Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КГГ СЕРВІС"

#31130409

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
09.03.2022 3022207 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.10.2020 1829833 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: на підставі Закону України « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України , спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.04.2018 1157889 Державна служба України з питань праці Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства з охорони праці
Учасники:
Брушневський Віктор Володимитович — провідний інженер соп та тб
Порушення:
Не визначені уповноважені особи, що мають право видавати наряди-допуски на проведення газонебезпечних робіт (роботи в колодязях).
Приміщення теплогенераторної ФОП «Манько В.В.» (магазину будматеріалів) по вул. Молодіжна, 21/6 м. Горішні Плавні, використовується під склад мотлоху.
Журнал реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці не відповідає встановленій формі.
Інструкції не видаються працівникам на руки безпосередніми керівниками робіт під розпис у журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці під час проведення первинного інструктажу або не вивішено на їх робочому місці.
Відсутній журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці.
В приміщеннях теплогенерато-рниї, вище вказаних обєктах, немає планів локалізації і лік-відації можливих аварі в сис-темі газопостачання.
Технологічні процеси, які використовуються на підприємстві, опрацьовуються і затвер-джуються представниками іншого підприємства.
На підприємстві не обліковуєтеся повернення працівникам ЗІЗ в особистій карті обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту.
Біля установок, що викорисо-вують газ, немає схем газопро-водів та газового обладнання із зазначенням номерів облад-нання, запобіжної і запірної арматури, контрольно-вимірювальних приладів.
Не з усіма субєктами господарювання, які експлуатують системи газопостачання та обслуговуються ДП ПАТ «Кременчукгаз», заключений договір на проведення технічного огляду, обслуговування та поточного ремонту систем газопостачання.
Не з усіма абонентами оформлені двосторонні акти, з додаванням схеми розмежування ділянок обслуговування (відповідальності) зовнішніх і внутрішніх газопроводів із зазначенням меж балансової належ-ності.
Не затверджений роботодавцем та не складений в установленому порядку перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу.
Зовні шаф ШГРП не поновлені попереджувальні написи - «Вогненебезпечно. Газ».
Не складено паспорти газового господарства об'єктів газопостачання, які обслуговуються ДП ПАТ Кременчукгаз.
Не проведено навчання працівникам товариства, які працюють з ПЕОМ.
В шафах ШГРП немає схем оладнання, режимних карт та інструкцій з експлуатації обла-днання.
По підприємству не проводиться перевірка опору ізоляції кабелів-подовжувачів.
На підприємстві з метою забезпечення пропорційної участі працівників у вирішенні будьяких питань безпеки, гігієни праці та виробничого середовища за рішенням трудового колективу не створена комісія з питань охорони праці.
Допускаються до роботи поса-дові особи які не пройшли навчання і перевірку знань з питань охорони праці.
В шафах ШГРП немає схем оладнання, режимних карт та інструкцій з експлуатації обладнання.
Неелетротехнічним працівникам не проведено інструктаж на І групу з електробезпеки.
На підприємстві ДП ПАТ «Кременчукгаз» не виконують-ся вимоги законодавства щодо прав працівників у галузі охо-рони праці, а саме виконання статті №17 Закону України №2694-XII щодо організації проведення попереднього (при прийнятті на роботу) і періоди-чних (протягом трудової діяль-ності) медичних оглядів пра-цівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливи-ми чи небезпечними умовами праці, або таких, де є потреба у професійному доборі, а також щорічного обов’язкового ме-дичного огляду осіб віком до 21 року: - Не складений акт визна-чення категорії праців-ників, які підлягають періодичному медично-му огляду в 2018р.; - работодавець не забез-печує проведення попе-реднього при прийомі на роботу медичного огляду працівників за рахунок власних ко-штів; - направлення на попере-дній медичний огляд використовується не за встановленою формою.
Не всі інструкції з охорони праці, що діють на підприємстві, затверджені роботодавцем в установленому порядку.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом