Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (16)
Банкрутство (87) Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ОТВАГ-ГАЗ 2"

#30796192

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
03.12.2019 1493346 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Офісні приміщення «ОТВАГ-ГАЗ 2»
08130, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, С. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська, 20
Учасники:
Олійник Віталій Олексійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Фастівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області
Кулик Юрій Вікторович — Уповноважена особа за довіреністю - енергетик ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ОТВАГ-ГАЗ 2"
Порушення:
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Територію та приміщення кафе-шашличної не забезпечено відповідними знаками безпеки відповідно до ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів кафе-шашличної не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Всі приміщення кафе-шашличної не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до додатку А таблиці А1 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
На пожежному щиті (стенді) встановленому на території кафе-шашличної не вказано його порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів. Порядковий номер пожежного щита вказують після літерного індексу «ПЩ».
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Електророзетки приміщень кафе-шашличної встановлені на горючі основи (електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати повинні встановлюватися на не горючі основи (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра).
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
Наявний пожежний щит встановлений на території кафе-шашличної не доукомплектований засобами пожежогасіння, до складу яких входять, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) кафе-шашличної не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Двері електрощитової кафе-шашличної не влаштовано протипожежними (Вимога встановлена пунктом 6.31 та 6.4 ДБН В.1.1-7:2016).
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Працівників об’єкта не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту.
Кафе-шашлична не забезпечена зовнішнім протипожежним водопостачанням. (Вимога встановлена пунктом 6.2.1 глави 6.2 ДБН В.2.5-74:2013).
Електрощити кафе-шашличної не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Сходи які ведуть із приміщення 2-го поверху на 1-й кафе-шашличної не влаштовані з відповідним класом вогнестійкості будівельних конструкцій з урахуванням ступеня вогнестійкості будівлі. (Вимога встановлена пунктом 5.3, таблицею 1 ДБН В.1.1-7:2016).
Кафе-шашлична не обладнана блискавкозахистом від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
03.09.2018 521178 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні