Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (12)
Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТЕХНОЛЕНД"

#30984086

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
03.06.2019 1525583 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
База відпочинку «Мрія»
68142, Одеська обл., Татарбунарський р-н, Приморська Сільрада К Расєйка
Учасники:
Порушення:
Не дозабезпечено обэкт необхідної кількості вогнегасників відповідно до Типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 02 квітня 2004 року N 151, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 29 квітня 2004 року за N 554/9153.
Необладнано приміщення для сну будинків відпочинку , їдальні автоматичними системами протипожежного захисту (системами пожежної сигналізації (далі - АСПЗ) відповідно до ДБН В. 2.5-56:2010 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту»
Дерев’яні конструкції даху капітальних будівель і споруд не оброблено вогнезахисним розчином з доведенням до нормованої межі вогнестійкості
Вивісити на видимих місцях у житлових номерах: план евакуації з відповідного номера, кімнати, евакуаційних виходів та шляхів руху до них, місць розміщення первинних засобів пожежогасіння та ручних пожежних сповіщувачів, а також необхідний пояснювальний текст і пам'ятка про дії на випадок виникнення пожежі; стисла пам'ятка для мешканців про правила пожежної безпеки.
Ознайомлювати всіх громадян, котрі прибувають до закладу , з основними вимогами пожежної безпеки та правилам поведінки на водних об’єктах(під розпис).
Не забезпечено черговий персонал а також мешканці пристроями фільтрувальними для саморятування під час пожежі для організації евакуації людей у разі виникнення пожежі відповідно до вимог ДБН В. 2.2-20:2008 "Будинки і споруди. Готелі".
Заборонити користуватися безпосередньо в номерах закладу, електронагрівальними приладами: електрочайниками, кип'ятильниками, електроплитами, прасками тощо. Для цієї мети адміністрацією повинні бути обладнані спеціальні місця
Територія об'єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Р.V, п.3, п.п.3.11(ППБУ)
Пожежні щити не доукомплектувано згідно з нормами належності: вогнегасники – 3 шт., ящик з піском – 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 x 2 м – 1 шт., гаки – 3 шт., лопати – 2 шт., ломи – 2 шт., сокири – 2 шт.
Для працівників охорони розробити інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі
Необладнані приміщення системами оповіщення про пожежу
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено за допомогою скрутки
Не встановлено вказівні знаки розміщення вогнегасників згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности". Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2 - 2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
Не забезпечено обслуговувального персоналу комплектом ключів від дверей евакуаційних виходів, електричним ліхтарем. Не організованол цілодобове чергування у закладі .
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників Технічне обслуговування вогнегасників повинно здійснюватися відповідно до Правил експлуатації вогнегасників, затверджених наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 02 квітня 2004 року № 152, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 29 квітня 2004 року за № 555/9154, а також ДСТУ 4297-2004 «Технічне обслуговування вогнегасників. Загальні технічні вимоги».
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі