Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (7)
Будівництво (67) Перевірки (6)

ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО "БУДСЕРВІС" ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "САРНИАГРОБУД"

#31091983

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.09.2021 2454032 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Капітальний ремонт приміщень Рокитнівського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в
34200, Рівненській Області; Рівненська обл., Рокитнівський р-н, Смт Рокитне, вул. Р. Дубовця, 1А
Капітальний ремонт будівлі їдальні (харчоблоку)Карасинської ЗОШ І-ІІст.;
34511, Рівненська обл., Сарненський р-н, С. Карасин, вул. Центральна, 18
Капітальний ремонт покрівлі ДНЗ №8 "Веселка" по вул. Белгородська, 1-А в м. Сарни Рівненської області
34504, Рівненська обл., Сарненський р-н, м. Сарни, вул. Белгородська, 1А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.12.2020 2443030 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Рівненській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Мартинюк Костянтин Ігорович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві та котлонагляді
Онищук Іван Олександрович — начальник відділу нагляду у будівництві та котлонагляді Управління Держпраці у Рівненській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.08.2020 1744739 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до вимог Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)».
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Капітальний ремонт покрівлі ДНЗ №8 "Веселка" по вул. Белгородська, 1-А в м. Сарни Рівненської області
34504, Рівненська обл., Сарненський р-н, м. Сарни, вул. Белгородська, 1А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.05.2019 1465342 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Сидорчук Віктор Олександрович — Директор Дочірнього підприємства "Будсервіс" ТзОВ "Сарниагробуд"
Порушення:
Порушено порядок здійснення викидів забруднюючих речовинв атмосферне повітря, а саме в господарстві забезпечується інструментально-лабораторне вимірювання параметрів викидів забруднюючих речовин пересувними джерелами
Не заключений договір на водопостачання з підприємством, що надає відповідні послуги
Виявлено порушення правил водокористування, а саме не налагоджений облік води, що використовується на господарські та побутові потреби підприємства
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.05.2019 1419903 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
Не проводиться щоденний огляд запобіжних поясів з записом результатів у Журнал обліку та зберігання засобів захисту, що є порушенням вимог п.4.1.5, п.4.1.12, п.4.1.17. НПАОП 0.00-1.15-07. "Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті"
Членами комісії з перевірки знань працівників з питань охорони праці не складений з урахуванням специфіки виробництва, і не затверджений роботодавцем перелік питань для перевірки знань з охорони праці, що є порушенням вимог п.3.12. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці"
На металевій драбині, що перебуває в експлуатації не зазначено:інвентарний номер;дата проведення наступного випробування;належність цеху (дільниці тощо), що є порушенням вимог п.ІV.7.14 НПАОП 0.00-1.71-13. "Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями"
Не проведено періодичне випробування металевої драбини статичним навантаженням, що є порушенням вимог п.ІV.7.27 НПАОП 0.00-1.71-13. "Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями".
Члени комісії з перевірки знань працівників з питань охорони праці не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці у порядку, установленому Типовим положенням за наступним нормативно-правовим актом з охорони праці:- НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»;- НПАОП 45.2-7.03-17 "Мінімальні вимоги з охорони праці на тимчасових або мобільних будівельних майданчиках"; - НПАОП 0.00-1.62-12 "Правила охорони праці на автомобільному транспорті", що є порушенням вимог п.3.10. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці".
Не переглянуті у встановленому порядку інструкції з охорони праці для працівників та по видам робіт в зв’язку із введенням в дію НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання», що є порушенням вимог п.2 розділу VІ НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
В журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці не вказані назви та номери інструкцій за якими проводяться інструктажі, що є порушенням вимог п.6.10. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці"
Робота служби охорони праці не планується. Відсутні, затверджені роботодавцем, плани роботи та графіки обстежень, що є порушенням вимог п.5.1 НПАОП 0.00-4.21-04. Типове положення про службу охорони праці"
Роботодавцем не одержаний дозвіл Держпраці або його територіального органу на виконання робіт та експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, перелік яких визначений Кабінетом Міністрів України, а саме:- зведення, монтаж і демонтаж будинків, споруд, зміцнення їх аварійних частин, що є порушенням вимог п.6, п.14 додатку 2, «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки», затвердженого постановою КМУ від 26.10.2011 №1107 (із змінами та доповненнями, внесеними відповідно до постанови КМУ від 07.02.2018 №48).
Роботодавець не затвердив наказом перелік робіт на висоті, які виконуються за нарядами-допусками, що є порушенням вимог п.1.6. НПАОП 0.00-1.15-07. „Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті”
Роботодавець не призначив працівника, відповідального за організацію і безпечне проведення вантажно-розвантажувальних робіт, що є порушенням вимог глави ІІІ, розділу 1, п.1 НПАОП 0.00-1.75-15. "Правила охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт".
У Журналі обліку робіт, що виконуються за нарядами і розпорядженнями не зазначена дата видачі наряду, що є порушенням вимог п.1.7.6 НПАОП 0.00-1.15-07. „Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті”
Роботодавець не призначив працівників, відповідальних за організацію і безпечне виконання робіт на висоті, що є порушенням вимог п.1.12. НПАОП 0.00-1.15-07. „Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті”
Не розроблене на основі Типового положення у редакції 2018 року, з урахуванням специфіки виробництва та вимог нормативно-правових актів з охорони праці положення про навчання і перевірку знань, що є порушенням вимог п.3.2. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці".
Спеціалістом служби охорони праці не проводиться перевірка дотримання вимог охорони праці на робочих місцях з видачею керівникам структурних підрозділів обов’язкових для виконання приписів щодо усунення наявних недоліків, що є порушенням вимог п.4 НПАОП 0.00-4.21-04 "Типове положення про службу охорони праці".
Не призначено з числа інженерно-технічних працівників, які мають електротехнічну підготовку і пройшли перевірку знань у встановленому порядку, особу, відповідальна за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства, що є порушенням вимог п.1.3.1 НПАОП 40.1-1.21-98. "Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів".
Роботодавцем не складена та не подана до територіального органу Держпраці за місцем виконання робіт декларація відповідності матеріально-технічної бази на: - роботи в колодязях, шурфах, траншеях, котлованах; - роботи, що виконуються на глибині понад 2 метри або в зоні розташування підземних комунікацій, що є порушенням вимог п.21 "Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки".
Покарання: відсутні
18.04.2018 377909 Будівництво об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середнім (СС2) та значними (СС3) наслідками, що підлягає ліцензуванню Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: контроль за додержанням ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками
Учасники:
Сидорчук Віктор Олександрович — Директор ДП "Будсервіс"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні