Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (9)

ПРИВАТНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО "КОРПОРАЦІЯ УКРАЇНИ"

#30766126

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
17.05.2022 2971999 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.05.2022 2964720 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.05.2022 2981199 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.05.2021 2363646 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПРИВАТНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО "КОРПОРАЦІЯ УКРАЇНИ" (Миколаївська область)
55242, Миколаївська обл., Первомайський р-н, С. Лукашівка, вул. Садова, буд. 106
Учасники:
Кравченко Сергій Іванович — директор ПСП "Корпорація Україна"
Баланда Валерій Валерійович — Головний інспектор Первомайського РУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 з підписанням актів (Акт прийняття монтажних робіт, Акт введення в експлуатацію та перевірки, Акт прийняття) такі приміщення: - майстерня; - матеріальні склади; - склади для зберігання техніки; - склади для зберігання зерна.
Експлуатація вогнегасників не здійснюється відповідно до вимог, а саме на вуглекислотних вогнегасниках відсутні розтруби, а на порошкових гнучкі шланги.
Не надано протоколи заміру опору ізоляції, фази нуль, заземлюючих пристроїв на предмет короткого замикання.
Для будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки «Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони за «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
На наявних вогнегасниках відсутні облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Не розроблено та не надано на погодження декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому Постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
На АЗС не встановлено на видимих місцях плакати, які містять обов'язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки
Не надано технологічні карти на наявні резервуари, в яких вказується номер резервуару, його тип, призначення, максимальний рівень наливання, мінімальний залишок, швидкість наповнення і випорожнювання.
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їхня кількість, а також місця встановлення не відповідають ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Відсутній інформаційно – довідковий куточок щодо дій персоналу у разі виникнення надзвичайної ситуації або інших нестандартних подій у побуті.
Не проведено навчання керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.
В приміщенні для сторожа допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи.
На пожежних щитах не нанесено порядковий номер.
АЗС не забезпечено розрахунковою кількістю плівкоутворювального піноутворювача для ліквідації можливих пожеж протипожежною технікою та засобами для подачі вогнегасних речовин.
Резервуари для зберігання ЛЗР не обладнано герметичними люками для відбору проб, а отвори для вимірів не обладнано кільцем металу, яке унеможливлює іскроутворення .
Відсутні схеми території (при в’їзді), в якій слід вказувати розміщення будівель, водойм та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них.
Електрощити, групові електрощитки у всіх приміщеннях, складах та цехах не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
13.04.2020 1730204 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Резюме перевірки СтатусНе проведено Підстава непроведенняЗ метою запобігання поширенню коронавірусу Covid-19 серед населення України та додержання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (Covid-19) від 17 березня 2020 року № 530-ІХ
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПРИВАТНЕ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО "КОРПОРАЦІЯ УКРАЇНИ" (Миколаївська область)
55242, Миколаївська обл., Первомайський р-н, С. Лукашівка, вул. Садова, буд. 106
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.11.2018 521073 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
29 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Кравченко Сергій Іванович — голова правління ПСП «КОРОПОРАЦІЯ УКРАЇНИ»
Порушення:
Наявні вогнегасники не розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
Наявні вогнегасники не мають облікових (інвентарних) номерів за прийнятою нумерацією на об’єкті.
Допускається з’єднання проводів шляхом скручування.
Не пройдено спеціальну підготовку з питань цивільного захисту та техногенної безпеки.
На території резервуарного парку відсутній запас вогнегасних речовин, а також засобів їх подавання в кількості, необхідній для гасіння пожежі в найбільшому резервуарі.
Приміщення сільгосппідприємства не забезпечені вогнегасниками відповідно до Типових норм належності вогнегасників, а саме: складські приміщення не забезпечено порошковими вогнегасниками з масою заряду не менше 5 кг в кількості 2 шт. на кожне складське приміщення площею до 50 м2, 3 шт. на кожне складське приміщення площею від 50 до 100 м2, 4 шт. на кожне складське приміщення площею від 100 до 300 м2.
Приміщення гаражів, складів на території механічного току та АЗС не обладнані системами протипожежного захисту.
На вхідних дверях складських приміщень, гаражів відсутні написи що вказують на визначену категорію вибухопожежної та пожежної небезпеки, а також клас зони приміщень.
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені знаками безпеки відповідно до ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір".
Не подано на реєстрацію декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не обладнано первинними засобами пожежогасіння техніку, а саме комбайни і трактори - двома вогнегасниками, двома штиковими лопатами, двома мітлами; автомобілі - вогнегасником та штиковою лопатою.
Відсутнє обвалування на території резервуарного парку, яке розраховується виходячи з рівності об’єму рідини, що зберігається в РВС, та об’єму обвалування.
Не виконано перевірку і огляд пристроїв блискавкозахисту.
Відсутні схеми території механічного току та машинно-тракторного двору, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них.
У вибухопожежонебезпечних та пожежонебезпечних приміщеннях та на устаткуванні, що становить небезпеку вибуху або займання, не вивішено знаки, які забороняють користування відкритим вогнем, а також знаки, що попереджають про обережність за наявності займистих та вибухових речовин, за ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
Не розроблені для кожного приміщення об’єкта інструкції про заходи пожежної безпеки.
На об’єкті не встановлений протипожежний режим відповідним документом (наказом, інструкцією тощо).
Не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не розроблено інструкцію для працівників охорони (сторожів), в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Електрощити, групові електрощитки не оснащенні схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
На АЗС не вивішені на видимих місцях плакати, які містять обов’язки водія під час заправляння автотранспорту, а також інструкції про заходи пожежної безпеки.
Відсутній інформаційно – довідковий куточок щодо дій персоналу у разі виникнення надзвичайної ситуації або інших нестандартних подій у побуті.
Не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі, розетки в слюсарній майстерні встановлені на горючу основу.
До роботи на автозаправній станції допускаються особи, які не пройшли навчання за програмою пожежно-технічного мінімуму і не мають про це відповідне посвідчення.
На пожежних щитах не нанесено порядковий номер.
Відсутня ідентифікація потенційної небезпеки суб’єкту господарської діяльності.
Посадовими особами та працівниками не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не призначено відповідальну особу за евакуаційні заходи.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.11.2018 1067813 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рслин
Учасники:
Дудіч Іван Ярославович — головний агроном
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.11.2018 1155494 Державна служба України з питань праці Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці та законодавства про працю
Учасники:
Порушення:
Не надано акту опосвідчення стану безпеки електроустановок
Не одержаний дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: ремонт, технічне обслуговування фронтального навантажувача телескопічного JCB моделі 531-70AG заводський № JCB5AAKG2356326
Відсутня декларація на роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра.
Суб’єктом господарювання не представлені інструкції з охорони праці на АЗС та безпечного виконання робіт під час транспортування , зберігання та використання добрив.
Суб’єкт господарювання не подав декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці щодо виконання робіт підвищеної небезпеки на зберігання та переробка зерна.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
15.03.2018 1346598 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Миколаївській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка стану виконання припису від 03.11.2017 №26/06
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Кравченко С І — Директор
Дудіч І.Я. — відповідальна особа х онпс
Кравченко С.І. — Директор
Дудіч І Я — відповідальна особа х онпс
Порушення:
Не виконано вимоги припису про усунення порушень (п. 1)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом