Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТЕХНОТОРГ"

#30976452

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.11.2021 2365282 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
99 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробничі та складські будівлі (смт. Слобожанське, вул. Василя Сухомлинського, 90)
Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, Слобожанська Територіальна Громада, смт. Слобожанське, вул. Василя Сухомлинського, 90
магазин сільськогосподарської техніки
Вінницька обл., Вінницький р-н., С. Вінницькі Хутора, вул. Немирівське Шосе
Підприємство "Техноторг"
62341, Харківська обл., Харківський р-н, смт. Мала Данилівка, вул. Кільцевий Шлях, 6
«Техноторг»
62400, Харківська обл., Харківський р-н, Сел. Високий, вул. Київська
Учасники:
Закорко Олександр Васильович — Керуючий виставковим майданчиком
Рашевський Сергій Павлович — Заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області підполковник служби цивільного захисту
Цой Лариса Олександрівна — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області старший лейтенант служби цивільного захисту
Зосім Артем Олегович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області
Коломоєць Євген Володимирович — Керівник представництва ТОВ «ТЕХНОТОРГ»
Порушення:
Не виконано встановлену вимогами протипожежну відстань від границі відкритої автостоянки (відкритих автостоянок) до будівлі об’єкту, а саме не менше 15м.
Приміщення не забезпечено необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння. (відсутня достатня кількість вогнегасників)
Тривожні сповіщення від приладу приймально-контрольної пожежної системи протипожежного захисту не виведено на пульт пожежного спостерігання.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки. (відсутні посвідчення)
Будівлю не забезпечено пристроями захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не заповнено проріз в протипожежній перегородці (протипожежна перегородка відокремлює адміністративні приміщення першого поверху та коридор по якому проходять шляхи евакуації від складського приміщення), відповідно вимог – сертифікованим протипожежним вікном.
Посадові особи та працівники, робота яких пов’язана з підвищеною пожежною небезпекою не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях".
Відсутнє опалення в приміщенні насосної станції
В приміщенні електрощитової на першому поверсі будівлі об’єкту зберігаються сторонні матеріали та предмети, улаштовано робоче місце завгоспа (приміщення використовується не за призначенням).
Не надано інструкцію щодо дій персоналу суб’єкта господарювання у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка на спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в приміщеннях будівлі (споруд) об’єкту
Територія об’єкта, а також будівля, приміщення та споруди не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT).
Система протипожежного захисту (далі СПЗ), а саме автоматична система пожежогасіння перебуває у несправному стані, не утримується в постійній готовності до виконання роботи (автоматична система пожежогасіння не працює).
Електропостачання пожежної насосної станції (пожежних насосів) не виконано за ступенем забезпечення надійності відповідно І категорії згідно ПУЕ. Не виконано резервний ввод електропостачання до пожежних насосів. Відсутні для резервного електропостачання дизельні агрегати (генератори).
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
Не заведено журнал обліку вогнегасників, відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 року № 25 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23.02.2018 року за № 225/31677).
Не проводиться технічне обслуговування і перевірка на працездатність пожежних кран-комплектів, розташованих в будівлі об’єкту, з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежній перешкоді, яка відокремлює складське приміщення від адміністративних приміщень. (підтверджується фото)
Не проводяться об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Не надано зареєстровану декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки на влаштовані будівлі та споруди.
Будівлю не забезпечено адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби. (підтверджується фото)
Клас вогнестійкості вікон розташованих на відстані до 8м по вертикалі від сходів типу СЗ та до 4м по горизонталі від сходів типу СЗ, не відповідає вимогам, вікна не мають відповідного класу вогнестійкості не менше Е30.
Розмір евакуаційного виходу, дверей які ведуть з коридору другого поверху (з адміністративних приміщень) на центральну евакуаційну сходову клітку СК1 в будівлі об’єкту не відповідає вимогам, фактична ширина евакуаційного виходу становить 0,78м, повинна бути не менше ніж 0,9м.
Евакуаційна сходова клітина типу СЗ, по якій проходе шлях евакуації з побутових приміщень розташованих на другому поверсі будівлі об’єкту (їдальні), не відповідає вимогам, фактична висоту огорожі сходової клітини становить - 0,9 м, повинна бути не менше 1,2 м.
Захаращено під’їзні шляхи до пожежних водойм (резервуарів), улаштовано автостоянку безпосередньо у місці розташування пожежних водойм (резервуарів).
Протипожежні відстані, проїзди і проходи до будівлі об’єкту захаращено сторонніми предметами, використовуються для зберігання різних матеріалів (горючої тари).
Працівники до початку роботи не пройшли навчання, інструктажі і перевірку знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Приміщення будівлі не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (підтверджується фото)
Для всіх будівель і приміщень виробничого та складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1.-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок». Категорії за вибухопожежною та пожежною небезпекою визначаються керівниками (технологами) об’єктів, або проектувальними організаціями, або спеціалізованими науково-дослідними закладами. Категорії та клас зони необхідно позначити на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщення та ззовні.
Переносні вогнегасники не встановлено на видних місцях шляхом навішування на вертикальні поверхні, конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника. (підтверджується фото)
Взагалі відсутні вікна у зовнішніх стінах евакуаційної сходової клітини СК1, вказана сходова клітка розташована між виробничим і складським приміщенням першого поверху та побутовими приміщеннями другого поверху будівлі об’єкту.
Працівники об’єкту не забезпечені засобами індивідуального захисту.
Особи, які відповідають за топлення печі на твердому паливі не пройшли навчання з пожежно-технічного мінімуму та не отримали відповідних кваліфікаційних посвідчень. (відсутні посвідчення)
У приміщеннях та на шляхах евакуації на видимих місцях не вивішені відповідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників у разі виникнення надзвичайних ситуацій. (відсутні інструкції)
Не проведено замір опору ізоляції електромережі. (відсутні протоколи перевірки)
Оздоблення стелі на шляхах евакуації в вестибюлі та коридорі першого поверху будівлі об’єкту не відповідає вимогам (для оздоблення стелі на шляхах евакуації застосовуються будівельні матеріали показники пожежної небезпеки яких більші ніж допустимі, а саме натяжна стеля з ПВХ плівки).
В приміщеннях будівлі об’єкту не опломбовані ручні пожежні сповіщувачі.
Двері додаткових евакуаційних виходів з будівлі, на першому і другому поверсі будівлі, замкнено на замок, в робочий час, на час перебування в будівлі людей (працівників).
Не надані підтверджуючі матеріали перевірки та ремонту пічного опалення.
Відповідальним працівником з питань цивільного захисту, начальником цивільного захисту, не пройдено навчання на курсах ЦЗ.
Вмикачі та розетки на сходовій клітці та у адміністративних приміщеннях встановлені на горючій основі. (підтверджується фото)
Не розроблено графік проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань.
Сходова клітка будівлі ангару не забезпечено вікнами у зовнішніх стінах площею не менше ніж 1,2 м2 з пристроями для їх відчинення з рівня сходових площадок маршів
Сходова клітка будівлі ангару не забезпечена евакуаційним освітленням.
Не розроблено функціональні обов’язки відповідального працівника з питань цивільного захисту та начальника цивільного захисту.
Відсутній евакуаційний вихід з 2-го поверху будівлі ангару.
Не виконано евакуаційний вихід відповідно до вимог з адміністративного приміщення (приміщення комірника), розташованого у складському приміщенні будівлі об’єкту.
На другому поверсі адміністративної частини будівлі об’єкту коридор без природного освітлення не обладнано витяжною вентиляцією для видалення диму відповідно до вимог.
Лінії живлення до побутових кондиціонерів, розташованих в приміщеннях будівлі об’єкту, не забезпечено автономними пристроями електричного захисту.
Керівником об’єкта не визначено обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначено відповідальних за пожежну безпеку окремих приміщень, дільниць, а також за утримання і експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Розмір двох евакуаційних виходів з конференц зали (зали засідань), розташованої на другому поверсі будівлі об’єкту не відповідає вимогам, фактична ширина кожного евакуаційного виходу становить 0,73м повинна бути не менше 0,8м.
Для складського приміщення, приміщення, будівлі котельної не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки згідно з «Нормами визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони за «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок». (не визначені категорії та класи зон)
Територія, будівлю та приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». (підтверджується фото)
Евакуаційна сходова клітина типу СЗ, по якій проходе шлях евакуації з побутових приміщень розташованих на другому поверсі будівлі об’єкту (їдальні), не відповідає вимогам, фактична висота східців сходової клітини становить - 0,29 м, повинна бути не більше ніж 0,22 м.
На об’єкті відповідним документом (наказом) не встановлено протипожежний режим.
Не встановлено двері відповідного класу вогнестійкості (з пристроями для самозачинення та ущільненнями в притулах), в огороджуючих стінах сходової клітини, які повинні відокремлювати коридори першого та другого поверхів адміністративно-побутової частини будівлі об’єкту від основної центральної евакуаційної сходової клітики СК-1.
Захаращено сторонніми предметами підходи до пожежних кран-комплектів, розташованих в будівлі об’єкту (в складському приміщенні).
У сходовій клітці будівлі ангару влаштоване приміщення комори.
Відстань від горючих стелажів до кабелів та ізольованих проводів прокладених відкрито у будівлі ангару менше 1 метра.
Не організовано та не здійснюються відпрацювання, тренування евакуаційних заходів щодо працівників та майна суб’єкта господарювання на час виникнення надзвичайних ситуацій.
Біля входу в приміщення насосної станції не розміщено напис (табло) «Пожежна насосна станція» з освітленням уночі.
Не надано проектну документацію на будівлі та споруди, яка затверджена в установленому порядку.
Не забезпечено нормативну ширину сходових площадок у будівлі ангару.
Не проведено випробування на витрату води пожежного резервуару з оформленням акту. (відсутній акт)
Для кожного приміщення не розроблені та не затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки. (відсутні інструкції)
Вікна у зовнішніх стінах основної центральної евакуаційної сходової клітки СК1 не відповідають вимогам, вікна не відчиняються на кожному поверсі (взагалі не відчиняються), вікна повинні бути обладнані пристроєм для їх відчинення з рівня сходової площадки.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не затверджені керівником об’єкта інструкції про заходи пожежної безпеки.
Не витримано мінімальні протипожежні відстані від будівлі ангару до житлового будинку.
Ширина коридору, по якому проходять шляхи евакуації з приміщень розташованих на другому поверсі будівлі об’єкту не відповідає вимогам. Двері що відчиняються з приміщень в коридор розташовані з двох боків коридору, ширина дверей 0,8м, ширина коридору повинна становити 1,8м, фактична ширина коридору 1,4м.
Розмір евакуаційного виходу, дверей які ведуть з коридору другого поверху (з адміністративних приміщень) на другу евакуаційну сходову клітку СК1 в будівлі об’єкту не відповідає вимогам, фактична ширина евакуаційного виходу становить 0,85м, повинна бути не менше ніж 0,9м.
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників. (підтверджується фото)
Розмір евакуаційного виходу, дверей які ведуть з коридору другого поверху (побутових приміщень, роздягальні, їдальні) на евакуаційну сходову клітку СК1 в будівлі об’єкту не відповідає вимогам, фактична ширина евакуаційного виходу становить 0,83м, повинна бути не менше ніж 0,9м.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим. (відсутній протипожежний режим)
Система внутрішнього протипожежного водопроводу, пожежні кран-комплекти знаходяться в неробочому стані (система несправна).
В приміщенні вентиляційної камери на другому поверсі будівлі об’єкту зберігаються сторонні матеріали та предмети, улаштовано робоче місце охорони (приміщення використовується не за призначенням).
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту на об’єкті, в частині приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Не подано та не зареєстровано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Відсутнє вікно у зовнішніх стінах евакуаційної сходової клітини СК1 на першому поверсі будівлі, вказана сходова клітка є другою евакуаційною сходовою кліткою з адміністративно-побутових приміщень, розташованих на другому поверсі будівлі.
Не надано акт прихованих робіт на прокладання кабелів та ізольованих проводів у будівлі ангару.
Не надано сертифікати пожежної небезпеки облицювання стін в адміністративних приміщеннях та на сходовій клітці не вище ніж Г2, В2, Д2, Т2. (відсутні сертифікати)
Не створено об’єктову систему цивільного захисту, не призначено відповідального працівника з питань цивільного захисту.
Територію об’єкта не забезпечено пожежним щитом (стендом). (відсутній пожежний щит)
Відсутній план розміщення колісних транспортних засобів з визначеним порядком евакуації в разі виникнення пожежі, з визначенням місця зберігання ключів. Місця зберігання колісних транспортних засобів не забезпечено буксирними тросами і штангами з розрахунку не менш як 1 трос (штанга) на 10 одиниць колісних транспортних засобів.
На підлозі на шляху евакуації з побутових приміщень другого поверху будівлі об’єкту влаштовано перепад висоти 0,1м між евакуаційним виходом з приміщення їдальні та евакуаційною сходовою клітиною типу СЗ.
У приміщенні насосної станції не вивішена загальна схема протипожежного водопостачання та схема обов’язки насосів. На кожній засувці і пожежному насосі-підвищувачі повинна бути інформація про їх призначення. Відсутня інструкція про порядок увімкнення насосів-підвищувачів.
Не заповнено проріз в протипожежній перегородці (протипожежна перегородка відокремлює побутові приміщення від складського приміщення на другому поверсі будівлі об’єкту), відповідно вимог – сертифікованим протипожежним вікном.
Не надано підтверджуючі матеріали проведеної очистки димоходів печей на твердому паливі.
Два пожежні резервуари розташовані на об’єкті з’єднано між собою переливним трубопроводом (у разі розгерметизації одного з резервуарів, буде повністю втрачено весь протипожежний запас води на об’єкті).
