Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГЕРМА"

#30797788

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
24.01.2020 1768686 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Магазин "Герма"
09100, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Партизанська, 20
Учасники:
Ніколенко Людмила Вікторівна — головний інспектор відділу організації профілактичної роботи Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області
Порушення:
Для будівель і приміщень складського призначення не визначені катерогія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б.В. 1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою».
Особою відповідальною за стан пожежної безпеки не здійснюється щомісячний огляд наявних в експлуатації вогнегасників з занесенням результатів до відповідного журналу.
Посадові особи та працівники об’єкту не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку встановленому ПКМУ від 26 червня 2013 року №444.
Не розміщено інформацї про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії.
Не встановлено покажчики місць розташування пожежних гідрантів з нанесенням на них літерного індексу ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта.
На об’єкті системи протипожежного захисту знаходяться у несправному стані.
Наявні засоби первинного пожежогасіння (вогнегасники) не розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 метра від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника (будівля об’єкту).
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи.
Не змонтовано над евакуаційними виходами світлові покажчики з написом "Вихід" білого кольору на зеленому фоні підключеними до джерела живлення евакуаційного (аварійного) освітлення або такі, що переключаються на нього автоматично у разі зникнення живлення на їх основних джерелах живлення.
На обє’кті не заведено журнал реєстрації інструктажів з питань пожежної та техногенної безпеки.
Допускається замикання дверей, які є другим шляхом евакуації з приміщення торгового залу.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання приміщення магазину.
Об’єкт не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер) з встановленням на фасад будівлі або інше видне місце з забезпеченням освітлення у нічний час.
Не влаштовані світлові прорізи з фрамугами що відкриваються площею не менше 1.2 кв.м. для цілей димовидалення у зовнішній стіні на кожному поверсі сходової клітини.
Наявні засоби первинного пожежогасіння (вогнегасники) не забезпечені обліковими (інвентарними) номерами за прийнятною на об’єкті системою нумерації.
Не визначено та не зазначено на вогнегасниках облікові номери за прийнятою на об`єкті системою нумерації.
Для кожного приміщення об`єкту не розроблено інструкції про заходи пожежної безпеки.
Не визначено обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки, не призначено відповідальних за пожежну безпеку приміщення, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Сходові клітки, коридори та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в закладі людей.
Наявні засоби первинного пожежогасіння (вогнегасники) не в повній мірі пройшли технічне обслуговування.
Не заключено договір на обслуговування АПС із спеціальною організацією яка має ліцензію.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення об`єкту не забезпечені знаками безпеки, кількість, місце встановлення яких повинно відповідати вимогам ДСТУ ISO 6309:2007 та ГОСТ 12.4.026-76.
Не проведено навчання керівного складу та працівників з питань цивільного захисту
Не розроблено та не вивішено на видимих місцях плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
Не проведено евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій.
Допускається захаращення шляхів евакуації горючими матеріалами та іншими предметами (коробки з товаром, вазони.)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом