Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (2)
Зовнішня інформація (2) Банкрутство (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Будівництво (2) Перевірки (15)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ПО ВОДОПОСТАЧАННЮ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЮ "АКВА"

#30925565

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.09.2022 3111842 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробничий будинок, будівля контори, прибудова, будівля пральні, будівля гаража
34300, Рівненська обл., Вараський р-н, Смт Володимирець, вул. Грушевського, 68
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.01.2022 3209948 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Поліського округу Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання , відтворення і охорони природних ресурсів згідно Додатку №1,№2, №3,№4 до Акту, затвердженого Наказом Міністерства енергетики та захисту довкілля України 26.11.2019р№450.
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Мунько Катерина Піменівна — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу
Порушення:
Не налагоджене ведення журналу первинного поточного обліку відходів за встановленою формою № 1 — ВТ “Облік пакувальних матеріалів і тари” та реєстрові картки по відходам, чим не виконаний п.13 припису від 16.04.2021р №169.
Не проведені належним чином заходи щодо налагодження ефективної роботи очисних споруд, стічні води скидаються з перевищенням встановлених дозволом на спеціальне водокористування нормативів ГДС у р.Бережанка, що призводить до її забруднення, чим не виконаний п.5 припису від 16.04.2021р №169.
Не отримано дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря з врахуванням всіх наявних джерел викидів забруднюючих речовин, чим не виконаний п.21 припису від 16.04.2021р №169.
Не забезпечено дотримання правил експлуатації водогосподарських споруд та пристроїв, а саме корозійне пошкодження водонапірних башт не усунено, чим не виконаний п.4 припису від 16.04.2021р №169.
Виявлено порушення правил ведення первинного обліку кількості води, що скидається до водного об'єкту, а саме відсутній облік щодо якості і кількості скинутих у водні об’єкти зворотних вод і забруднюючих речовин, чим не виконаний п.2 припису від 16.04.2021р №169.
Не здійснюються заходи щодо попередження забруднення підземних вод, не обладнані локальні мережі спостережувальних свердловин для контролю за якісним станом підземних вод в районі розташування місця видалення відходів, чим не виконаний п.9 припису від 16.04.2021р №169.
Порушено вимоги щодо поводження з відходами під час їх збирання, перевезення, зберігання; не забезпечено роздільне збирання та сортування ТПВ, окреме збирання небезпечних відходів.
Експлуатація очисних споруд не здійснюється у відповідності до встановлених вимог та технологічного регламенту. Очисні споруди працюють недостатньо ефективно, чим не виконаний п.3 припису від 16.04.2021р №169.
Не забезпечений контроль за якістю і кількістю всіх скинутих у водні об'єкти забруднюючих речовин, скидання яких нормується дозволом на спец водокористування., чим не виконаний п.7 припису від 16.04.2021р №169.
Не зареєстровано у встановленому законом порядку речові права на земельну ділянку для обслуговування смітєзвалища, площею 1,2 га, якою користується КП «АКВА» на території Володимирецької селишної ради Вараського району Рівненської області, чим не виконаний п.15 припису від 16.04.2021р №169.
Не подається звітність щодо відпрацьованих мастил, згідно Порядку, затвердженого ПКМУ № 1221. чим не виконаний п.15 припису від 16.04.2021р №169.
Не дотримуються правил експлуатації сміттєзвалища побутових відходів. чим не виконаний п.11 припису від 16.04.2021р №169.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17
16.11.2021 2934604 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: колективна скарга споживачів
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Шелестун І.Ф. — завідувач сектору контролю за регульованими цінами
Мельник Оксана Петрівна — головний спеціаліст сектору контролю за регульованими цінами
Шелестун І Ф — завідувач сектору контролю за регульованими цінами
Майдан Анатолій Віталійович — головний спеціаліст сектору контролю за регульованими цінами
Порушення:
На підприємстві відсутні річні плани ліцензійної діяльності та інвестиційна програма
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
18.10.2021 2919416 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Рівненській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування щодо достовірності відомостей поданих до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Серпокрил Ольга Анатоліївна — Провідний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи
Порушення:
Подання не достовірних відомостей про застраховану особу до системи персоніфікованого обліку.
Покарання: відсутні
04.10.2021 2922080 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Поліського округу Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання , відтворення і охорони природних ресурсів згідно Додатку №2 до Акту, затвердженого Наказом Міністерства енергетики та захисту довкілля України 26.11.2019р№450.
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Кузьмич Ольга Олексіївна — державний інспектор з охорони навколишнього середовища Поліського округу
Мунько Катерина Піменівна — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу
Щур Віталій Григорович — В.о. старшого державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу
Порушення:
Не здійснюється контроль за якістю і кількістю скинутих у водні об'єкти забруднюючих речовин, скидання яких нормується дозволом на спец водокористування №225/РВ/49д-18, а саме мінералізація, а також за іншими показниками: плаваючі домішки, запах, присмак, колір, колі-індекс, коліфаги, лактозо позитивні кишкові палочки, життєздатні яйця гельмінтів та ін..
Згідно даних лабораторних досліджень проведених відділом інструментально-лабораторного контролю Державної екологічної інспекції Поліського округу (протокол вимірювань №41-21/2 від 20.04.2021р; №42-21/2 від 21.04.2021р; №106-21/2 від 11.10.2021р) з 15.04.2021 року стічні води з очисних споруд скидаються з перевищенням показників складу зворотних вод, затвердженими нормативами ГДС у р.Бережанка, що призвело до її забруднення.
Виявлено утримування водозабірних споруд в належному санітарно-технічному стані, а саме водонапірні башти вкриті корозією.
Виявлено порушення правил ведення первинного обліку кількості вод, що забираються з водних об'єктів і скидаються до них, а саме відсутні засоби вимірювальної техніки, у тому числі автоматизовані при заборі та скиді води, неналагоджений облік кількості забраної води окремо по кожній діючій свердловині подобово, неналагоджений облік кількості зворотних вод у водний обєкт.
Порушено правила експлуатації водогосподарських споруд та пристроїв, а саме очисні споруди утримуються в неналежному стані, решітки не почищені від бруду та зношені, порушена технологія очистки стічних вод на очисних спорудах.
Не виконуються умови дозволу на спец водокористування №225/РВ/49д-18 від 28.12.2018р, а саме не подаються відомості за формою 7-ГР(підземні води); не дотримується встановлених нормативів гранично допустимого скидання забруднюючих речовин; не утримуються в належному стані очисні споруди та технічні пристрої; не здійснюється засобами вимірювальної техніки, у тому числі автоматизованими, облік забору та використання вод; не в повному обсязі здійснюється контроль за якістю і кількістю скинутих у водні об'єкти зворотних вод і забруднюючих речовин.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.09.2021 2920536 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Савчук С.І. — Головний інженер
Снітка Ганна Олексіївна — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Володимирецького управління
Савчук С І — Головний інженер
Смулка Леся Святославівна — помічник лікаря епідеміолога відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Володимирецького управління
Порушення:
Відсутні висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи на документацію згідно якої здійснюється виробництво питної води. Робоча програма виробничого контролю якості джерел, в тому числі окремо для водозабірних споруд та мереж водопостачання не відповідає вимогам санітарного законодавства.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
05.04.2021 2430232 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.04.2021 2282815 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Рівненська Обл
Учасники:
Нагорна Світлана Степанівна — Інспектор праці, головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.04.2021 2277009 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
26 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Рівненська обл., смт. Волдимирець
Учасники:
Жуковська Ольга Володимирівна — Головний державний інспектор відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки та гірничого нагляду
Нагорна Світлана Степанівна — Інспектор праці, головний державний інспектор
Порушення:
Відсутній журнал реєстрації протоколів випробувань засобів електрозахисту і інструменту з ізолювальними ручками
Не ведеться технічний журнал з експлуатації водозабірних споруд, в який повинні записуватисявідомості про результати повсякденних спостережень за будівлею та її конструктивними елементами (водонапірна башта, артсвердловини)
Відповідальний за електрогосподарство не пройшов навчання і перевірку знань з електробезпеки з отриманням відповідної групи із записом в журналі встановленої форми, а саме: не підтверджена IV група допуску з електробезпеки (наявнаIII-я група допуску)
В електророзподільних шафах ТП-281, ЗТП-278, ТП-415, ввідному щиті ЩВ-3 станції знезалізнення відсутні однолінійні схеми підключення електроустановок, відповідно до вимог п.3.3 розділ IV Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів
Не ведеться журнал обліку газонебезпечних робіт, які виконуються без оформлення наряд-допуску
Не проведено експертне обстеження електроустатковання, в зв’язку із закінченням граничного строку експлуатації, а саме: силових трансформаторів ЗТМ-100-12 (зав.№015927, 1988 року виготовлення) та ТМ-250/10-83У1 (зав. 1166927, 1966 року виготовлення), встановлених в ЗТП-579, які вичерпали свій ресурс
Не пройшли у встановленому порядку навчання та перевірку знань з питань охорони праці працівники які виконують роботи підвищеної небезпеки, в т.ч. і газонебезпечні роботи (машиністи насосних установок, оператори очисних споруд, слюсарі АВР, слюсарі-сантехніки, машиністи насосних та компресорних установок, вантажник, електромонтери, електрозварник, водіїта інші)
Не відповідають встановленій формі особисті картки обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту (ЗІЗ), згідно додатку 1.
Не одержаний дозвіл центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони праці (територіального органу Держпраці) на виконання робіт підвищеної небезпеки:1) На експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки: - експлуатацію устаткування напругою понад 1000 В. 2) На виконання робіт підвищеної небезпеки: - газонебезпечні роботи; -роботи в колодязях, шурфах, траншеях, камерах, колекторах, замкнутому просторі (ємностях, боксах, тощо); - роботи в діючих електроустановках понад 1000 В.
Керівник підприємства не забезпечив проведення періодичного вимірювання в електроустановках значення опору заземлювальних пристроїв, повного опору петлі «фаза-нуль» та опору ізоляції
Посадові особи, службові обов’язки яких, пов’язані з керівництвом та контролем за виконанням робіт підвищеної небезпеки та члени комісії з перевірки знань з питань охорони праці у працівників підприємства не пройшли у встановленому порядку навчання та перевірку знань з питань охорони праці та нормативно-правових актів до нього
Працівники, які виконують роботи (профілактичні огляди та ремонтні роботи) у колодязях не забезпечені ЗІЗ: індивідуальними запобіжними поясами із сигнальною мотузкою на кожного члена бригади, шланговими протигазами ПШ-1 або ПШ-2, лампою ЛБВК або газоаналізатором для перевірки повітряного середовища, тощо Газонебезпечні роботи, зокрема профілактичні огляди та ремонтні роботи в колодязяхвиконуються без оформлення наряд-допуску на їх виконання, який передбачає розробку і подальше впровадження комплексу заходів по підготовці і безпечному проведенню газонебезпечних робіт
Не проведено періодичної перевірки для ручного електроінструменту, діелектричних рукавичок, діелектричного взуття у встановлені терміни
Відсутній оперативний журнал та журнал обліку відмов і аварій в роботі електрообладнання і мереж
Не надійно закриті та не огороджені технологічні колодязі, які знаходяться на території очисних споруд та станції знезалізнення, відсутні попереджуючі знаки
Не заведений журнал з описом електрообладнання, що експлуатується, з значенням технічних характеристик і інвентарних номерів
Не переглянутий та не затверджений на 2021 рік перелік газонебезпечних робіт, згідно додатку 1 «Типової інструкції з організації безпечного ведення газонебезпечних робіт», з зазначенням можливих небезпечних і шкідливих виробничих факторів та основних заходів по виконанню даних робіт
На КНС по вул. Садовій відсутня нижня та середня захисні полоси перильного огородження на площадці обслуговування перед спуском в машинний зал КНС
Не проведено чергового опосвідчення стану безпеки електроустановок підприємства
Відсутній затверджений наказом керівника перелік робіт на висоті, які виконуються за нарядами-допусками,
Суб’єктом господарювання не набуте право на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а саме: не подана та не зареєстрована в Управлінні Держпраці у Рівненській області декларація відповідності матеріально – технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки на виконання робіт підвищеної небезпеки:-зварювальні роботи; - роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра.
Не проведений періодичний медичний огляд працівникам, які працюють в шкідливих умовах праці, відповідно до вимог наказу МОЗ України № 246 від 21.05.2007 року та Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій (відсутній заключний Акт за результатами медичного огляду)
Не проведено атестацію робочих місць працівників за умовами праці на відповідність нормативно-правовим актам з охорони праці в порядку і строки, що визначаються законодавством, відповідно до вимог п.3 Порядку проведення атестації робочих місць за умовами праці, затв. ПКМУ від 01.08.1992 №442
Газонебезпечні роботи, зокрема профілактичні огляди та ремонтні роботи в колодязяхвиконуються без оформлення наряд-допуску на їх виконання, який передбачає розробку і подальше впровадження комплексу заходів по підготовці і безпечному проведенню газонебезпечних робіт шкода здоров’я працюючих осіб
В приймальній камері та машинному залі КНС по вул. Садовій на світильниках відсутні захисні плафони
Не складений і не погоджений з Управлінням Держпраці список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів
Покарання: відсутні
05.04.2021 2318350 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
19 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Мунько Катерина Піменівна — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу
Кліма Тетяна Амвросіївна — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу
Коростель Вячеслав Васильович — Старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу
Савчук Сергій Іванович — головний інженер
Порушення:
Виявлено невиконання природоохоронного режиму використання земель на території КП «Аква».
Порушено правила експлуатації сміттєзвалища побутових відходів, а саме: приймаються неперероблені побутові відходи; не ущільнюються відходи, не підгортаються та не пересипають ізолюючими матеріалами; відсутній належний моніторинг щодо контролю стану підземних і поверхневих водних об’єктів, сміттєзвалище не огороджене належним чином; відсутній шлагбаум, відсутні спостережні свердловини за відбору підземних вод, відсутня проектна документація, що включає санітарно-технічний паспорт, інструкція з експлуатації полігона. Відсутня дренажна система для збирання і відведення фільтрату.
Порушено вимоги щодо поводження з відходами під час їх збирання, перевезення, зберігання; не забезпечено роздільне збирання та сортування ТПВ, окреме збирання небезпечних відходів.
Не здійснюється контроль за якістю і кількістю скинутих у водні об'єкти забруднюючих речовин, скидання яких нормується дозволом на спец водокористування, а саме СПАР, нафтопродукти, мінералізація. Не здійснюється контроль за іншими показниками, а саме: плаваючі домішки, запах, присмак, колір, колі-індекс, коліфаги, лактозо позитивні кишкові палочки, життєздатні яйця гельмінтів та ін..
Згідно даних лабораторних досліджень проведених під час планової перевірки відділом інструментально-лабораторного контролю Державної екологічної інспекції Поліського округу (протокол вимірювань №40-21/2 від 12.04.2021р) з 07.04.2021 року стічні води з очисних споруд скидаються з перевищенням показників складу зворотних вод, затвердженими нормативами ГДС у р.Бережанка, що призвело до її забруднення.
КП «АКВА» не подається звітність щодо відпрацьованих мастил, згідно Порядку, затвердженого ПКМУ № 1221.
Не виконуються умови дозволу на спец водокористування №225/РВ/49д-18 від 28.12.2018р, а саме не подаються відомості за формою 7-ГР(підземні води); не дотримується встановлених нормативів гранично допустимого скидання забруднюючих речовин; не утримуються в належному стані очисні споруди та технічні пристрої; не здійснюється засобами вимірювальної техніки, у тому числі автоматизованими, облік забору та використання вод; не в повному обсязі здійснюється контроль за якістю і кількістю скинутих у водні об'єкти зворотних вод і забруднюючих речовин.
На КП «АКВА» журнал первинного поточного обліку відходів не ведеться за встановленою формою № 1 — ВТ “Облік пакувальних матеріалів і тари”, не подається статистична звітність № 1 – відходи «Утворення та поводження з відходами», відсутні реєстрові картки по відходам.
Порушено правила експлуатації водогосподарських споруд та пристроїв, а саме очисні споруди підприємства утримуються в неналежному стані, решітки не почищені від бруду та зношені, піскові майданчики не облаштовані на очисних спорудах.
На території підприємства виявлено сліди розливів нафтопродуктів на асфальтно-бетонному покритті.
Не зареєстровано у встановленому законом порядку речові права на земельну ділянку для обслуговування смітєзвалища, площею 1,2 га, якою користується КП «АКВА» на території Володимирецької селишної ради Вараського району Рівненської області.
Допущено змішування відходів, для утилізації яких в Україні існує відповідна технологія.
На сміттєзвалищі зберігаються та захоронюються неперероблені відходи.
Виявлено порушення правил водокористування, а саме порушено правила ведення первинного обліку кількості води, що забирається з підземних горизонтів, не ведеться облік кількості забраної води окремо по кожній діючій свердловині, відсутні водолічильники на діючих свердловинах, відсутній журнал обліку щодо якості і кількості скинутих у водні об’єкти зворотних вод і забруднюючих речовин.
Водонапірні башти вкриті корозією, що є порушення норм з утримання експлуатіційної водозабірної споруди.
Здійснюються викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря без дозволу спеціально уповноваженого органу виконавчої влади (відсутній дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами (мулові майданчики ).
Не вносяться поточні щорічні зміни у паспорт МВВ.
Не здійснюються заходи щодо попередження забруднення підземних вод, не обладнані локальні мережі спостережувальних свердловин для контролю за якісним станом підземних вод в районі розташування місця видалення відходів.
Згідно даних лабораторних досліджень проведених лабораторією ДП «Рівненський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації (протокол випробувань №1660 від 19.10.2020р), вимірювальною лабораторією Кузнецовське МКП (протокол дослідження стічної води від 19.02.2021р№179р) з очисних споруд підприємства зворотні стічні води скидаються з перевищенням показників складу зворотних вод, затвердженими нормативами ГДС у р.Бережанка, що призвело до її забруднення. Підприємство надало довідку від 16.04.2021р №175 про кількість та якість скинутої зворотної (стічної) води з очисних споруд у водний об’єкт в р.Бережанка за період з 22.07.2020р по 14.04.2021р.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
05.04.2021 2351600 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до пункту 3 розділу ІІ Закону України від 17.03.2020 № 533-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)».
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробничий будинок, будівля контори, прибудова, будівля пральні, будівля гаража
34300, Рівненська обл., Вараський р-н, Смт Володимирець, вул. Грушевського, 68
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.04.2021 2268800 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Учасники:
Нагорна Світлана Степанівна — Інспектор праці, головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.07.2020 2141190 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Поліського округу Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Кузьмич Ольга Олексіївна — державний інспектор з охорони навколишнього середовища Поліського округу
Мунько Катерина Піменівна — Головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Рівненській області Державної екологічної інспекції Поліського округу - державний інспектор з охорони навколишн
Скібчик Анатолій Володимирович — Головний спеціаліст відділу держаного екологічного нагляду (контролю) атмосферного повітря Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Рівненській області Державної екологічної інспекції Поліського округу - державний інспектор з охорони навкол
Порушення:
Не виконаний пункт 3 припису від 15.07.2019р №595, а саме очисні споруди підприємства працюють неефективно, про що свідчать результати протоколів вимірювань показників складу та властивостей проб води №50-20/2 від 22.07.20р та №51-20/2 від 27.07.20р. Лабораторні дослідження проводилися відділом інструментально-лабораторного контролю Державної екологічної інспекції Поліського округу, протоколи додаються.
Пункт 7 припису від 15.07.2019р №595 не виконаний, не проведені інструментально-лабораторні вимірювання параметрів викидів забруднюючих речовин пересувними джерелами на підприємстві.
Не виконаний п.2 припису від 15.07.2019р №595, а саме не налагоджений контроль за якістю і кількістю скинутих у водні об'єкти зворотних вод і забруднюючих речовин.
Не виконаний пункт 5 припису від 15.07.2019р №595, а саме неподаний звіт по формі 7-ГР за 2019р.
Покарання:
Інше
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.07.2019 1567456 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Буравський Павло Федорович — Начальник КП "Аква"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2019 1464888 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
У відповідності до Наказу Мінрегіонбуду №316 від 01.12.2017 року підприємством не розроблені та не затверджені органом місцевого самоврядування Правила приймання стічних вод, в яких враховуються місцеві особливості приймання та очищення стічних вод, а також не визначені ДК забруднюючих речовин, що можуть скидати до системи централізованого водовідведення.
Порушено правила експлуатації водогосподарських споруд та пристроїв, а саме очисні споруди підприємства утримуються в неналежному стані, решітки не почищені від бруду, порушена технологія очистки стічних вод на очисних спорудах в т.ч мул не перекачується на мулові майданчики.
Порушено порядок здійснення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, а саме в КП„АКВА” не забезпечується інструментально-лабораторні вимірювання параметрів викидів забруднюючих речовин пересувними джерелами
Виявлено порушення правил водокористування, а саме порушено правила ведення первинного обліку води, що забирається з підземних горизонтів, не ведеться облік кількості води, що забирається з артсвердловин (крім №1), відсутні лічильники на свердловинах (крім №1); журнал обліку води щодо якості і кількості скинутих у водні об’єкти зворотних вод і забруднюючих речовин не ведеться.
Виявлено не правильне ведення державного обліку водокористування та складання звітів про використання води за 2018р за формою 2-ТП (водгосп) з дотриманням встановлених вимог, у звіті 2ТП-водгосп таб.2 Водовідведення., не відображено вміст основних забруднюючих речовин у зворотних (стічних) водах по нітритам, які мають перевищення встановлених ГДС.
Не виконуються умови дозволу на спец водокористування №225/РВ/49д-18 від 28.12.2018р, а саме не подаються відомості за формою 7-ГР(підземні води).
Згідно даних лабораторних досліджень проведених вимірювальною лабораторією Кузнецовське МКП (протоколи дослідження води від 15.03.2017р; від 05.05.2017р; від 08.11.2017р; від 30.05.2018р; від 03.10.2018р; від 18.06.2019р), відділом інструментально-лабораторного контролю державної екологічної інспекції у Рівненській області (протокол вимірювання показників складу та властивостей проб вод №21-17 від 03.05.2017р; протокол №37/17 від 27.06.2017р), ДП «Рівненський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» ( протокол випробувань №1252 від 07.08.2017р; протокол від 21.02.2018р №0749), Державною екологічною інспекцію Поліського округу (протокол вимірювань №31-19/2 та протокол №33-19/2 додається) з 28.04.2017 року стічні води скидаються з перевищенням показників складу зворотних вод, затвердженими нормативами ГДС у р.Бережанка, що призвело до її забруднення. Підприємство надало довідку від 12.07.2019р №279 про кількість скинутої зворотної( стічної) води з очисних споруд у водний об’єкт в р.Бережанка.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Інше
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом