях червоного та синього кінозалів для килимового покриття не визначено показники небезпечності щодо токсичності продуктів горіння.Кінотеатр «Портал»
Приміщення не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).Салон краси ФОП Мороз Таїси Вікторівни
Допущено оренду приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.Магазин косметики ФОП Чурзіна Тетяна Володимирівна
Посадовими особами та працівниками не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».Школа «Соробан»
Не заповнено отвір у протипожежній перешкоді, яка відокремлює електрощитову шляхом встановлення сертифікованих протипожежних дверей.
Не проведено ремонт системи протипожежного захисту (установки автоматичної системи пожежогасіння).
Приміщення не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).Магазин «Моб девайс»
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.10.2019 1702528 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кравченко Валентин Анатолійович — завідуючий господарством тов «алма-трейд»
Гайдук Володимир Іванович — Директор ТОВ «Алма-Трейд»
Порушення:
Не відремонтовано пожежний гідрант на території підприємства
У приміщеннях червоного та синього кінозалів для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння.
Приміщення синього кінозалу не забезпечено 2-м евакуаційним виходом (на шляху евакуації розміщено кафе «Крила»).
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт.
Допущено облицювання стін на шляхах евакуації з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2 (вагонку).
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Не проведено ремонт системи внутрішнього протипожежного водопостачання.
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою системи оповіщення 3-го типу) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт.
Приміщення червоного та синього кінозалів не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт.
Не проведено ремонт системи протипожежного захисту (установки автоматичної системи пожежогасіння).
У приміщенні для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння.
Не проведено вогнезахисне обробляння дерев'яних конструкцій в приміщеннях червоного та синього кінозалів
Покарання: відсутні
18.09.2019 1703508 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кравченко В А — завідуючий господарством
Гайдук В.І. — Директор
Гайдук В І — Директор
Кравченко В. А. — завідуючий господарством
Порушення:
У приміщенні для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння.
Не проведено вогнезахисне обробляння дерев'яних конструкцій в приміщеннях червоного та синього кінозалів
У приміщеннях червоного та синього кінозалів для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння.
Приміщення червоного та синього кінозалів не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт.
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт.
Не проведено ремонт системи внутрішнього протипожежного водопостачання.
Приміщення синього кінозалу не забезпечено 2-м евакуаційним виходом (на шляху евакуації розміщено кафе «Крила»).
Допущено розміщення кабінки для фото у сходовій клітині біля виходу з кінотеатру "Портал"
Не відремонтовано пожежний гідрант на території підприємства
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою системи оповіщення 3-го типу) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт.
Не проведено ремонт системи протипожежного захисту (установки автоматичної системи пожежогасіння).
Допущено облицювання стін на шляхах евакуації з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2 (вагонку).
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Покарання: відсутні
02.09.2019 1702651 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Гайдук В І — Генеральний директор
Гайдук В.І. — Генеральний директор
Порушення:
Черговий персонал готелю, а також мешканців не забезпечено пристроями фільтрування для саморятування під час пожежі для організації евакуації людей у разі виникнення пожежі
Приміщення не обладнано системою оповіщення 2-го типу
Тривожні сповіщуваня від приймально-контрольних приладів систем протипожежного захисту будівель та споруд не виведено на пульт пожежного спостерігання
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки
Не проведено ремонт установки автоматичної пожежної сигналізації
Вікна сходової клітини не обладнано пристроями для їх відчинення з рівня сходової площадки
Працівників не забезпечено засобами радіаційного та хімічного захисту
У приміщеннях готелю на килимове покриття відсутні відомості щодо токсичності продуктів горіння
Покарання: відсутні
12.06.2019 1655451 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Гайдук Володимир Іванович — Директор ТОВ «Алма-Трейд»
Порушення:
Не відремонтовано пожежний гідрант на території підприємства
У приміщеннях червоного та синього кінозалів для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння.
Не проведено ремонт системи внутрішнього протипожежного водопостачання.
Приміщення синього кінозалу не забезпечено 2-м евакуаційним виходом (на шляху евакуації розміщено кафе «Крила»).
Не проведено вогнезахисне обробляння дерев'яних конструкцій в приміщеннях червоного та синього кінозалів
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт.
Не проведено ремонт системи протипожежного захисту (установки автоматичної системи пожежогасіння).
Допущено облицювання стін на шляхах евакуації з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2 (вагонку).
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою системи оповіщення 3-го типу) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт.
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту
Допущено розміщення кабінки для фото у сходовій клітині біля виходу з кінотеатру «Портал».
Приміщення червоного та синього кінозалів не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт.
У приміщенні для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння.
Покарання: відсутні
10.12.2018 396253 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.12.2018 522148 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
38 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Гайдук Володимир Іванович — Генеральний директор ТОВ «Алма-Трейд»
Кравченко Валентин Анатолійович — завідуючий господарством тов «алма-трейд»
Порушення:
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (системою оповіщення 2-го типу). (Готель «Єлисаветград»)
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт. (Спортивний клуб «Alex»)
Працівниками не пройдено інструктажів з питань техногенної безпеки з відповідною відміткою у журналі інструктажів
Не виконано захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників. (Більярдний клуб «Котовський»)
Не проведено ремонт системи протипожежного захисту (установки автоматичної системи пожежогасіння).
Не розроблено план реагування на надзвичайні ситуації
У приміщенні для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння (Готель «Єлисаветград»)
Пожежні крани не укомплектовано пожежними рукавами однакового з ним діаметру, а також важелем для полегшення відкривання вентиля (Готель «Єлисаветград»)
Пожежні крани не укомплектовано пожежними рукавами однакового з ним діаметру, а також важелем для полегшення відкривання вентиля. (Більярдний клуб «Котовський»)
Підвальне приміщення не забезпечено 2-ма евакуаційними виходами (Спортивний клуб «Alex»)
Не проведено вогнезахисне обробляння дерев'яних конструкцій в приміщеннях червоного та синього кінозалів (Кінотеатр «Портал»)
Не проведено випробування систем зовнішнього протипожежного водопроводу (гідрантів) на тиск та витрату води з оформленням акта.
Не відремонтовано пожежний гідрант на території підприємства
У приміщенні для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів (Нічний клуб «Провокатор»)
У приміщенні для килимового покриття не визначено показники небезпечності щодо токсичності продуктів горіння. (Більярдний клуб «Котовський»)
Приміщення синього кінозалу не забезпечено 2-м евакуаційним виходом (на шляху евакуації розміщено кафе «Крила»). (Кінотеатр «Портал»)
Посадовими особами не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях». (Більярдний клуб «Котовський»)
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою системи оповіщення 3-го типу) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт. (Кінотеатр «Портал»)
У приміщеннях червоного та синього кінозалів для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння (Кінотеатр «Портал»)
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт. (Готель «Єлисаветград»)
Для працівників не проведено інструктажів щодо дій та способів захисту в разі виникнення аварійних ситуацій та аварій
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт. (Більярдний клуб «Котовський»)
Не пофарбовано зовнішні пожежні сходи, сходи на перепадах висот і огорожі на покриттях будівлі.
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт. (Нічний клуб «Провокатор»)
Вікна сходової клітини не обладнано пристроями для їх відчинення з рівня сходових площадок (Готель «Єлисаветград»)
Розміщення переносних вогнегасників не виконано шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення. (Більярдний клуб «Котовський»)
Допущено розміщення кабінки для фото у сходовій клітині біля виходу з кінотеатру «Портал». (Кінотеатр «Портал»)
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту
Приміщення червоного та синього кінозалів не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт. (Кінотеатр «Портал»)
Черговий персонал готелю, а також мешканці не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі для організації евакуації людей у разі виникнення пожежі (Готель «Єлисаветград»)
Керівним складом не пройдено навчання з питань цивільного захисту у навчально-методичному центрі
Сходи на перепадах висот на даху будівлі виконані з горючих матеріалів (дерева).
Систему оповіщення не обладнано резервним джерелом електроживлення (Кінотеатр «Портал»)
У приміщенні для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння (Дитячий розважальний центр «Portal Park»)
Допущено облицювання стін на шляхах евакуації з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2 (вагонку). (Кінотеатр «Портал»)
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (системою оповіщення 1-го типу). (Дитячий розважальний центр «Portal Park»)
Не проведено ремонт системи внутрішнього протипожежного водопостачання.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.07.2018 1352499 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Гайдук Володимир Іванович — Генеральний директор ТОВ «Алма-Трейд»
Порушення:
Допущено облицювання стін на шляхах евакуації з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2 (вагонку). (Кінотеатр «Портал»)
Приміщення синього кінозалу не забезпечено 2-м евакуаційним виходом (Кінотеатр «Портал»)
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
У приміщеннях червоного та синього кінозалів для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння (Кінотеатр «Портал»)
У приміщенні для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння. (Нічний клуб «Провокатор»)
Не проведено ремонт системи внутрішнього протипожежного водопостачання
Не проведено випробування систем зовнішнього протипожежного водопроводу (гідрантів) на тиск та витрату води з оформленням акта
Сходи на перепадах висот на даху будівлі виконані з горючих матеріалів (дерева).
Систему оповіщення не обладнано резервним джерелом електроживлення (Кінотеатр «Портал»)
Для надання допомоги персоналу об'єктів в отриманні відомостей щодо конкретних дій у надзвичайних ситуаціях щодо місцевих умов і особливостей виробничої діяльності не обладнано інформаційно-довідковий куточок.
Приміщення червоного та синього кінозалів не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт (Кінотеатр «Портал»)
Не проведено вогнезахисне обробляння дерев'яних конструкцій в приміщеннях червоного та синього кінозалів (Кінотеатр «Портал»)
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою системи оповіщення 3-го типу) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт (Кінотеатр «Портал»)
Не відремонтовано пожежний гідрант на території підприємства
Не проведено ремонт системи протипожежного захисту (установки автоматичної системи пожежогасіння).
Допущено розміщення кабінки для фото у сходовій клітині біля виходу з кінотеатру «Портал». (Кінотеатр «Портал»)
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт. (Нічний клуб «Провокатор»)
Не виконано захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Покарання: відсутні
20.04.2018 1352451 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
55 порушень
Предмет перевірки: додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Кравченко Валентин Анатолійович — завідуючий господарством тов «алма-трейд»
Порушення:
Допущено облицювання стін на шляхах евакуації з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2 (вагонку). (Кінотеатр «Портал»)
У приміщенні не забезпечено відстань не менше 1 метра від кабелів та ізольованих проводів, прокладених відкрито, до місця розміщення горючих матеріалів (Нічний клуб «Провокатор»)
Не пофарбовано зовнішні пожежні сходи, сходи на перепадах висот і огорожі на покриттях будівлі
Працівники торговельного комплексу (в т.ч. орендарів) не ознайомлені з інструкціями про протипожежний режим (Кінотеатр «Портал»)
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт (Нічний клуб «Провокатор»)
У підсобному приміщенні червоного кінозалу не забезпечено відстань не менше 1 метра від кабелів та ізольованих проводів, прокладених відкрито, до місця розміщення горючих матеріалів (Кінотеатр «Портал»)
У приміщенні для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння (Нічний клуб «Провокатор»)
Не вивішено на видних місцях інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації
Не проведено практичні тренування всіх задіяних працівників (в т.ч. орендарів) щодо безпечної та швидкої евакуації людей з торговельних залів (Кінотеатр «Портал»)
Посадовим особам пройти навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях» (Спортивний клуб «Alex»)
Для працівників не проведено інструктажів щодо дій та способів захисту в разі виникнення аварійних ситуацій та аварій
У приміщенні для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння (Готель «Єлисаветград»)
У приміщенні для килимового покриття не визначено показники небезпечності щодо токсичності продуктів горіння. (Більярдний клуб «Котовський»)
Не відремонтовано пожежний гідрант на території підприємства
Допущено розміщення кабінки для фото у сходовій клітині біля виходу з кінотеатру «Портал» (Кінотеатр «Портал»)
Керівником не визначено обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки на об’єкті в цілому (Кінотеатр «Портал»)
Керівним складом не пройдено навчання з питань цивільного захисту у навчально-методичному центрі
Сходи на перепадах висот на даху будівлі виконані з горючих матеріалів (дерева)
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт (Спортивний клуб «Alex»)
Приміщення синього кінозалу не забезпечено 2-м евакуаційним виходом (Кінотеатр «Портал»)
Відповідним наказом чи інструкцією не встановлено протипожежний режим щодо утримання шляхів евакуації, правил проїзду та стоянки транспортних засобів, порядок відключення від електромережі обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі (Кінотеатр «Портал»)
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (системою оповіщення 2-го типу) (Готель «Єлисаветград»)
Систему оповіщення не обладнано резервним джерелом електроживлення (Кінотеатр «Портал»)
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт (Готель «Єлисаветград»)
Не виконано захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»
Для надання допомоги персоналу об'єктів в отриманні відомостей щодо конкретних дій у надзвичайних ситуаціях щодо місцевих умов і особливостей виробничої діяльності не обладнано інформаційно-довідковий куточок
Вікна сходової клітини не обладнано пристроями для їх відчинення з рівня сходових площадок (Готель «Єлисаветград»)
Не проведено ремонт системи протипожежного захисту (установки автоматичної системи пожежогасіння)
У приміщеннях на видимих місцях біля телефонів не вивішено таблички із зазначенням номеру виклику пожежно-рятувальних підрозділів (Кінотеатр «Портал»)
Допущено закривання на ключ замка дверей на шляху евакуації (Дитячий розважальний центр «Portal Park»)
У приміщеннях червоного та синього кінозалів для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння (Кінотеатр «Портал»)
Не розроблено план реагування на надзвичайні ситуації
Пожежні крани не укомплектовано пожежними рукавами однакового з ним діаметру, а також важелем для полегшення відкривання вентиля (Більярдний клуб «Котовський»)
Не доповнено план-схему евакуації людей на випадок пожежі з кожного поверху інструкцією, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей з торговельного центру (Кінотеатр «Портал»)
Не проведено випробування систем зовнішнього протипожежного водопроводу (гідрантів) на тиск та витрату води з оформленням акта
Розміщення переносних вогнегасників не виконано шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення (Більярдний клуб «Котовський»)
Не проведено ремонт системи внутрішнього протипожежного водопостачання
У приміщенні для килимового покриття не визначено показників небезпечності щодо токсичності продуктів горіння (Дитячий розважальний центр «Portal Park»)
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників. (Більярдний клуб «Котовський»)
Працівниками не пройдено інструктажів з питань техногенної безпеки з відповідною відміткою у журналі інструктажів
Підвальне приміщення не забезпечено 2-ма евакуаційними виходами. (Спортивний клуб «Alex»)
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту
Пожежні крани не укомплектовано пожежними рукавами однакового з ним діаметру, а також важелем для полегшення відкривання вентиля (Готель «Єлисаветград»)
Посадовими особами не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях». (Більярдний клуб «Котовський»)
Не проведено вогнезахисне обробляння дерев'яних конструкцій в приміщеннях червоного та синього кінозалів (Кінотеатр «Портал»)
Приміщення не забезпечено необхідною кількістю знаків безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». (Дитячий розважальний центр «Portal Park»)
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (системою оповіщення 1-го типу). (Дитячий розважальний центр «Portal Park»)
Приміщення нічного клубу не забезпечено 2-м евакуаційним виходом (безпосередньо назовні) (Нічний клуб «Провокатор»)
. 2 п. 1.4. розділ V Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою системи оповіщення 3-го типу) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт (Кінотеатр «Портал»)
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт (Більярдний клуб «Котовський»)
Черговий персонал готелю, а також мешканці не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі для організації евакуації людей у разі виникнення пожежі (Готель «Єлисаветград»)
Не визначено порядок проходження посадовими особами (в т.ч. орендарями) навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками торговельного центру протипожежних інструктажів (Кінотеатр «Портал»)
На випадок відключення електроенергії обслуговуючий персонал готелю не забезпечено електричними ліхтарями (не менше одного ліхтаря на кожного працівника, який чергує на об'єкті у вечірній або нічний час). (Готель «Єлисаветград»)
Повторно не проведено протипожежний інструктаж (в т. ч. з орендарями) щодо безумовного виконання вимог пожежної безпеки (Кінотеатр «Портал»)
Приміщення червоного та синього кінозалів не обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) із складанням договору на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на право виконання цих робіт. (Кінотеатр «Портал»)
Покарання: відсутні