Не заповнено проріз в протипожежній перегородці (протипожежна перегородка відокремлює приміщення комірника від складського приміщення на першому поверсі будівлі об’єкту), відповідно вимог – сертифікованим протипожежним вікном.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта.
Не надано наказ про призначення осіб, відповідальних за топлення печей на твердому паливі, які пройшли протипожежний інструктаж.
Несучі металеві конструкції будівлі компресорного відділення, електроцеху та газової дільниці не доведені до відповідної межі вогнестійкості (не проведений вогнезахист).
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
З працівниками на робочому місці не проведені інструктажі з питань пожежної безпеки.
Не проводиться з працівниками об’єкту інструктаж з питань пожежної безпеки.
Не створено матеріальний резерв для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків.
Ширина проходів та місця штабельного не позначені обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно. (підтверджується фото)
Особи керівного складу та фахівці, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання. (відсутнє посвідчення)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.08.2021 2896007 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Передрій Олександр Григорович — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.08.2020 2150149 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: наявність та зберігання аміачної селітри
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Артеменко Людмила Анатоліївна — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Беляєв Василь Станіславович — заступник начальника відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.03.2019 1476438 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
32 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТЕХНОТОРГ"
62400, Харківська обл., Харківський р-н, Сел. Високий, вул. Київська(«Техноторг»)
Підприємство "Техноторг"
62341, Харківська обл., Харківський р-н, смт. Мала Данилівка, вул. Кільцевий Шлях, 6
«Техноторг»
62400, Харківська обл., Харківський р-н, Сел. Високий, вул. Київська
Будівлі та територія
14000, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Інструментальна, 30
Учасники:
Закорко Олександр Васильович — Керуючий виставковим майданчиком
Порушення:
Територію об’єкта не забезпечено пожежним щитом (стендом). (відсутній пожежний щит)
Не проведено випробування на витрату води пожежного резервуару з оформленням акту. (відсутній акт)
Не заведено журнал обліку вогнегасників, відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 року № 25 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23.02.2018 року за № 225/31677).
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки. (відсутні посвідчення)
Не надано проектну документацію на будівлі та споруди, яка затверджена в установленому порядку.
Переносні вогнегасники не встановлено на видних місцях шляхом навішування на вертикальні поверхні, конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника. (підтверджується фото)
Допущено складування продукції навалом. (підтверджується фото)
Приміщення не забезпечено необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння. (відсутня достатня кількість вогнегасників)
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників. (підтверджується фото)
Особи, які відповідають за топлення печі на твердому паливі не пройшли навчання з пожежно-технічного мінімуму та не отримали відповідних кваліфікаційних посвідчень. (відсутні посвідчення)
Працівники до початку роботи не пройшли навчання, інструктажі і перевірку знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Не надано сертифікати пожежної небезпеки облицювання стін в адміністративних приміщеннях та на сходовій клітці не вище ніж Г2, В2, Д2, Т2. (відсутні сертифікати)
Територія, будівлю та приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». (підтверджується фото)
Не надано підтверджуючі матеріали проведеної очистки димоходів печей на твердому паливі.
Не проведено замір опору ізоляції електромережі. (відсутні протоколи перевірки)
Для кожного приміщення не розроблені та не затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки. (відсутні інструкції)
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежній перешкоді, яка відокремлює складське приміщення від адміністративних приміщень. (підтверджується фото)
Не надані підтверджуючі матеріали перевірки та ремонту пічного опалення.
Не надано наказ про призначення осіб, відповідальних за топлення печей на твердому паливі, які пройшли протипожежний інструктаж.
У приміщеннях та на шляхах евакуації на видимих місцях не вивішені відповідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників у разі виникнення надзвичайних ситуацій. (відсутні інструкції)
Будівлю не забезпечено адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби. (підтверджується фото)
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим. (відсутній протипожежний режим)
Посередині складського приміщення не влаштовано поздовжній прохід не менше 2 м завширшки. (підтверджується фото)
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта.
Для складського приміщення, приміщення, будівлі котельної не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки згідно з «Нормами визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони за «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок». (не визначені категорії та класи зон)
Особи керівного складу та фахівці, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання. (відсутнє посвідчення)
З працівниками на робочому місці не проведені інструктажі з питань пожежної безпеки.
Будівлю не забезпечено пристроями захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Вмикачі та розетки на сходовій клітці та у адміністративних приміщеннях встановлені на горючій основі. (підтверджується фото)
Ширина проходів та місця штабельного не позначені обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно. (підтверджується фото)
Приміщення будівлі не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (підтверджується фото)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
04.07.2018 379575 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.05.2018 521779 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні