Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (17)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Перевірки (5)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДІОНІС"

#30810494

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.09.2022 3092487 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Завод №1
68430, Одеська обл., Болгградський р-н, С. Новоіванівка
винний цех
Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, С. Стара Царичанка, вул. Садова, 24
Завод
68400, Одеська обл., Болградський р-н., м. Арциз, вул. Лугова, 55
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.11.2020 2200354 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція в Одеській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: позапланова перевірка
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Бальжик Анатолій Миколайович — уповноважена особа
Паніот Сергій Іванович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Одеської області
Порушення:
не виконанні вимоги пипису
Покарання: відсутні
26.09.2019 1482026 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
117 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Вінний цех "Діоніс"
68261, Одеська обл., Саратський р-н, С. Кулевча, вул. Промзона
Завод №1
68430, Одеська обл., Болгградський р-н, С. Новоіванівка
Завод
68400, Одеська обл., Болградський р-н., м. Арциз, вул. Лугова, 55
Учасники:
Порушення:
З'єднувальні коробки освітлювальної електромережі в будівлях адміністративного корпусу, складських, виробничих та орендованих приміщень не закриті негорючими кришками.
Відсутній наряд-допуск на виконання тимчасових вогневих робіт керівника підприємства
Не надано результати перевірки пристроїв блискавкозахисту організацією, що має відповідну ліцензію на проведення даних робіт у відповідності до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд"..
У приміщеннях на видимих місцях біля телефонів не розміщено таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Місце проведення вогневих робіт на постійних та тимчасових місцях не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасником, ящиком з піском та лопатою).
Не здійснено навчання працівників діям у надзвичайних ситуаціях.
Місце проведення вогневих робіт на постійних та тимчасових місцях не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасником, ящиком з піском та лопатою).
На території об'єкта площею понад 3 га на в'їздах (виїздах) не встановлені схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під'їздів пожежних автомобілів до них
Допускається використання пожежного обладнання, інвентарю та інструменту, для господарських, виробничих та інших потреб, не пов'язаних з пожежогасінням або навчанням протипожежних формувань.
Водонапірна башта не забезпечена під'їздом з твердим покриттям і не пристосована для відбору води пожежно-рятувальною технікою будь-якої пори року. На корпус водонапірної башти не нанесено позначення, яке вказує на місце розташування пристрою для забирання води пожежно-рятувальною технікою.
Не забезпечено захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захист знімних комплектуючих виробів від використання сторонніми особами не за призначенням (для щитів та стендів, установлюваних поза приміщеннями)
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об'єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі. Працівники охорони не мають список посадових осіб об'єкта із зазначенням їх місць проживання, службових, домашніх (мобільних) телефонів.
На підприємстві не визначений порядок проведення вогневих робіт
Для відкривання і закривання пробок металевої тари та проведення інших робіт у вибухонебезпечних зонах на АЗС відсутній набір інструменту з металу, що не утворює іскор.
Відповідальні за протипожежний стан особи не пройшли навчання з питань пожежної безпеки з отриманням спеціальних посвідчень у порядку, встановленому законодавством.
Товари, які містять ЛЗР, ГР, горючі гази зберігаються разом з іншими товарами у непристосованих приміщеннях.
 Адміністративні та виробничо-складські приміщення не обладнані системами протипожежного захисту (автоматичні системи пожежної сигналізації та пожежогасіння)
На підприємстві не створена добровільна пожежна охорона, з метою проведення заходів із запобігання виникненню пожеж та організації їх гасіння.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасости". Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2 - 2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
Дерев'яні конструкції в будинках усіх ступенів вогнестійкості, крім V, не піддаються вогнезахисному оброблянню, за винятком вікон, дверей, воріт, підлоги, стелажів.
Не проведено додаткове практичне навчання з працівниками правилам користування первинними засобами пожежогасіння.
Не надано результати перевірки пристроїв блискавкозахисту організацією, що має відповідну ліцензію на проведення даних робіт у відповідності до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд"..
Не проводиться періодичне обслуговування немеханізованого пожежного ручного інструменту у складі комплектації пожежного щита.
Заборонено розводити багаття, користуватися відкритим вогнем на відстані менше 30 м від будівель та споруд, викидати незагашене вугілля.
Не забезпечено на випадок відключення електроенергії обслуговуючий персонал будівель, у вечірній та нічний час, електричними ліхтарями. Кількість ліхтарів визначити адміністрацією, виходячи з особливостей об'єкта, наявності чергового персоналу, кількості людей у будівлі (але не менше одного ліхтаря на кожного працівника, який чергує на об'єкті у вечірній або нічний час).
Не проводиться періодичне обслуговування немеханізованого пожежного ручного інструменту у складі комплектації пожежного щита.
Допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією, застосування саморобних подовжувачів, які не відповідають вимогам ПУЕ, користування пошкодженими розетками, використання в світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків), а також з відбивачами і розсіювачами, виготовленими з горючих матеріалів, складування горючих матеріалів на відстані 1 м від електроустаткування та під електрощитами.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення" та Правил улаштування електроустановок. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Допускаються до зварювальних та інших вогневих робіт особи, які не мають кваліфікаційних посвідчень та не пройшли у встановленому порядку навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму та щорічної перевірки знань з одержанням спеціального посвідчення.
Відсутній журнал обліку вогнегасників.
Не встановлено в приміщенні топочної сертифіковані протипожежні двері.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки "Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою", а також клас зони.
Відсутній наряд-допуск на виконання тимчасових вогневих робіт керівника підприємства
Дерев'яні конструкції в будинках усіх ступенів вогнестійкості, крім V, не піддаються вогнезахисному оброблянню, за винятком вікон, дверей, воріт, підлоги, стелажів.
Не проведено ідентифікацію об’єктів підвищеної небезпеки суб’єкту господарювання.
Для кожного приміщення об'єкта не розроблені та не затверджені керівником об'єкта інструкції про заходи пожежної безпеки.
Пожежні пожежні резервуари повинні бути справними і утримуватися таким чином, щоб забезпечити безперешкодний забір води пожежними автомобілями.
З'єднувальні коробки освітлювальної електромережі в будівлях адміністративного корпусу, складських, виробничих приміщень не закриті негорючими кришками.
Керівником підприємства не визначено обов'язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, призначити відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
При прийнятті на роботу працівники не пройшли інструктажі з питань пожежної безпеки на робочому місці. Особи, яких приймають на роботу, пов'язану з підвищеною пожежною небезпекою, попередньо (до початку самостійного виконання роботи) не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
Не виконано технічне діагностування наявних вогнегасників за допомогою організації яка має ліцензію на право проведення вищевказаних робіт.
Не забезпечено підприємство адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
До роботи на АЗС допускаються особи, які не пройшли навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму і не мають про це відповідне посвідчення
Допускається використання пожежного обладнання, інвентарю та інструменту, для господарських, виробничих та інших потреб, не пов'язаних з пожежогасінням або навчанням протипожежних формувань.
Не проведено ідентифікацію об’єктів підвищеної небезпеки суб’єкту господарювання.
Працівники об'єкта не дотримуються встановленого протипожежного режиму, не виконувати вимоги цих Правил та інших нормативно-правових актів з питань пожежної безпеки.
Топлення печей та котлів на підприємстві проводитися призначеними особами, які не пройшли протипожежний інструктаж
На підприємстві не створена добровільна пожежна охорона, з метою проведення заходів із запобігання виникненню пожеж та організації їх гасіння.
Допускаються до роботи особи, які не пройшли навчання, протипожежного інструктажу і перевірки знань з питань пожежної безпеки.
Територія об'єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
На вогнегасниках які експлуатуються відсутні: облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об'єкті системою нумерації;
На території об'єкта не забезпечено освітлення зовнішніх пожежних драбин, протипожежного обладнання, входів до будинків та споруд.
На АЗС відсутні вивішені на видимих місцях плакати, які містять обов'язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки
Допускаються до роботи особи, які не пройшли навчання, протипожежного інструктажу і перевірки знань з питань пожежної безпеки.
Не забезпечено територію блискавко захистом у відповідності до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд".
Не забезпечено АЗС розрахунковою кількістю плівкоутворювального піноутворювача для ліквідації можливих пожеж протипожежною технікою.
Водонапірна башта не забезпечена під'їздом з твердим покриттям і не пристосована для відбору води пожежно-рятувальною технікою будь-якої пори року. На корпус водонапірної башти не нанесено позначення, яке вказує на місце розташування пристрою для забирання води пожежно-рятувальною технікою.
АЗС не оснащено телефонним, гучномовним зв'язком.
Автоцистерни під час зливання не забезпечені заземлюючим пристроєм.
На території об'єкта площею понад 3 га на в'їздах (виїздах) не встановлені схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під'їздів пожежних автомобілів до них
Відсутній журнал обліку вогнегасників.
Керівником підприємства своїм розпорядчим документом не визначено спеціальні місця для куріння, які необхідно позначити відповідним знаком або написом, і місця, де встановлюють урну або попільницю з негорючих матеріалів. Куріння за межами спеціально відведених місць забороняється.
Відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим.
Територія підприємства, будинки, споруди, приміщення, технологічні установки не забезпечені в повному обсязі первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Адміністративні та виробничо-складські приміщення не обладнані системами протипожежного захисту (автоматичні системи пожежної сигналізації та пожежогасіння)
Усі будинки, приміщення і споруди своєчасно не очищаються від горючого сміття та відходів виробництва. Терміни очищення встановлюються технологічними регламентами або інструкціями, що затверджуються керівником об'єкта або підприємства.
Приміщення будівель не обладнано системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Переносні вогнегасники не розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Автомобільні дороги та проїзди для пожежних машин не мають дорожнє покриття, придатне для їх проїзду. Влаштовуючи проїзди для пожежних автомобілів до будівель, споруд та вододжерел ґрунтовою дорогою, її треба укріплювати шлаком, гравієм або іншими матеріалами для забезпечення можливості під'їзду будь-якої пори року.
Електрощити, групові електрощитки повинні оснащуватися схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту.
Допускаються до зварювальних та інших вогневих робіт особи, які не мають кваліфікаційних посвідчень та не пройшли у встановленому порядку навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму та щорічної перевірки знань з одержанням спеціального посвідчення.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Евакуаційні виходи в адміністративних будівлях, не позначені світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення.
Пожежний щит недоукомплектований засобами пожежогасіння, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 х 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт., на пожежних щитах (стендах) необхідно вказувати їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не забезпечено утримання засобів протипожежного захисту у працездатному стані та не проведено їх технічне обслуговування.
На шляхах евакуації, приміщень, коридор другого поверху та сходові марші з другого по перший поверх, використовуються горючі матеріали якими облицьовані стіни.
Відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим.
Не проведено додаткове практичне навчання з працівниками правилам користування первинними засобами пожежогасіння.
Відповідальні за протипожежний стан особи не пройшли навчання з питань пожежної безпеки з отриманням спеціальних посвідчень у порядку, встановленому законодавством.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати повинні встановлюватися на не горючі основи (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Територія об'єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
На підприємстві не визначений порядок проведення вогневих робіт
Не оснащено АЗС жорсткою буксирною штангою довжиною не менше 3 м для евакуації транспортних засобів з території у випадку пожежі.
Пожежний щит недоукомплектований засобами пожежогасіння, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 х 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт., на пожежних щитах (стендах) необхідно вказувати їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не забезпечено територію блискавко захистом у відповідності до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд".
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
При прийнятті на роботу працівники не пройшли інструктажі з питань пожежної безпеки на робочому місці. Особи, яких приймають на роботу, пов'язану з підвищеною пожежною небезпекою, попередньо (до початку самостійного виконання роботи) не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасости". Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2 - 2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
На вогнегасниках які експлуатуються відсутні: облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об'єкті системою нумерації;
Керівником підприємства не визначено обов'язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, призначити відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Територія підприємства, будинки, споруди, приміщення, технологічні установки не забезпечені в повному обсязі первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Не здійснено навчання працівників діям у надзвичайних ситуаціях.
Не забезпечено утримання засобів протипожежного захисту у працездатному стані та не проведено їх технічне обслуговування.
На території об'єкта не забезпечено освітлення зовнішніх пожежних драбин, протипожежного обладнання, входів до будинків та споруд.
Не забезпечено захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захист знімних комплектуючих виробів від використання сторонніми особами не за призначенням (для щитів та стендів, установлюваних поза приміщеннями)
Не забезпечено на випадок відключення електроенергії обслуговуючий персонал будівель, у вечірній та нічний час, електричними ліхтарями. Кількість ліхтарів визначити адміністрацією, виходячи з особливостей об'єкта, наявності чергового персоналу, кількості людей у будівлі (але не менше одного ліхтаря на кожного працівника, який чергує на об'єкті у вечірній або нічний час).
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки "Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою", а також клас зони.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією, застосування саморобних подовжувачів, які не відповідають вимогам ПУЕ, користування пошкодженими розетками, використання в світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків), а також з відбивачами і розсіювачами, виготовленими з горючих матеріалів, складування горючих матеріалів на відстані 1 м від електроустаткування та під електрощитами.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати повинні встановлюватися на не горючі основи (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Приміщення будівель не обладнано системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Евакуаційні виходи в адміністративних будівлях, не позначені світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення.
Переносні вогнегасники не розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Електрощити, групові електрощитки повинні оснащуватися схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
Для кожного приміщення об'єкта не розроблені та не затверджені керівником об'єкта інструкції про заходи пожежної безпеки.
Керівником підприємства своїм розпорядчим документом не визначено спеціальні місця для куріння, які необхідно позначити відповідним знаком або написом, і місця, де встановлюють урну або попільницю з негорючих матеріалів. Куріння за межами спеціально відведених місць забороняється.
Заборонено розводити багаття, користуватися відкритим вогнем на відстані менше 30 м від будівель та споруд, викидати незагашене вугілля.
Не встановлено в приміщенні електрощитової сертифіковані протипожежні двері.
Наконечники зливних шлангів виготовлені з матеріалу, що має можливість іскроутворення у разі ударів об корпус резервуара.
Використовується протипожежний запас води для побутових та господарських потреб.
Усі будинки, приміщення і споруди своєчасно не очищаються від горючого сміття та відходів виробництва. Терміни очищення встановлюються технологічними регламентами або інструкціями, що затверджуються керівником об'єкта або підприємства.
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об'єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі. Працівники охорони не мають список посадових осіб об'єкта із зазначенням їх місць проживання, службових, домашніх (мобільних) телефонів.
Не виконано технічне діагностування наявних вогнегасників за допомогою організації яка має ліцензію на право проведення вищевказаних робіт.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
26.09.2019 1456941 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
Об'єкт 1
Одеська обл., Арцизький р-н, С. Нова Іванівка
Учасники:
Островський А.К. — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Одеської області
Островський А К — старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Одеської області
Хоменко Д М — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Одеської області
Хоменко Д.М. — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Одеської області
Порушення:
Допустив порушення правил ведення первинного обліку забору води
Порушення вимог щодо поводження з відходами
Відсутній журнал первинного обліку відходів за формою № 1-ВТ
Допустив недодержання вимог, передбачених дозволом на викиди забруднюючих речовин
Допустив здійснення господарської діяльності при відсутності дозволу на викиди
Допустив змішування відходів
Не заповнюється статистична звітність
Допустив псування сільськогосподарських земель, а саме забруднення їх неочищеними стічними водами
Не подається декларація про відходи
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
02.10.2018 521243 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні