Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РАСТРО"

#31122906

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
17.11.2021 2454076 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Зміна суб'єктом господарювання місця провадження господарської діяльності / суб'єкт господарювання не здійснює діяльність, що підлягає державному нагляду (контролю), за визначеною у плані адресою
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
підприємство
50039, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, Довгинцівський р-н, вул. Леоніда Бородича, буд. 15 А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.09.2020 2168616 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Дніпропетровській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність підприємства на території Дніпропетровської області
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.11.2019 1704549 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Субєктом господарювання було припинено діяльність за даною адресою
Предмет перевірки: Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.02.2019 1656178 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.03.2018 1345471 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Дніпропетровській області Проведено
30 порушень
Предмет перевірки:
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Зарюта Світлана Володимирівна — головний бухгалтер тов «растро»
Кісєль Юрій Григорович — Директор ТОВ «РАСТРО»
Ільченко Сергій Валентинович — головний механік тов «растро»
Порушення:
Статзвітність за формою 2-ТП-водгосп не складається.
Моніторинг впливу виробничої діяльності підприємства на стан підземних вод, ґрунтів та атмосферного повітря не здійснюється.
Декларація про утворення відходів не складається.
В період з 07.08.2017 до 09.08.2017 року підприємство працювало без Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.
Підприємством не забезпечено вимоги щодо видалення відходів екологічно безпечними методами та не забезпечуються вимоги щодо запобіганню забрудненню навколишнього середовища.
На момент перевірки встановлено, що система зливової каналізації - приймальний колодязь біля адмінбудівлі - знаходиться в незадовільному санітарно-технічному стані (засмічений, замулений).
Виробничі стоки підприємства потребують очистки в зв'язку зі специфікою виробництва, однак на момент перевірки очисні споруди відсутні.
На підприємстві не укладено договори щодо видалення чи утилізації всіх видів відходів, що утворюються на підприємстві.
Інформацію та підтверджуючі документи щодо остаточного місця видалення/ утилізації вищезазначених відходів на розгляд не надано, місця їх зберігання не влаштовані.
Під час візуального обстеження території встановлено факти зберігання відпрацьованих нафтопродуктів, відпрацьованих автомобільних фільтрів, відпрацьованих шин тощо. Ліцензія на операції щодо збирання, зберігання небезпечних відходів у ТОВ «РАСТРО» відсутня.
Місця тимчасового зберігання відходів не влаштовані.
Інвентаризація відходів не відповідає фактичному стану підприємства з урахуванням всіх видів відходів, що утворюються при діяльності підприємства. Склад, властивості, ступінь небезпечності для навколишнього природного середовища та норми утворення цих відходів не визначено. Показник загального утворення відходів розраховано не достовірно. Технічні паспорти на всі види відходів не розроблено.
Моніторингові дослідження місць утворення, зберігання і видалення відходів не здійснюються.
Договори щодо оренди транспортних засобів на розгляд не надано.
Підприємством не надано на розгляд інформацію та підтверджуючі документи щодо водовідведення виробничих стоків, не забезпечено огляд місця для миття інвентарю та обладнання.
На території ТОВ «РАСТРО» виявлено факт тимчасового зберігання відходів не у спеціально відведеному місці, а саме: на території проммайданчика біля приміщення для зберігання вапняка на твердому покритті розміщуються - будівельні відходи, відходи бетону, відходи деревини, опалого листя.
Підприємством не виконуються умови передбачені Дозволом № 1211036400-470 на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами від 10.08.2017, а саме: -згідно п.п. 3.3 –технологічне обладнання, яке використовується на об'єкті повинно відповідати проектній документації; -згідно п.п. 3.5 – недопускати зберігання надлишкової кількості насипних матеріалів на території складу.
Вид діяльності щодо транспортування небезпечних відходів в ліцензії ТОВ «КІВАЧ» відсутній. Таким чином ТОВ «РАСТРО» не забезпечено вимоги щодо видалення відходів екологічно безпечними методами.
Проектно-технічна документація з розділом ОВНС на виробничу діяльність, погоджена у відповідності до вимог законодавства відсутня.
Інформація та підтверджуючі документи щодо обліку спожитої питної води та наявності водовимірювальних приладів на розгляд не надано.
При обстежені підприємства виявлені джерела утворення викидів, які не обліковані в матеріалах інвентаризації джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від вище зазначених джерел відсутній.
Технічні паспорти відходів (ТПВ) не розроблені на всі види відходів, що утворюються на підприємстві.
Під час візуального обстеження території підприємства виявлено факт змішування відходів для утилізації яких в України існує відповідна технологія.
Технологічні нормативи водокористування не розроблені, розрахункову потребу у воді для власних потреб на 2016-2018 роки з Дніпропетровським обласним управлінням водних ресурсів не погоджено.
Первинний поточний облік кількості відходів, які утворюються на підприємстві (за формою 1-ВТ) не складається.
Під час перевірки встановлено порушення правил технічної експлуатації установок очистки газу, які встановлені до суб’єкта господарювання, які експлуатують ПГОУ.
Не вжиті достатні заходи попередження забруднення зливової поверхні
Контроль якості та кількості стічних вод (госппобутових, виробничих) підприємством не здійснюється.
Дані наведені в державній статистичній звітності є недостовірними, розрахунок податкового зобов’язання з екологічного податку, що справляються за викиди в атмосферне повітря, здійснюється не в повному обсязі (без врахування викидів забруднюючих речовин від не облікованих джерел утворення викидів).
Статистична звітність 1-відходи складається не в повному обсязі без врахування всіх відходів, які утворюються в процесі діяльності підприємства.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
05.03.2018 544381 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні