Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (8)
Будівництво (8) Перевірки (17)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТІТАН"

#30774210

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
23.02.2022 2965959 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.02.2022 2973340 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.12.2021 3201347 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
67 порушень
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки.
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Харченко Валерій Олегович — Начальник відділу організації профілактичної роботи Маріупольського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Шашкін Сергій Станіславович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Маріупольського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Фоменко Ерік Юрійович — Головний інспектор відділу організації профілактичної роботи Маріупольського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області
Бельць Дмитро Віталійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Маріупольського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області старший лейтенант служби цивільного захисту
Білозерцев Іван Іванович — Заступник директора
Дегтяр Марк Вадимович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Маріупольського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області старший лейтенант служби цивільного захисту
Судников Андрій Андрійович — Головний інспектор відділу організації профілактичної роботи Маріупольського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Порушення:
В механічній майстерні відбувається відкрите прокладання проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів відстань від них до горючих основ (конструкцій, деталей) становить менше 0,01 метра.
В ТОВ СП «ТІТАН» не визначена необхідна кількість первинних засобів пожежогасіння.
Експлуатація електроустановок не відповідає вимогам Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, затверджених наказом Мінпаливенерго України від 25 липня 2006 року № 258, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 25 жовтня 2006 року за № 1143/13017 (у редакції наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 13 лютого 2012 року № 91) (далі - ПТЕ), Розділ VII, пункт 7.1 а саме: електрообладнання не приєднано до захисного РЕ-провідника.
На території елеватору пожежні гідранти знаходяться у несправному стані
В складських приміщеннях відбувається експлуатація печей на твердому паливі.
Сходові клітки та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Експлуатація вогнегасників не здійснюється згідно з вимогами норм, а саме: не проводиться щомісячний огляд наявних вогнегасників згідно “Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників”, затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 року №25.
Не визначена категорія складських та виробничих будівель і приміщень щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщень, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.(Приміщення генераторної)
Не забезпечено працюючий персонал засобами індивідуального захисту органів дихання згідно діючих нормативних актів. ("Порядок забезпечення населення і працівників формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами індивідуального захисту, приладами радіаційної та хімічної розвідки, дозиметричного і хімічного контролю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2002 року № 1200, пункт 2).
Не розроблений План евакуації працівників підприємства у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій згідно ПКМУ № 841 від 30.10.2013 р. «Про затвердження Порядку проведення евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій».
Не забезпечено ширину проходів у складських приміщеннях не менш 1 м та не забезпечено відстань від стін до штабелів не менш 0,8 м.
Відсутня угода про страхування цивільної відповідальності суб’єктів господарювання за шкоду, яку може бути заподіяно третім особам та їхньому майну, іншим юридичним особам унаслідок надзвичайної ситуації, що спричинена пожежею, аварією, катастрофою або небезпечною подією
У приміщеннях та на шляхах евакуації на видному місці не вивішені відповідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників об’єкта у разі виникнення надзвичайної ситуації.
В складських приміщеннях відбувається спільне зберігання в одній секції автомобільної гуми, ЛЗР та ГР та інших товарів і матеріалів.
В будівлі механічній майстерні та гаражі відбувається використання пошкоджених відгалужувальних та з’єднувальних коробок.
На пожежних щитах не вказані їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не складено розрахунок потреби в засобах індивідуального захисту органів дихання та план накопичування ЗІЗ (НПАОП 0.00-1.04-07 «Правила вибору та застосування засобів індивідуального захисту органів дихання»; Стандарт МНС України СОУ МНС 75.2-00013528-002:2010 «Безпека у надзвичайних ситуаціях. Фільтрувальні засоби індивідуального захисту органів дихання населення у надзвичайних ситуаціях. Класифікація й загальні технічні вимоги».)
Не подано суб’єктом господарювання з високим ступенем прийнятного ризику разом з декларацією позитивний висновок за результатами оцінки (експертизи) протипожежного стану підприємства. Оцінка протипожежного стану проводиться суб’єктом господарювання, який одержав відповідну ліцензію.Висновок за результатами оцінки протипожежного стану діє до реєстрації декларації.
Керівником об’єкта своїм розпорядчим документом не визначено спеціальні місця для куріння.
Не створено матеріальних резервів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
Об’єкт підвищеної небезпеки не обладнаний автоматизованою системою раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та система оповіщення.
Будинки, приміщення та споруди своєчасно не очищаються від горючого сміття та відходів виробництва (Купа сміття під навісом).
Не проведено та не надано до територіального органу ДСНС повідомлення про результати ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки за формою ОПН-1.
В приміщенні автогаражу відбувається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
Будинки, приміщення та споруди об’єкту не обладнанні системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 “Системи протипожежного захисту” а саме: системою пожежної сигналізації, системами керування евакуюванням, системами централізованого пожежного спостерігання.
Для кожного приміщення ТОВ СП «ТІТАН» не розроблені та не затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Експлуатація електроустановок не відповідає вимогам Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, затверджених наказом Мінпаливенерго України від 25 липня 2006 року № 258, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 25 жовтня 2006 року за № 1143/13017 (у редакції наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 13 лютого 2012 року № 91) (далі - ПТЕ), Розділ VII, пункт 7.1 а саме: електрообладнання не приєднано до захисного РЕ-провідника (Підйомник в автомайстерні, бойлер, електричне обладнання в механічній майстерні).
Працівники не проходять навчання з питань цивільного захисту.
Обгородження робочого місця комірника виконане з горючих матеріалів.
Члени ДПД не застраховані (на випадок загибелі (смерті), поранення (контузії, травми або каліцтва), захворювання, одержаного під час ліквідації пожежі або наслідків аварії, відповідно до Положення про порядок і умови обов'язкового особистого страхування працівників відомчої та місцевої пожежної охорони і членів добровільних пожежних дружин (команд), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.04.95 N 232.
Територія ТОВ СП «ТІТАН» не в повному обсязі забезпечена первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Експлуатація вогнегасників не здійснюється згідно з вимогами норм, а саме: форма журналу обліку вогнегасників не відповідає вимогам “Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників”, затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 року № 25 розділ ІІІ, пункт 3, додаток № 2.
Працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях», а саме: особи, яких приймають на роботу, пов'язану з підвищеною пожежною небезпекою, не проходять спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
Не розміщується на видному місці інформаційно-довідковий куточок щодо конкретних дій у надзвичайних ситуаціях з урахуванням місцевих умов.
Відсутній журнал обліку ремонту обладнання в якому слід фіксувати кожне технічне обслуговування, ремонт та перевірку роздавальних колонок.
Будівлі не забезпечені адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасаді будівлі або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
Групові електрощити не оснащені схемами підключення споживачів з пояснюючими написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлені вказівні знаки згідно з ДСТУ EN ISO 7010:2019 “Графічні символи. Кольори та знаки безпеки. Зареєстровані знаки безпеки”.
Допускається експлуатація з’єднувальних та відгалужувальних коробок без кришок з негорючого або важкогорючого матеріалу (складські приміщення).
Роботу новоутвореного підприємства чи використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості розпочато без декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Приміщення об’єкту не забезпечено відповідними знаками безпеки, згідно ДСТУ EN ISO 7010:2019 “Графічні символи. Кольори та знаки безпеки. Зареєстровані знаки безпеки”
На підприємстві не призначені особи відповідальні за топлення печей і котлів.
Не розроблено та не затверджено посадові інструкції відповідальної особи з питань цивільного захисту.
В складських приміщеннях та в механічній майстерні електричні апарати та обладнання за виконанням та ступенем захисту не відповідає необхідному класу зони згідно з ПУЕ.
На підприємстві не забезпечено аварійно-рятувальне обслуговування.
В механічній майстерні електророзетки встановлені на горючій основі без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Групові електрощити не оснащені схемами підключення споживачів з пояснюючими написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту.
Для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
На території адміністративної будівлі відсутні спеціальні пожежні щити (стенди).
Допускається захаращування евакуаційних проходів між стелажами устаткуванням та різними матеріалами.
Відповідальною особою не розроблено та не затверджено керівником об’єкту оперативне оповіщення, яке здійснюється за схемами оповіщення
Експлуатація вогнегасників не здійснюється згідно з вимогами норм, а саме: не оформляються акти прийому вогнегасників після технічного обслуговування відповідно до “Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників”, затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 року № 25 розділ ІІІ, пункт 13.
Не розміщено на території АЗП плакати з переліком обов’язків водія у процесі заправки автотранспорту, а також інструкції щодо заходів пожежної безпеки.
Не надано до органу державного нагляду у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки заповнену форму паспорту потенційно небезпечного об’єкту на машинному та паперовому носіях, відповідно до наказу МНС України від 16.08.2005 р. № 140 «Про внесення змін до наказу МНС України від 18.12.2000 р. № 338», зареєстровано в Мінюсті України 01.09.2005 р. за № 970/11250; наказу МНС України № 98 від 23.02.2006 р. “Про затвердження Методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів”.
В механічній майстерні та автогаражі з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюється за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Біля місць розташування пожежних гідрантів не встановлені покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева);
Не визначена категорія складських та виробничих будівель і приміщень щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщень, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Не проводяться практичні тренування (не рідше одного разу на півроку) всіх задіяних працівників, за інструкцією, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей.
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
У вибухонебезпечних і пожежонебезпечних зонах (приміщення генераторної) відбувається застосування електрообладнання яке не відповідає їх рівню вибухозахисту (ступеню захисту оболонки) класу зони.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
Допускається приступати до роботи особам, які не пройшли навчання, протипожежного інструктажу i перевірки знань з питань пожежної безпеки.
Пожежні щити не повністю укомплектовані, до комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Будинки, приміщення та споруди не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Відбувається застосування пічного опалення у приміщеннях категорій Б та В за вибухопожежною та пожежною небезпекою.
В складському приміщенні відбувається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
В інструкціях про заходи пожежної безпеки не відображено: визначення спеціальних місць для куріння;порядок використання побутових нагрівальних приладів; порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт; правила проїзду та стоянки транспортних засобів; місця для зберігання і допустиму кількість сировини, напівфабрикатів та готової продукції, що можуть одночасно знаходитися у приміщеннях і на території; порядок прибирання горючого пилу й відходів, зберігання промасленого спецодягу та ганчір’я, очищення елементів вентиляційних систем від горючих відкладень; порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі; порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками протипожежних інструктажів та занять з пожежно-технічного мінімуму з призначенням відповідальних за їх проведення; порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту; порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного, технологічного та іншого інженерного обладнання; порядок збирання членів пожежно-рятувального підрозділу добровільної пожежної охорони та посадових осіб, відповідальних за пожежну безпеку, у разі виникнення пожежі, виклику вночі, у вихідні й святкові дні; порядок і способи оповіщення людей, виклику пожежно-рятувальних підрозділів, зупинки технологічного устаткування, вимкнення ліфтів, підйомників, вентиляційних установок, електроспоживачів, застосування засобів пожежогасіння; послідовність евакуації людей та матеріальних цінностей з урахуванням дотримання техніки безпеки.
Покарання: відсутні
26.11.2021 3120811 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: санітарно-епідеміологічне обстеження щодо відповідності Постанови Головного санітарного лікаря України № 17 від 09.05.2020
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Пещеріна К І — директор
Кабацков Микола Анатолійович — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітраного законодавства Нікольського управління ГУ ДПСС в Донецькій області
Качекан Дмитро Федорович — головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Нікольського управління ГУ ДПСС в Донецькій області
Пещеріна К.І. — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.10.2021 2430938 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.03.2021 2562427 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: санітарно-епідеміологічне обстеження з метою надання санітарного паспорту застосування пестицидів і агрохімікатів у 2021 р.
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кабацков Микола Анатолійович — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітраного законодавства Нікольського міжрайонного управління ГУ ДПСС в Донецькій області
Жульов Володимир Миколайович — провідний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Нікольського міжрайонного управління Держпродспоживслужби
Пещеріна К І — директор
Пещеріна К.І. — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.09.2020 2154348 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Цинкуш Сергій Анатолійович — Головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі, житлово-комунальному господарстві та соціально-культурній сфері управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.09.2020 2155295 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
22 порушення
Предмет перевірки: Додержання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту, пожежної і техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Судников Андрій Андрійович — Головний інспектор відділу організації профілактичної роботи Маріупольського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області старший лейтенант служби цивільного захисту
Фоменко Ерік Юрійович — Головний інспектор відділу організації профілактичної роботи Маріупольського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області
Пещеріна Катерина Іванівна — Директор ТОВ СП "ТІТАН"
Шашкін Сергій Станіславович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Маріупольського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області капітан служби цивільного захисту
Порушення:
Будинки, приміщення та споруди ТОВ СП «ТІТАН» не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості розпочато без подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Пожежні щити не повністю укомплектовані, до комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
В адміністративній будівлі ТОВ СП «ТІТАН» не розроблені та не вивішені на видимі місця плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
В механічній майстерні та автогаражі з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюється за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
В адміністративній будівлі дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту.
Не організовано проведення ідентифікацій, не складено повідомлення про результати ідентифікації щодо визначення потенційної небезпеки, та не узгоджено з органом державного нагляду у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки.
Навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки, не здійснено.
На території ТОВ СП «ТІТАН» не проводиться замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Працівників об’єкта засобами колективного та індивідуального захисту забезпечено не в повному обсязі.
Керівник ТОВ СП «ТІТАН» не пройшов навчання, протипожежний інструктаж і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
В ТОВ СП «ТІТАН» не визначена необхідна кількість первинних засобів пожежогасіння.
В механічній майстерні дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту.
Технічне обслуговування вогнегасників в адміністративному корпусі не здійснюється відповідно до правил експлуатації вогнегасників.
Територія ТОВ СП «ТІТАН» не в повному обсязі забезпечена первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Для кожного приміщення ТОВ СП «ТІТАН» не розроблені та не затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
В механічній майстерні електророзетки встановлені на горючій основі без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
В автогаражі дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту.
Не забезпечено аварійно-рятувальне обслуговування ТОВ СП «ТІТАН».
На території ТОВ СП «ТІТАН» відбувається застусування саморобних подовжувачів.
В приміщенні автогаражу відбувається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
Територія, а також будинки, споруди, приміщення ТОВ СП «ТІТАН» не забезпечені відповідними знаками безпеки, відповідно до ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.05.2020 1962834 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Указ Президента України від 14.04.2014 № 405/2014 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 квітня 2014 року "Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.04.2020 2103880 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: санітрано-епідеміологічне обстеження з метою надання санітраного паспорту на право поводження з пестицидами та агрохімікатами
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Демидчук В В — агроном ТОВ СП "Тітан"
Качекан Дмитро Федорович — головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Нікольського міжрайонного управління ГУ ДПСС в Донецькій області
Пещеріна К.І. — директор ТОВ СП "Тітан"
Кабацков Микола Анатолійович — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітраного законодавства Нікольського міжрайонного управління ГУ ДПСС в Донецькій області
Пещеріна К І — директор ТОВ СП "Тітан"
Демидчук В.В. — агроном ТОВ СП "Тітан"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.04.2019 1562008 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Згідно ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції", Стаття 3.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.04.2019 1488534 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Фермерське господарство ООО СП “Тітан”
87431, Донецька обл., Мангушський р-н, С. Приазовське, вул. Садова, 34
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.04.2019 1556489 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Згідно ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції", Стаття 3.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.04.2019 1635921 Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Надання санітарного паспорту на право траспортування, використання та зберігання пестицидів і агрохімікатів у 2018 р.
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Шинкар О.М. — виконавчий директор тов сп "тітан"
Шинкар О М — виконавчий директор тов сп "тітан"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.03.2019 1635587 Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Надання санітарного паспорту на право траспортування, використання та зберігання пестицидів і агрохімікатів у 2018 р.
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Пещерін С П — агроном тов сп "тітан"
Пещерін С.П. — агроном тов сп "тітан"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.08.2018 1058186 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.03.2018 1609570 Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Надання санітарного паспорту на право траспортування, використання та зберігання пестицидів і агрохімікатів у 2018 р.
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Пещерін С.П. — агроном ТОВ СП "Тітан"
Пещерін С П — агроном ТОВ СП "Тітан"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні