Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (39)
Банкрутство (1) Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ "ВІКТАР"

#30790761

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.11.2018 1206111 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Перевірку не вдалось провести у зв'язку із тим, що підприємство не здійснює діяльність.
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.11.2018 521142 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
28 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Порушення:
Для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу не проведено випробування на тиск та витрату води з оформленням відповідного акта.
В приміщенні коридору новозбудованого корпусу електроз’єднувальну коробку не закрито кришкою з негорючого або важкогорючого матеріалу.
Приміщення коридорів побутових кімнат та виробничого цеху в новозбудованому корпусі не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Особи, які прийняті на роботу, пов'язану з підвищеною пожежною небезпекою, не пройшли попередньо (до початку самостійного виконання роботи) спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
На об’єкті наказом не встановлений протипожежний режим.
Під сходовими маршами, що ведуть з адміністративного приміщення у виробниче, складовано залишки горючих упаковок.
Провести коригування планів евакуації людей на випадок пожежі.
Не забезпечується належна пожежна безпека шляхом проведення організаційних заходів та технічних засобів, спрямованих на запобігання пожежам, забезпечення безпеки людей, зниження можливих майнових втрат і зменшення негативних екологічних наслідків у разі їх виникнення, створення умов для успішного гасіння пожеж, а саме: експлуатуються приміщення, які не введені в експлуатацію відповідно до вимог чинного законодавства.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Керівництвом об'єкта не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 р. № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, а саме не встановлено протипожежний люк у адміністративному приміщенні над робочим місцем охоронця.
Електрощити, групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Під сходовими маршами, що ведуть в адміністративне приміщення, влаштовано комірчину в якій зберігаються горючі матеріали.
Не проведено перевірку пристроїв захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
На схемі території не вказано розміщення водойм, гідрантів, та під’їздів пожежних автомобілів до них.
Допускається зберігання вантажів, тари на рампі складу.
Вогнегасники у виробничих та складських приміщеннях не встановлені у легкодоступних та видних місцях.
Наявну установку автоматичної пожежної сигналізації не відремонтовано.
У виробничому цеху проходи між обладнанням захаращено залишками горючих упаковок з під матеріалів виробництва.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, а саме не встановлено протипожежні двері між складським приміщенням для зберігання горючих рідин в пластмасовій тарі та приміщенням сходової клітини входу в адміністративні приміщення.
Обмежено доступ до пожежних кран-комплектів в приміщені коридору адміністративного приміщення та виробничого цеху.
У складських приміщеннях складування продукції проводиться на проходах за межами обмежувальних ліній та менше 0,8м. від стін.
Не забезпечено захист будівлі прохідної від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
На люкові у адміністративному приміщенні над робочим місцем охоронця не вказано місце зберігання ключів.
В адміністративному корпусі у шафках пожежних кран-комплектів не змонтовано отвори для провітрювання, без розкривання самої конструкції.
Не у всіх приміщеннях на видимих місцях вивішено інструкції про заходи пожежної безпеки.
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Біля місць розташування пожежних гідрантів і водойм не встановлені покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: для пожежного гідранта - літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева); для пожежної водойми - літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Покарання: відсутні